• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kalupi- livarski

Rezultati za

Kalupi- livarski - Uvoz izvoz

 1. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Francija

  Verified by europages badge

  Since it was founded in 2001, the company FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) has developed a network of partner foundries based in Poland. FGD offers its customers access to a wide range of moulding and smelting lines on the basis of many years' experience. FGD's management is customer satisfaction, and was rewarded in 2013 when it obtained ISO 9001: 2008 certification for "Design, Purchase and Sales of cast iron parts". The firm offers many services: - Several smelting lines for different grades. - Several moulding lines for different shapes. - Integrated machining shops to reduce parts handling, from casting to final assembly. - Paint shops to protect the parts from corrosion and enhance their appearance. - Design office for developing new parts and concepts. - Suitable logistics resources for excellent responsiveness and optimized management of your stocks. Feel free to contact us for more details!

  Vsi izdelki za "kalupi- livarski"

 2. PIEPER-K3M

  Nemčija

  Verified by europages badge

  PIEPER-K3M, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kalupi, livarski. Sedež podjetja je v kraju Breidenbach, Nemčija.

 3. KON-FORM WERKZEUGE GMBH

  Nemčija

  KON-FORM WERKZEUGE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, livarski. Sedež podjetja je v kraju Hatzfeld, Nemčija.

 4. ADCRIST PROD SRL

  Romunija

  ADCRIST PROD SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, livarski. Deluje tudi v panogah foundry, foundry moulds, gjuteri för aluminiumlegeringar, prototyper och 3D-utskrifter. Sedež podjetja je v kraju Oradea, Romunija.

 5. A.J.MOLDES, LDA.

  Portugalska

  A.J.MOLDES, LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, plastična in gumarska industrija. Deluje tudi v panogah Kalupi, livarski, injection moulds, construction design of moulds, Kalupi, livarski, plastic moulds. Sedež podjetja je v kraju Marinha Grande, Portugalska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. HOT IRON TUB

  Ukraijna

  HOT IRON TUB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, livarski. Deluje tudi v panogah Visable supports the Ukrainian companies, Visable supports the Ukrainian companies. Sedež podjetja je v kraju Lutsk, Ukraijna.

 2. CHILCHES MATERIALS

  Španija

  CHILCHES MATERIALS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, livarski. Deluje tudi v panogah ceramic opacifiers, zirconium silica. Sedež podjetja je v kraju Chilches-Castellón, Španija.

 3. MODELISTAS CODINA

  Španija

  MODELISTAS CODINA, ki deluje v panogi Kalupi, livarski. Deluje tudi v panogah Livarne za baker, bron in medenino, Livarne jekla, Livarne aluminija, Livarne za baker, bron in medenino, Livarne jekla, Livarne aluminija. Sedež podjetja je v kraju Sabadell-Barcelona, Španija.

 4. DEPLANCHE FABRICATION

  Francija

  DEPLANCHE FABRICATION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi in forme. Deluje tudi v panogah Kalupi, livarski, Kalupi, livarski, rheology, metrology. Sedež podjetja je v kraju Treffort, Francija.

 5. KANTEMIR

  Francija

  KANTEMIR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, livarski. Deluje tudi v panogah Kalupi, plastična in gumarska industrija, Kalupi, plastična in gumarska industrija, Mould design and manufacturing, precision mechanics, precision engineering equipment. Sedež podjetja je v kraju Auray, Francija.

 1. TALLERES TAMEGRA S.L.

  Španija

  TALLERES TAMEGRA S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, livarski. Sedež podjetja je v kraju Meicende, Španija.

 2. INDUSTRIAS MICAL

  Španija

  INDUSTRIAS MICAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala plastike - strojna orodja. Deluje tudi v panogah Kalupi, livarski, Kalupi in forme, mazak cast items, Kalupi, livarski, Kalupi in forme. Sedež podjetja je v kraju Albacete, Španija.

 1. LAJOINIE FONDERIE

  Francija

  LAJOINIE FONDERIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, livarski. Deluje tudi v panogah precision casting, mould design for foundry applications, heat treatment of metals. Sedež podjetja je v kraju Saint-firmin-des-pres, Francija.

 2. FOCUS ON MOLDS SRL

  Italija

  FOCUS ON MOLDS SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, livarski. Sedež podjetja je v kraju Cologne, Italija.

 3. CORMOL - CORTANTES E MOLDES, LDA.

  Portugalska

  CORMOL - CORTANTES E MOLDES, LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi in forme. Deluje tudi v panogah Kalupi, livarski, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Kalupi, livarski, Orodni stroji za razrezovanje kovin. Sedež podjetja je v kraju Águeda, Portugalska.

 4. ANIBAL H. ABRANTES - INDUSTRIAS DE MOLDES E PLASTICOS, S.A.

  Portugalska

  ANIBAL H. ABRANTES - INDUSTRIAS DE MOLDES E PLASTICOS, S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, livarski. Deluje tudi v panogah Kalupi, plastična in gumarska industrija, Kalupi, plastična in gumarska industrija. Sedež podjetja je v kraju Picassinos, Portugalska.

 5. MOLDACAMPO - MOLDES PARA INJECÇÃO DE PLÁSTICOS

  Portugalska

  MOLDACAMPO - MOLDES PARA INJECÇÃO DE PLÁSTICOS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, livarski. Deluje tudi v panogah in-house manufacture of caps, Mould design and manufacturing. Sedež podjetja je v kraju Maia, Portugalska.

 6. MODELAGE MECANIQUE DU DAUPHINE

  Francija

  MODELAGE MECANIQUE DU DAUPHINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi in forme. Deluje tudi v panogah Kalupi, livarski, Kalupi, livarski, tool design. Sedež podjetja je v kraju Echirolles, Francija.

 7. 3 DTECH - PRODUÇAO, OPTIMIZAÇAO E REENGENHARIA, LDA.

  Portugalska

  3 DTECH - PRODUÇAO, OPTIMIZAÇAO E REENGENHARIA, LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi in forme. Deluje tudi v panogah Kalupi, livarski, Kalupi, livarski. Sedež podjetja je v kraju Embra, Portugalska.

 8. MODELAGE USIMOULE

  Francija

  MODELAGE USIMOULE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kalupi, livarski. Deluje tudi v panogah prototyping. Sedež podjetja je v kraju Saint-Michel, Francija.

 1. KUTES METAL

  Turčija

  KUTES METAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, livarski. Deluje tudi v panogah grey iron casting, contract manufacturing, Ductile cast iron. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. ARDEMIR FOUNDRY CORPORATION

  Turčija

  ARDEMIR FOUNDRY CORPORATION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, livarski. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 3. FORMINOV

  Francija

  FORMINOV, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi in forme. Deluje tudi v panogah Kalupi, livarski, Kalupi, livarski, thermoforming, prototyping. Sedež podjetja je v kraju Crissey, Francija.

 4. JULIEN SA

  Francija

  JULIEN SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi in forme. Deluje tudi v panogah Kalupi, livarski, Industrijsko svetovanje, Kalupi, livarski, foundry, prototyping, Industrijsko svetovanje. Sedež podjetja je v kraju Le-Creusot, Francija.

 5. DRUGUET SAS

  Francija

  DRUGUET SAS, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Kalupi, livarski. Deluje tudi v panogah quick prototyping, foundry. Sedež podjetja je v kraju Grieges, Francija.

 6. ARTS FONDERIE & DEVELOPPEMENT

  Francija

  ARTS FONDERIE & DEVELOPPEMENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Livarne za baker, bron in medenino. Deluje tudi v panogah Kalupi, livarski, Livarne aluminija, Kalupi, livarski, foundry, foundry work, Livarne aluminija. Sedež podjetja je v kraju Arrien En Bethmale, Francija.

 7. COENE MATRIJZENBOUW

  Belgija

  COENE MATRIJZENBOUW, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Kalupi, livarski, Upogibanje jekla in kovin, Kalupi, livarski, Upogibanje jekla in kovin, Design of moulds for metals, moulds for metal cutting. Sedež podjetja je v kraju Lotenhulle, Belgija.

 8. ETABLISSEMENTS MEON FILS SA

  Francija

  ETABLISSEMENTS MEON FILS SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi in forme. Deluje tudi v panogah Kalupi, livarski, Kalupi, livarski, foundry, stamping, production of tools. Sedež podjetja je v kraju Saint-Étienne, Francija.

 9. PREC-ODLEW SP. Z O.O.

  Poljska

  PREC-ODLEW SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, livarski. Sedež podjetja je v kraju Skawina, Poljska.

 10. CHARVET - GROUPE RGF

  Francija

  CHARVET - GROUPE RGF, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi in forme. Deluje tudi v panogah Kalupi, livarski, Kalupi, livarski, Processing of plastics, injection moulds, tool design. Sedež podjetja je v kraju Eybens, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno