• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kovinske mreže za armirani beton

Rezultati za

Kovinske mreže za armirani beton - Uvoz izvoz

 1. MACHMER DRAHT GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MACHMER DRAHT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Radevormwald, Nemčija.

 2. FRIEDRICH SIGMUND DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  FRIEDRICH SIGMUND DRAHTWARENFABRIK GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Kohlberg, Nemčija.

 3. T.M.J. GRAND OUEST

  Francija

  T.M.J. GRAND OUEST, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinske mreže za armirani beton, Restavriranje in obnova zgradb, Kovinske mreže za armirani beton, concrete reinforcements, Restavriranje in obnova zgradb, Building. Sedež podjetja je v kraju Vay, Francija.

 4. ARMA TECH SAS

  Francija

  ARMA TECH SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinske mreže za armirani beton, Upogibanje jekla in kovin, Kovinske mreže za armirani beton, metal scaffolding, Upogibanje jekla in kovin, concrete reinforcements. Sedež podjetja je v kraju Le Rove, Francija.

 5. SOFERLI

  Belgija

  SOFERLI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinske mreže za armirani beton, Jeklo in kovine - varjenje in spajkanje, Kovinske mreže za armirani beton, Jeklo in kovine - varjenje in spajkanje, Mesh for reinforced concrete, metal reinforcements for the building trade. Sedež podjetja je v kraju Battice, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. SÜDDEUTSCHE DRAHTÖSENINDUSTRIE KARL HOSS GMBH

  Nemčija

  SÜDDEUTSCHE DRAHTÖSENINDUSTRIE KARL HOSS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - jekleni. Deluje tudi v panogah Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže, drawn iron and steel wires, Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže. Sedež podjetja je v kraju Trochtelfingen, Nemčija.

 2. PLAKA FRANCE

  Francija

  PLAKA FRANCE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinske mreže za armirani beton, Kovinske mreže za armirani beton, Civil engineering, prefabricated products, Aggregate - building and public works. Sedež podjetja je v kraju L Union, Francija.

 3. WIECHA SP. Z O.O.

  Poljska

  WIECHA SP. Z O.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Restavriranje in obnova zgradb. Deluje tudi v panogah Kovinske mreže za armirani beton, Rušenje - stroji in oprema, Temelji - dela, Kovinske mreže za armirani beton, Rušenje - stroji in oprema, façade scraping, Temelji - dela. Sedež podjetja je v kraju Słowik, Poljska.

 4. ANKA METAAL

  Belgija

  ANKA METAAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinske mreže za armirani beton, Kovinske mreže za armirani beton, metal warping, metal welding, Metal lids. Sedež podjetja je v kraju St-Niklaas, Belgija.

 5. LES ATELIERS DU GRANIER

  Francija

  LES ATELIERS DU GRANIER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinske mreže za armirani beton, Javna dela, Kovinske mreže za armirani beton, metal scaffolding, reinforced concrete, Javna dela. Sedež podjetja je v kraju Chapareillan, Francija.

 1. TELAS EXTRUDER SCREENS COMPANY

  Kitajska

  TELAS EXTRUDER SCREENS COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Hengshui, Kitajska.

 2. BORGOFIL

  Italija

  BORGOFIL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Fontaneto D'agogna, Italija.

 1. NUOVA FERRACCIAIO S.R.L.

  Italija

  NUOVA FERRACCIAIO S.R.L., ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 2. ANTICAT PET SCREEN COMPANY

  Kitajska

  ANTICAT PET SCREEN COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Hengshui, Kitajska.

 3. PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE EKOMET SPOLKA JAWNA

  Poljska

  PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE EKOMET SPOLKA JAWNA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinske mreže za armirani beton, Profili in palice - železne kovine, Kovinske mreže za armirani beton, Profili in palice - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Ozorkow, Poljska.

 4. EDILGRIL S.R.L.

  Italija

  EDILGRIL S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Manerbio, Italija.

 5. SAVAS, SPOL. S R.O.

  Češka Republika

  SAVAS, SPOL. S R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinske mreže za armirani beton, Betonski izdelki in konglomerati, Kovinske mreže za armirani beton, Betonski izdelki in konglomerati. Sedež podjetja je v kraju Beroun, Češka Republika.

 6. SIA - MPL S.R.L.

  Italija

  SIA - MPL S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Brescello, Italija.

 7. SOVATEC INDUSTRIALE S.R.L.

  Italija

  SOVATEC INDUSTRIALE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Stazzano, Italija.

 8. HEBEI HUA YU METAL WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD

  Kitajska

  HEBEI HUA YU METAL WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD, ki deluje v panogi Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Hengshui, Kitajska.

 1. VIDIMA S.R.L.

  Italija

  VIDIMA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Valmadrera, Italija.

 2. METALRETI S.R.L.

  Italija

  METALRETI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Parma, Italija.

 3. RETI SUD S.R.L.

  Italija

  RETI SUD S.R.L., ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Simeri Crichi, Italija.

 4. PRECON POLSKA SP. Z O.O.

  Poljska

  PRECON POLSKA SP. Z O.O., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Betonski izdelki in konglomerati. Deluje tudi v panogah Kadi in predalniki za skladiščenje, Kovinske mreže za armirani beton, Kadi in predalniki za skladiščenje, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.

 5. ROP RETI S.R.L.

  Italija

  ROP RETI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Caselette, Italija.

 6. CANEPARI ENEA & C.

  Italija

  CANEPARI ENEA & C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Medesano, Italija.

 7. ARMAX

  Francija

  ARMAX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinske mreže za armirani beton, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Gotein Libarrenx, Francija.

 8. B.V. CONSMEMA VOORHEEN B. VAN VEEN

  Nizozemska

  B.V. CONSMEMA VOORHEEN B. VAN VEEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinske mreže za armirani beton, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Hattem, Nizozemska.

 9. METALL LECCO S.R.L.

  Italija

  METALL LECCO S.R.L., ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton, Kovinska platna in mreže, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Valmadrera, Italija.

 10. METAL VE YAPI SISTEMLERI TICARET A S

  Turčija

  METAL VE YAPI SISTEMLERI TICARET A S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Kovinske mreže za armirani beton, Kovinske mreže za armirani beton. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno