• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kardanski sklepi

Rezultati za

Kardanski sklepi - Uvoz izvoz

 1. ROTAFLEX GMBH

  Avstrija

  Verified by europages badge

  ROTAFLEX GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kardanski sklepi. Sedež podjetja je v kraju Mötz, Avstrija.

 2. AMECANIC

  Turčija

  AMECANIC, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Kardanski sklepi. Deluje tudi v panogah Chocolate pots, Machined parts, Seafood and shellfish, Vacuum toilets. Sedež podjetja je v kraju Sakarya, Turčija.

 3. MONTERO FYE

  Španija

  MONTERO FYE, ki deluje v panogi Kardanski sklepi. Deluje tudi v panogah Tesnila za termično izolacijo, high temperature air-tight seals, seals, Tesnila za termično izolacijo, binders for packaging. Sedež podjetja je v kraju Barakaldo-Vizcaya, Španija.

 4. FIROW PROPSHAFTS LTD

  Združena Kraljevina

  FIROW PROPSHAFTS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kardanski sklepi. Deluje tudi v panogah cardan shafts, propeller shafts, cardan transmissions. Sedež podjetja je v kraju Holmes Chapel, Združena Kraljevina.

 5. WELTE CARDAN-SERVICE GMBH

  Nemčija

  WELTE CARDAN-SERVICE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kardanski sklepi. Sedež podjetja je v kraju Essen, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. EMEK MAFSAL MAKINA MADENI ESYA LTD.STI.

  Turčija

  EMEK MAFSAL MAKINA MADENI ESYA LTD.STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kardanski sklepi. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. HAKAN YUKSEL OTOMOTIV LTD.STI.

  Turčija

  HAKAN YUKSEL OTOMOTIV LTD.STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kardanski sklepi. Deluje tudi v panogah accessories and spare parts, spare parts for farm tractors. Sedež podjetja je v kraju Yozgat, Turčija.

 3. DEMAK MAK END.SAN. VE DIS.TIC.LTD.STI

  Turčija

  DEMAK MAK END.SAN. VE DIS.TIC.LTD.STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kardanski sklepi. Sedež podjetja je v kraju Tuzla, Turčija.

 4. POMIER JOINTS

  Portugalska

  POMIER JOINTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kardanski sklepi. Deluje tudi v panogah manufacture of seals. Sedež podjetja je v kraju Braga, Portugalska.

 5. HYDRO-COS SNC

  Italija

  HYDRO-COS SNC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kardanski sklepi. Deluje tudi v panogah disassembly joints for aquaducts. Sedež podjetja je v kraju Castellaneta, Italija.

 1. AMADOR RIVAS

  Španija

  AMADOR RIVAS, ki deluje v panogi Kardanski sklepi. Deluje tudi v panogah couplers, industrial gaskets, metal-plastic gaskets, Water jet cutting. Sedež podjetja je v kraju VIGO - PONTEVEDRA, Španija.

 2. SUNGHUN

  Južna Koreja

  SUNGHUN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kabli in žice, električni in telefonski. Deluje tudi v panogah Kardanski sklepi, Kardanski sklepi, spindles, joints. Sedež podjetja je v kraju Incheon, Južna Koreja.

 1. GTS TRASMISSIONI

  Italija

  GTS TRASMISSIONI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kardanski sklepi. Deluje tudi v panogah all-metal couplings, flexible couplings. Sedež podjetja je v kraju Cologno Monzese, Italija.

 2. ARCANSAS SRL

  Italija

  ARCANSAS SRL, ki deluje v panogi Mehanski transportni sistemi in deli. Deluje tudi v panogah Kardanski sklepi, expansion joints, Kardanski sklepi, aluminium profiles, edge protectors. Sedež podjetja je v kraju Piagge (Pu), Italija.

 3. OPRUGA D.D.

  Hrvaška

  OPRUGA D.D., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehanski transportni sistemi in deli. Deluje tudi v panogah Mehanske sklopke, Vzmeti, žične, Kardanski sklepi, Matice in vijaki, Mehanske sklopke, Vzmeti, žične, Kardanski sklepi, Matice in vijaki. Sedež podjetja je v kraju Varazdinske Toplice, Hrvaška.

 4. ATA FORM CNC LTD.

  Turčija

  ATA FORM CNC LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kardanski sklepi. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 5. AG GÖRGÜLÜ MAKINA

  Turčija

  AG GÖRGÜLÜ MAKINA, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Kardanski sklepi. Deluje tudi v panogah rental of spare parts for construction machinery and equipment. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 6. REELL PRECISION MANUFACTURING NETHERLANDS B.V.

  Nizozemska

  REELL PRECISION MANUFACTURING NETHERLANDS B.V., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Mehanske sklopke. Deluje tudi v panogah Mehanski transportni sistemi in deli, Kardanski sklepi, Pneumatične sklopke, Mehanski transportni sistemi in deli, Kardanski sklepi, Pneumatične sklopke. Sedež podjetja je v kraju Elsloo Lb, Nizozemska.

 7. NANOPRODUCTS.DE

  Nemčija

  NANOPRODUCTS.DE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Kardanski sklepi, Anorganska kemija - surovine in derivati, Kemija, organska - surovine in derivati, Les in pohištvo - obdelava in zaščita, Kardanski sklepi, Anorganska kemija - surovine in derivati, Kemija, organska - surovine in derivati, Les in pohištvo - obdelava in zaščita. Sedež podjetja je v kraju Heppenheim, Nemčija.

 8. RSA DIS TICARET A.S

  Turčija

  RSA DIS TICARET A.S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kardanski sklepi. Deluje tudi v panogah fittings, Elbow pipes. Sedež podjetja je v kraju istanbul, Turčija.

 1. HANG ZHOU WANKANG UNIVERSAL JOINT MANUFACTORY

  Kitajska

  HANG ZHOU WANKANG UNIVERSAL JOINT MANUFACTORY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kardanski sklepi. Deluje tudi v panogah Truck parts, drive shafts for dividers. Sedež podjetja je v kraju hangzhou, Kitajska.

 2. CARDYFREN S.L.

  Španija

  CARDYFREN S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kardanski sklepi. Deluje tudi v panogah cardan shafts, cardan transmissions. Sedež podjetja je v kraju Ribarroja Del Turia (valencia), Španija.

 3. SERVOTECNICA

  Italija

  SERVOTECNICA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kardanski sklepi. Sedež podjetja je v kraju Nova Milanese, Italija.

 4. TOR.MEC AMBROSI SRL

  Italija

  TOR.MEC AMBROSI SRL, ki deluje v panogi Mehanski transportni sistemi in deli. Deluje tudi v panogah Kardanski sklepi, modular structures, Kardanski sklepi, precision mechanics. Sedež podjetja je v kraju Santa Maria Di Zevio (Vr), Italija.

 5. LACMAN S.R.O.

  Češka Republika

  LACMAN S.R.O., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Matice za vijake. Deluje tudi v panogah Kardanski sklepi, Mehanski vezni deli, Matice in vijaki, Kardanski sklepi, Mehanski vezni deli, Matice in vijaki. Sedež podjetja je v kraju Chotebor, Češka Republika.

 6. UJ TECH

  Južna Koreja

  UJ TECH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ogrodja (lahka), kovinska. Deluje tudi v panogah Kardanski sklepi, Kardanski sklepi. Sedež podjetja je v kraju Yeongcheon, Južna Koreja.

 7. IR - FEINWERKTECHNIK UND GERÄTEBAU GMBH

  Nemčija

  IR - FEINWERKTECHNIK UND GERÄTEBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji za obdelavo kovin - deli in pribor. Deluje tudi v panogah Kardanski sklepi, Orodni stroji za razrezovanje kovin - deli in pribor, Kardanski sklepi, Orodni stroji za razrezovanje kovin - deli in pribor. Sedež podjetja je v kraju Garching, Nemčija.

 8. FIRMA PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWA DABFLEX BOGDAN DABROWSKI

  Poljska

  FIRMA PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWA DABFLEX BOGDAN DABROWSKI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trakovi in vrvi. Deluje tudi v panogah Kardanski sklepi, Cevke in cevi, iz gume, Kardanski sklepi, Cevke in cevi, iz gume. Sedež podjetja je v kraju Krakow, Poljska.

 9. MARIO FERRI

  Italija

  MARIO FERRI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kardanski sklepi. Deluje tudi v panogah Gimbals, universal joints. Sedež podjetja je v kraju Cr, Italija.

 10. DIN.AL. S.R.L.

  Italija

  DIN.AL. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kardanski sklepi. Deluje tudi v panogah flexible couplings for transmissions. Sedež podjetja je v kraju Monza, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno