• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kolesa- posebna

Rezultati za

Kolesa- posebna - Uvoz izvoz

 1. LIV SYSTEMS, D. O. O.

  Slovenija

  Smo proizvajalec transportnih koles z letnim obsegom prodaje 14 milijonov EUR. Sedež podjetja je v Postojni, kjer sta poleg upravne stavbe tudi proizvodna hala in skladišče. Na ta način smo strateško in logistično optimalno locirani. Proizvodni program družbe obsega poleg transportnih koles tudi samokolnice in tehnične proizvode iz kovin in plastike. S svojimi izdelki smo prisotni v več kot 30 državah, pretežno v Evropi. Družba posluje skladno z zahtevami mednarodnih standardov ISO 9001 in ISO 14001. Najpomembnejši program predstavljajo transportna kolesa in vsa se vrtijo v zadovoljstvo milijonov zvestih uporabnikov po vsem svetu.

 2. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Francija

  RHÔNE ÉLASTOMÈRES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, posebna, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa in kolesca za industrijske cize, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, posebna. Sedež podjetja je v kraju Aubagne Cedex, Francija.

 3. ROLLEN-STORE.AT E.U.

  Avstrija

  ROLLEN-STORE.AT E.U., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kolesa, posebna. Sedež podjetja je v kraju Baden Bei Wien, Avstrija.

 4. BORGHI ASSALI SRL

  Italija

  BORGHI ASSALI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Osi za vozila. Deluje tudi v panogah Kolesa, posebna, magliocco canino, nerello, Kolesa, posebna, motor vehicle axles. Sedež podjetja je v kraju Bomporto, Italija.

 5. EGBERTS RUBBER

  Nizozemska

  EGBERTS RUBBER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gumijevi izdelki. Deluje tudi v panogah Pene iz gume in umetne mase, Cestni valjari, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, posebna, Pene iz gume in umetne mase, Cestni valjari, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, posebna. Sedež podjetja je v kraju Almelo, Nizozemska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. TENTE

  Belgija

  TENTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Kolesa, posebna, Wheels for furniture, plastic wheels, Kolesa, kolesca in valjčki - kovinski, Kolesa, posebna. Sedež podjetja je v kraju Kruishoutem, Belgija.

 2. CAUJOLLE MARCEL

  Francija

  CAUJOLLE MARCEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, posebna, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Kolesa, posebna, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, accessories for gates, hardware. Sedež podjetja je v kraju Fenouillet, Francija.

 3. STE BINDER ET JENNY

  Francija

  STE BINDER ET JENNY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, posebna. Deluje tudi v panogah Gume in jermeni za kolesa, valjčke in kolesca, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga, Gume in jermeni za kolesa, valjčke in kolesca, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, kolesca in valjčki - za prevoz blaga. Sedež podjetja je v kraju Eckbolsheim, Francija.

 4. PNEU EXPERT IMPEX S.R.L.

  Romunija

  PNEU EXPERT IMPEX S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Kolesa, posebna. Deluje tudi v panogah Gume in jermeni za kolesa, valjčke in kolesca, Plašči, maintenance, optimizers, Gume in jermeni za kolesa, valjčke in kolesca, Plašči. Sedež podjetja je v kraju Brasov, Romunija.

 5. BLICKLE BV

  Belgija

  BLICKLE BV, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, posebna. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesca, vrtljiva, Kolesa, kolesca in valjčki, industrial wheels, Kolesca, vrtljiva, handling wheels. Sedež podjetja je v kraju Lier, Belgija.

 1. HOROZ DEMIR

  Turčija

  HOROZ DEMIR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, posebna. Sedež podjetja je v kraju Tekirdag, Turčija.

 2. AZIM JANT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turčija

  AZIM JANT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, posebna. Deluje tudi v panogah Platišča za vozila, Kmetijstvo - stroji in oprema, wheel rims, Platišča za vozila, Kmetijstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 1. NEURADSYSTEM UG - NRSM

  Nemčija

  NEURADSYSTEM UG - NRSM, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, posebna, suitcase with wheels, brakes, Kolesa, kolesca in valjčki - gumirani, Kolesa, posebna. Sedež podjetja je v kraju Offenburg, Nemčija.

 2. KOCK UND SOHN RÄDER GMBH

  Nemčija

  KOCK UND SOHN RÄDER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Traktorji in prikolice, poljedelski, Kolesa, posebna, Traktorji in prikolice, poljedelski, Kolesa, posebna. Sedež podjetja je v kraju Hopsten, Nemčija.

 3. AUTOKOLA S.R.O.

  Češka Republika

  AUTOKOLA S.R.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, posebna, Kolesa, posebna. Sedež podjetja je v kraju Vlachovo Brezí, Češka Republika.

 4. RONAL CR, S.R.O.

  Češka Republika

  RONAL CR, S.R.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, posebna, Kolesa, posebna. Sedež podjetja je v kraju Jicín, Češka Republika.

 5. TELLEFSDAL AS

  Norveška

  TELLEFSDAL AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Snežne verige za vozila, Snežni plugi, Kolesa, posebna, Snežne verige za vozila, Snežni plugi, Kolesa, posebna. Sedež podjetja je v kraju Sundebru, Norveška.

 6. ITAL CAR, S.R.O.

  Češka Republika

  ITAL CAR, S.R.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Rezervni deli za avtomobili. Deluje tudi v panogah Kolesa, posebna, Kolesa, posebna. Sedež podjetja je v kraju Praha 3 , Češka Republika.

 7. DJ ALLOY WHEEL REFURBISHMENT

  Združena Kraljevina

  DJ ALLOY WHEEL REFURBISHMENT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kolesa, posebna. Sedež podjetja je v kraju Manchester, Združena Kraljevina.

 8. THE WHEEL GURU

  Združena Kraljevina

  THE WHEEL GURU, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kolesa, posebna. Sedež podjetja je v kraju Leeds, Združena Kraljevina.

 1. METAL TRADE S.R.O.

  Slovaška

  METAL TRADE S.R.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, posebna, Kolesa, posebna. Sedež podjetja je v kraju Bratislava 2 , Slovaška.

 2. VARGA FERDINAND - VFFV - ZÁMOCNICTVO

  Slovaška

  VARGA FERDINAND - VFFV - ZÁMOCNICTVO, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Kolesa, posebna, Kovaštvo, Gradnja industrijskih objektov, Kolesa, posebna, Kovaštvo, Gradnja industrijskih objektov. Sedež podjetja je v kraju Bratislava 5, Slovaška.

 3. RH ALURAD HÖFFKEN GMBH

  Nemčija

  RH ALURAD HÖFFKEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, posebna, Kolesa, posebna. Sedež podjetja je v kraju Attendorn, Nemčija.

 4. MOTOR WHEEL SERVICE LIMITED

  Združena Kraljevina

  MOTOR WHEEL SERVICE LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, posebna, Kolesa, posebna. Sedež podjetja je v kraju Beaconsfield, Združena Kraljevina.

 5. LEV S.R.O.

  Češka Republika

  LEV S.R.O., ki deluje v panogi Kolesa, posebna. Deluje tudi v panogah Izpušni dušilci, Filtriranje - naprave in materiali, Izpušni dušilci, Filtriranje - naprave in materiali. Sedež podjetja je v kraju Praha 8, Češka Republika.

 6. WHEEL SOLUTIONS LIMITED

  Združena Kraljevina

  WHEEL SOLUTIONS LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, posebna. Sedež podjetja je v kraju Hednesford, Združena Kraljevina.

 7. GKN WHEELS NAGBOEL A/S

  Danska

  GKN WHEELS NAGBOEL A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, posebna, Kolesa, posebna. Sedež podjetja je v kraju Lunderskov, Danska.

 8. S-LIGHT A/S

  Danska

  S-LIGHT A/S, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, posebna, Kolesa, posebna. Sedež podjetja je v kraju Aalborg Sv, Danska.

 9. AZ KONSTRUKT, S.R.O.

  Češka Republika

  AZ KONSTRUKT, S.R.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Kolesa, posebna. Sedež podjetja je v kraju Praha 6 , Češka Republika.

 10. MEFRO WHEELS GMBH

  Nemčija

  MEFRO WHEELS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Kolesa, posebna, Kolesa, posebna. Sedež podjetja je v kraju Ronneburg, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno