• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kositer - namizni pribor

Rezultati za

Kositer - namizni pribor - Uvoz izvoz

 1. MADE IN JAPAN EUROPE - HORECA TABLEWARE

  Češka Republika

  MADE IN JAPAN EUROPE - HORECA TABLEWARE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kositer - namizni pribor. Sedež podjetja je v kraju Prague, Češka Republika.

 2. S+R STEMPEL+REKLAME GMBH

  Švica

  S+R STEMPEL+REKLAME GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kositer - namizni pribor. Sedež podjetja je v kraju Horgen, Švica.

 3. A R WENTWORTH (SHEFFIELD) LTD

  Združena Kraljevina

  A R WENTWORTH (SHEFFIELD) LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kositer - namizni pribor. Deluje tudi v panogah articles in pewter. Sedež podjetja je v kraju Sheffield, Združena Kraljevina.

 4. GNALI & ZANI

  Italija

  GNALI & ZANI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namizni pribor. Deluje tudi v panogah Kositer - namizni pribor, Žlice, vilice in noži, Kositer - namizni pribor, Žlice, vilice in noži. Sedež podjetja je v kraju Lumezzane, Italija.

 5. OLIVER'S KITCHEN PRODUCTS LIMITED

  Združena Kraljevina

  OLIVER'S KITCHEN PRODUCTS LIMITED, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Kositer - namizni pribor. Deluje tudi v panogah kitchen accessories. Sedež podjetja je v kraju Peterborough, Združena Kraljevina.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. M.G. F.LLI MORI DI MORI MASSIMO E C. S.N.C.

  Italija

  M.G. F.LLI MORI DI MORI MASSIMO E C. S.N.C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namizni pribor. Deluje tudi v panogah Kositer - namizni pribor, Žlice, vilice in noži, Kositer - namizni pribor, Žlice, vilice in noži. Sedež podjetja je v kraju Lumezzane, Italija.

 2. INOXRIV S.P.A.

  Italija

  INOXRIV S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namizni pribor. Deluje tudi v panogah Kositer - namizni pribor, Žlice, vilice in noži, Kositer - namizni pribor, Žlice, vilice in noži. Sedež podjetja je v kraju Villa Carcina, Italija.

 3. BTL BOTTI TARCISIO DI MORI ANNAMARIA E C. S.N.C.

  Italija

  BTL BOTTI TARCISIO DI MORI ANNAMARIA E C. S.N.C., ki deluje v panogi Namizni pribor. Deluje tudi v panogah Kositer - namizni pribor, Žlice, vilice in noži, Kositer - namizni pribor, Žlice, vilice in noži. Sedež podjetja je v kraju Lumezzane, Italija.

 4. PINDER BROTHERS LTD

  Združena Kraljevina

  PINDER BROTHERS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namizni pribor. Deluje tudi v panogah Kovina - jedilni pribor, Kositer - namizni pribor, Kovina - jedilni pribor, Kositer - namizni pribor. Sedež podjetja je v kraju Sheffield, Združena Kraljevina.

 5. PMT 2000 LTD

  Bolgarija

  PMT 2000 LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kositer - namizni pribor. Sedež podjetja je v kraju Shumen, Bolgarija.

 1. ZINN-KRAUS GMBH & CO. KG

  Nemčija

  ZINN-KRAUS GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kositer - namizni pribor. Deluje tudi v panogah Okrasni predmeti, iz kositra, Okrasni predmeti, iz kositra. Sedež podjetja je v kraju Tirschenreuth, Nemčija.

 2. IMIR S.R.L.

  Italija

 1. HARDANGER SYLVPLETT AS

  Norveška

 2. ZANETTI EMILIANO E C. S.N.C.

  Italija

 3. GIORINOX ITALY S.R.L.

  Italija

 4. GATTA ARRIGO DI GATTA SILVANA E C. S.N.C.

  Italija

 5. NUOVA HSSC S.R.L.

  Italija

 6. PINTI INOX S.P.A.

  Italija

 7. SARL REFICO

  Francija

  Verified by europages badge

  REFICO, a company based in Neuilly-sur-Seine near to Paris, specialises in the import-export of cookware and bakeware. We have been wholesalers since 2001. We work around the world. We deliver all over France and to many countries of Europe. Our business is changing all the time, helping us to satisfy a large number of clients in many different business sectors.Our products are tailored to match your needs and are of very good quality, with a 5-year guarantee under the BLAUPUNKT brand name. Our experience has led many hundreds of clients to trust us, working with us extremely closely. Have you found a product in our catalogue (documents section) that you like the look of, and do you want to know if it is still in stock? You can find all our products in our catalogue. Feel free to contact us for more details!

 8. INKUG S.L.IDURGO

  Španija

  INKUG S.L.IDURGO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namizni pribor. Deluje tudi v panogah Kovina - jedilni pribor, Kovina - jedilni pribor. Sedež podjetja je v kraju Gernika, Španija.

 1. BERNDORF BESTECK-TAFELGERATE GES.M.B.H.

  Avstrija

 2. YLTEC

  Francija

  YLTEC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namizni pribor. Deluje tudi v panogah Inox jeklo - jedilni pribor, Inox jeklo - jedilni pribor. Sedež podjetja je v kraju Joigny, Francija.

 3. LASERTEC S.R.L.

  Italija

  LASERTEC S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Očala, okvirji in pribor. Deluje tudi v panogah Namizni pribor, Graviranje (industrijsko) jekla in kovin, Namizni pribor, Graviranje (industrijsko) jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Pieve Di Cadore, Italija.

 4. LABORIS FURNITURE

  Turčija

  LABORIS FURNITURE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Garniture - dnevne sobe. Deluje tudi v panogah Pohištvo - materiali in pribor, Namizni pribor, armchairs, Furnishings, Pohištvo - materiali in pribor, Namizni pribor. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 5. BENTELER DISTRIBUTION FRANCE ANCIENNEMENT SEDITUBE

  Francija

 6. ICOS TRADING SA

  Romunija

  ICOS TRADING SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah Namizni pribor, Jedilni pribor za gospodinjstvo, Namizni pribor, Jedilni pribor za gospodinjstvo. Sedež podjetja je v kraju Sibiu, Romunija.

 7. TURINOX - SOCIEDADE INDUSTRIAL E COMERCIAL DE EQUIPAMENTOS HOTELEIROS, LDA

  Portugalska

 8. VAN GEENEN B.V.

  Nizozemska

  VAN GEENEN B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namizni pribor. Deluje tudi v panogah Inox jeklo - jedilni pribor, Inox jeklo - jedilni pribor. Sedež podjetja je v kraju Rijssen, Nizozemska.

 9. DUROL INDUSTRIES

  Francija

 10. HERDESA SL

  Španija

  HERDESA SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pohištvo - materiali in pribor. Deluje tudi v panogah Gospodinjski izdelki, kovinski, Namizni pribor, Gospodinjski izdelki, kovinski, Namizni pribor. Sedež podjetja je v kraju Sadaba, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno