• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kalupi pod pritiskom

Rezultati za

Kalupi pod pritiskom - Uvoz izvoz

 1. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Slovenija

  Verified by europages badge

  Glavna dejavnost družbe Kofra – livarna d.o.o. je tlačno litje aluminija. S pomočjo tlačnega litja izdelujemo aluminijeve odlitke: - motorne dele, - elektrodele, - avtomobilske dele, - traktorske dele, - črpalke, - električna in ročna orodja, - drugo... Litine prilagajamo potrebam in željam kupcev. Mesečna poraba omenjenih litin presega 130 ton. Certifikati: - ISO 9001/2008 - Sistem vodenja kakovosti; - v pripravi: ISO/TS 16949 in ISO 14001 Družba plasira svoje produkte na domače, večinoma pa na nemško tržišče. Proizvodni program je prilagojen zahtevam elektroindustrije in avtomobilske industrije na obeh ciljnih trgih.

 2. C.M.O. SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  C.M.O makes light alloy die-casting moulds for use essentially in the automobile, domestic appliances and electronics sectors. Founded in the 1980s, it has succeeded in gaining a foothold in the European market achieving excellent results through its constant professional commitment, its dynamic structure and technology.

 3. S.C.S. SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  40 years of experience in designing and producing moulds for the die-casting of metal alloys and injection of plastic materials, quality standards, time frames and competitive prices have led to S.C.S. Srl becoming a point of reference on the European market: design, use of high-tech machinery, use of the best quality steel and certified heat treatments. It produces moulds of all sizes up to a maximum weight of 55 tons. ISO 9001- and ISO 14001-certified.

 4. FPT FONDERIA PRESSOFUSIONE TAPPARO

  Italija

  Verified by europages badge

  FPT Pressofusione Tapparo has over 50 years experience in its sector and carries out sub-contract die casting operations using aluminium alloys, Zamak and special corrosion-resistant alloys. The company is run directly by its ownership that is directly involved with the production operations and has been able in the course of the years to improve and implement both the quality and the size of its workforce

 5. HANNS ENGL WERKZEUGBAU - COSTRUZIONE STAMPI

  Italija

  Verified by europages badge

  HANNS ENGL WERKZEUGBAU - COSTRUZIONE STAMPI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi pod pritiskom. Deluje tudi v panogah brioche moulds, construction of moulds for plastics, wire spark-erosion, construction of custom moulds, mould design, test shims, cast mould design, measuring shims, moulds. Sedež podjetja je v kraju Bolzano, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MVA D.O.O.

  Slovenija

  Verified by europages badge

  MVA D.O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Plastika - stroji in oprema za industrijo, Struženje jekla in kovin (s stružnico), Kalupi pod pritiskom, Vbrizgavanje gume in umetnih mas, Umetne mase - polizdelki, Kalupi, plastična in gumarska industrija, Avtomatika - naprave in oprema, Ročna orodja - brez motorja, Jeklo in kovine - strojna obdelava. Sedež podjetja je v kraju Ig Pri Ljubljani, Slovenija.

 2. CTX THERMAL SOLUTIONS GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  CTX THERMAL SOLUTIONS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kalupi pod pritiskom. Sedež podjetja je v kraju Nettetal, Nemčija.

 3. LA SPADA S.R.L.

  Italija

  Verified by europages badge

  LA SPADA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Livarne aluminija. Deluje tudi v panogah Precisionsmekanik, Kalupi pod pritiskom, foundry, aluminium die-casting, Precisionsmekanik, aluminium alloys, Kalupi pod pritiskom, aluminium foundries, precision casting. Sedež podjetja je v kraju Modena, Italija.

 4. CORRADI REMO & C. S.N.C.

  Italija

  Verified by europages badge

  CORRADI REMO & C. S.N.C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi pod pritiskom. Sedež podjetja je v kraju Borgo Mantovano, Italija.

 5. ALUMINIUM-LAUFEN AG LIESBERG

  Švica

  Verified by europages badge

  ALUMINIUM-LAUFEN AG LIESBERG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kalupi pod pritiskom. Sedež podjetja je v kraju Liesberg, Švica.

 1. DRUTEC DRUCKGUSS & MONTAGETECHNIK GMBH + CO KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  DRUTEC DRUCKGUSS & MONTAGETECHNIK GMBH + CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi pod pritiskom. Sedež podjetja je v kraju Herford, Nemčija.

 2. FEIX DRUCKGUSS GMBH & CO KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  FEIX DRUCKGUSS GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi pod pritiskom. Sedež podjetja je v kraju Kaufbeuren, Nemčija.

 1. VILLA

  Italija

  Verified by europages badge

  VILLA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Plastgjutning. Deluje tudi v panogah Kalupi pod pritiskom, Kalupi pod pritiskom. Sedež podjetja je v kraju Carate Brianza, Italija.

 2. RZL GMBH

  Nemčija

  RZL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi pod pritiskom. Sedež podjetja je v kraju Driedorf, Nemčija.

 3. ELCEE DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  ELCEE DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kalupi pod pritiskom. Sedež podjetja je v kraju Hochdorf, Nemčija.

 4. ASTRIA GMBH

  Avstrija

  ASTRIA GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi pod pritiskom. Sedež podjetja je v kraju Graz, Avstrija.

 5. AEGEAN CASTING

  Turčija

  AEGEAN CASTING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi pod pritiskom. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 6. SK KUPFERHALBZEUG-VERTRIEBS-GMBH

  Nemčija

  SK KUPFERHALBZEUG-VERTRIEBS-GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi pod pritiskom. Sedež podjetja je v kraju Duisburg, Nemčija.

 7. VLADIMIR PLANT OF RUBBER TECHNICAL INDUSTRY (VLADRTI LLC)

  Rusija

  VLADIMIR PLANT OF RUBBER TECHNICAL INDUSTRY (VLADRTI LLC), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi pod pritiskom. Deluje tudi v panogah Ceste - gradbeni materiali, Ceste - gradbeni materiali, flexibla rör, grease resistant belts, Gummitillverkning EPDM. Sedež podjetja je v kraju Vladimir Region, Rusija.

 8. STAMMOR S.R.L.

  Italija

  STAMMOR S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi pod pritiskom. Deluje tudi v panogah cadm design, cutting moulds. Sedež podjetja je v kraju Lumezzane, Italija.

 1. YILMAZER METAL

  Turčija

  YILMAZER METAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi pod pritiskom. Deluje tudi v panogah injection moulds. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. AHMET TEKECI DÖKÜM LTD. STI.

  Turčija

  AHMET TEKECI DÖKÜM LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi pod pritiskom. Deluje tudi v panogah cast iron pulleys, spheroidal cast iron. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 3. STOROGKO FOP

  Ukraijna

  STOROGKO FOP, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Kalupi pod pritiskom. Sedež podjetja je v kraju Dnipro, Ukraijna.

 4. HOUTHEON MOLD&PLASTIC TECHNOLOGY

  Kitajska

  HOUTHEON MOLD&PLASTIC TECHNOLOGY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi pod pritiskom. Deluje tudi v panogah building design. Sedež podjetja je v kraju Taizhou, Kitajska.

 5. SOLTOFORM

  Bolgarija

  SOLTOFORM, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Guma in umetna masa - predelava. Deluje tudi v panogah Kalupi pod pritiskom, injection moulds, Kalupi pod pritiskom. Sedež podjetja je v kraju Lovech, Bolgarija.

 6. KUKOVIC DRUCKGUSS-VERSCHLEISSTEILTECHNIK

  Nemčija

  KUKOVIC DRUCKGUSS-VERSCHLEISSTEILTECHNIK, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kalupi pod pritiskom. Sedež podjetja je v kraju Velbert, Nemčija.

 7. ALU-MET. ODLEWNIA I NARZEDZIOWNIA

  Poljska

  ALU-MET. ODLEWNIA I NARZEDZIOWNIA, ki deluje v panogi Kalupi pod pritiskom. Deluje tudi v panogah foundry, bus, fencing, brioche moulds. Sedež podjetja je v kraju Krosno, Poljska.

 8. GEBRÜDER NELLES WERKZEUGBAU GMBH

  Nemčija

  GEBRÜDER NELLES WERKZEUGBAU GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kalupi pod pritiskom. Sedež podjetja je v kraju Sankt Augustin, Nemčija.

 9. MPR MECCANICA DI PRECISIONE RIVANA S.R.L.

  Italija

  MPR MECCANICA DI PRECISIONE RIVANA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi pod pritiskom. Deluje tudi v panogah moulds for rubber, moulds for plastic materials, construction of moulds for moulding thermoplastic material, thermosetting moulds. Sedež podjetja je v kraju Riva Del Garda, Italija.

 10. KILICLAR DOKUM SANAYI

  Turčija

  KILICLAR DOKUM SANAYI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi pod pritiskom. Sedež podjetja je v kraju Sanliurfa, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno