• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kalupi za steklo in kristal

Rezultati za

Kalupi za steklo in kristal - Uvoz izvoz

 1. DERYA M.D.M SAN. VE TIC. A.S / GLASSYMOULD®

  Turčija

  DERYA M.D.M SAN. VE TIC. A.S / GLASSYMOULD®, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi za steklo in kristal. Deluje tudi v panogah accessories and spare parts. Sedež podjetja je v kraju Pendik / Istanbul, Turčija.

 2. NOVAMOULES

  Francija

  NOVAMOULES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi za steklo in kristal. Deluje tudi v panogah Steklo - stroji in oprema za industrijo, Kalupi in forme, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Kalupi in forme. Sedež podjetja je v kraju Givors, Francija.

 3. RAMPF TOOLING SOLUTIONS GMBH & CO.KG

  Nemčija

  RAMPF TOOLING SOLUTIONS GMBH & CO.KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblikovanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Kalupi, plastična in gumarska industrija, Kalupi za steklo in kristal, Ročna orodja - brez motorja, Smole, Kalupi, plastična in gumarska industrija, Kalupi za steklo in kristal, Ročna orodja - brez motorja, Smole. Sedež podjetja je v kraju Grafenberg, Nemčija.

 4. MOLDES VIDRIOFUSING

  Argentina

  MOLDES VIDRIOFUSING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi za steklo in kristal. Deluje tudi v panogah steel dies. Sedež podjetja je v kraju Martinez, Argentina.

 5. ARC TOOLING

  Francija

  ARC TOOLING, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Kalupi za steklo in kristal, Kalupi za steklo in kristal. Sedež podjetja je v kraju Aire Sur La Lys, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. KÖCKERT-FORMENBAU GMBH

  Nemčija

  KÖCKERT-FORMENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblikovanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Kalupi in forme, Kalupi za steklo in kristal, Kalupi in forme, Kalupi za steklo in kristal. Sedež podjetja je v kraju Weiden, Nemčija.

 2. BOTTERO S.P.A.

  Italija

  BOTTERO S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Nepregorni materiali in izdelki, Kalupi za steklo in kristal, Nepregorni materiali in izdelki, Kalupi za steklo in kristal. Sedež podjetja je v kraju Cuneo, Italija.

 3. SAVAM S.R.L.

  Italija

  SAVAM S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Rozzano, Italija.

 4. CHIPI GLASS S.R.L.

  Italija

  CHIPI GLASS S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Lonate Pozzolo, Italija.

 5. ROSSELLI MACCHINE S.R.L.

  Italija

  ROSSELLI MACCHINE S.R.L., ki deluje v panogi Pomoč ob okvarah in vleka težkih tovornjakov. Deluje tudi v panogah Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Reggio Nell'emilia, Italija.

 1. PIB ENGINEER DI BORACE GIACOMINO

  Italija

  PIB ENGINEER DI BORACE GIACOMINO, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Brusaporto, Italija.

 2. MACOTEC S.R.L.

  Italija

  MACOTEC S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Rogolo, Italija.

 1. S.G.F. S.R.L.

  Italija

  S.G.F. S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Villabate, Italija.

 2. FOR.EL. S.P.A.

  Italija

  FOR.EL. S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Roncade, Italija.

 3. ELETTROMECCANICA BOVONE S.R.L.

  Italija

  ELETTROMECCANICA BOVONE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Ovada, Italija.

 4. TOPFINE INDUSTRY LIMITED

  Kitajska

  TOPFINE INDUSTRY LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi za steklo in kristal. Sedež podjetja je v kraju Chouzhou Road Yiwu City Zhejiang, Kitajska.

 5. SVEMA

  Italija

  SVEMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Barberino Tavarnelle, Italija.

 6. PUDSEY MOULD CO LTD

  Združena Kraljevina

  PUDSEY MOULD CO LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi za steklo in kristal. Deluje tudi v panogah Kalupi, precizni, Kalupi, precizni, moulds for glass containers. Sedež podjetja je v kraju Pudsey, Združena Kraljevina.

 7. DUERED S.P.A.

  Italija

  DUERED S.P.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Optika - instrumenti. Deluje tudi v panogah Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Kalupi za steklo in kristal, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Kalupi za steklo in kristal. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 8. ADELIO LATTUADA S.R.L.

  Italija

  ADELIO LATTUADA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Carbonate, Italija.

 1. REVIMAC S.R.L.

  Italija

  REVIMAC S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Montecchio Maggiore, Italija.

 2. BAVELLONI S.P.A.

  Italija

  BAVELLONI S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Diamantna orodja, Kalupi za steklo in kristal, Diamantna orodja, Kalupi za steklo in kristal. Sedež podjetja je v kraju Lentate Sul Seveso, Italija.

 3. THOR INTERNATIONAL

  Kolumbija

  THOR INTERNATIONAL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kalupi za steklo in kristal. Sedež podjetja je v kraju La Estrella, Kolumbija.

 4. ARCANGELI PIETRO SNC

  Italija

  ARCANGELI PIETRO SNC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi za steklo in kristal. Deluje tudi v panogah moulds. Sedež podjetja je v kraju Murano, Italija.

 5. DELTA S.R.L.

  Italija

  DELTA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Abbiategrasso, Italija.

 6. BDF INDUSTRIES S.P.A.

  Italija

  BDF INDUSTRIES S.P.A., ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Vicenza, Italija.

 7. METAVIL - EMPRESA TRANSFORMADORA METALO VIDREIRA, LDA.

  Portugalska

  METAVIL - EMPRESA TRANSFORMADORA METALO VIDREIRA, LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi in forme. Deluje tudi v panogah Kalupi za steklo in kristal, Kalupi za steklo in kristal. Sedež podjetja je v kraju Benta, Portugalska.

 8. INTERMOLDE - MOLDES VIDREIROS INTERNACIONAIS, LDA

  Portugalska

  INTERMOLDE - MOLDES VIDREIROS INTERNACIONAIS, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi za steklo in kristal. Sedež podjetja je v kraju Marinha Grande, Portugalska.

 9. OFFICINE CARRARETTO LORIS S.R.L.

  Italija

  OFFICINE CARRARETTO LORIS S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Casale Sul Sile, Italija.

 10. MACH S.R.L.

  Italija

  MACH S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Kalupi za steklo in kristal, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Morimondo, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno