• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kolesa- kolesca in valjčki - kovinski

Rezultati za

Kolesa- kolesca in valjčki - kovinski - Uvoz izvoz

 1. PETER FAUST KUGELROLLEN

  Nemčija

  Verified by europages badge

  PETER FAUST KUGELROLLEN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski. Sedež podjetja je v kraju Rodgau, Nemčija.

 2. LAR TRANSPORTNI SISTEMI D.O.O.

  Slovenija

 3. TENTE SAS

  Francija

  TENTE SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Zobniška kolesa, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, rollers, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Zobniška kolesa, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Sedež podjetja je v kraju Saint Fargeau Ponthierry, Francija.

 4. BRT GRUP ANADOLU METALURJI

  Turčija

  BRT GRUP ANADOLU METALURJI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski. Deluje tudi v panogah rolling mills for metallurgy. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 5. RUEDAS ALEX

  Španija

  RUEDAS ALEX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, rings and rollers, Hjul i rostfritt stål, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, polyrethene wheels. Sedež podjetja je v kraju Fraga-Huesca, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. TENTE RUEDAS S.A

  Španija

  TENTE RUEDAS S.A, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, wheels for industrial trolleys, nylon wheels, Kolesa, kolesca in valjčki. Sedež podjetja je v kraju Montcada I Rexac, Španija.

 2. SAMTEK AUTOMOTIVE

  Turčija

  SAMTEK AUTOMOTIVE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski. Sedež podjetja je v kraju Sakarya, Turčija.

 3. RW SILICIUM GMBH

  Nemčija

  RW SILICIUM GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski. Deluje tudi v panogah Rezanje jekla in kovin, Rezanje jekla in kovin, metallic silicon. Sedež podjetja je v kraju Pocking, Nemčija.

 4. SCHULTE & SCHMIDT GMBH & CO. LEICHTMETALLGIESSEREI KG

  Nemčija

  SCHULTE & SCHMIDT GMBH & CO. LEICHTMETALLGIESSEREI KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kovine, plemenite in posebne, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Kovine, plemenite in posebne, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski. Sedež podjetja je v kraju Nürnberg, Nemčija.

 5. TENTE

  Belgija

  TENTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Kolesa, posebna, Wheels for furniture, plastic wheels, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Kolesa, posebna. Sedež podjetja je v kraju Kruishoutem, Belgija.

 1. RUEDAS EURYBAS

  Španija

  RUEDAS EURYBAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski. Sedež podjetja je v kraju Zaragoza, Španija.

 2. HILLEGAART-LAUFERSWEILER-HILLEGAART UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Nemčija

  HILLEGAART-LAUFERSWEILER-HILLEGAART UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski. Deluje tudi v panogah Les - artikli, Okviri za slike in okvirjanje, Okvirjanje, Pisalne potrebščine, Les - artikli, Okviri za slike in okvirjanje, Okvirjanje, Pisalne potrebščine. Sedež podjetja je v kraju Leipzig, Nemčija.

 1. DELLA BIANCA DANIEL, ZINNGIESSEREI

  Švica

  DELLA BIANCA DANIEL, ZINNGIESSEREI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovine, plemenite in posebne. Deluje tudi v panogah Kositer in zlitine, Kositer - zlitine, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Kositer in zlitine, Kositer - zlitine, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski. Sedež podjetja je v kraju Visp, Švica.

 2. CNCWORKING S.R.O.

  Češka Republika

  CNCWORKING S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski. Deluje tudi v panogah CNC-fräsarbeten, Pipe unions, Bolt. Sedež podjetja je v kraju Klatovy, Češka Republika.

 3. GUSSET AG, GLOCKENGIESSEREI, UETENDORF

  Švica

  GUSSET AG, GLOCKENGIESSEREI, UETENDORF, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo. Deluje tudi v panogah Baker in zlitine, Livarne za baker, bron in medenino, Zvonovi - ulivanje, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Baker in zlitine, Livarne za baker, bron in medenino, Zvonovi - ulivanje, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski. Sedež podjetja je v kraju Uetendorf, Švica.

 4. PICK UP LAHOFER GES.M.B.H.

  Avstrija

  PICK UP LAHOFER GES.M.B.H., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski. Deluje tudi v panogah Les - artikli, Okviri za slike in okvirjanje, Okvirjanje, Pisalne potrebščine, Les - artikli, Okviri za slike in okvirjanje, Okvirjanje, Pisalne potrebščine. Sedež podjetja je v kraju Frättingsdorf, Avstrija.

 5. BLUECHIP WORLD OF PICTURES

  Nemčija

  BLUECHIP WORLD OF PICTURES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski. Deluje tudi v panogah Les - artikli, Okviri za slike in okvirjanje, Okvirjanje, Pisalne potrebščine, Les - artikli, Okviri za slike in okvirjanje, Okvirjanje, Pisalne potrebščine. Sedež podjetja je v kraju Philippsburg, Nemčija.

 6. GEISER RAHMEN AG

  Švica

  GEISER RAHMEN AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski. Deluje tudi v panogah Les - artikli, Okviri za slike in okvirjanje, Zastekleni okviri in stojala, za fotografije, Okvirjanje, Les - artikli, Okviri za slike in okvirjanje, Zastekleni okviri in stojala, za fotografije, Okvirjanje. Sedež podjetja je v kraju Biel/bienne, Švica.

 7. KUNSTGEWERBLICHE ZINNGIESSEREI STEFAN WITTER

  Nemčija

  KUNSTGEWERBLICHE ZINNGIESSEREI STEFAN WITTER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovine, plemenite in posebne. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Okrasni predmeti, iz kositra, Oplemenitenje tekstila, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Okrasni predmeti, iz kositra, Oplemenitenje tekstila. Sedež podjetja je v kraju Neustadt, Nemčija.

 8. VEHI MERCATUS GMBH

  Nemčija

  VEHI MERCATUS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kovine, plemenite in posebne. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Les - artikli, Stanovanjska oprema - dodatki in okrasni predmeti, Okrasni predmeti, iz kositra, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Les - artikli, Stanovanjska oprema - dodatki in okrasni predmeti, Okrasni predmeti, iz kositra. Sedež podjetja je v kraju Langdorf, Nemčija.

 1. H. A. RAPOLD AG

  Švica

  H. A. RAPOLD AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovine, plemenite in posebne. Deluje tudi v panogah Kositer in zlitine, Kositer - zlitine, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Kositer in zlitine, Kositer - zlitine, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski. Sedež podjetja je v kraju Zürich, Švica.

 2. HEINRICH FREIBERGER GMBH

  Nemčija

  HEINRICH FREIBERGER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Kovine, plemenite in posebne, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Kovine, plemenite in posebne. Sedež podjetja je v kraju Schwanstetten, Nemčija.

 3. RUDOLF PERNER GMBH & CO. KG

  Nemčija

  RUDOLF PERNER GMBH & CO. KG, ki deluje v panogi Jedilni pribor za gospodinjstvo. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Radarske in radijsko-navigacijske naprave, Testirna oprema, Urarstvo, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Radarske in radijsko-navigacijske naprave, Testirna oprema, Urarstvo. Sedež podjetja je v kraju Passau, Nemčija.

 4. ISARMETALLGUSSWERK GMBH & CO. KG

  Nemčija

  ISARMETALLGUSSWERK GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Litoželezni izdelki, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Litoželezni izdelki, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski. Sedež podjetja je v kraju Geretsried, Nemčija.

 5. STEPHAN DÖRR

  Nemčija

  STEPHAN DÖRR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Kovine, plemenite in posebne, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Kovine, plemenite in posebne. Sedež podjetja je v kraju Eggolsheim, Nemčija.

 6. RUPERT LEIKAM

  Avstrija

  RUPERT LEIKAM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovine, plemenite in posebne. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Gospodinjski izdelki, kovinski, Stanovanjska oprema - dodatki in okrasni predmeti, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Gospodinjski izdelki, kovinski, Stanovanjska oprema - dodatki in okrasni predmeti. Sedež podjetja je v kraju Knappenberg, Avstrija.

 7. RESTAURATOR RAINER LEHMANN

  Nemčija

  RESTAURATOR RAINER LEHMANN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovine, plemenite in posebne. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Okrasni predmeti, iz kositra, Okrasna peresa, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Okrasni predmeti, iz kositra, Okrasna peresa. Sedež podjetja je v kraju Meißen, Nemčija.

 8. ZINN-GRUBE AG

  Švica

  ZINN-GRUBE AG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kovine, plemenite in posebne. Deluje tudi v panogah Kositer in zlitine, Kositer - zlitine, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Kositer in zlitine, Kositer - zlitine, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski. Sedež podjetja je v kraju Zürich, Švica.

 9. HEUSCHKEL & BARNICKEL GMBH

  Nemčija

  HEUSCHKEL & BARNICKEL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski. Sedež podjetja je v kraju Nürnberg, Nemčija.

 10. JOLLY DESIGN

  Italija

  JOLLY DESIGN, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski. Sedež podjetja je v kraju Gallarate, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno