• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kalupi- precizni

Rezultati za

Kalupi- precizni - Uvoz izvoz

 1. S.C.S. SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  40 years of experience in designing and producing moulds for the die-casting of metal alloys and injection of plastic materials, quality standards, time frames and competitive prices have led to S.C.S. Srl becoming a point of reference on the European market: design, use of high-tech machinery, use of the best quality steel and certified heat treatments. It produces moulds of all sizes up to a maximum weight of 55 tons. ISO 9001- and ISO 14001-certified.

 2. DAMEKS

  Poljska

  Verified by europages badge

  DAMEKS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Kalupi, precizni, Bearbetning av stål och metall, machine parts, CNC milling, Digitalstyrd svarvning, CNC, Metal working, plastics processing, Kalupi, precizni. Sedež podjetja je v kraju Gdansk, Poljska.

 3. COBI PRECISION SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  COBI PRECISION SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kalupi, precizni. Deluje tudi v panogah brioche moulds, laser cutting, metal stamping, design of moulds for plastics, moulds, mould design. Sedež podjetja je v kraju Gorgonzola, Italija.

 4. O.M.M.A.

  Italija

  Verified by europages badge

  O.M.M.A., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Precisionsmekanik. Deluje tudi v panogah Kalupi, precizni, Kalupi, precizni. Sedež podjetja je v kraju Novi Di Modena, Italija.

 5. PHILPLAST LTD.

  Bolgarija

  Verified by europages badge

  PHILPLAST LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlivanje gume - oprema. Deluje tudi v panogah Kalupi, precizni, extrusion blow-molding, Kalupi, precizni, blow-molding machines, injection-molded articles, injection moulding, blow moulding plastic materials, assembling of plastic articles, embedding of metal inserts linings. Sedež podjetja je v kraju Yagodovo, Bolgarija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. AMADOR VARAS SA

  Španija

  Verified by europages badge

  AMADOR VARAS SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi in forme. Deluje tudi v panogah Kalupi, precizni, Kalupi, precizni, punching tools, tool manufacturing, dies, TOOLS, cutting dies, spare parts & tools. Sedež podjetja je v kraju Badalona-Barcelona, Španija.

 2. DRILIMOLDE, LDA

  Portugalska

  DRILIMOLDE, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, plastična in gumarska industrija. Deluje tudi v panogah Kalupi, precizni, mould design for plastics, in-house manufacture of caps, Kalupi, precizni, aluminium moulds. Sedež podjetja je v kraju Moita, Portugalska.

 3. MOLDEGAMA - MOLDES TECNICOS, SA

  Portugalska

  MOLDEGAMA - MOLDES TECNICOS, SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, plastična in gumarska industrija. Deluje tudi v panogah Kalupi in forme, Kalupi, precizni, Kalupi in forme, mould building, mould design, Kalupi, precizni. Sedež podjetja je v kraju Pataias, Portugalska.

 4. PMPM - MOULDS AND PLASTICS, LDA

  Portugalska

  PMPM - MOULDS AND PLASTICS, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, plastična in gumarska industrija. Deluje tudi v panogah Kalupi, precizni, Kalupi, precizni, Injection moulding, injection moulds, mould design and construction. Sedež podjetja je v kraju Embra-Marinha Grande, Portugalska.

 5. MATRICERÍA INVIR

  Španija

  MATRICERÍA INVIR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala plastike - strojna orodja. Deluje tudi v panogah Kalupi, plastična in gumarska industrija, Kalupi, precizni, Kalupi, plastična in gumarska industrija, Kalupi, precizni, metal milling, tool manufacturing. Sedež podjetja je v kraju Albacete, Španija.

 1. FRUMOLDE TOOLING

  Portugalska

  FRUMOLDE TOOLING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, plastična in gumarska industrija. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Kalupi, precizni, cast mould design, Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, injection moulding of plastics, Kalupi, precizni. Sedež podjetja je v kraju Martinçança, Portugalska.

 2. MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA

  Portugalska

  MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, plastična in gumarska industrija. Deluje tudi v panogah Prebijala plastike - strojna orodja, Kalupi, precizni, tool manufacturing, Prebijala plastike - strojna orodja, Kalupi, precizni, Mould design and manufacturing. Sedež podjetja je v kraju Marinha Grande, Portugalska.

 1. FJG MOLDES

  Portugalska

  FJG MOLDES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji za razrezovanje kovin - deli in pribor. Deluje tudi v panogah Kalupi, precizni, Kalupi, precizni. Sedež podjetja je v kraju Cesar, Oliveira De Azeméis, Portugalska.

 2. MATRIBAGES

  Španija

  MATRIBAGES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, precizni. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za oblikovanje kovin - deli in pribor, dies, omvänd ingenjörsverksamhet, Orodni stroji za oblikovanje kovin - deli in pribor, machining of parts. Sedež podjetja je v kraju Manresa-Barcelona, Španija.

 3. VICEDO MARTI SL.

  Španija

  VICEDO MARTI SL., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, plastična in gumarska industrija. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje gume in umetnih mas, Kalupi, precizni, Umetne mase - izdelki za kmetijsko in prehrambeno proizvodnjo, Vbrizgavanje gume in umetnih mas, welding plastic materials, Kalupi, precizni, Umetne mase - izdelki za kmetijsko in prehrambeno proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Ibi, Španija.

 4. EISENWERK HASENCLEVER & SOHN GMBH

  Nemčija

  EISENWERK HASENCLEVER & SOHN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, precizni. Deluje tudi v panogah Cylinder heads, silencers for motor vehicles, machine mufflers, Mufflers, vehicle. Sedež podjetja je v kraju Battenberg, Nemčija.

 5. AUTOMOLDES - INDUSTRIA DE MOLDES LDA

  Portugalska

  AUTOMOLDES - INDUSTRIA DE MOLDES LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, plastična in gumarska industrija. Deluje tudi v panogah Kalupi, precizni, mould building, Kalupi, precizni. Sedež podjetja je v kraju Trofa, Portugalska.

 6. MATRICERÍAS DEL CENTRO

  Španija

  MATRICERÍAS DEL CENTRO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, precizni. Deluje tudi v panogah moulds for metals, milling machines, straighteners, punching tools. Sedež podjetja je v kraju Parla-Madrid, Španija.

 7. OFFICINA MECCANICA CASIRAGHI S.N.C.

  Italija

  OFFICINA MECCANICA CASIRAGHI S.N.C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, precizni. Deluje tudi v panogah brioche moulds, precision machining, masks, precision machine shops. Sedež podjetja je v kraju Besana In Brianza, Italija.

 8. MAÉ INNOVATION

  Francija

  MAÉ INNOVATION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, precizni. Deluje tudi v panogah heat-resistant silicone cookware, silicone cake tins, Cooking equipment, non-stick coverings. Sedež podjetja je v kraju La Ville Aux Dames, Francija.

 1. OFBM STAMPI

  Italija

  OFBM STAMPI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, precizni. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje gume in umetnih mas, construction of moulds for moulding thermoplastic material, injection moulding, Vbrizgavanje gume in umetnih mas, 5 axis milling. Sedež podjetja je v kraju COLOGNE, Italija.

 2. GUVENAL KALIP ELEMANLARI A.S.

  Turčija

  GUVENAL KALIP ELEMANLARI A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, precizni. Deluje tudi v panogah Mould components, Dies and moulds, dies for presses. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. ITECMO - MOLDS FOR PLASTIC INDUSTRY

  Portugalska

  ITECMO - MOLDS FOR PLASTIC INDUSTRY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, plastična in gumarska industrija. Deluje tudi v panogah Kalupi, precizni, Mould design and manufacturing, Kalupi, precizni. Sedež podjetja je v kraju Maceira Lra, Portugalska.

 4. 3DCAD - SOLUÇÕES PARA MOLDES

  Portugalska

  3DCAD - SOLUÇÕES PARA MOLDES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, plastična in gumarska industrija. Deluje tudi v panogah Kalupi, precizni, Co-moulding, Mould design and manufacturing, Kalupi, precizni. Sedež podjetja je v kraju Leiria, Portugalska.

 5. FRANKE INDUSTRIE AG

  Švica

  FRANKE INDUSTRIE AG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kalupi, precizni. Deluje tudi v panogah systems and machinery for arc welding metals, Orbitalsvetsning, Laserskärning, orbital welding. Sedež podjetja je v kraju Aarburg, Švica.

 6. PRIFER GROUP

  Portugalska

  PRIFER GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, precizni. Deluje tudi v panogah automobile industry automation, manufacturing of articles for foundry operations, organisations for product and material quality control and guarantee, metal structures. Sedež podjetja je v kraju Albergaria-A-Velha, Portugalska.

 7. OPMM - MOULAGE PAR INJECTION PLASTIQUE

  Francija

  OPMM - MOULAGE PAR INJECTION PLASTIQUE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, precizni. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - strojna obdelava, thermoforming presses, Jeklo in kovine - strojna obdelava. Sedež podjetja je v kraju AUCHEL, Francija.

 8. FARMI - REPARAÇÕES. LDA

  Portugalska

  FARMI - REPARAÇÕES. LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi in forme. Deluje tudi v panogah Kalupi, precizni, Kalupi, precizni, Stålverktyg för sprutformning av plastmaterial. Sedež podjetja je v kraju Marinha Grande, Portugalska.

 9. LYSAPLAST PORTUGAL

  Portugalska

  LYSAPLAST PORTUGAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vbrizgavanje gume in umetnih mas. Deluje tudi v panogah Kalupi, precizni, moulds for plastic materials, production of plastics for industrial construction, Kalupi, precizni. Sedež podjetja je v kraju Cesar, Portugalska.

 10. ATS ALUMINIUM EXTRUSION DIES

  Turčija

  ATS ALUMINIUM EXTRUSION DIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, precizni. Deluje tudi v panogah extrusion, construction of extrusion moulds. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno