• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kotlarstvo za ladjedelništvo

Rezultati za

Kotlarstvo za ladjedelništvo - Uvoz izvoz

 1. AGNELLO METALLURGICA SRL

  Italija

  AGNELLO METALLURGICA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje s plazmo - stroji. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za ladjedelništvo, certified metal carpentry, Kotlarstvo za ladjedelništvo, sheets made to measure. Sedež podjetja je v kraju Termini Imerese, Italija.

 2. COTERENA SL

  Španija

  COTERENA SL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za ladjedelništvo, Kotlarstvo za ladjedelništvo, shipyards, Repairs and maintenance, ship, Onshore cogeneration. Sedež podjetja je v kraju Vigo-Pontevedra, Španija.

 3. FUTUR NÀUTIC SL

  Španija

  FUTUR NÀUTIC SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Servisne delavnice in bencinske črpalke - oprema in naprave. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za ladjedelništvo, naval construction / shipbuilding, shipyards, Kotlarstvo za ladjedelništvo, shipyards. Sedež podjetja je v kraju BARCELONA, Španija.

 4. BAUMIER SA

  Francija

  BAUMIER SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plåtar - Bearbetning och produktion. Deluje tudi v panogah Metallarbeten - Precisionsarbeten, Kotlarstvo za ladjedelništvo, Metallarbeten - Precisionsarbeten, Kotlarstvo za ladjedelništvo, subcontracting and mechanized welding. Sedež podjetja je v kraju La Garde, Francija.

 5. BRIVET MECANO SOUDURE

  Francija

  BRIVET MECANO SOUDURE, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Metallarbeten - Precisionsarbeten. Deluje tudi v panogah Metallarbeten i rostfritt stål, Kotlarstvo za letalstvo, Kotlarstvo za ladjedelništvo, Metallarbeten i rostfritt stål, Stainless steel metalwork, Kotlarstvo za letalstvo, Kotlarstvo za ladjedelništvo. Sedež podjetja je v kraju Pontchateau, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. C.M.M. COSTRUZIONI MECCANICHE MONTIRONE S.R.L.

  Italija

  C.M.M. COSTRUZIONI MECCANICHE MONTIRONE S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Industrijsko kotlarstvo. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za ladjedelništvo, Kotlarstvo za ladjedelništvo. Sedež podjetja je v kraju Montirone, Italija.

 2. TISSOT SAS

  Francija

  TISSOT SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plåtar - Bearbetning och produktion. Deluje tudi v panogah Inženiring - industrijski izvajalci, Vzdrževanje industrijskih naprav, Kotlarstvo za ladjedelništvo, Inženiring - industrijski izvajalci, industrial assemblies, Vzdrževanje industrijskih naprav, Kotlarstvo za ladjedelništvo. Sedež podjetja je v kraju Cahors, Francija.

 3. AEMN

  Francija

  AEMN, ki deluje v panogi Plåtar i koppar - Bearbetning. Deluje tudi v panogah Metallarbeten - Precisionsarbeten, Kotlarstvo za ladjedelništvo, Metallarbeten i rostfritt stål, Metallarbeten - Precisionsarbeten, Kotlarstvo za ladjedelništvo, Metallarbeten i rostfritt stål, tig welding. Sedež podjetja je v kraju Cordemais, Francija.

 4. PROMETAL TECNOLOGÍA E INNOVACIÓN S.L.

  Španija

  PROMETAL TECNOLOGÍA E INNOVACIÓN S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kotlarstvo za ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Metallarbeten - Precisionsarbeten, Plåtar - Bearbetning och produktion, Plåtar i lätta legeringar - Bearbetning, Metallarbeten i rostfritt stål, Metallarbeten - Precisionsarbeten, Plåtar - Bearbetning och produktion, Plåtar i lätta legeringar - Bearbetning, Metallarbeten i rostfritt stål. Sedež podjetja je v kraju As Pontes-A Coruña, Španija.

 5. C.N.I. CONSORZIO NAVALE INDUSTRIALE SRL

  Italija

  C.N.I. CONSORZIO NAVALE INDUSTRIALE SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plåtar - Bearbetning och produktion. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za ladjedelništvo, machining, Kotlarstvo za ladjedelništvo. Sedež podjetja je v kraju Santa Maria La Carità, Italija.

 1. TOMSTEEL SARL

  Francija

  TOMSTEEL SARL, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Plåtar - Bearbetning och produktion. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za ladjedelništvo, Vzdrževanje industrijskih naprav, industrial pipes, Kotlarstvo za ladjedelništvo, Vzdrževanje industrijskih naprav, Låssmide. Sedež podjetja je v kraju Cambo-Les-Bains, Francija.

 2. STEELWORKSOLUTIONS.LTD

  Malta

  STEELWORKSOLUTIONS.LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradnja industrijskih objektov. Deluje tudi v panogah Cevne konstrukcije, Kotlarstvo za ladjedelništvo, welding, heavy metal structural work, Cevne konstrukcije, Kotlarstvo za ladjedelništvo. Sedež podjetja je v kraju St Julian's, Malta.

 1. IRUMAR

  Španija

  IRUMAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kotlarstvo za ladjedelništvo. Sedež podjetja je v kraju Galdakao, Španija.

 2. TALLERES GANOMAGOGA SL

  Španija

  TALLERES GANOMAGOGA SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kotlarstvo za ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Metallarbeten i rostfritt stål, Plåtar i koppar - Bearbetning, Industrijsko kotlarstvo, Metallarbeten i rostfritt stål, Plåtar i koppar - Bearbetning, Industrijsko kotlarstvo. Sedež podjetja je v kraju Ponteareas, Španija.

 3. CALDERERIA DE HUMANES SA

  Španija

  CALDERERIA DE HUMANES SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kotlarstvo za letalstvo. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za ladjedelništvo, Stroji za drobljenje in mletje, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Industrijsko kotlarstvo, Kotlarstvo za ladjedelništvo, Stroji za drobljenje in mletje, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Industrijsko kotlarstvo. Sedež podjetja je v kraju Humanes De Madrid, Španija.

 4. AALBORG INDUSTRIES A/S

  Danska

  AALBORG INDUSTRIES A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plåtar - Bearbetning och produktion. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za ladjedelništvo, Izmenjevalniki toplote, Lamelni radiatorji, Kotli, industrijski, Kotlarstvo za ladjedelništvo, Izmenjevalniki toplote, Lamelni radiatorji, Kotli, industrijski. Sedež podjetja je v kraju Aalborg, Danska.

 5. VENINI COSTRUZIONI METALLICHE

  Italija

  VENINI COSTRUZIONI METALLICHE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovaštvo. Deluje tudi v panogah Industrijsko kotlarstvo, Kotlarstvo za ladjedelništvo, Industrijsko kotlarstvo, Kotlarstvo za ladjedelništvo. Sedež podjetja je v kraju Menaggio, Italija.

 6. TRE EFFE S.R.L.

  Italija

  TRE EFFE S.R.L., ki deluje v panogi Industrijsko kotlarstvo. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za ladjedelništvo, Kotlarstvo za ladjedelništvo. Sedež podjetja je v kraju Sant'angelo Lodigiano, Italija.

 7. ORMU

  Italija

  ORMU, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Industrijsko kotlarstvo. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za ladjedelništvo, metal stamping, Kotlarstvo za ladjedelništvo. Sedež podjetja je v kraju Pompiano, Italija.

 8. ALFAMEC S.R.L.

  Italija

  ALFAMEC S.R.L., ki deluje v panogi Industrijsko kotlarstvo. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za ladjedelništvo, Kotlarstvo za ladjedelništvo. Sedež podjetja je v kraju Monfalcone, Italija.

 1. NORANI S.R.L.

  Italija

  NORANI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijsko kotlarstvo. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za ladjedelništvo, Kotlarstvo za ladjedelništvo. Sedež podjetja je v kraju Borgoricco, Italija.

 2. CARPENTERIA SARTORI S.R.L.

  Italija

  CARPENTERIA SARTORI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijsko kotlarstvo. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za ladjedelništvo, drawing metals, Kotlarstvo za ladjedelništvo. Sedež podjetja je v kraju Creazzo, Italija.

 3. D.M.Z. S.P.A.

  Italija

  D.M.Z. S.P.A., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Industrijsko kotlarstvo. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - strojna obdelava, Kotlarstvo za ladjedelništvo, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Kotlarstvo za ladjedelništvo. Sedež podjetja je v kraju Villa Bartolomea, Italija.

 4. C.M.P. DI PELASSA LUCA

  Italija

  C.M.P. DI PELASSA LUCA, ki deluje v panogi Industrijsko kotlarstvo. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za ladjedelništvo, Kotlarstvo za ladjedelništvo. Sedež podjetja je v kraju Alba, Italija.

 5. C.B.S.

  Italija

  C.B.S., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Industrijsko kotlarstvo. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za ladjedelništvo, Kotlarstvo za ladjedelništvo. Sedež podjetja je v kraju Cesena, Italija.

 6. CARPENTERIA METALLICA OMODEI S.N.C. DI OMODEI PAOLA E C.

  Italija

  CARPENTERIA METALLICA OMODEI S.N.C. DI OMODEI PAOLA E C., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Industrijsko kotlarstvo. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za ladjedelništvo, Kotlarstvo za ladjedelništvo. Sedež podjetja je v kraju Sondrio, Italija.

 7. BASSO FRANCO S.R.L.

  Italija

  BASSO FRANCO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijsko kotlarstvo. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za ladjedelništvo, Okna, aluminijasta, Kotlarstvo za ladjedelništvo, Okna, aluminijasta. Sedež podjetja je v kraju Fontaniva, Italija.

 8. O.C.S.

  Italija

  O.C.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kompresorji. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za ladjedelništvo, Hladilniki, gospodinjski, Kotlarstvo za ladjedelništvo, Hladilniki, gospodinjski. Sedež podjetja je v kraju Brugine, Italija.

 9. MANCINO MASSIMO

  Italija

  MANCINO MASSIMO, ki deluje v panogi Industrijsko kotlarstvo. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za ladjedelništvo, Kovaštvo, Kotlarstvo za ladjedelništvo, Kovaštvo. Sedež podjetja je v kraju Alice Castello, Italija.

 10. MARTINUCCI GIOVANNI E FIGLI

  Italija

  MARTINUCCI GIOVANNI E FIGLI, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Industrijsko kotlarstvo. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za ladjedelništvo, metal reinforcements for the building trade, Kotlarstvo za ladjedelništvo. Sedež podjetja je v kraju San Giorgio Jonico, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno