• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kemična gnojila

Rezultati za

Kemična gnojila - Uvoz izvoz

 1. SCANDINAVIAN CHEMICALS INTERNATIONAL AB

  Švedska

  Verified by europages badge

  Skandikem is a leading global provider of specialized chemical solutions for various industries. With a commitment to innovation and sustainability, we offer a comprehensive range of high-quality chemicals and services tailored to meet the unique needs of our clients. Our company is built on a foundation of expertise, reliability, and customer satisfaction. At Skandikem, we understand the importance of chemicals in driving advancements across multiple sectors. Our diverse portfolio of products spans across areas such as pharmaceuticals, personal care, industrial manufacturing, agriculture, and many more. We work closely with our customers to develop customized solutions that enhance their processes, improve efficiency, and drive growth. Innovation is at the heart of our operations. We invest in cutting-edge research and development to stay at the forefront of chemical advancements. By constantly exploring new possibilities and pushing boundaries, we aim to develop sustainable and environmentally friendly solutions that align with the evolving needs of the industries we serve. Our global presence allows us to serve customers around the world. With a robust supply chain network and efficient distribution channels, we deliver our products with speed and reliability, irrespective of geographical boundaries. Skandikem is proud to contribute to the success and growth of our clients, both locally and internationally.

 2. AGRIFLUIDE S.L.

  Španija

  Verified by europages badge

  Agrifluide je podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo in trženjem tekočih gnojil z več kot 40-letnimi izkušnjami. Naše dolgoletne izkušnje pri ravnanju s tekočimi gnojili, nov napredek v kemijskem inženiringu in najnaprednejša tehnologija nam omogočajo, da smo še naprej eno vodilnih podjetij v kmetijskem sektorju. Izdelki Agrifluide imajo diferencialno komponento, ki je PHC, pomemben stimulans v vegetativnem razvoju rastline. Je organsko-mineralna spojina, ekskluzivna za Grupo Agrifluide, katere glavna sestavina so polihidroksikarboksilne ali organske kisline (fulvinske ali huminske kisline) z nizko molekulsko maso in takojšnjim agronomskim delovanjem. Med prednostmi PZZ izstopajo: • Zmanjšuje izgube hranil. • Poveča učinkovitost gnojil • Poveča kapaciteto kationske izmenjave • Krepi rastlino pred težavami Zahvaljujoč našim štirim tovarnam (v Sevilli in Albaceteju), Grupo Agrifluide uspe distribuirati več kot 60.000 ton na leto. Vse naše izdelke lahko razdelimo v paketih po: • 1000 litrov • 20 litrov • 10 litrov • 5 litrov

 3. ATMOSFER MACHINERY

  Turčija

  Verified by europages badge

  ATMOSFER MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Razsoljevanje vode - oprema in sistemi, Kemični izdelki - uvoz-izvoz, Kemična gnojila, Kemija - osnovne surovine in derivati, Masti, industrijske, Sredstva za prečiščevanje vode, Sea water desalinators, Razsoljevanje vode - oprema in sistemi, homogenizers. Sedež podjetja je v kraju Etimesgut/ankara, Turčija.

 4. XEM ABONOS, S.L.

  Španija

  Verified by europages badge

  XEM ABONOS, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kemična gnojila. Deluje tudi v panogah acidity correctors, organic fertilizers, soil and environment pesticides, trace mineral fertilizers, soil and environment fungicides, fertilizer, amino-acids, soil and environment bactericides, soil conditioner. Sedež podjetja je v kraju Xeraco (valencia), Španija.

 5. ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA

  Portugalska

  Verified by europages badge

  ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Kemična gnojila. Deluje tudi v panogah Vina, Kemični izdelki - uvoz-izvoz, Kemija - osnovne surovine in derivati, chemical products for the pharmaceutical industry, red wines, chemical additives for the food and canning industry, chemical additives, rose wine, sparkling wines. Sedež podjetja je v kraju Azurara, Portugalska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. RASENLAND PATTENSEN FREIHERR KNIGGE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  RASENLAND PATTENSEN FREIHERR KNIGGE GMBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Kemična gnojila. Sedež podjetja je v kraju Pattensen, Nemčija.

 2. LEMCORE B.V.

  Nizozemska

  Verified by europages badge

  LEMCORE B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kemična gnojila. Deluje tudi v panogah Urea 46%, Urea fertilizer, Urea granular, Granulated urea, Carbamide, Urea suppliers, Ferrous Sulphate animal feed, Iron Sulphate, Ferrous sulphate. Sedež podjetja je v kraju Amsterdam, Nizozemska.

 3. HABCO D.O.O.

  Slovenija

  Podjetje HABCO je veletrgovinsko in svetovalno podjetje, ki je začelp z poslovnimi aktivnostmi še ko je bila ustanovljena prva družba HINCO. Po dolgoletnih delovnih izkušnjah na področju mednarodne trgovine in svetovalnih storitev, danes delimo osnovno dejavnost družbe na: - VELETRGOVINA ( paraffin, mazut, petrokemikalije, umetna gnojiva) - AGRO BROKER ( ječmen, pira, pšenica, koruta, grašek, proso) - CONSULTING ( poslovno zastopanje ter svetovanje ) - YACHTING ( prodaja in registracija plovila ) Za nas je zelo pomembno, da naše stranke oblikujejo pozitivno mnenje o našem podjetju. Zato si prizadevamo za razvoj uspešnih dolgoročnih poslovnih odnosov.

 4. MAX ITHALAT IHRACAT

  Turčija

  MAX ITHALAT IHRACAT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kemična gnojila. Deluje tudi v panogah organic fertilizers, Fertilizers, natural. Sedež podjetja je v kraju Antakay, Turčija.

 5. POLYPLASTAMBALAJ

  Turčija

  POLYPLASTAMBALAJ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gnojila in sredstva za izboljšavo tal. Deluje tudi v panogah Kemična gnojila, Kemična gnojila. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 1. OGSAS ORGANIK GÜBRE SAN. A.S.

  Turčija

  OGSAS ORGANIK GÜBRE SAN. A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kemična gnojila. Deluje tudi v panogah organic fertilizers, Ekologiskt jordbruk, Agricultural adjuvant, fertilizer for garden centres. Sedež podjetja je v kraju Erzincan, Turčija.

 2. AGROFEED TARIM GIDA INS LTD STI

  Turčija

  AGROFEED TARIM GIDA INS LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kemična gnojila. Deluje tudi v panogah organic fertilizers. Sedež podjetja je v kraju Antalya, Turčija.

 1. DERETIL AGRONUTRITIONAL

  Španija

  DERETIL AGRONUTRITIONAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kemična gnojila. Deluje tudi v panogah iron. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 2. BEKATA EXPORT IMPORT LIMITED

  Turčija

  BEKATA EXPORT IMPORT LIMITED, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Kemična gnojila. Deluje tudi v panogah urea resins, fertilizer, chemical sulphur, raw sugar. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 3. AGRO BULL PRODUCTS FOR NATURE, S.L.

  Španija

  AGRO BULL PRODUCTS FOR NATURE, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kemična gnojila. Deluje tudi v panogah Naravna gnojila, manufacture of organic fertilisers, Naravna gnojila, bio-stimulants - fertilisers, fertilizer. Sedež podjetja je v kraju Aielo De Malferti, Španija.

 4. PARTNER PF

  Ukraijna

  PARTNER PF, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kemična gnojila. Deluje tudi v panogah Fertilizers, natural, foliar feed, fertilizer for cereal crops. Sedež podjetja je v kraju Kharkiv, Ukraijna.

 5. KÜKÜRT VE ÜRE 46

  Turčija

  KÜKÜRT VE ÜRE 46, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kemična gnojila. Deluje tudi v panogah chemical sulphur. Sedež podjetja je v kraju Manisa, Turčija.

 6. BIOGREEN AGRO

  Turčija

  BIOGREEN AGRO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kemična gnojila. Deluje tudi v panogah Fitosanitarni, fungicidni in pesticidni izdelki, Jordbruksinsekticid, Fungicides and bactericides, Fitosanitarni, fungicidni in pesticidni izdelki. Sedež podjetja je v kraju antalya, Turčija.

 7. PRODUCTION COMPANY PLATFORMA (PLATFORMEKS LLC)

  Rusija

  PRODUCTION COMPANY PLATFORMA (PLATFORMEKS LLC), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kemični izdelki - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Kemična gnojila, Kemija, organska - surovine in derivati, Anorganska kemija - surovine in derivati, Masti, surove, Kemična gnojila, Kemija, organska - surovine in derivati, Anorganska kemija - surovine in derivati, Masti, surove. Sedež podjetja je v kraju Kazan, Rusija.

 8. SOLVAY

  Belgija

  SOLVAY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kemična gnojila. Deluje tudi v panogah Kemijski katalizatorji, Hydrogen peroxide, calcium chloride, Kemijski katalizatorji, caustic soda. Sedež podjetja je v kraju BRUSSELS, Belgija.

 1. GALVET SP. ZO.O.

  Poljska

  GALVET SP. ZO.O., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kemična gnojila. Sedež podjetja je v kraju Łambinowice, Poljska.

 2. QUIMICAS MERISTEM SL

  Španija

  QUIMICAS MERISTEM SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kemična gnojila. Deluje tudi v panogah subscriptions, bio-stimulants - fertilisers. Sedež podjetja je v kraju Moncada, Španija.

 3. ZAKŁADY AZOTOWE W TARNOWIE-MOŚCICACH S.A.

  Poljska

  ZAKŁADY AZOTOWE W TARNOWIE-MOŚCICACH S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kemična gnojila. Deluje tudi v panogah fertilizer. Sedež podjetja je v kraju Tarnów, Poljska.

 4. PAVONI & C. SPA

  Italija

  PAVONI & C. SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kemična gnojila. Deluje tudi v panogah chemical fertilizers, organic fertilizers, liquid fertilizer, solid fertilizers. Sedež podjetja je v kraju Ramacca, Italija.

 5. RESOURCEGROUP

  Ukraijna

  RESOURCEGROUP, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kemična gnojila. Deluje tudi v panogah Premog, Jeklo, Trgovina z železarskimi izdelki, Fuels, Premog, Jeklo, Trgovina z železarskimi izdelki. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 6. ASANTA TARIM

  Turčija

  ASANTA TARIM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetoče rastline. Deluje tudi v panogah Kemična gnojila, organic fertilizers, special fertilizers, Kemična gnojila. Sedež podjetja je v kraju Antalya, Turčija.

 7. NAGRO AGRICULTURAL PRODUCTS

  Turčija

  NAGRO AGRICULTURAL PRODUCTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kemična gnojila. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 8. CROP CARE S.L.

  Španija

  CROP CARE S.L., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kemična gnojila. Sedež podjetja je v kraju Valencia, Španija.

 9. MERKEZ ANADOLU KIMYA

  Turčija

  MERKEZ ANADOLU KIMYA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gnojila in sredstva za izboljšavo tal. Deluje tudi v panogah Kemična gnojila, organic fertilizers, phytosanitary product, special fertilizers, Kemična gnojila. Sedež podjetja je v kraju Dosemealti Antalya, Turčija.

 10. WONDER LLC (PRODUCTEUR ENGRAIS FOLIAIRES EXPORT)

  Ukraijna

  WONDER LLC (PRODUCTEUR ENGRAIS FOLIAIRES EXPORT), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kemična gnojila. Deluje tudi v panogah foliar feed, fertilizer for market gardeners. Sedež podjetja je v kraju Mayaki, Ukraijna.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Kemična gnojila - Uvoz izvoz

Število rezultatov

565 Podjetja