• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • konzervansi za živila

Rezultati za

Konzervansi za živila - Uvoz izvoz

 1. NEUPERT INGREDIENTS GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Neupert Ingredients stands for worldwide trade with plant-based raw materials, additives and specialities. For many years, we have supplied the food, cosmetics, pharmaceutical and animal feed industries with raw materials that are then processed to create a wide variety of notable products. Our customers' high standards in terms of quality and price-performance ratio take priority. Our product range includes thickening, binding and gelling agents, anti-oxidation agents, functional proteins, superfoods, powdered milk products, amino acids, psyllium, acidity regulators, lecithins, sweeteners and starch derivatives, micro algae, extracts and different specialities. Our long-standing experience in raw materials trade allows us to analyse the international market continually and provide customers with expert advice on price development and purchase decisions for recognisable trends.

 2. AROMI MEDITERRANEI VISA SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  AROMI MEDITERRANEI VISA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Arome za živila. Deluje tudi v panogah Živilski ekstrakti, Dišave, ekstrakti in začimbe, Konzervansi za živila, natural flavours for the food and canning industry, natural extracts, flavourings for the confectionery industry, Živilski ekstrakti, aromatics and dehydrated vegetables, natural flavours. Sedež podjetja je v kraju Nocera Inferiore, Italija.

 3. PURIF'AIR

  Francija

  Verified by europages badge

  PURIF'AIR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priprava zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Konzervansi za živila, air purifiers, Odour purification, Pollution - services for the environment, Odour elimination, Odour removal product, treatment of smells, treating and destroying odours, Products to fight olfactory pollution. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 4. FODEY ENTERPRISES LTD

  Združena Kraljevina

  FODEY ENTERPRISES LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Konzervansi za živila. Deluje tudi v panogah gum arabic. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 5. BESTHEMP, DIPL. ING. FH UTA STECHL GMBH

  Nemčija

  BESTHEMP, DIPL. ING. FH UTA STECHL GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Konzervansi za živila. Sedež podjetja je v kraju Rattenkirchen, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MANUFACTURAS CEYLAN SL

  Španija

  MANUFACTURAS CEYLAN SL, ki deluje v panogi Začimbe. Deluje tudi v panogah Dišave, ekstrakti in začimbe, Konzervansi za živila, brine, additives for dressed pork products, Dišave, ekstrakti in začimbe, Konzervansi za živila. Sedež podjetja je v kraju VALENCIA, Španija.

 2. ADITIVOS DEL MEDITERRÁNEO SL

  Španija

  ADITIVOS DEL MEDITERRÁNEO SL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Dodatki, hrana. Deluje tudi v panogah Hrana in pijača - komponente, Konzervansi za živila, Hrana in pijača - komponente, Konzervansi za živila, food starches, raw chemicals. Sedež podjetja je v kraju Picassent, Španija.

 3. VITALUNDFITMIT100 GMBH

  Nemčija

  VITALUNDFITMIT100 GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervansi za živila. Sedež podjetja je v kraju Jüchen, Nemčija.

 4. CALABRIA & CALABRIA DI SIRIANNI AGOSTINO

  Italija

  CALABRIA & CALABRIA DI SIRIANNI AGOSTINO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervansi za živila. Deluje tudi v panogah preserved food, marmalades, Seasonings, sauces. Sedež podjetja je v kraju Polistena, Italija.

 5. WOODCHEM

  Nizozemska

  WOODCHEM, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Obdelava lesa s fungicidi in insekticidi. Deluje tudi v panogah Konzervansi za živila, Wood protection products, Fungicides and bactericides, Konzervansi za živila. Sedež podjetja je v kraju Alkmaar, Nizozemska.

 1. INGREDIENTES ALIMENTARIOS COMEXSA SL

  Španija

  INGREDIENTES ALIMENTARIOS COMEXSA SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dišave, ekstrakti in začimbe. Deluje tudi v panogah Začimbe, Konzervansi za živila, additives, Začimbe, Konzervansi za živila. Sedež podjetja je v kraju Vilassar De Dalt, Španija.

 2. GALACTIC

  Belgija

  GALACTIC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervansi za živila. Deluje tudi v panogah lactic acid, food starches. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 1. STIERNON

  Belgija

  STIERNON, ki deluje v panogi Kozmetika. Deluje tudi v panogah Konzervansi za živila, parapharmaceuticals, research and development, Konzervansi za živila, food additives. Sedež podjetja je v kraju Ghislenghien, Belgija.

 2. O SOLE E NAPULE SRL

  Italija

  O SOLE E NAPULE SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervansi za živila. Deluje tudi v panogah canned pulses, vinegar, packaged broccoli. Sedež podjetja je v kraju Marigliano, Italija.

 3. BIENCA - BIOTECHNOLOGICAL ENZYMATIC CATALYSE

  Belgija

  BIENCA - BIOTECHNOLOGICAL ENZYMATIC CATALYSE, ki deluje v panogi Konzervansi za živila. Deluje tudi v panogah Dišave, ekstrakti in začimbe, enzymes, Dišave, ekstrakti in začimbe. Sedež podjetja je v kraju Seneffe, Belgija.

 4. HANDARY

  Belgija

  HANDARY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervansi za živila. Deluje tudi v panogah Dodatki, hrana, Dodatki, hrana. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 5. GLASS STUDIO

  Bolgarija

  GLASS STUDIO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervansi za živila. Deluje tudi v panogah catering, buffet dinner, buffet tables for hotels, restaurants and public buildings. Sedež podjetja je v kraju Pernik, Bolgarija.

 6. SPD PIR

  Ukraijna

  SPD PIR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervansi za živila. Deluje tudi v panogah chemical preservatives for the food industry. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 7. ARSHINE FOOD ADDITIVES CO., LTD.

  Kitajska

  ARSHINE FOOD ADDITIVES CO., LTD., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Konzervansi za živila. Sedež podjetja je v kraju Changsha, Kitajska.

 8. LANUCO GMBH

  Nemčija

  LANUCO GMBH, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Vitamini in provitamini. Deluje tudi v panogah Dodatki k prehrani, Konzervansi za živila, Arome za živila, Čebelji vosek, Dodatki k prehrani, Konzervansi za živila, Arome za živila, Čebelji vosek. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 1. FFB GEBRÜDER HOLZINGER HANDELSKONTOR GMBH

  Nemčija

  FFB GEBRÜDER HOLZINGER HANDELSKONTOR GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hrana in pijača - komponente. Deluje tudi v panogah Konzervansi za živila, Konzervansi za živila. Sedež podjetja je v kraju Neu-Ulm, Nemčija.

 2. YURT KONSERVE

  Turčija

  YURT KONSERVE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervansi za živila. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. PMP DISTRIBUCIONES

  Španija

  PMP DISTRIBUCIONES, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Konzervansi za živila. Sedež podjetja je v kraju Las Palmas De Gran Canaria, Španija.

 4. GEBRÜDER LEIMER KG

  Nemčija

  GEBRÜDER LEIMER KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hrana in pijača - komponente. Deluje tudi v panogah Konzervansi za živila, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Konzervansi za živila, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Sedež podjetja je v kraju Traunstein, Nemčija.

 5. BROES CHEMICALS

  Belgija

  BROES CHEMICALS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Hrana in pijača - komponente. Deluje tudi v panogah Konzervansi za živila, food additives, food ingredients, food starches, Konzervansi za živila. Sedež podjetja je v kraju Antwerp, Belgija.

 6. THE PROTEIN COMPANY

  Belgija

  THE PROTEIN COMPANY, ki deluje v panogi Konzervansi za živila. Deluje tudi v panogah Dišave, ekstrakti in začimbe, research and development, proteins, Dišave, ekstrakti in začimbe. Sedež podjetja je v kraju Bastogne, Belgija.

 7. FIBRACO 1998 SL

  Španija

  FIBRACO 1998 SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervansi za živila. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 8. SHANTOU YUFENG MACHINERY CO., LTD

  Kitajska

  SHANTOU YUFENG MACHINERY CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervansi za živila. Sedež podjetja je v kraju Shantou, Kitajska.

 9. CROP IBERICA SA

  Španija

  CROP IBERICA SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervansi za živila. Deluje tudi v panogah Esence in dišave, neprehrambene, Hrana in pijača - komponente, Kvasi in kvasila, užitni, Esence in dišave, neprehrambene, Hrana in pijača - komponente, Kvasi in kvasila, užitni. Sedež podjetja je v kraju Arganda, Španija.

 10. ENERGY366 PTY LTD

  Južna Afrika

  ENERGY366 PTY LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervansi za živila. Sedež podjetja je v kraju Johannesburg, Južna Afrika.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno