...Uporaba pripravljenih jedi je pogosto najboljša izbira, ko vam primanjkuje časa ali je vaš hladilnik prazen. Nimate navdiha za kuhanje? Dobro je imeti vedno pri roki predelano inkonzerviranomeso. Imajo dolgo življenjsko dobo in ne zahtevajo shranjevanja pri nizkih temperaturah. Lahko čakajo več mesecev na polici v shrambi, vendar vam zagotavljamo, da jih boste, ko enkrat spoznate njihov okus, segli po njih veliko hitreje!
Podjetje BERJAC se specializira za veleprodajo mesa in rib za profesionalce v gostinstvu (restavratorji, mesarji, catering, trgovci, manjše skupnosti) ter zagotavlja storitev trgovine in opravlja dostave v Loire-Atlantique, Vendée, Maine in Loire: meso (govedina, telečje meso, jagnjetina, svinjina), drobovina, mesnine, perutnina, sveži izdelki (sadje in zelenjava, prehrana), ribe.
Podjetje BERJAC pripada družinski skupini CADEGAU: dejavnost BtoB svežih izdelkov (mesoin ribe) v Nantesu (Berjac), Rennesu (TG Viandes in Marée) in Saumuru (Savia).
V Casa Boix izbiramo najboljše mesoin izvajamo omejeno proizvodnjo, da ohranimo kakovost in počasne ritme procesov. Na ta način zagotavljamo naravno in avtentično pripravo, kot se je to počelo v preteklosti. Rezultat: nežni, okusni izdelki z neprimerljivo aromo, ki so primerni za vse, saj ne vsebujejo glutena ali laktoze.
VDC Francija trguje z vrhunskimi gurmanskimi izdelki iz francoskega podeželja, ki nosijo kakovostne oznake, tako kreativne kot okusne. Skozi letne čase in priložnosti se naši izdelki prilagajajo trenutnim trendom. VDC Francija želi postati pomemben igralec kot izvoznik na mednarodnem trgu. Zato je naš asortiman prilagodljiv in se širi glede na potrošniške preference po državah, povezan z oznakami...
...Brugse Vleescentrale je podjetje, usmerjeno na trg, kjer končni izdelek, 'sveže mesoin mesne priprave, pripravljene za uživanje', zavzema osrednje mesto.
...A MARQUES & MARQUES - SALSICHARIA REGIONAL ALENTEJANA je portugalsko podjetje, ki deluje na področju mesnin. Nahaja se v Ligezni industrijski coni v Vila Nova de Santo André (Setúbal). Njegova glavna dejavnost je proizvodnja in prodaja tradicionalnih portugalskih mesnin/salsic, pri čemer uporablja predvsem kakovostno meso, kot je to meso iz Alenteja.
B2B-Intertrade GmbH je priznani, kompetentni trgovski partner. Glavna kompetenca podjetja je trgovina z visokokakovostnimi mlečnimi izdelki, mesom, svežim sadjem in zelenjavo + konzervami.
Wytvornica Klobas Swoszowiece je družinsko podjetje, ki ga je ustanovil Władysław Mraz v tridesetih letih 20. stoletja. Po letu 1945 je bila nezakonito odvzeta lastniku in predana kmetijski zadrugi. Vrnitev podjetja družini se je zgodila aprila 1989.
Od takrat sta Wytvornico Klobas Swoszowice vodila dva partnerja, Adolf Mraz in Krzysztof Kowalczyk. Od leta 1995 se glavna proizvodna dejavnost odvija na naslovu Myślenicka 132 in 132a. Poleg tovarne se nahaja tudi podjetniška trgovina, kamor vas prijazno vabimo na degustacije ter po sveže klobase inmeso.
... specialitetami.
Francija je znana po svoji gastronomiji, naša regija jugozahoda pa je ena najbolj priznanih po svojih raznolikih in okusnih jedeh. Naša družina se od leta 1993 ukvarja s pripravo okusnih jedi za naše stranke.
Zelo nam je pomembno, da izpostavimo sveže in domače izdelke našega kraja. Foie gras, krvavice, pečena račja prsa... A predvsem naš znameniti cassoulet, pripravljen po...
... pimentom d'Espelette, podeželska pašteta, rillete, hure, baskovski krvavček, konfitirane klobase in konfit svinjine Ibaïona) ter divjačine (terine iz zajca, terine iz divjega prašiča in salmis iz golobov). Na koncu, mesnica Mayté proizvaja neizogibne baskovske recepte, kot so axoa, piperade in baskovske tripice, ter recepte, kot sta cassoulet ali goveje bourguignon.
Podjetje THOCAVEN se specializira za rejo rac. Racam zagotavljamo zdravo in naravno prehrano s koruznimi zrni. Ponujamo vam celotno paleto mesnih izdelkov iz rac, kot so foie gras, fileti, konfit, tournedos, rillete, klobase, stegna...
EURALIS GASTRONOMIE tesno sodeluje s strokovnjaki v gostinstvu, da zagotovi rešitve za njihovo catering dejavnost in jih oskrbuje s foie gras. EURALIS GASTRONOMIE ima več blagovnih znamk, odvisno od iskanih trgov, kot so ROUGIÉ, MONFORT ali JEAN STALAVEN. Smo strokovnjaki za rejo in predelavo rac in gosi.
DROSERA GOURMANDE je podjetje, specializirano za ročno izdelavo regionalnih prehranskih specialitet.
DROSERA GOURMANDE tako proizvaja številne izdelke na osnovi račjega mesa, kot so foie gras, bloki foie gras, mousse foie gras, želodci, confit, račje prsi itd.
Podjetje ponuja tudi tripoux, klobase, paštete, fritone, cassoulet, galantine, terine za aperitiv in terine iz divjačine.
Mesarstvo in klavnica: Koreni našega podjetja segajo v leto 1917. Od takrat v Irnfritzu deluje mesarska trgovina. Posel vodimo od julija 1977. Naša mesarija je doživela velik razcvet, ko smo leta 1980 začeli s rejo in trženjem mlečnih telet. Leta 1992 smo zgradili proizvodni obrat za izdelavo klobas in tako razširili to področje.
... Zeeuws-Flandriji.
Že 30 let se Vleeswaren Steen ponaša s svojo odlično storitvijo in vrhunsko kakovostjo. Naša filozofija? Velika raznolikost kakovostnih izdelkov, ki ustrezajo najstrožjim higienskim in varnostnim standardom, v okviru vsakega produkta z ustreznim razmerjem med ceno in kakovostjo. Skupaj z našimi predstavniki in dinamičnim paketom oglasov ter možnosti podpore stremimo k zadovoljstvu in zvestobi potrošnikov.
... cash and carry obratovalne ure, prilagojene trgu “hrana”. Da bi zadovoljili najbolj raznolike zahteve in najnovejše trende, se naš asortiman nenehno razvija. Naš katalog izdelkov obsega več kot 8000 različnih artiklov, ki so večinoma na voljo dan po naročilu.
La Maison Garcia je predvsem zgodba o strasti, o strastnih ljudeh.
Strastnih do dobro opravljene naloge, strastnih do človeških odnosov, strastnih, kot sta bila Gilbert in
njegova žena Jeanine, ko sta leta 1961 sklenila odpreti svojo trgovino v srcu lepega vasi Castelnau d’Estretefonds.
Lepa podjetja, kjer gospa vlaga vso svojo energijo, da izpostavi talent gospoda za mesarstvo.
Izobražena, da nadaljujeta to zgodbo, se brata Gérard in Guy pridružita družinskemu podjetju leta 1979 in 1985,
potem ko sta izkoristila znanje najboljših nacionalnih mojstrov poklica.
Našim strankam ponujamo široko, a hkrati rafinirano izbiro približno 5000 skrbno izbranih delikates, catering izdelkov, specialitet iz kislega zelja in sirov.
...Salumificio Sant'orso se nahaja v Calltrenu v provinci Vicenza, ob vznožju planote Asiago. Proizvajamo salame brez GSO, brez mlečnih derivatov, brez glutena, brez alergenov. Naša proizvodnja obsega celotno paleto sladkih in pikantnih salam, poleg tega pa tudi široko izbiro surovih in kuhanih pancet, vse oblikovane za boljšo uporabo. Vabimo vas, da obiščete našo spletno stran: www.salumisantorso.it...
Ter Beke je inovativna belgijska sveža prehranska skupina, ki trži široko paleto kakovostnih svežih prehranskih izdelkov in povezanih storitev v številnih evropskih državah.
Danes smo predvsem specializirani za proizvodnjo in prodajo mesnin ter sveže pripravljenih jedi iz 7 industrijskih obratov v Belgiji in na Nizozemskem. V podjetju Ter Beke dela približno 1.650 zaposlenih. Ter Beke je od leta 1986 vpisan na Euronext Bruselj in je leta 2014 dosegla prihodke v višini 399,7 milijona EUR.
...Že več kot 20 let podjetje FALIERES NUTRITION specializira v proizvodnji in pakiranju prehranskih izdelkov za prehrano ljudi v "nomadskih" situacijah. Podjetje tako izdeluje pripravljene obroke za športnike, avanturiste, vojakov, ljudi na ekspedicijah v puščavi, na oceanih ali na vrhovih gora. FALIERES NUTRITION prav tako ponuja svoje obrok komplete za nujne primere in socialno pomoč.
Hiša CONQUET je specializirana za gastronomske tradicije Aubraca.
Hiša proizvaja mesnine, konzervirane izdelke ter številne vrste mesa in specialitete iz čiste pasme Aubrac goveda, svinjine, jagnjetine iz Aveyrona in telečjega mesa.
Podjetje prav tako proizvaja kuhane jedi, drobovino, aligot in lokalne sire, kot je tome. Kuhane jedi, ki jih ponuja Hiša, so predvsem tripoux, polnjena zelje in aveyronski farčosi s slivami.
...Živilska blagovna znamka ElPozo že več kot 60 let ponuja milijonom potrošnikov zaupanje in kakovost, kar odraža skrb podjetja za razvoj širokega spektra zdravih in prijetnih izdelkov, ki jih je hkrati enostavno pripraviti in uživati. Podjetje vodi segment "Zdravje" v zvezi z mesom in ima posebne produktne linije za tiste, ki poleg tradicionalnih izdelkov skrbijo tudi za posebno prehrano.
... tehnologije. V prihodnosti vidimo Gavrilović kot enega ključnih motorjev regionalne ekonomije, nedvoumnega svetovnega voditelja in promotorja tradicionalnih regionalnih mesnih specialitet. Strast do ustvarjanja mesnih specialitet je glavni razlog našega obstoja, strast tako globoka, da je postala tradicija, ki traja že več kot 300 let. Naša naloga je ustvariti izjemen okus in poskrbeti, da naši potrošniki uživajo v edinstvenih dobrotah Gavrilović.