• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • konjsko meso

Rezultati za

Konjsko meso - Uvoz izvoz

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Francija

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT is a family company based in Isère, specialising in horse , horse products and processed horse meat. Horse raising, horse slaughtering, deboning, horse butchering, horse meat processing, vacuum packing, barquette, bulk, canned, distribution. Experts in the entire French horse industry. Our site is IFS CERTIFIED.

 2. ESCALERA DEL MAYORAZGO

  Španija

  ESCALERA DEL MAYORAZGO, ki deluje v panogi Konji in osli. Deluje tudi v panogah Konjsko meso, Konjsko meso. Sedež podjetja je v kraju Viladecans-Barcelona, Španija.

 3. TOT-CAVALL

  Španija

  TOT-CAVALL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Konjsko meso. Sedež podjetja je v kraju La Nucía, Španija.

 4. HNOS CABALLERO ROJO C.B.

  Španija

  HNOS CABALLERO ROJO C.B., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konjsko meso. Deluje tudi v panogah dressed game products. Sedež podjetja je v kraju Villarramiel (palencia), Španija.

 5. THECAVEMANGRILL

  Združena Kraljevina

  THECAVEMANGRILL, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Konjsko meso. Sedež podjetja je v kraju Derbyshire, Združena Kraljevina.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. AVENTURAS DEL SUR

  Španija

  AVENTURAS DEL SUR, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Konjsko meso. Deluje tudi v panogah tour operators - holidays, excursion breaks, international travel, group tour organisation. Sedež podjetja je v kraju Tarifa, Španija.

 2. YEGUADA RETAMAR

  Španija

  YEGUADA RETAMAR, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Konji in osli. Deluje tudi v panogah Konjsko meso, horses, Konjsko meso. Sedež podjetja je v kraju Fortuna, Španija.

 3. CABALLOS Y YEGUAS P.R.E.

  Španija

  CABALLOS Y YEGUAS P.R.E., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Konjsko meso. Sedež podjetja je v kraju Sant Genis De Palafolls, Španija.

 4. YEGUADA DIMOBA

  Španija

  YEGUADA DIMOBA, ki deluje v panogi Konjsko meso. Deluje tudi v panogah horses. Sedež podjetja je v kraju Santa Fe De Mondújar-Almería, Španija.

 5. RUITHOF PAARDENVLEES

  Nizozemska

  RUITHOF PAARDENVLEES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konjsko meso. Sedež podjetja je v kraju Musselkanaal, Nizozemska.

 1. TALLHOJDENS KOTT OCH CHARK AB

  Švedska

  TALLHOJDENS KOTT OCH CHARK AB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konjsko meso. Deluje tudi v panogah wholesale fresh meats, wholesale frozen meats. Sedež podjetja je v kraju Oxaback, Švedska.

 2. ELIF PAZARLAMA

  Turčija

  ELIF PAZARLAMA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Konjsko meso. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 1. SARL LACOMBE

  Francija

  SARL LACOMBE, ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah Meso in sveža perutnina, Konjsko meso, Meso in sveža perutnina, Konjsko meso. Sedež podjetja je v kraju St Santin De Maurs, Francija.

 2. EQUTEA

  Španija

  EQUTEA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Konjsko meso. Sedež podjetja je v kraju Cintruénigo (navarra), Španija.

 3. SOVICA LOTTIN

  Francija

  SOVICA LOTTIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konjsko meso. Deluje tudi v panogah Razkosanje mesa, Razkosanje mesa. Sedež podjetja je v kraju Angers, Francija.

 4. M.K.Z. SP. Z O.O.

  Poljska

  M.K.Z. SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Konjsko meso, Konjsko meso. Sedež podjetja je v kraju Rawicz, Poljska.

 5. CELEJ PIOTR

  Poljska

  CELEJ PIOTR, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Konjsko meso. Deluje tudi v panogah horse meat. Sedež podjetja je v kraju Stoczek Łukowski, Poljska.

 6. LAMADDALENA-LATORRE SRL

  Italija

  LAMADDALENA-LATORRE SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Konjsko meso. Sedež podjetja je v kraju Conversano, Italija.

 7. MUELAS CAMPILLO MARIANO

  Španija

 8. JEMMELY S.A.

  Švica