• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kovina - jedilni pribor

Rezultati za

Kovina - jedilni pribor - Uvoz izvoz

 1. WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG

  Nemčija

  WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski aparati - mali. Deluje tudi v panogah Kavni avtomati, profesionalni, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Jedilni pribor za gospodinjstvo, Kovina - jedilni pribor, Kavni avtomati, profesionalni, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Jedilni pribor za gospodinjstvo, Kovina - jedilni pribor. Sedež podjetja je v kraju Geislingen/steige, Nemčija.

 2. PALAMIANAKIS

  Grčija

  PALAMIANAKIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovina - jedilni pribor. Deluje tudi v panogah hunting knives, cutlery. Sedež podjetja je v kraju Irakleio, Grčija.

 3. TOROFLEX SCHLEIFMITTEL GMBH

  Nemčija

  TOROFLEX SCHLEIFMITTEL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovina - jedilni pribor. Deluje tudi v panogah Jedilni pribor za gospodinjstvo, Minerali, Jedilni pribor za gospodinjstvo, Minerali. Sedež podjetja je v kraju Bindlach, Nemčija.

 4. W. NUSSER GMBH

  Nemčija

  W. NUSSER GMBH, ki deluje v panogi Kovina - jedilni pribor. Deluje tudi v panogah Vodovodna dela, Klimatske naprave, za vozila, Ogrevanje, industrijsko - instalacije in oprema, Vodovodna dela, Klimatske naprave, za vozila, Ogrevanje, industrijsko - instalacije in oprema. Sedež podjetja je v kraju Neusäß, Nemčija.

 5. FESCER

  Turčija

  FESCER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kovina - jedilni pribor. Deluje tudi v panogah Inox jeklo - jedilni pribor, kitchen items, Inox jeklo - jedilni pribor. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. SAS DUBOST COLAS PRADEL

  Francija

  SAS DUBOST COLAS PRADEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namizni pribor. Deluje tudi v panogah Kovina - jedilni pribor, knives, pizza knives, Stainless steel and table cutlery, Kovina - jedilni pribor. Sedež podjetja je v kraju Viscomtat, Francija.

 2. PINDER BROTHERS LTD

  Združena Kraljevina

  PINDER BROTHERS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namizni pribor. Deluje tudi v panogah Kovina - jedilni pribor, Kositer - namizni pribor, Kovina - jedilni pribor, Kositer - namizni pribor. Sedež podjetja je v kraju Sheffield, Združena Kraljevina.

 3. KYUSYOKU KIKAKUTAI

  Japonska

  KYUSYOKU KIKAKUTAI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kovina - jedilni pribor. Deluje tudi v panogah japanese, green tea. Sedež podjetja je v kraju Yokohama, Japonska.

 4. STYLE ART COLLECTIONS

  Indija

  STYLE ART COLLECTIONS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovina - jedilni pribor. Sedež podjetja je v kraju MORADABAD, Indija.

 5. WILKENS & SÖHNE GMBH

  Nemčija

  WILKENS & SÖHNE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namizni pribor. Deluje tudi v panogah Kovina - jedilni pribor, Kovina - jedilni pribor. Sedež podjetja je v kraju Bremen, Nemčija.

 1. INKUG S.L.IDURGO

  Španija

  INKUG S.L.IDURGO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namizni pribor. Deluje tudi v panogah Kovina - jedilni pribor, Kovina - jedilni pribor. Sedež podjetja je v kraju Gernika, Španija.

 2. APELDOORNSE MESSENFABRIEK AMEFA B.V.

  Nizozemska

  APELDOORNSE MESSENFABRIEK AMEFA B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namizni pribor. Deluje tudi v panogah Kovina - jedilni pribor, Kovina - jedilni pribor. Sedež podjetja je v kraju Apeldoorn, Nizozemska.

 1. STAWARZ TECHNOLOGY

  Poljska

  STAWARZ TECHNOLOGY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kovina - jedilni pribor. Sedež podjetja je v kraju Tczów, Poljska.

 2. CHROMOLITE CUTELARIAS - MARCA DALPER

  Portugalska

  CHROMOLITE CUTELARIAS - MARCA DALPER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namizni pribor. Deluje tudi v panogah Kovina - jedilni pribor, Kovina - jedilni pribor. Sedež podjetja je v kraju Guimarães, Portugalska.

 3. NINGBO TUNER TRADING CO., LTD

  Kitajska

  NINGBO TUNER TRADING CO., LTD, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Kovina - jedilni pribor. Sedež podjetja je v kraju Yuyao, Kitajska.

 4. ARMAZENS DE LOUCAS E VIDROS DE CEDOFEITA, LDA

  Portugalska

  ARMAZENS DE LOUCAS E VIDROS DE CEDOFEITA, LDA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Namizni pribor. Deluje tudi v panogah Kovina - jedilni pribor, Namizno posodje, Kovina - jedilni pribor, Namizno posodje. Sedež podjetja je v kraju Porto, Portugalska.

 5. GREEN HILLS ENTERPRISES

  Pakistan

  GREEN HILLS ENTERPRISES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovina - jedilni pribor. Sedež podjetja je v kraju Wazirabad, Pakistan.

 6. BREDERO PRICE COATERS LIMITED

  Združena Kraljevina

 7. HGS - BESTECKFABRIK HERBERT GOSEBRINK

  Nemčija

 8. SARL REFICO

  Francija

  Verified by europages badge

  REFICO, a company based in Neuilly-sur-Seine near to Paris, specialises in the import-export of cookware and bakeware. We have been wholesalers since 2001. We work around the world. We deliver all over France and to many countries of Europe. Our business is changing all the time, helping us to satisfy a large number of clients in many different business sectors.Our products are tailored to match your needs and are of very good quality, with a 5-year guarantee under the BLAUPUNKT brand name. Our experience has led many hundreds of clients to trust us, working with us extremely closely. Have you found a product in our catalogue (documents section) that you like the look of, and do you want to know if it is still in stock? You can find all our products in our catalogue. Feel free to contact us for more details!

 1. ICOS TRADING SA

  Romunija

  ICOS TRADING SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah Namizni pribor, Jedilni pribor za gospodinjstvo, Namizni pribor, Jedilni pribor za gospodinjstvo. Sedež podjetja je v kraju Sibiu, Romunija.

 2. BENTELER DISTRIBUTION FRANCE ANCIENNEMENT SEDITUBE

  Francija

 3. SUTER INOX AG

  Švica

 4. M R J LTD

  Združena Kraljevina

  M R J LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namizni pribor. Deluje tudi v panogah Inox jeklo - jedilni pribor, Inox jeklo - jedilni pribor. Sedež podjetja je v kraju Bushey, Združena Kraljevina.

 5. ORFEVRERIE DE LA TOUR

  Francija

  ORFEVRERIE DE LA TOUR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, kovinski. Deluje tudi v panogah Inox jeklo - jedilni pribor, Namizni pribor, cutlery, Inox jeklo - jedilni pribor, Namizni pribor, spoons. Sedež podjetja je v kraju Sourdeval, Francija.

 6. YLTEC

  Francija

  YLTEC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namizni pribor. Deluje tudi v panogah Inox jeklo - jedilni pribor, Inox jeklo - jedilni pribor. Sedež podjetja je v kraju Joigny, Francija.

 7. MERCAINOX - COMPONENTES INDUSTRIAIS, LDA

  Portugalska

  MERCAINOX - COMPONENTES INDUSTRIAIS, LDA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Namizni pribor. Deluje tudi v panogah Inox jeklo - jedilni pribor, Inox jeklo - jedilni pribor. Sedež podjetja je v kraju Zona Industrial Da Poupa, Portugalska.

 8. BELO INOX, SA.

  Portugalska

  BELO INOX, SA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Inox jeklo - jedilni pribor. Deluje tudi v panogah Jedilni pribor za gospodinjstvo, cutlery for hotels, Jedilni pribor za gospodinjstvo. Sedež podjetja je v kraju Guimaraes, Portugalska.

 9. COUTELLERIE DE LAGUIOLE HONORÉ DURAND

  Francija

  COUTELLERIE DE LAGUIOLE HONORÉ DURAND, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedilni pribor za gospodinjstvo. Deluje tudi v panogah Namizni pribor, Namizni pribor, corkscrews, flick-knives. Sedež podjetja je v kraju Laguiole, Francija.

 10. GERLACH S.A.

  Poljska

  GERLACH S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namizni pribor. Deluje tudi v panogah Inox jeklo - jedilni pribor, Inox jeklo - jedilni pribor. Sedež podjetja je v kraju Drzewica, Poljska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno