• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • korita in krmilniki

Rezultati za

Korita in krmilniki - Uvoz izvoz

 1. YUTIAN FUTAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD.

  Kitajska

  Verified by europages badge

  -WHATSAPP : +8618716075201 -Yutian Futai International Trade Co., Ltd. -http: //husbandry-poutry.en.alibaba.com -Contacting Person: Mr.will Yutain Futai International Trade Co., Ltd. is a manufacturer with self-independent import-export rights, which specialized in pig equipments; sheep / goat equipments; horse equipments; cattle equipments; pet equipments; Poutry equipments and so on. Yutain Futai has established close business relationships with foreign institutions in China and domestic manufacturers, which has taken the lead in obtaining ISO9001: 2000 quality management system certificate among other domestic manufactures. Our company is a member unit of the State Agricultural Ministry's Veterinary Apparatus Sector. Our company has independently researched Farrowing stall/crate/pen, Drinker and feeder system equipements, Temperature control equipments, Ear marking equipments, Medical care equipments, Artificial insemination equipments, Slaughtering equipments, Incubation equipments, Medical care equipments, Farm construction equipments, Fishing yatch and other all animal equipments. Our main product's brand are 'Futai' & 'WELLD', which were both entitled as "Famous Brand Products" of International Agro Exhibition in China in 1999 One time co-operation with my company, business and friendship will be forever.

 2. GAUN

  Španija

  GAUN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kletke in ptičnice. Deluje tudi v panogah Korita in krmilniki, Korita in krmilniki, troughs for poultry, troughs for rabbits. Sedež podjetja je v kraju Librilla-Murcia, Španija.

 3. NOVITAL S.R.L.

  Italija

  NOVITAL S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Inkubatorji. Deluje tudi v panogah Napajalna korita, Korita in krmilniki, Napajalna korita, Korita in krmilniki, farm grinding machinery. Sedež podjetja je v kraju Lonate Pozzolo, Italija.

 4. ACO FUNKI

  Nemčija

  ACO FUNKI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Korita in krmilniki, Oprema za bivanje živine v hlevih, chutes, Korita in krmilniki, Oprema za bivanje živine v hlevih. Sedež podjetja je v kraju Büdelsdorf, Nemčija.

 5. TYCOON SERVICES LTD

  Bolgarija

  TYCOON SERVICES LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Korita in krmilniki, Končni kovinski izdelki, Korita in krmilniki, Končni kovinski izdelki. Sedež podjetja je v kraju Troyan, Bolgarija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. INSTALACIONES GANADERAS PELLITERO

  Španija

  INSTALACIONES GANADERAS PELLITERO, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Ograje, Korita in krmilniki, fencing, silos, Ograje, Korita in krmilniki. Sedež podjetja je v kraju Sanfelismo (valdefresno)-León, Španija.

 2. SARL ALBOUY EQUIPEMENT

  Francija

  SARL ALBOUY EQUIPEMENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Korita in krmilniki, Korita in krmilniki, Feeders, automatic, fodder troughs for zootechnics, ovine feed. Sedež podjetja je v kraju Baraqueville, Francija.

 3. EIFELER NATURSTEIN UND BETONBAUTEILE GMBH

  Nemčija

  EIFELER NATURSTEIN UND BETONBAUTEILE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Korita in krmilniki, Betonski izdelki in konglomerati, Korita in krmilniki, Betonski izdelki in konglomerati. Sedež podjetja je v kraju Hellenthal, Nemčija.

 4. SANTAMARIA MAURO

  Italija

  SANTAMARIA MAURO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Korita in krmilniki. Sedež podjetja je v kraju Licata, Italija.

 5. DAAB GMBH

  Nemčija

  DAAB GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Korita in krmilniki, Korita in krmilniki. Sedež podjetja je v kraju Reinheim, Nemčija.

 1. CITECHMA HETEREN B.V.

  Nizozemska

  CITECHMA HETEREN B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Korita in krmilniki, Korita in krmilniki. Sedež podjetja je v kraju Heteren, Nizozemska.

 2. TUMMERS MACHINEBOUW B.V.

  Nizozemska

  TUMMERS MACHINEBOUW B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Korita in krmilniki, Korita in krmilniki. Sedež podjetja je v kraju Hoogerheide, Nizozemska.

 1. JAN KRAJCOVIC

  Češka Republika

  JAN KRAJCOVIC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Korita in krmilniki, Korita in krmilniki. Sedež podjetja je v kraju Brno-Stred, Češka Republika.

 2. REVOLT STALLTECHNIK VERTRIEBS-GMBH

  Nemčija

  REVOLT STALLTECHNIK VERTRIEBS-GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Korita in krmilniki. Deluje tudi v panogah Oprema za bivanje živine v hlevih, Oprema za bivanje živine v hlevih. Sedež podjetja je v kraju Recke, Nemčija.

 3. PETER MARTINKA - MP SERVIS

  Slovaška

  PETER MARTINKA - MP SERVIS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Korita in krmilniki, Korita in krmilniki. Sedež podjetja je v kraju Bratislava-Nove Mesto, Slovaška.

 4. ROBOMAT,D.O.O. PETROVCE

  Slovenija

  ROBOMAT,D.O.O. PETROVCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Korita in krmilniki. Sedež podjetja je v kraju Petrovce, Slovenija.

 5. LST LANDWIRTSCHAFTL. ANLAGEN GMBH

  Nemčija

 6. YEMMAK MAKINA SANAYI VE TICARET A S

  Turčija