• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kalupi- precizni

Rezultati za

Kalupi- precizni - Uvoz izvoz

 1. S.C.S. SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  40 years of experience in designing and producing moulds for the die-casting of metal alloys and injection of plastic materials, quality standards, time frames and competitive prices have led to S.C.S. Srl becoming a point of reference on the European market: design, use of high-tech machinery, use of the best quality steel and certified heat treatments. It produces moulds of all sizes up to a maximum weight of 55 tons. ISO 9001- and ISO 14001-certified.

 2. DAMEKS

  Poljska

  Verified by europages badge

  DAMEKS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Kalupi, precizni, Bearbetning av stål och metall, machine parts, CNC milling, Digitalstyrd svarvning, CNC, Metal working, plastics processing, Kalupi, precizni. Sedež podjetja je v kraju Gdansk, Poljska.

 3. COBI PRECISION SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  COBI PRECISION SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kalupi, precizni. Deluje tudi v panogah brioche moulds, laser cutting, metal stamping, design of moulds for plastics, moulds, mould design. Sedež podjetja je v kraju Gorgonzola, Italija.

 4. PHILPLAST LTD.

  Bolgarija

  Verified by europages badge

  PHILPLAST LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlivanje gume - oprema. Deluje tudi v panogah Kalupi, precizni, extrusion blow-molding, Kalupi, precizni, blow-molding machines, injection-molded articles, injection moulding, blow moulding plastic materials, assembling of plastic articles, embedding of metal inserts linings. Sedež podjetja je v kraju Yagodovo, Bolgarija.

 5. AMADOR VARAS SA

  Španija

  Verified by europages badge

  AMADOR VARAS SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi in forme. Deluje tudi v panogah Kalupi, precizni, Kalupi, precizni, punching tools, tool manufacturing, dies, TOOLS, cutting dies, spare parts & tools. Sedež podjetja je v kraju Badalona-Barcelona, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MOLDEGAMA - MOLDES TECNICOS, SA

  Portugalska

  MOLDEGAMA - MOLDES TECNICOS, SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, plastična in gumarska industrija. Deluje tudi v panogah Kalupi in forme, Kalupi, precizni, Kalupi in forme, mould building, mould design, Kalupi, precizni. Sedež podjetja je v kraju Pataias, Portugalska.

 2. DRILIMOLDE, LDA

  Portugalska

  DRILIMOLDE, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, plastična in gumarska industrija. Deluje tudi v panogah Kalupi, precizni, mould design for plastics, in-house manufacture of caps, Kalupi, precizni, aluminium moulds. Sedež podjetja je v kraju Moita, Portugalska.

 3. PMPM - MOULDS AND PLASTICS, LDA

  Portugalska

  PMPM - MOULDS AND PLASTICS, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, plastična in gumarska industrija. Deluje tudi v panogah Kalupi, precizni, Kalupi, precizni, Injection moulding, injection moulds, mould design and construction. Sedež podjetja je v kraju Embra-Marinha Grande, Portugalska.

 4. MATRICERÍA INVIR

  Španija

  MATRICERÍA INVIR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala plastike - strojna orodja. Deluje tudi v panogah Kalupi, plastična in gumarska industrija, Kalupi, precizni, Kalupi, plastična in gumarska industrija, Kalupi, precizni, metal milling, tool manufacturing. Sedež podjetja je v kraju Albacete, Španija.

 5. MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA

  Portugalska

  MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, plastična in gumarska industrija. Deluje tudi v panogah Prebijala plastike - strojna orodja, Kalupi, precizni, tool manufacturing, Prebijala plastike - strojna orodja, Kalupi, precizni, Mould design and manufacturing. Sedež podjetja je v kraju Marinha Grande, Portugalska.

 1. VICEDO MARTI SL.

  Španija

  VICEDO MARTI SL., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, plastična in gumarska industrija. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje gume in umetnih mas, Kalupi, precizni, Umetne mase - izdelki za kmetijsko in prehrambeno proizvodnjo, Vbrizgavanje gume in umetnih mas, welding plastic materials, Kalupi, precizni, Umetne mase - izdelki za kmetijsko in prehrambeno proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Ibi, Španija.

 2. MATRIBAGES

  Španija

  MATRIBAGES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, precizni. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za oblikovanje kovin - deli in pribor, dies, omvänd ingenjörsverksamhet, Orodni stroji za oblikovanje kovin - deli in pribor, machining of parts. Sedež podjetja je v kraju Manresa-Barcelona, Španija.

 1. EISENWERK HASENCLEVER & SOHN GMBH

  Nemčija

  EISENWERK HASENCLEVER & SOHN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, precizni. Deluje tudi v panogah Cylinder heads, silencers for motor vehicles, machine mufflers, Mufflers, vehicle. Sedež podjetja je v kraju Battenberg, Nemčija.

 2. FJG MOLDES

  Portugalska

  FJG MOLDES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji za razrezovanje kovin - deli in pribor. Deluje tudi v panogah Kalupi, precizni, Kalupi, precizni. Sedež podjetja je v kraju Cesar, Oliveira De Azeméis, Portugalska.

 3. FRUMOLDE TOOLING

  Portugalska

  FRUMOLDE TOOLING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, plastična in gumarska industrija. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Kalupi, precizni, cast mould design, Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, injection moulding of plastics, Kalupi, precizni. Sedež podjetja je v kraju Martinçança, Portugalska.

 4. MATRICERÍAS DEL CENTRO

  Španija

  MATRICERÍAS DEL CENTRO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, precizni. Deluje tudi v panogah moulds for metals, milling machines, straighteners, punching tools. Sedež podjetja je v kraju Parla-Madrid, Španija.

 5. AUTOMOLDES - INDUSTRIA DE MOLDES LDA

  Portugalska

  AUTOMOLDES - INDUSTRIA DE MOLDES LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, plastična in gumarska industrija. Deluje tudi v panogah Kalupi, precizni, mould building, Kalupi, precizni. Sedež podjetja je v kraju Trofa, Portugalska.

 6. OFFICINA MECCANICA CASIRAGHI S.N.C.

  Italija

  OFFICINA MECCANICA CASIRAGHI S.N.C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, precizni. Deluje tudi v panogah brioche moulds, precision machining, masks, precision machine shops. Sedež podjetja je v kraju Besana In Brianza, Italija.

 7. MAÉ INNOVATION

  Francija

  MAÉ INNOVATION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, precizni. Deluje tudi v panogah heat-resistant silicone cookware, silicone cake tins, Cooking equipment, non-stick coverings. Sedež podjetja je v kraju La Ville Aux Dames, Francija.

 8. GUVENAL KALIP ELEMANLARI A.S.

  Turčija

  GUVENAL KALIP ELEMANLARI A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, precizni. Deluje tudi v panogah Mould components, Dies and moulds, dies for presses. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. OFBM STAMPI

  Italija

  OFBM STAMPI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, precizni. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje gume in umetnih mas, construction of moulds for moulding thermoplastic material, injection moulding, Vbrizgavanje gume in umetnih mas, 5 axis milling. Sedež podjetja je v kraju COLOGNE, Italija.

 2. PRIFER GROUP

  Portugalska

  PRIFER GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, precizni. Deluje tudi v panogah automobile industry automation, manufacturing of articles for foundry operations, organisations for product and material quality control and guarantee, metal structures. Sedež podjetja je v kraju Albergaria-A-Velha, Portugalska.

 3. ITECMO - MOLDS FOR PLASTIC INDUSTRY

  Portugalska

  ITECMO - MOLDS FOR PLASTIC INDUSTRY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, plastična in gumarska industrija. Deluje tudi v panogah Kalupi, precizni, Mould design and manufacturing, Kalupi, precizni. Sedež podjetja je v kraju Maceira Lra, Portugalska.

 4. 3DCAD - SOLUÇÕES PARA MOLDES

  Portugalska

  3DCAD - SOLUÇÕES PARA MOLDES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, plastična in gumarska industrija. Deluje tudi v panogah Kalupi, precizni, Co-moulding, Mould design and manufacturing, Kalupi, precizni. Sedež podjetja je v kraju Leiria, Portugalska.

 5. FRANKE INDUSTRIE AG

  Švica

  FRANKE INDUSTRIE AG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kalupi, precizni. Deluje tudi v panogah systems and machinery for arc welding metals, Orbitalsvetsning, Laserskärning, orbital welding. Sedež podjetja je v kraju Aarburg, Švica.

 6. SIMOLDES - AÇOS S.A

  Portugalska

  SIMOLDES - AÇOS S.A, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi in forme. Deluje tudi v panogah Kalupi, plastična in gumarska industrija, Kalupi, precizni, mould building, injection moulds, Kalupi, plastična in gumarska industrija, Kalupi, precizni. Sedež podjetja je v kraju Santiago De Riba Ul, Portugalska.

 7. TRYON, S.R.O.

  Češka Republika

  TRYON, S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vtiskovanje na jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Kalupi in forme, Kalupi, precizni, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Kalupi in forme, Kalupi, precizni, Jeklo in kovine - strojna obdelava, metalworking. Sedež podjetja je v kraju Brumov-Bylnice, Češka Republika.

 8. SD MOLDES

  Portugalska

  SD MOLDES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, precizni. Deluje tudi v panogah manufacture of moulds for plastics, injection moulds. Sedež podjetja je v kraju Marinha Grande, Portugalska.

 9. PORTUTECMO - MOLDES PARA PLÁSTICOS, LDA

  Portugalska

  PORTUTECMO - MOLDES PARA PLÁSTICOS, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi in forme. Deluje tudi v panogah Kalupi, precizni, Mould design and manufacturing, Kalupi, precizni. Sedež podjetja je v kraju Marinha Grande, Portugalska.

 10. FRIED ELLEMUND GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Nemčija

  FRIED ELLEMUND GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, precizni. Deluje tudi v panogah CNC finishing, CNC milling. Sedež podjetja je v kraju Preußisch Oldendorf, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno