• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kovinske mreže za armirani beton

Rezultati za

Kovinske mreže za armirani beton - Uvoz izvoz

 1. MACHMER DRAHT GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MACHMER DRAHT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Radevormwald, Nemčija.

 2. FRIEDRICH SIGMUND DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  FRIEDRICH SIGMUND DRAHTWARENFABRIK GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Kohlberg, Nemčija.

 3. ARMA TECH SAS

  Francija

  ARMA TECH SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinske mreže za armirani beton, Upogibanje jekla in kovin, Kovinske mreže za armirani beton, metal scaffolding, Upogibanje jekla in kovin, concrete reinforcements. Sedež podjetja je v kraju Le Rove, Francija.

 4. PLAKA FRANCE

  Francija

  PLAKA FRANCE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinske mreže za armirani beton, Kovinske mreže za armirani beton, Civil engineering, prefabricated products, Aggregate - building and public works. Sedež podjetja je v kraju L Union, Francija.

 5. WIECHA SP. Z O.O.

  Poljska

  WIECHA SP. Z O.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Restavriranje in obnova zgradb. Deluje tudi v panogah Kovinske mreže za armirani beton, Rušenje - stroji in oprema, Temelji - dela, Kovinske mreže za armirani beton, Rušenje - stroji in oprema, façade scraping, Temelji - dela. Sedež podjetja je v kraju Słowik, Poljska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. T.M.J. GRAND OUEST

  Francija

  T.M.J. GRAND OUEST, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinske mreže za armirani beton, Restavriranje in obnova zgradb, Kovinske mreže za armirani beton, concrete reinforcements, Restavriranje in obnova zgradb, Building. Sedež podjetja je v kraju Vay, Francija.

 2. SOFERLI

  Belgija

  SOFERLI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinske mreže za armirani beton, Jeklo in kovine - varjenje in spajkanje, Kovinske mreže za armirani beton, Jeklo in kovine - varjenje in spajkanje, Mesh for reinforced concrete, metal reinforcements for the building trade. Sedež podjetja je v kraju Battice, Belgija.

 3. SÜDDEUTSCHE DRAHTÖSENINDUSTRIE KARL HOSS GMBH

  Nemčija

  SÜDDEUTSCHE DRAHTÖSENINDUSTRIE KARL HOSS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - jekleni. Deluje tudi v panogah Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže, drawn iron and steel wires, Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže. Sedež podjetja je v kraju Trochtelfingen, Nemčija.

 4. LES ATELIERS DU GRANIER

  Francija

  LES ATELIERS DU GRANIER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinske mreže za armirani beton, Javna dela, Kovinske mreže za armirani beton, metal scaffolding, reinforced concrete, Javna dela. Sedež podjetja je v kraju Chapareillan, Francija.

 5. ANKA METAAL

  Belgija

  ANKA METAAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinske mreže za armirani beton, Kovinske mreže za armirani beton, metal warping, metal welding, Metal lids. Sedež podjetja je v kraju St-Niklaas, Belgija.

 1. SOVATEC INDUSTRIALE S.R.L.

  Italija

  SOVATEC INDUSTRIALE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Stazzano, Italija.

 2. METALRETI S.R.L.

  Italija

  METALRETI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Parma, Italija.

 1. BORGOFIL

  Italija

  BORGOFIL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Fontaneto D'agogna, Italija.

 2. RETI SUD S.R.L.

  Italija

  RETI SUD S.R.L., ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Simeri Crichi, Italija.

 3. EDILGRIL S.R.L.

  Italija

  EDILGRIL S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Manerbio, Italija.

 4. NUOVA FERRACCIAIO S.R.L.

  Italija

  NUOVA FERRACCIAIO S.R.L., ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 5. SIA - MPL S.R.L.

  Italija

  SIA - MPL S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Brescello, Italija.

 6. VIDIMA S.R.L.

  Italija

  VIDIMA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Valmadrera, Italija.

 7. CANEPARI ENEA & C.

  Italija

  CANEPARI ENEA & C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Medesano, Italija.

 8. METALL LECCO S.R.L.

  Italija

  METALL LECCO S.R.L., ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Valmadrera, Italija.

 1. ROP RETI S.R.L.

  Italija

  ROP RETI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Caselette, Italija.

 2. METALL LODI S.R.L.

  Italija

  METALL LODI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Sant'angelo Lodigiano, Italija.

 3. IMOLA RECINZIONI S.R.L.

  Italija

  IMOLA RECINZIONI S.R.L., ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Imola, Italija.

 4. BONAITI F.LLI

  Italija

  BONAITI F.LLI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Vercurago, Italija.

 5. SAVAS, SPOL. S R.O.

  Češka Republika

  SAVAS, SPOL. S R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinske mreže za armirani beton, Betonski izdelki in konglomerati, Kovinske mreže za armirani beton, Betonski izdelki in konglomerati. Sedež podjetja je v kraju Beroun, Češka Republika.

 6. ALBATROSS PLASTUNION IPARI ES RT

  Madžarska

  ALBATROSS PLASTUNION IPARI ES RT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradnja industrijskih objektov. Deluje tudi v panogah Umetne mase - embalaža, Kovinske mreže za armirani beton, Umetne mase - embalaža, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Kunszentmarton, Madžarska.

 7. C.T.M. S.R.L.

  Italija

  C.T.M. S.R.L., ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju San Vendemiano, Italija.

 8. KOFRAGNA TECHNIKA JSC

  Bolgarija

  KOFRAGNA TECHNIKA JSC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Ključavnice, zapahi in ključi, Kovinske mreže za armirani beton, Ključavnice, zapahi in ključi, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Plovdiv, Bolgarija.

 9. PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE EKOMET SPOLKA JAWNA

  Poljska

  PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE EKOMET SPOLKA JAWNA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinske mreže za armirani beton, Profili in palice - železne kovine, Kovinske mreže za armirani beton, Profili in palice - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Ozorkow, Poljska.

 10. PRECON POLSKA SP. Z O.O.

  Poljska

  PRECON POLSKA SP. Z O.O., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Betonski izdelki in konglomerati. Deluje tudi v panogah Kadi in predalniki za skladiščenje, Kovinske mreže za armirani beton, Kadi in predalniki za skladiščenje, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno