• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • karamelni bomboni

Rezultati za

Karamelni bomboni - Uvoz izvoz

 1. PUMPIDUP

  Ukraijna

  Verified by europages badge

  PUMPIDUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slano pecivo in aperitivi. Deluje tudi v panogah Matice za vijake, Hrana za sladokusce, Karamelni bomboni, snack, popcorn, sweets, healthy meal, Visable supports ukrainian companies, crackers. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 2. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Francija

  Verified by europages badge

  SAS LIMOUZI SAVEURS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peka peciva. Deluje tudi v panogah Keksi, Nugat, Slaščice, Karamelni bomboni, Hand-made biscuits, Hand crafted chocolate, chocolate, Keksi, Crackers. Sedež podjetja je v kraju Objat, Francija.

 3. RAFFAEL S.R.L.

  Italija

  Verified by europages badge

  RAFFAEL S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kostanj in maroni. Deluje tudi v panogah Karamelni bomboni, marrons glaces, chestnut chocolates, panettone, Karamelni bomboni, whole iced chestnuts, chestnut cream, chestnut bars, whole chestnuts, natural. Sedež podjetja je v kraju Montoro, Italija.

 4. NAUJOJI RUTA, AB

  Litva

  NAUJOJI RUTA, AB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Karamelni bomboni. Deluje tudi v panogah Slaščice, Čokoladne slaščice, Hrana - uvoz-izvoz, Slaščice brez čokolade, Slaščice, Čokoladne slaščice, Hrana - uvoz-izvoz, Slaščice brez čokolade. Sedež podjetja je v kraju Siauliai, Litva.

 5. KANNANOL UG

  Nemčija

  KANNANOL UG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Karamelni bomboni. Sedež podjetja je v kraju Obersulm, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. SOFI BAKERY (MEGAPOLIS, LLC)

  Rusija

  SOFI BAKERY (MEGAPOLIS, LLC), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slaščice. Deluje tudi v panogah Karamelni bomboni, Keksi in pecivo, Karamelni bomboni, Keksi in pecivo, chocolate, hand-made confectionery. Sedež podjetja je v kraju Podolsk, Rusija.

 2. APILINE GMBH

  Švica

  APILINE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Karamelni bomboni. Sedež podjetja je v kraju Erlenbach Im Simmental, Švica.

 3. DEDA GROUP

  Turčija

  DEDA GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Karamelni bomboni. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

 4. FOSCARIS

  Italija

  FOSCARIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Karamelni bomboni. Deluje tudi v panogah sweets, integrators. Sedež podjetja je v kraju Costacciaro, Italija.

 5. TRI STAR LTD, TM ZOLOTOI VEK

  Ukraijna

  TRI STAR LTD, TM ZOLOTOI VEK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slaščice brez čokolade. Deluje tudi v panogah Karamelni bomboni, Karamelni bomboni. Sedež podjetja je v kraju Kropyvnytsky, Ukraijna.

 1. SWEET TRAVEL PRIVATE TOURS KFT.

  Madžarska

  SWEET TRAVEL PRIVATE TOURS KFT., je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Karamelni bomboni. Sedež podjetja je v kraju Budapest, Madžarska.

 2. BONBONS VERDIER

  Francija

  BONBONS VERDIER, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Deluje tudi v panogah Karamelni bomboni, Poslovna darila, hand-made chocolate sweets, Karamelni bomboni, chocolate coated dried fruit, Poslovna darila. Sedež podjetja je v kraju SERRES-CASTET, Francija.

 1. LEDOVAR LLC

  Ukraijna

  LEDOVAR LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Karamelni bomboni. Sedež podjetja je v kraju Busk, Ukraijna.

 2. AMEEL CANDY WORLD

  Belgija

  AMEEL CANDY WORLD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Karamelni bomboni. Deluje tudi v panogah Slaščice, Slaščice, caramel, liquorice, chewing gum. Sedež podjetja je v kraju Roeselare, Belgija.

 3. ODENWÄLDER MARZIPAN KONDITOREI GMBH

  Nemčija

  ODENWÄLDER MARZIPAN KONDITOREI GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Čokoladne slaščice, Karamelni bomboni, marzipan decorations, Čokoladne slaščice, bolts, Karamelni bomboni. Sedež podjetja je v kraju Weilbach, Nemčija.

 4. DAMAKRA LTD.

  Bolgarija

  DAMAKRA LTD., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Karamelni bomboni. Deluje tudi v panogah Keksi in pecivo, food / beverages - wholesale and retail, chocolate bars, Keksi in pecivo. Sedež podjetja je v kraju Sofia, Bolgarija.

 5. LE CARRUBE TERRANOVA

  Italija

  LE CARRUBE TERRANOVA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Karamelni bomboni. Deluje tudi v panogah personalised sweets, bespoke machining. Sedež podjetja je v kraju Palermo, Italija.

 6. PRIVATE ENTERPRISE KRAPFEN

  Ukraijna

  PRIVATE ENTERPRISE KRAPFEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Karamelni bomboni. Deluje tudi v panogah lollipops, dragee exporter, marshmallow seeds. Sedež podjetja je v kraju Lviv, Ukraijna.

 7. GURMAN FAMILY LLC

  Ukraijna

  GURMAN FAMILY LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slaščice. Deluje tudi v panogah Slaščice brez čokolade, Keksi, Karamelni bomboni, fruit jelly, Slaščice brez čokolade, Keksi, Karamelni bomboni. Sedež podjetja je v kraju Kremenchuk, Poltava Region, Ukraijna.

 8. HONGSAM SIDAE CO.,LTD

  Južna Koreja

  HONGSAM SIDAE CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Diet - hrana. Deluje tudi v panogah Karamelni bomboni, ginseng candy, Karamelni bomboni. Sedež podjetja je v kraju Chungcheongbuk-Do, Južna Koreja.

 1. STEVIALINE GMBH & CO. KG

  Nemčija

  STEVIALINE GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Karamelni bomboni. Sedež podjetja je v kraju Bremen, Nemčija.

 2. DISNACKS PITIÚS

  Španija

  DISNACKS PITIÚS, ki deluje v panogi Slaščice brez čokolade. Deluje tudi v panogah Karamelni bomboni, fudge, sugarless sweets, Karamelni bomboni, liquorice. Sedež podjetja je v kraju PUIG DE'N VALLS (SANTA EULALIA DEL RÍO) BALEARES, Španija.

 3. ZUMAR AG

  Švica

  ZUMAR AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Sladkor, Karamelni bomboni, Jedila, gotova in za sladokusce, Ribe, Sladkor, Karamelni bomboni, Jedila, gotova in za sladokusce. Sedež podjetja je v kraju Rupperswil, Švica.

 4. MARÍA EUGENIA DOMÉNECH BROSETA

  Španija

  MARÍA EUGENIA DOMÉNECH BROSETA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Karamelni bomboni. Sedež podjetja je v kraju Bétera, Španija.

 5. DULCES Y GOLOSINAS LA GLORIA SL

  Španija

  DULCES Y GOLOSINAS LA GLORIA SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Karamelni bomboni. Deluje tudi v panogah promotional confectionery - design, promotional sweets, sugarless sweets. Sedež podjetja je v kraju Fernan Nuñez, Španija.

 6. BROADWAY SWEETS

  Južna Afrika

  BROADWAY SWEETS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slaščice. Deluje tudi v panogah Karamelni bomboni, Karamelni bomboni. Sedež podjetja je v kraju Johannesburg, Južna Afrika.

 7. SCHWEIZER ZUCKER AG FRAUENFELD AG

  Švica

  SCHWEIZER ZUCKER AG FRAUENFELD AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Sladkor, Karamelni bomboni, Jedila, gotova in za sladokusce, Ribe, Sladkor, Karamelni bomboni, Jedila, gotova in za sladokusce. Sedež podjetja je v kraju Aarberg, Švica.

 8. LLC TRADE HOUSE BOYCHAK

  Ukraijna

  LLC TRADE HOUSE BOYCHAK, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Slaščice. Deluje tudi v panogah Karamelni bomboni, Karamelni bomboni. Sedež podjetja je v kraju Kosohirka, Ukraijna.

 9. CANDYKING NORGE AS

  Norveška

  CANDYKING NORGE AS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Slaščice brez čokolade. Deluje tudi v panogah Kakav in čokolada, Karamelni bomboni, Kakav in čokolada, Karamelni bomboni, Sugar candy, sweets. Sedež podjetja je v kraju Oslo, Norveška.

 10. HURMET DOLE

  Turčija

  HURMET DOLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Karamelni bomboni. Deluje tudi v panogah confectionery, minicandies. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno