• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • krave- mlekarice

Rezultati za

Krave- mlekarice - Uvoz izvoz

 1. KURT NISGAARD

  Danska

  Verified by europages badge

  KURT NISGAARD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Krave, mlekarice, Govedo, Prašiči, Breeding livestock, Danish Dairy Cattle, Heifers and heifer calves, Red Danish Dairy Cattle, Krave, mlekarice, minks. Sedež podjetja je v kraju Skjern, Danska.

 2. SARL ALGERIAN BOVINES

  Alžirija

  SARL ALGERIAN BOVINES, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Krave, mlekarice. Sedež podjetja je v kraju Alger, Alžirija.

 3. SIM HOLLAND B.V.

  Nizozemska

  SIM HOLLAND B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Krave, mlekarice. Sedež podjetja je v kraju Sliedrecht, Nizozemska.

 4. MARTÍNEZ IDI

  Španija

  MARTÍNEZ IDI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krave, mlekarice. Sedež podjetja je v kraju Manises, Španija.

 5. TAURUS GROUP

  Češka Republika

  TAURUS GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krave, mlekarice. Sedež podjetja je v kraju Prague, Češka Republika.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ALPEN LIVESTOCK EXPORT-IMPORT UG

  Nemčija

  ALPEN LIVESTOCK EXPORT-IMPORT UG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Krave, mlekarice. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 2. EURL LE LIEVRE LUC

  Francija

  EURL LE LIEVRE LUC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah Teleta in goveda za zakol, Krave, mlekarice, cattle for slaughter, breeding cattle, Teleta in goveda za zakol, Krave, mlekarice. Sedež podjetja je v kraju Le Roc Saint Andre, Francija.

 3. FOREVER HORSES EUROPE LTD

  Združena Kraljevina

  FOREVER HORSES EUROPE LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krave, mlekarice. Deluje tudi v panogah goats, bulls, Heifers. Sedež podjetja je v kraju Kirk Michael, Združena Kraljevina.

 4. BONAT

  Italija

  BONAT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krave, mlekarice. Deluje tudi v panogah parmigiano reggiano, vacuum-packed reggiano parmesan. Sedež podjetja je v kraju Montechiarugolo, Italija.

 5. FRISONA GMBH

  Nemčija

  FRISONA GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Krave, mlekarice. Deluje tudi v panogah milk sheep. Sedež podjetja je v kraju Elsflet, Nemčija.

 1. NEMEGHEER

  Belgija

  NEMEGHEER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Krave, mlekarice, Krave, mlekarice. Sedež podjetja je v kraju Tielt, Belgija.

 2. EVAGRI

  Francija

  EVAGRI, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Krave, mlekarice. Deluje tudi v panogah web services with added value. Sedež podjetja je v kraju Saint Meen Le Grand, Francija.

 1. IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR

  Nemčija

  IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Teleta in goveda za zakol. Deluje tudi v panogah Krave, mlekarice, Krave, mlekarice. Sedež podjetja je v kraju Duesseldorf, Nemčija.

 2. MACHINERY WORLD

  Združena Kraljevina

  MACHINERY WORLD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Krave, mlekarice. Deluje tudi v panogah systems and equipment for dairy products, agri-food product machinery, cream and whey separators for the dairy industry, receiving systems and equipment for the dairy industry. Sedež podjetja je v kraju Leicestershire, Združena Kraljevina.

 3. BLUEBELL EXIM

  Indija

  BLUEBELL EXIM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krave, mlekarice. Sedež podjetja je v kraju Ahmedabad, Indija.

 4. IMPORTFRISONA SLU

  Španija

  IMPORTFRISONA SLU, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Krave, mlekarice. Sedež podjetja je v kraju León, Španija.

 5. FARMLAND AD

  Bosna in Hercegovina

  FARMLAND AD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Krave, mlekarice, Cow's milk, Krave, mlekarice, manufacture of organic fertilisers, animal feed. Sedež podjetja je v kraju Nova Topola, Bosna in Hercegovina.

 6. COW-SHOP APS

  Danska

  COW-SHOP APS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Kmetijstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Krave, mlekarice, Molžnja - stroji in naprave, milking systems, Krave, mlekarice, Molžnja - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Aabenraa, Danska.

 7. BOVI-DENMARK A/S

  Danska

  BOVI-DENMARK A/S, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Krave, mlekarice. Sedež podjetja je v kraju Rødding, Danska.

 8. FERMEDOUBS

  Francija

  FERMEDOUBS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krave, mlekarice. Deluje tudi v panogah milk cows, Heifers. Sedež podjetja je v kraju L'isle Sur Le Doubs, Francija.

 1. ASCOL

  Španija

  ASCOL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krave, mlekarice. Deluje tudi v panogah Genetics. Sedež podjetja je v kraju Cenero-Gijón, Španija.

 2. AGRARGENOSSENSCHAFT DREI GLEICHEN MÜHLBERG E.G.

  Nemčija

  AGRARGENOSSENSCHAFT DREI GLEICHEN MÜHLBERG E.G., ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Krave, mlekarice, Ovce in koze, Pesa, Krave, mlekarice, Ovce in koze, Pesa. Sedež podjetja je v kraju Mühlberg, Nemčija.

 3. TAIAN YIMEITE MACHINERY COMPANY

  Kitajska

  TAIAN YIMEITE MACHINERY COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krave, mlekarice. Sedež podjetja je v kraju Taian, Kitajska.

 4. KOCTAR SUT SAGMA MAKINALARI

  Turčija

  KOCTAR SUT SAGMA MAKINALARI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krave, mlekarice. Deluje tudi v panogah automatic milking machines, automatic milking systems. Sedež podjetja je v kraju Sivas, Turčija.

 5. NUTRIWEB

  Reunion

  NUTRIWEB, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Krave, mlekarice. Deluje tudi v panogah feeding problems, milk cows. Sedež podjetja je v kraju ST LEU, Reunion.

 6. GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER

  Turčija

  GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krave, mlekarice. Deluje tudi v panogah sveže mleko, Mlečni izdelki, Milking machines, sveže mleko, Mlečni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 7. KUIPERS AGRISHOP

  Nizozemska

  KUIPERS AGRISHOP, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Krave, mlekarice. Deluje tudi v panogah do-it-yourself items. Sedež podjetja je v kraju Marrum, Nizozemska.

 8. ARNAOUM COMPANY

  Ukraijna

  ARNAOUM COMPANY, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Krave, mlekarice. Deluje tudi v panogah sunflower oil. Sedež podjetja je v kraju Vinnytsia, Vinnytsia, Ukraine, Ukraijna.

 9. WORLD DAIRY SOLUTIONS CO., LTD

  Kitajska

  WORLD DAIRY SOLUTIONS CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krave, mlekarice. Sedež podjetja je v kraju Shanghai, Kitajska.

 10. CHALLONS COMBE

  Združena Kraljevina

  CHALLONS COMBE, ki deluje v panogi Krave, mlekarice. Deluje tudi v panogah Govedo, Teleta in goveda za zakol, Govedo, Teleta in goveda za zakol. Sedež podjetja je v kraju Kingsbridge, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno