• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kolesa- kolesca in valjčki - za prevoz blaga

Rezultati za

Kolesa- kolesca in valjčki - za prevoz blaga - Uvoz izvoz

 1. KÖRNER GABELSTAPLER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  KÖRNER GABELSTAPLER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Sedež podjetja je v kraju Gross Schwülper, Nemčija.

 2. FRANCIA CATENE

  Italija

  Verified by europages badge

  FRANCIA CATENE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Verige. Deluje tudi v panogah Škripci in vitli, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Škripci in vitli, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Castel Maggiore, Italija.

 3. LAR TRANSPORTNI SISTEMI D.O.O.

  Slovenija

 4. OMNITRACK

  Združena Kraljevina

  OMNITRACK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ležaji, kroglični. Deluje tudi v panogah Transportni sistemi, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Transportni sistemi, Ball transfer units, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, wheels and castors. Sedež podjetja je v kraju Stroud, Združena Kraljevina.

 5. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Francija

  RHÔNE ÉLASTOMÈRES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, posebna, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, posebna. Sedež podjetja je v kraju Aubagne Cedex, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MARBA WHEELS AND CASTORS PRODUCER

  Poljska

  MARBA WHEELS AND CASTORS PRODUCER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki. Sedež podjetja je v kraju Grodzisk Mazowiecki, Poljska.

 2. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Nemčija

  ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesca, vrtljiva. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesca za pohištvo, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesca za pohištvo. Sedež podjetja je v kraju Hückeswagen, Nemčija.

 3. HTS CASTER SYSTEMS

  Turčija

  HTS CASTER SYSTEMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, wheels for industrial trolleys. Sedež podjetja je v kraju iSTANBUL, Turčija.

 4. TENTE SAS

  Francija

  TENTE SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Zobniška kolesa, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, rollers, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Zobniška kolesa, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Sedež podjetja je v kraju Saint Fargeau Ponthierry, Francija.

 5. TROKAR - PALIADELIS WHEELS & CASTORS

  Grčija

  TROKAR - PALIADELIS WHEELS & CASTORS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Deluje tudi v panogah Kolesa in kolesca za industrijske cize, wheels for goods handling equipment, plastic wheels with brake, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Trolley wheels. Sedež podjetja je v kraju Thessaloniki, Grčija.

 1. GABELSTAPLER UND ARBEITSBÜHNEN INH. RALF KÖLLNER

  Nemčija

  GABELSTAPLER UND ARBEITSBÜHNEN INH. RALF KÖLLNER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Sedež podjetja je v kraju Braunschweig, Nemčija.

 2. CAUJOLLE MARCEL

  Francija

  CAUJOLLE MARCEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, posebna, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa, posebna, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, accessories for gates, hardware. Sedež podjetja je v kraju Fenouillet, Francija.

 1. DOBRUDZHA KIT

  Bolgarija

  DOBRUDZHA KIT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa in kolesca za industrijske cize. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Zelenjava, sveža, Transportvagnar, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Zelenjava, sveža, Transportvagnar. Sedež podjetja je v kraju Isperich, Bolgarija.

 2. OUEST ROUELETTES - EREM MONSIEUR FOURCAUT

  Francija

  OUEST ROUELETTES - EREM MONSIEUR FOURCAUT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Sedež podjetja je v kraju Saint-Jacques-De-La-Lande, Francija.

 3. 2GT ROUES-ET-ROULETTES.COM

  Francija

  2GT ROUES-ET-ROULETTES.COM, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Sedež podjetja je v kraju Eckwersheim, Francija.

 4. FFB FÖRDER- UND HEBEZEUGE SERVICE GMBH

  Nemčija

  FFB FÖRDER- UND HEBEZEUGE SERVICE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Sedež podjetja je v kraju Eberstadt, Nemčija.

 5. MANU LOIRE SARL

  Francija

  MANU LOIRE SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Vagnar för godshantering, Palete, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, impellers, Vagnar för godshantering, Palete. Sedež podjetja je v kraju Carquefou, Francija.

 6. STE BINDER ET JENNY

  Francija

  STE BINDER ET JENNY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, posebna. Deluje tudi v panogah Gume in jermeni za kolesa, valjčke in kolesca, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Gume in jermeni za kolesa, valjčke in kolesca, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Sedež podjetja je v kraju Eckbolsheim, Francija.

 7. STAPLER-SERVICE THOMAS ADRIAN

  Nemčija

  STAPLER-SERVICE THOMAS ADRIAN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Sedež podjetja je v kraju Bobenheim-Roxheim, Nemčija.

 8. HANS-JÜRGEN HENNIGS GMBH

  Nemčija

  HANS-JÜRGEN HENNIGS GMBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Sedež podjetja je v kraju Babenhausen, Nemčija.

 1. KOBO FRANCE

  Francija

  KOBO FRANCE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Verige, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Verige, engine mount, stretchers. Sedež podjetja je v kraju Montesson, Francija.

 2. INTERROLL

  Francija

  INTERROLL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Deluje tudi v panogah Conveyors, conveying systems, rollerways for mechanical goods conveyors. Sedež podjetja je v kraju Saint-Pol-De-Léon, Francija.

 3. ECRAN

  Belgija

  ECRAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rokovanje z blagom - motorna vozila. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Notranji transport - sistemi, industrial wheels, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Notranji transport - sistemi, Pushcarts, dollies, hand trucks, platform trucks. Sedež podjetja je v kraju Wilrijk, Belgija.

 4. VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K.

  Nemčija

  VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Matice in vijaki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Geldern, Nemčija.

 5. HANSEN FÖRDERTECHNIK GMBH

  Nemčija

  HANSEN FÖRDERTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevovodi, industrijski. Deluje tudi v panogah Ročna orodja - brez motorja, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Ročna orodja - brez motorja, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Sedež podjetja je v kraju Lindenfels, Nemčija.

 6. SONDERMANN RÄDER UND ROLLEN EK

  Nemčija

  SONDERMANN RÄDER UND ROLLEN EK, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Haimhausen, Nemčija.

 7. WICKE GMBH + CO. KG

  Nemčija

  WICKE GMBH + CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Auenwald, Nemčija.

 8. PRO-RO HANDLING GMBH

  Švica

  PRO-RO HANDLING GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Ključavnice, zapahi in ključi, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Ključavnice, zapahi in ključi. Sedež podjetja je v kraju Egg B. Zürich, Švica.

 9. LIBRE GMBH

  Nemčija

  LIBRE GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Villingen-Schwenningen, Nemčija.

 10. HART-FIBERGLAS UWE BERKHAN

  Nemčija

  HART-FIBERGLAS UWE BERKHAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesca za pohištvo, Kolesa in kolesca za industrijske cize. Sedež podjetja je v kraju Hankensbüttel, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno