• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kolesa- kolesca in valjčki - za prevoz blaga

Rezultati za

Kolesa- kolesca in valjčki - za prevoz blaga - Uvoz izvoz

 1. KÖRNER GABELSTAPLER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  KÖRNER GABELSTAPLER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Sedež podjetja je v kraju Gross Schwülper, Nemčija.

 2. FRANCIA CATENE

  Italija

  Verified by europages badge

  FRANCIA CATENE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Verige. Deluje tudi v panogah Škripci in vitli, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Škripci in vitli, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Castel Maggiore, Italija.

 3. LAR TRANSPORTNI SISTEMI D.O.O.

  Slovenija

  LAR TRANSPORTNI SISTEMI d.o.o. je proizvajalec transportnih valjev in gravitacijskih transportnih sistemov. Izdelujemo in prodajamo različne transportne valje in gravitacijske transportne linije. Izdelke lahko izdelujemo v manjših ali večjih serijah ter proizvodnjo prilagodimo glede na potrebe naročnika.

  Vsi izdelki za "kolesa- kolesca in valjčki - za prevoz blaga"

 4. HTS CASTER SYSTEMS

  Turčija

  HTS CASTER SYSTEMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, wheels for industrial trolleys. Sedež podjetja je v kraju iSTANBUL, Turčija.

 5. OMNITRACK

  Združena Kraljevina

  OMNITRACK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ležaji, kroglični. Deluje tudi v panogah Transportni sistemi, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Transportni sistemi, Ball transfer units, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, wheels and castors. Sedež podjetja je v kraju Stroud, Združena Kraljevina.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MARBA WHEELS AND CASTORS PRODUCER

  Poljska

  MARBA WHEELS AND CASTORS PRODUCER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki. Sedež podjetja je v kraju Grodzisk Mazowiecki, Poljska.

 2. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Francija

  RHÔNE ÉLASTOMÈRES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, posebna, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, posebna. Sedež podjetja je v kraju Aubagne Cedex, Francija.

 3. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Nemčija

  ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesca, vrtljiva. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesca za pohištvo, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesca za pohištvo. Sedež podjetja je v kraju Hückeswagen, Nemčija.

 4. TENTE SAS

  Francija

  TENTE SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Zobniška kolesa, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, rollers, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Zobniška kolesa, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Sedež podjetja je v kraju Saint Fargeau Ponthierry, Francija.

 5. TROKAR - PALIADELIS WHEELS & CASTORS

  Grčija

  TROKAR - PALIADELIS WHEELS & CASTORS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Deluje tudi v panogah Kolesa in kolesca za industrijske cize, wheels for goods handling equipment, plastic wheels with brake, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Trolley wheels. Sedež podjetja je v kraju Thessaloniki, Grčija.

 1. GABELSTAPLER UND ARBEITSBÜHNEN INH. RALF KÖLLNER

  Nemčija

  GABELSTAPLER UND ARBEITSBÜHNEN INH. RALF KÖLLNER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Sedež podjetja je v kraju Braunschweig, Nemčija.

 2. KOBO FRANCE

  Francija

  KOBO FRANCE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Verige, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Verige, engine mount, stretchers. Sedež podjetja je v kraju Montesson, Francija.

 1. STE BINDER ET JENNY

  Francija

  STE BINDER ET JENNY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, posebna. Deluje tudi v panogah Gume in jermeni za kolesa, valjčke in kolesca, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Gume in jermeni za kolesa, valjčke in kolesca, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Sedež podjetja je v kraju Eckbolsheim, Francija.

 2. MANU LOIRE SARL

  Francija

  MANU LOIRE SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Vagnar för godshantering, Palete, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, impellers, Vagnar för godshantering, Palete. Sedež podjetja je v kraju Carquefou, Francija.

 3. 2GT ROUES-ET-ROULETTES.COM

  Francija

  2GT ROUES-ET-ROULETTES.COM, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Sedež podjetja je v kraju Eckwersheim, Francija.

 4. CAUJOLLE MARCEL

  Francija

  CAUJOLLE MARCEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, posebna, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa, posebna, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, accessories for gates, hardware. Sedež podjetja je v kraju Fenouillet, Francija.

 5. DOBRUDZHA KIT

  Bolgarija

  DOBRUDZHA KIT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa in kolesca za industrijske cize. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Zelenjava, sveža, Transportvagnar, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Zelenjava, sveža, Transportvagnar. Sedež podjetja je v kraju Isperich, Bolgarija.

 6. STAPLER-SERVICE THOMAS ADRIAN

  Nemčija

  STAPLER-SERVICE THOMAS ADRIAN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Sedež podjetja je v kraju Bobenheim-Roxheim, Nemčija.

 7. INTERROLL

  Francija

  INTERROLL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Deluje tudi v panogah Conveyors, conveying systems, rollerways for mechanical goods conveyors. Sedež podjetja je v kraju Saint-Pol-De-Léon, Francija.

 8. OUEST ROUELETTES - EREM

  Francija

  OUEST ROUELETTES - EREM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Sedež podjetja je v kraju Saint-Jacques-De-La-Lande, Francija.

 1. HANS-JÜRGEN HENNIGS GMBH

  Nemčija

  HANS-JÜRGEN HENNIGS GMBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Sedež podjetja je v kraju Babenhausen, Nemčija.

 2. FFB FÖRDER- UND HEBEZEUGE SERVICE GMBH

  Nemčija

  FFB FÖRDER- UND HEBEZEUGE SERVICE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Sedež podjetja je v kraju Eberstadt, Nemčija.

 3. ECRAN

  Belgija

  ECRAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rokovanje z blagom - motorna vozila. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Notranji transport - sistemi, industrial wheels, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Notranji transport - sistemi, Pushcarts, dollies, hand trucks, platform trucks. Sedež podjetja je v kraju Wilrijk, Belgija.

 4. HANSEN FÖRDERTECHNIK GMBH

  Nemčija

  HANSEN FÖRDERTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevovodi, industrijski. Deluje tudi v panogah Ročna orodja - brez motorja, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Ročna orodja - brez motorja, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Sedež podjetja je v kraju Lindenfels, Nemčija.

 5. WILD AG ZUG

  Švica

  WILD AG ZUG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kolesca za pohištvo. Deluje tudi v panogah Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Sedež podjetja je v kraju Zug, Švica.

 6. HART-FIBERGLAS UWE BERKHAN

  Nemčija

  HART-FIBERGLAS UWE BERKHAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Hankensbüttel, Nemčija.

 7. LIBRE GMBH

  Nemčija

  LIBRE GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Villingen-Schwenningen, Nemčija.

 8. SONDERMANN RÄDER UND ROLLEN EK

  Nemčija

  SONDERMANN RÄDER UND ROLLEN EK, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Haimhausen, Nemčija.

 9. PRO-RO HANDLING GMBH

  Švica

  PRO-RO HANDLING GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Ključavnice, zapahi in ključi, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Ključavnice, zapahi in ključi. Sedež podjetja je v kraju Egg B. Zürich, Švica.

 10. MANNERIN KONEPAJA OY AB

  Finska

  MANNERIN KONEPAJA OY AB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, pneumatic wheels, furnishing wheels, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Sedež podjetja je v kraju Hanko, Finska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno