• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kamnine in rude

Rezultati za

Kamnine in rude - Uvoz izvoz

 1. CARMEUSE

  Belgija

  Verified by europages badge

  CARMEUSE, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Deluje tudi v panogah processing and extraction of limestone, dolomitic lime, limestone for industry, dolomitic lime for environmental services, Cellbetong, cellular concrete for construction, products for agri-foods, calcium for the steel industry, pollution control. Sedež podjetja je v kraju Andenne, Belgija.

 2. MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA

  Portugalska

  Verified by europages badge

  MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kamnine in rude, Mlinski kamni, Granit, marketing of granite, Granite sales, Granite Guides, provision of labor, subcontracting staff management, Granite cubes. Sedež podjetja je v kraju Penafiel, Portugalska.

 3. DERELI MADEN

  Turčija

  DERELI MADEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Deluje tudi v panogah Marmor in naravni kamni, Marmor, Marmor in naravni kamni, Marmor, white marble, calacatta marble. Sedež podjetja je v kraju Balikesir, Turčija.

 4. LITTLER BULK HAULAGE

  Združena Kraljevina

  LITTLER BULK HAULAGE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Deluje tudi v panogah Byggmaterial, building gravel, Byggmaterial, crushed stone. Sedež podjetja je v kraju Chester., Združena Kraljevina.

 5. LES TRÉSORS DU BRÉSIL

  Francija

  LES TRÉSORS DU BRÉSIL, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Deluje tudi v panogah Bižuterije in draguljarstvo, Bižuterije in draguljarstvo, hantverksmässig tillverkning av smycken en stenar. Sedež podjetja je v kraju Manosque, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PRIMUS TASK ARRATIA S.L

  Španija

  PRIMUS TASK ARRATIA S.L, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Deluje tudi v panogah minerals, amethysts. Sedež podjetja je v kraju Dima, Španija.

 2. KRONOS METAL TIC. VE SAN. A.S.

  Turčija

  KRONOS METAL TIC. VE SAN. A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Deluje tudi v panogah spray guns for painting, sandblasting granules, nozzles for sandblasting, refractory material. Sedež podjetja je v kraju Malatya, Turčija.

 3. EMADISTONE

  Iran

  EMADISTONE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Sedež podjetja je v kraju Isfahan, Iran.

 4. THEIA BAZALT MADENCİLİK İNŞAT MİM MÜH PEYZ İTH İHR SAN TİC LTD ŞTİ

  Turčija

  THEIA BAZALT MADENCİLİK İNŞAT MİM MÜH PEYZ İTH İHR SAN TİC LTD ŞTİ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Deluje tudi v panogah Marmor in naravni kamni, Marmor in naravni kamni, Natural stone tiles, basalt, marmorplattor. Sedež podjetja je v kraju Kayseri̇, Turčija.

 5. P.W. STACHYRA STANISŁAW STACHYRA

  Poljska

  P.W. STACHYRA STANISŁAW STACHYRA, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Deluje tudi v panogah Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Aggregates, sand, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, transport company. Sedež podjetja je v kraju Lublin, Poljska.

 1. PEDRA JARDIM

  Portugalska

  PEDRA JARDIM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Deluje tudi v panogah covering stones, decorative stones, limestone, stone tile floorings. Sedež podjetja je v kraju Serro Ventoso, Portugalska.

 2. POLSEP MINING

  Turčija

  POLSEP MINING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Deluje tudi v panogah sepiolyte, absorbents. Sedež podjetja je v kraju Eskişehir, Turčija.

 1. ERGE KOSTKA BRUKOWA GDAŃSK

  Poljska

  ERGE KOSTKA BRUKOWA GDAŃSK, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Deluje tudi v panogah pebbles, construction stone, decorative stones for gardens, stone portals. Sedež podjetja je v kraju Gdańsk, Poljska.

 2. SPADANASTONE

  Iran

  SPADANASTONE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Sedež podjetja je v kraju Esfahan, Iran.

 3. IDA-ORE

  Združene Države

  IDA-ORE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Sedež podjetja je v kraju Nampa, Združene Države.

 4. SQUARED ENERGY & MINERALS LTD

  Združena Kraljevina

  SQUARED ENERGY & MINERALS LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Deluje tudi v panogah natural talc, talc dusters. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 5. MARCOFLEX

  Belgija

  MARCOFLEX, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Deluje tudi v panogah abrasives, sandblasting. Sedež podjetja je v kraju Merchtem, Belgija.

 6. DERBYSHIRE SPECIALIST AGGREGATES

  Združena Kraljevina

  DERBYSHIRE SPECIALIST AGGREGATES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Sedež podjetja je v kraju Derbyshire, Združena Kraljevina.

 7. OOO ETALON-SERVIS

  Turčija

  OOO ETALON-SERVIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Deluje tudi v panogah zeolite, urea resins, potassium and derivatives. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 8. MARDAN REVESTIMENTOS

  Brazilija

  MARDAN REVESTIMENTOS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Deluje tudi v panogah quartz, quartzite, granite, kaolin. Sedež podjetja je v kraju Campina Grande, Brazilija.

 1. ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S

  Turčija

  ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Deluje tudi v panogah Dragi kamni in minerali, Dragi kamni in minerali. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 2. X-RAY MINERAL SERVICES LTD

  Združena Kraljevina

  X-RAY MINERAL SERVICES LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Sedež podjetja je v kraju Colwyn Bay, Združena Kraljevina.

 3. THM MADENCILIK ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET

  Turčija

  THM MADENCILIK ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Deluje tudi v panogah Broširanje, knjigoveštvo in končna obdelava, Byggmaterial, Broširanje, knjigoveštvo in končna obdelava, Byggmaterial. Sedež podjetja je v kraju Eskisehir, Turčija.

 4. APLUS GALVANIZ

  Turčija

  APLUS GALVANIZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Deluje tudi v panogah iron-zinc ingots, aluminium alloys. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM GRANITU

  Poljska

  ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM GRANITU, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Deluje tudi v panogah Nagrobniki, big tables, granita, Nagrobniki, funerary monuments. Sedež podjetja je v kraju Pyrzyce, Poljska.

 6. PROVENTO GROUP GMBH

  Nemčija

  PROVENTO GROUP GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Deluje tudi v panogah talcs, bentonite, granite. Sedež podjetja je v kraju Herzberg Am Harz, Nemčija.

 7. HOMAAN CO

  Španija

  HOMAAN CO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Deluje tudi v panogah natural asphalt rock, Natural bitumens. Sedež podjetja je v kraju Malaga, Španija.

 8. BERRY INTERNATIONAL COMMODITY GROUP

  Francija

  BERRY INTERNATIONAL COMMODITY GROUP, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo - storitve, Kamnine in rude, trading advice, Poljedelstvo - storitve, Kamnine in rude. Sedež podjetja je v kraju Cachan, Francija.

 9. ALI EXIM ( AA INTERNATIONAL )

  Britansko ozemlje v Indijskem oceanu

  ALI EXIM ( AA INTERNATIONAL ), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Deluje tudi v panogah perfumed talcum powder, natural talc. Sedež podjetja je v kraju Jodhpur, Britansko ozemlje v Indijskem oceanu.

 10. AMBER BALTIC

  Poljska

  AMBER BALTIC, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Sedež podjetja je v kraju Szczecin, Poljska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno

Poiščite ponudbe za

Filtri

Rezultati za

Kamnine in rude - Uvoz izvoz

Število rezultatov

7.040 Podjetja