• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kotlarstvo za letalstvo

Rezultati za

Kotlarstvo za letalstvo - Uvoz izvoz

 1. SAREM

  Francija

  Verified by europages badge

  SAREM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plåtar - Bearbetning och produktion. Deluje tudi v panogah Vzdrževanje industrijskih naprav, Izdelava strojev - po naročilu, Kotlarstvo za letalstvo, Opaženje - dela, Vzdrževanje industrijskih naprav, Izdelava strojev - po naročilu, Kotlarstvo za letalstvo, Opaženje - dela. Sedež podjetja je v kraju Anglet, Francija.

 2. PIPISTREL D.O.O.

  Slovenija

  V svojih 30 letih je Pipistrel zrasel iz garažnega hobija navdušenca nad motornimi zmaji v svetovno znanega proizvajalca malih letal, ki ga priznavajo vodilne svetovne letalske oblasti. S svojimi revolucionarnimi idejami je Pipistrel uvedel kompozitno tehnologijo v ultralahko letalstvo in lahko športno letalstvo, dosegel prvi polet popolnoma električnega dvo- in štirisedežnega letala, osvojil vse 3 izzive NASA in osvojil srca strastnih letalcev na vseh kontinentih. Ivo Boscarol se z alternativnim letalstvom aktivno ukvarja že vse od 1975, ko je bila Slovenija še vedno del nekdanje Jugoslavije. V tistem času je bilo alternativno in ultralahko letenje nezakonito - pravzaprav sploh ni obstajalo. Letališče, ki ga je Ivo uporabljal, je pripadalo vojski, tako so prvi alternativni piloti, če so želeli leteti, morali to početi na skrivaj. Morali so počakati, da so piloti uradnih letal zvečer končali leteti, zaklenjenili hangar in odšli domov, nato pa so poskusili na skrivaj odleteti urico ali dve pred trdo temo. Ker so leteli tako pozno v večernih urah, uporabljali luči na sprednjem delu svojih alternativnih letal in zato, ker imajo motorni zmaji krila trikotne oblike, so jih lokalni ljudje začeli imenovati "tisti netopirji". Latinska beseda za "netopir" je "pipistrellus"- in vse ostalo je zgodovina.

 3. EUROPRECIS GALICIA S.L.

  Španija

  EUROPRECIS GALICIA S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aeronavtika - aparati in oprema. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za letalstvo, design of aeronautical parts, Kotlarstvo za letalstvo. Sedež podjetja je v kraju Vigo-Pontevedra, Španija.

 4. AERO 13 MAROC

  Maroko

  AERO 13 MAROC, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Kotlarstvo za letalstvo. Deluje tudi v panogah Surface treatment, Welding. Sedež podjetja je v kraju Casablanca, Maroko.

 5. STCM

  Francija

  STCM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plåtar - Bearbetning och produktion. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za letalstvo, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, fine sheet metalwork subcontracting, laser cutting units, Kotlarstvo za letalstvo, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Sedež podjetja je v kraju Gesté, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. RAMPINELLI SPA

  Italija

  RAMPINELLI SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kotlarstvo za letalstvo. Deluje tudi v panogah Inženiring - industrijski izvajalci, Inženiring - industrijski izvajalci, heavy structural steelwork, food industry system design, machining. Sedež podjetja je v kraju Albino, Italija.

 2. SUD AERO

  Francija

  SUD AERO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - strojna obdelava, Kotlarstvo za letalstvo, design of aeronautical parts, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Surface treatment, Kotlarstvo za letalstvo. Sedež podjetja je v kraju Merville, Francija.

 3. CMA

  Francija

  CMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava strojev - po naročilu. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za letalstvo, Jeklo in kovine - strojna obdelava, laser cutting units, Kotlarstvo za letalstvo, Mechanized welding, Jeklo in kovine - strojna obdelava. Sedež podjetja je v kraju Tarascon Sur Ariège, Francija.

 4. BRIVET MECANO SOUDURE

  Francija

  BRIVET MECANO SOUDURE, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Metallarbeten - Precisionsarbeten. Deluje tudi v panogah Metallarbeten i rostfritt stål, Kotlarstvo za letalstvo, Kotlarstvo za ladjedelništvo, Metallarbeten i rostfritt stål, Stainless steel metalwork, Kotlarstvo za letalstvo, Kotlarstvo za ladjedelništvo. Sedež podjetja je v kraju Pontchateau, Francija.

 5. CHAUDRONNERIE GENERALE LEON VEYRET

  Francija

  CHAUDRONNERIE GENERALE LEON VEYRET, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plåtar - Bearbetning och produktion. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za letalstvo, Metallarbeten - Precisionsarbeten, Kotlarstvo za letalstvo, Metallarbeten - Precisionsarbeten, metal boilerwork, industrial boilermaking. Sedež podjetja je v kraju Romans Sur Isere, Francija.

 1. DLM DELATTRE LEVIVIER MAROC

  Maroko

  DLM DELATTRE LEVIVIER MAROC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijsko kotlarstvo. Deluje tudi v panogah Rafinerije nafte - naprave in oprema, Kotlarstvo za letalstvo, Rafinerije nafte - naprave in oprema, Kotlarstvo za letalstvo. Sedež podjetja je v kraju CASABLANCA, Maroko.

 2. CALDERERIA DE HUMANES SA

  Španija

  CALDERERIA DE HUMANES SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kotlarstvo za letalstvo. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za ladjedelništvo, Stroji za drobljenje in mletje, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Industrijsko kotlarstvo, Kotlarstvo za ladjedelništvo, Stroji za drobljenje in mletje, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Industrijsko kotlarstvo. Sedež podjetja je v kraju Humanes De Madrid, Španija.

 1. MILES-ASH LTD

  Združena Kraljevina

  MILES-ASH LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plåtar - Bearbetning och produktion. Deluje tudi v panogah Industrijsko kotlarstvo, Kotlarstvo za letalstvo, Rezervoarji, kovinski, Kotlarstvo za ladjedelništvo, Industrijsko kotlarstvo, Kotlarstvo za letalstvo, Rezervoarji, kovinski, Kotlarstvo za ladjedelništvo. Sedež podjetja je v kraju Newtownabbey, Združena Kraljevina.

 2. KOMMERZIALRAT ING. ERNST KURRI, MASCHINEN-, STAHL- UND KESSELBAU

  Avstrija

  KOMMERZIALRAT ING. ERNST KURRI, MASCHINEN-, STAHL- UND KESSELBAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plåtar - Bearbetning och produktion. Deluje tudi v panogah Izdelava strojev - po naročilu, Kotlarstvo za letalstvo, Izdelava strojev - po naročilu, Kotlarstvo za letalstvo. Sedež podjetja je v kraju Wr. Neustadt, Avstrija.

 3. EQUIPOS INDUSTRIALES DE MANUTENCION SA

  Španija

  EQUIPOS INDUSTRIALES DE MANUTENCION SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plåtar - Bearbetning och produktion. Deluje tudi v panogah Železarska, jeklarska in livarska industrija - stroji in naprave, Kotlarstvo za letalstvo, Železarska, jeklarska in livarska industrija - stroji in naprave, Kotlarstvo za letalstvo. Sedež podjetja je v kraju Alcala De Henares, Španija.

 4. ETABLISSEMENTS GLAUDE

  Francija

  ETABLISSEMENTS GLAUDE, ki deluje v panogi Plåtar - Bearbetning och produktion. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za letalstvo, Kotlarstvo za letalstvo. Sedež podjetja je v kraju Le Pechereau, Francija.

 5. TEMA ENGINEERING SERVICES LTD

  Združena Kraljevina

  TEMA ENGINEERING SERVICES LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Plåtar - Bearbetning och produktion. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za letalstvo, Kotlarstvo za letalstvo. Sedež podjetja je v kraju Cardiff, Združena Kraljevina.

 6. GARDNER AEROSPACE - BASILDON LIMITED

  Združena Kraljevina

  GARDNER AEROSPACE - BASILDON LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plåtar - Bearbetning och produktion. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za letalstvo, Kotlarstvo za letalstvo. Sedež podjetja je v kraju Nuneaton, Združena Kraljevina.

 7. CALDERERIA LOPEZ DE AVILA SL

  Španija

  CALDERERIA LOPEZ DE AVILA SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kotlarstvo za letalstvo. Deluje tudi v panogah Industrijsko kotlarstvo, Kotlarstvo za ladjedelništvo, Industrijsko kotlarstvo, Kotlarstvo za ladjedelništvo. Sedež podjetja je v kraju Valladolid, Španija.

 8. SOCIETE NOUVELLE LOUIT

  Francija

  SOCIETE NOUVELLE LOUIT, ki deluje v panogi Plåtar - Bearbetning och produktion. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za letalstvo, Kotlarstvo za letalstvo. Sedež podjetja je v kraju Riscle, Francija.

 1. WERTYU

  Pitcairn

  WERTYU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kotlarstvo za letalstvo. Sedež podjetja je v kraju Wawa, Pitcairn.

 2. MEWA METALLWAREN GMBH PRODUKTION, VERTRIEB UND FEUERVERZINKEREI

  Nemčija

 3. AFM SRL

  Italija

 4. CARPENTERIA BIGGIN FOSCO

  Italija

 5. FRATELLI COSTENIERO CARPENTERIA IN FERRO E INOX

  Italija

  FRATELLI COSTENIERO CARPENTERIA IN FERRO E INOX, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Industrijsko kotlarstvo. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za ladjedelništvo, Kotlarstvo za ladjedelništvo. Sedež podjetja je v kraju SOLBIATE OLONA, Italija.

 6. EMILIO GRASSINI E FIGLIO S.R.L.

  Italija

  EMILIO GRASSINI E FIGLIO S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Industrijsko kotlarstvo. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za ladjedelništvo, Kotlarstvo za ladjedelništvo. Sedež podjetja je v kraju Genova, Italija.

 7. AGRIFER DI FUSAR BASSINI EMILIO E BARUCCO ALESSIO S.N.C.

  Italija

 8. SOC. GNC S.R.L.

  Italija

 9. DE.PA.FER.DI SALVATORE DE PASQUALE

  Italija

 10. BALLAN SILVANO

  Italija

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno