• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kovačnice - naprave

Rezultati za

Kovačnice - naprave - Uvoz izvoz

 1. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Welcome to six decades of induction expertise. Inductoheat Europe – Your contact for all matters relating to induction heating and heat treatment. As part of the global Inductotherm Group, we are technology leaders in the inductive heating sector in Europe. We develop, produce and sell induction heating systems for a wide range of industrial applications at our main plant in Reichenbach. We manufacture standard and special hardening systems as well as inverters in large bandwidths. Inductoheat Europe also operates two contract hardening facilities in Reichenbach and Darmstadt, in which our customers have their small and large batches hardened. Our induction manufacturing plant produces these application-specific wear parts in original equipment quality and, if requested, at top speed.

 2. FORJA Y CALDERERIA DELTA SA

  Španija

  Verified by europages badge

  FORJA Y CALDERERIA DELTA SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje. Deluje tudi v panogah Plåtar - Bearbetning och produktion, Kovačnice - naprave, Industrijsko kotlarstvo, Plåtar - Bearbetning och produktion, Kovačnice - naprave, Industrijsko kotlarstvo, Steel and stainless steel boilermaking, steel tanks, metallurgy. Sedež podjetja je v kraju Ibarra, Španija.

 3. FINC PRECISION

  Slovenija

 4. DINGZHOU JINHUA LANTIAN AUTOMOTIVE PARTS CO.,LTD

  Kitajska

  DINGZHOU JINHUA LANTIAN AUTOMOTIVE PARTS CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovačnice - naprave. Deluje tudi v panogah forged parts. Sedež podjetja je v kraju Baoding, Kitajska.

 5. EUSKAL FORGING SA

  Španija

  EUSKAL FORGING SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovačnice - naprave. Deluje tudi v panogah Kovaštvo, forging, Kovaštvo, rings, forged, flanges. Sedež podjetja je v kraju Irura-Guipúzcoa, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. JING DUANN MACHINERY INDUSTRIAL CO., LTD

  Tajvan

  JING DUANN MACHINERY INDUSTRIAL CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovačnice - naprave. Deluje tudi v panogah pneumatic presses. Sedež podjetja je v kraju Taichung City, Tajvan.

 2. GÜVEN TAŞ MAKINA

  Turčija

  GÜVEN TAŞ MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovačnice - naprave. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 3. CLEYMANS SMEDERIJ

  Belgija

  CLEYMANS SMEDERIJ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železarska, jeklarska in livarska industrija - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Kovačnice - naprave, Kovačnice - naprave, forging metals, forges, tool forging. Sedež podjetja je v kraju Kapelle-Op-Den-Bos (nieuwenrode), Belgija.

 4. ESTAMFOR SARL

  Francija

  ESTAMFOR SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železarska, jeklarska in livarska industrija - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Kovačnice - naprave, Kovaštvo, matriciranje in graviranje, Kovačnice - naprave, powder metallurgy, drop-forging, Kovaštvo, matriciranje in graviranje. Sedež podjetja je v kraju Les Hautes-Rivières, Francija.

 5. ŞENOL MAKINA

  Turčija

  ŞENOL MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovačnice - naprave. Deluje tudi v panogah low season packages, concrete-mixing units. Sedež podjetja je v kraju Samsun, Turčija.

 1. TECNIFORJA - FORJAGEM E ESTAMPAGEM DE PEÇAS TÉCNICAS, LDA

  Portugalska

  TECNIFORJA - FORJAGEM E ESTAMPAGEM DE PEÇAS TÉCNICAS, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vtiskovanje na jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Kovačnice - naprave, Kovačnice - naprave. Sedež podjetja je v kraju Lixa, Portugalska.

 2. GATWICK TECHNOLOGIES LTD

  Združena Kraljevina

  GATWICK TECHNOLOGIES LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovačnice - naprave. Sedež podjetja je v kraju Brighton, Združena Kraljevina.

 1. SESA YEDEK PARCA

  Turčija

  SESA YEDEK PARCA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovačnice - naprave. Deluje tudi v panogah truck feeders for mines and quarries, screens for mines and quarries, bladed deslimer for mines and quarries, drilling probes for mines and quarries. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 2. FORGINAL MEDICAL

  Francija

  FORGINAL MEDICAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovačnice - naprave. Deluje tudi v panogah forged products, orthopaedic aids, surgical prostheses. Sedež podjetja je v kraju Thiers, Francija.

 3. SARICELIK MAKINA SANAYI VE TICARET LTD. STI.

  Turčija

  SARICELIK MAKINA SANAYI VE TICARET LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovačnice - naprave. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 4. SHANGHAI DONGLONG HEAVY MACHINERY CO., LTD.

  Kitajska

  SHANGHAI DONGLONG HEAVY MACHINERY CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovačnice - naprave. Deluje tudi v panogah Jaw crushers. Sedež podjetja je v kraju Shanghai, Kitajska.

 5. TEKNO MAKINA LTD ŞT,

  Turčija

  TEKNO MAKINA LTD ŞT,, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovačnice - naprave. Deluje tudi v panogah agricultural vehicle work. Sedež podjetja je v kraju Kirşehir Merkez, Turčija.

 6. MP INDUSTRI APS SMEDE- OG MASKINVÆRKSTED

  Danska

  MP INDUSTRI APS SMEDE- OG MASKINVÆRKSTED, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kovačnice - naprave. Sedež podjetja je v kraju Tune, Danska.

 7. LUKAS INTERNATIONAL

  Tajska

  LUKAS INTERNATIONAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovačnice - naprave. Sedež podjetja je v kraju Thonburi Bangkok, Tajska.

 8. GFM - GMBH

  Avstrija

  GFM - GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovačnice - naprave. Deluje tudi v panogah Rezalni orodni stroji, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Orodni stroji za oblikovanje kovin, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Rezalni orodni stroji, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Orodni stroji za oblikovanje kovin, Orodni stroji za razrezovanje kovin. Sedež podjetja je v kraju Steyr, Avstrija.

 1. CERRAJERÍA ZAPARDIEL

  Španija

  CERRAJERÍA ZAPARDIEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovačnice - naprave. Deluje tudi v panogah Okna, aluminijasta, pvc windows, aluminium windows, iron, Okna, aluminijasta. Sedež podjetja je v kraju Oropesa, Španija.

 2. GONZALBEZ GRUPO

  Španija

  GONZALBEZ GRUPO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovačnice - naprave. Deluje tudi v panogah forges, designer furniture. Sedež podjetja je v kraju Valencia, Španija.

 3. KENSAN MAKINA

  Turčija

  KENSAN MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovačnice - naprave. Deluje tudi v panogah mine system design, deslimers for mines and quarries. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 4. SHIJIAZHUANG TENGHU FORGE CO., LTD

  Kitajska

  SHIJIAZHUANG TENGHU FORGE CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovačnice - naprave. Deluje tudi v panogah power transistors, hot forging. Sedež podjetja je v kraju Shijiazhuang, Kitajska.

 5. AVIC EXCELLENCE FORGING (WUXI) CO.LTD

  Kitajska

  AVIC EXCELLENCE FORGING (WUXI) CO.LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovačnice - naprave. Deluje tudi v panogah alloy forging, aluminium forging, hot forging, plants and machinery for metal forging. Sedež podjetja je v kraju Wuxi, Kitajska.

 6. AKSAN ÇELIK DÖVME SAN. TIC. A.Ş.

  Turčija

  AKSAN ÇELIK DÖVME SAN. TIC. A.Ş., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovačnice - naprave. Deluje tudi v panogah hot forging, heat engineering advice. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 7. DONGYING TOUSIN PRECISION METAL LTD

  Kitajska

  DONGYING TOUSIN PRECISION METAL LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovačnice - naprave. Sedež podjetja je v kraju Dongying, Kitajska.

 8. SEYTAS KIRMA ELEME MAKINALARI

  Turčija

  SEYTAS KIRMA ELEME MAKINALARI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovačnice - naprave. Deluje tudi v panogah stone removers, working of stone. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 9. JIANGYIN LIAOYUAN FORGING AND STAMPING CO.,LTD

  Kitajska

  JIANGYIN LIAOYUAN FORGING AND STAMPING CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovačnice - naprave. Deluje tudi v panogah forging, forging metals. Sedež podjetja je v kraju Huashi Town, Jiangyin City, Kitajska.

 10. AYCAN TRAVERTINE & MARBLE

  Turčija

  AYCAN TRAVERTINE & MARBLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovačnice - naprave. Deluje tudi v panogah blocks of travertine, building bars, marble slabs. Sedež podjetja je v kraju Kayseri, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno