• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kolesa in kolesca za industrijske cize

Rezultati za

Kolesa in kolesca za industrijske cize - Uvoz izvoz

 1. MARX-ROLLENTECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MARX-ROLLENTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Halstenbek, Nemčija.

 2. A.R.E.S.

  Italija

  Verified by europages badge

  A.R.E.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Baranzate, Italija.

 3. FRANCIA CATENE

  Italija

  Verified by europages badge

  FRANCIA CATENE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Verige. Deluje tudi v panogah Škripci in vitli, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Škripci in vitli, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Castel Maggiore, Italija.

 4. ITOH DENKI EUROPE SAS ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ITOH DENKI EUROPE SAS ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Saarbrücken, Nemčija.

 5. AQUITAINE ROUES CHARIOTS

  Francija

  AQUITAINE ROUES CHARIOTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa in kolesca za industrijske cize, bearings, pins, Trolley wheels, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Bordeaux, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Nemčija

  ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesca, vrtljiva. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesca za pohištvo, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesca za pohištvo. Sedež podjetja je v kraju Hückeswagen, Nemčija.

 2. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Francija

  RHÔNE ÉLASTOMÈRES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, posebna, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, posebna. Sedež podjetja je v kraju Aubagne Cedex, Francija.

 3. GAFUROV SERVIS EOOD

  Bolgarija

  GAFUROV SERVIS EOOD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kante za smeti, zabojniki za odpadke, waste collection containers, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kante za smeti, zabojniki za odpadke. Sedež podjetja je v kraju Svishtov, Bolgarija.

 4. DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT

  Grčija

  DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Paletni vozički, Kolesa in kolesca za industrijske cize, hand trolleys for goods handling, Paletni vozički, Kolesa in kolesca za industrijske cize, castors and rollers for conveying equipment. Sedež podjetja je v kraju Piraeus, Grčija.

 5. STRONGO, S.R.O.

  Češka Republika

  STRONGO, S.R.O., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kolesa in kolesca za industrijske cize. Deluje tudi v panogah Rubber wheels. Sedež podjetja je v kraju Nivnice , Češka Republika.

 1. TROKAR - PALIADELIS WHEELS & CASTORS

  Grčija

  TROKAR - PALIADELIS WHEELS & CASTORS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Deluje tudi v panogah Kolesa in kolesca za industrijske cize, wheels for goods handling equipment, plastic wheels with brake, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Trolley wheels. Sedež podjetja je v kraju Thessaloniki, Grčija.

 2. KONIJNENBURG

  Nizozemska

  KONIJNENBURG, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Kolesa in kolesca za industrijske cize. Deluje tudi v panogah Litoželezni izdelki, Umetne mase - industrijski izdelki, Kolesa, kolesca in valjčki, Litoželezni izdelki, industrial wheels, Umetne mase - industrijski izdelki, Kolesa, kolesca in valjčki. Sedež podjetja je v kraju Amsterdam, Nizozemska.

 1. BECOME PARTNERS

  Španija

  BECOME PARTNERS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vbrizgavanje gume in umetnih mas. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Figueres (girona), Španija.

 2. MOLCON INTERWHEELS

  Belgija

  MOLCON INTERWHEELS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorna kolesa - deli in oprema. Deluje tudi v panogah Gume (pnevmatike) in pribor, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Gume (pnevmatike) in pribor, industrial wheels, Kolesa in kolesca za industrijske cize, impellers. Sedež podjetja je v kraju Dendermonde, Belgija.

 3. INTEGDIFF, LTD

  Ukraijna

  INTEGDIFF, LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kontejnerji. Deluje tudi v panogah Kolesa in kolesca za industrijske cize, containers for storage, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 4. YONCA KASTOR

  Turčija

  YONCA KASTOR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa in kolesca za industrijske cize. Deluje tudi v panogah waste containers. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. DOBRUDZHA KIT

  Bolgarija

  DOBRUDZHA KIT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa in kolesca za industrijske cize. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Zelenjava, sveža, Transportvagnar, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Zelenjava, sveža, Transportvagnar. Sedež podjetja je v kraju Isperich, Bolgarija.

 6. LUC URETHAN KUNSTSTOFF GMBH

  Nemčija

  LUC URETHAN KUNSTSTOFF GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa in kolesca za industrijske cize, Transportne naprave in sistemi, Anorganska kemija - surovine in derivati, Kemija, organska - surovine in derivati, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Transportne naprave in sistemi, Anorganska kemija - surovine in derivati, Kemija, organska - surovine in derivati. Sedež podjetja je v kraju Jüchen, Nemčija.

 7. HEROS HELMUT ERBSLÖHER GMBH & CO KG

  Nemčija

  HEROS HELMUT ERBSLÖHER GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Ključavnice, zapahi in ključi, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Ključavnice, zapahi in ključi. Sedež podjetja je v kraju Georgsmarienhütte, Nemčija.

 8. HUFENSTUHL GMBH

  Nemčija

  HUFENSTUHL GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Matice in vijaki. Deluje tudi v panogah Železnina za gradbeništvo, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Železnina za gradbeništvo, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Wermelskirchen, Nemčija.

 1. MANU 18

  Francija

  MANU 18, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa in kolesca za industrijske cize, Najem industrijskih oprem, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Najem industrijskih oprem, electric-powered lift trucks. Sedež podjetja je v kraju Asnières-Les-Bourges, Francija.

 2. CÉH KFT.

  Madžarska

  CÉH KFT., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Skladiščenje - oprema in tehnika. Deluje tudi v panogah Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesca za pohištvo, Stativi za kamere, Transportvagnar, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesca za pohištvo, Stativi za kamere, Transportvagnar. Sedež podjetja je v kraju Budapest, Madžarska.

 3. HART-FIBERGLAS UWE BERKHAN

  Nemčija

  HART-FIBERGLAS UWE BERKHAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Hankensbüttel, Nemčija.

 4. ROLLENPROFI KUHNERT

  Nemčija

  ROLLENPROFI KUHNERT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Matice in vijaki. Deluje tudi v panogah Železnina za gradbeništvo, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Železnina za gradbeništvo, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Remscheid, Nemčija.

 5. HERM. FIEDLER EK INH HANS-WERNER KRAUSE

  Nemčija

  HERM. FIEDLER EK INH HANS-WERNER KRAUSE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Gospodinjski izdelki, kovinski, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Gospodinjski izdelki, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Handewitt, Nemčija.

 6. VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K.

  Nemčija

  VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Matice in vijaki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Geldern, Nemčija.

 7. WICKE GMBH + CO. KG

  Nemčija

  WICKE GMBH + CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Auenwald, Nemčija.

 8. GUITEL GMBH

  Nemčija

  GUITEL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Ključavnice, zapahi in ključi, Gospodinjski izdelki, kovinski, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Ključavnice, zapahi in ključi, Gospodinjski izdelki, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Minden, Nemčija.

 9. TECROLLS GMBH, POLYURETHANE TECHNOLOGY & RAPID PROTOTYPING

  Nemčija

  TECROLLS GMBH, POLYURETHANE TECHNOLOGY & RAPID PROTOTYPING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Ključavnice, zapahi in ključi, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Ključavnice, zapahi in ključi. Sedež podjetja je v kraju Mülheim, Nemčija.

 10. DELEX-ROLLEN

  Nemčija

  DELEX-ROLLEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Ključavnice, zapahi in ključi, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Ključavnice, zapahi in ključi. Sedež podjetja je v kraju Zwenkau, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno