• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • klavnice - stroji in oprema

Rezultati za

Klavnice - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. PERMIS DE CONDUIRE

  Francija

  PERMIS DE CONDUIRE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Klavnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah permit requests. Sedež podjetja je v kraju Sainte Denise, Francija.

 2. BANSS SCHLACHT- UND FÖRDERTECHNIK GMBH

  Nemčija

  BANSS SCHLACHT- UND FÖRDERTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Klavnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Biedenkopf, Nemčija.

 3. CAMREY - EQUIPAMENTOS FRIGORÍFICOS

  Brazilija

  CAMREY - EQUIPAMENTOS FRIGORÍFICOS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Klavnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Sao Jose Do Rio Preto-Sp, Brazilija.

 4. TRANSNATIONAL AGRI PROJECTS B.V.

  Nizozemska

  TRANSNATIONAL AGRI PROJECTS B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Klavnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Chicken processing, machinery for slaughterhouses, plants and equipment for slaughtering, poultry slaughter machinery. Sedež podjetja je v kraju Wissenkerke, Nizozemska.

 5. TRIANTAFYLLIDIS EQUIPMENT IKE

  Grčija

  TRIANTAFYLLIDIS EQUIPMENT IKE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Klavnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Skydra, Grčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MEAT ASSISTANCE

  Belgija

  MEAT ASSISTANCE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Skladišča, hladilnice, Klavnice - stroji in oprema, Razkosanje mesa, industrial hygiene, Skladišča, hladilnice, Klavnice - stroji in oprema, Razkosanje mesa. Sedež podjetja je v kraju Sautin, Belgija.

 2. KS K. SCHNELL SARL

  Francija

  KS K. SCHNELL SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Klavnice - stroji in oprema, Klavnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Marmoutier, Francija.

 3. THE BEST AUTO INSERTION MACHINE CHINA

  Francija

  THE BEST AUTO INSERTION MACHINE CHINA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Klavnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah typewriter accessories and components, office machine accessory, insertion rings, stuffing machines. Sedež podjetja je v kraju Austin, Francija.

 4. SCERIA

  Francija

  SCERIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Klavnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Sablé Sur Sarthe, Francija.

 5. TUNISIANET

  Tunizija

  TUNISIANET, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Računalništvo - artikli in potrebščine. Deluje tudi v panogah Klavnice - stroji in oprema, personal computers, Klavnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Tunis, Tunizija.

 1. SARL ATELIERS DE LA QUEILLE

  Francija

  SARL ATELIERS DE LA QUEILLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Klavnice - stroji in oprema, conveyors, Klavnice - stroji in oprema, elevators. Sedež podjetja je v kraju Tonneins, Francija.

 2. CLASS MEISTER SARL

  Romunija

  CLASS MEISTER SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Škatlasta gradnja. Deluje tudi v panogah Klavnice - stroji in oprema, Klavnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Tirgu Neamt, Romunija.

 1. INDUSTRADE

  Francija

  INDUSTRADE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Klavnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah butchering of meat. Sedež podjetja je v kraju Schiltigheim Cedex, Francija.

 2. MAREL RED MEAT SLAUGHTERING B.V.

  Nizozemska

  MAREL RED MEAT SLAUGHTERING B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Klavnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Lichtenvoorde, Nizozemska.

 3. AMB FOOD TECH S.R.L.

  Italija

  AMB FOOD TECH S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Klavnice - stroji in oprema, Mesnice - stroji in oprema, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Klavnice - stroji in oprema, Mesnice - stroji in oprema, meat processing, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa. Sedež podjetja je v kraju San Lazzaro Di Savena, Italija.

 4. MAPA BLADES S.R.L.

  Italija

  MAPA BLADES S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Klavnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah blade sharpening, sharpeners, tool construction to drawings. Sedež podjetja je v kraju Cinisello Balsamo, Italija.

 5. TERMET SOLEFI

  Francija

  TERMET SOLEFI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Klavnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Champagné, Francija.

 6. TEKNOMAKI

  Turčija

  TEKNOMAKI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Klavnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah oliver stone removers, gauge, olive harvesting machines. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 7. LIMOS

  Slovenija

  LIMOS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Klavnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah machinery for slaughterhouses. Sedež podjetja je v kraju Škofja Loka, Slovenija.

 8. ABATTOIR EQUIPMENT SUPPLIES

  Združena Kraljevina

  ABATTOIR EQUIPMENT SUPPLIES, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Klavnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah abattoirs, plants and equipment for slaughtering beef cattle, machinery for slaughterhouses, plants and equipment for slaughtering pigs. Sedež podjetja je v kraju Clevedon, Združena Kraljevina.

 1. MEYN POULTRY EQUIPMENT LTD

  Združena Kraljevina

  MEYN POULTRY EQUIPMENT LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Klavnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Hampshire, Združena Kraljevina.

 2. BOBET MATERIEL

  Francija

  BOBET MATERIEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Klavnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah food and agriculture industry machines, food industry automation. Sedež podjetja je v kraju CHAMPAGNE, Francija.

 3. MADO FRANCE SARL

  Francija

  MADO FRANCE SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Klavnice - stroji in oprema, Klavnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Saverne, Francija.

 4. FOOD TECHNOLOGY FRANCE

  Francija

  FOOD TECHNOLOGY FRANCE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Klavnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Robot automated equipment for slaughterhouses. Sedež podjetja je v kraju Saint-Nolff, Francija.

 5. B.R.E.

  Belgija

  B.R.E., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Klavnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Roeselare, Belgija.

 6. NORMAN - NORMANDIE MANUTENTION

  Francija

  NORMAN - NORMANDIE MANUTENTION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Klavnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Vimoutiers, Francija.

 7. COUEDIC MADORE EQUIPEMENT

  Francija

  COUEDIC MADORE EQUIPEMENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Klavnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Plemet, Francija.

 8. QUICIAL S.L.

  Španija

  QUICIAL S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Klavnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, plants and equipment for slaughtering beef cattle, plants and equipment for slaughtering pigs, Živilska industrija - stroji in oprema, plants and equipment for slaughtering. Sedež podjetja je v kraju Olot, Španija.

 9. STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE

  Francija

  STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE, ki deluje v panogi Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa. Deluje tudi v panogah Oprema za nasoljevanje, Izdelava keksov - stroji in naprave za obrate, Klavnice - stroji in oprema, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje, Oprema za nasoljevanje, Izdelava keksov - stroji in naprave za obrate, Klavnice - stroji in oprema, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje. Sedež podjetja je v kraju Solesmes, Francija.

 10. ASMERT MEZBAHA GIDA VE TARIM URUNLERI SANAYI TIC.LTD.STI

  Turčija

  ASMERT MEZBAHA GIDA VE TARIM URUNLERI SANAYI TIC.LTD.STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Klavnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno