• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kreda- industrijska

Rezultati za

Kreda- industrijska - Uvoz izvoz

 1. COSMOCHROME LTD

  Grčija

  Verified by europages badge

  The paint company Cosmochrome Ltd, with over half a century of experience in the field of paints, specializes in the production of quality paints, varnishes, insulating coatings as well as mortars for sports fields and microcement mortar for any kind of application. With a series of international certifications and with particular emphasis on ecological products, Cosmochromeis goal is to produce the best possible, value for money materials and serve the needs of the domestic and international market with its wide range of products, ranging from professional materials to artistic everyday interventions for all those who want to create and redecorate. The company also specializes in the production of custom materials of special requirements on demand.

 2. RAHMQVIST GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  RAHMQVIST GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Sedež podjetja je v kraju Volkertshausen, Nemčija.

 3. LOGES KALK- U. KREIDE INH. HENRIK LOGES

  Nemčija

  Verified by europages badge

  LOGES KALK- U. KREIDE INH. HENRIK LOGES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Sedež podjetja je v kraju Söhlde, Nemčija.

 4. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Nemčija

  MÄRKER ZEMENT GMBH, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Deluje tudi v panogah Peščenjak, Skrilavec, Kreda, industrijska, Peščenjak, Skrilavec, Kreda, industrijska. Sedež podjetja je v kraju Harburg , Nemčija.

 5. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Nemčija

  KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Peščenjak, Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Peščenjak. Sedež podjetja je v kraju Painten, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ZIMMERMANN BUESTEN

  Švica

  ZIMMERMANN BUESTEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Rezila in noži, industrijski, Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, Trgovine - ureditev, Niti in preje, Rezila in noži, industrijski, Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, Trgovine - ureditev, Niti in preje. Sedež podjetja je v kraju Küssnacht Am Rigi, Švica.

 2. ARMINIUS GOEBEL GMBH

  Nemčija

  ARMINIUS GOEBEL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Pisalne potrebščine, Niti in preje, Oblačilna industrija - materiali, Pisarne - potrebščine, Pisalne potrebščine, Niti in preje, Oblačilna industrija - materiali, Pisarne - potrebščine. Sedež podjetja je v kraju Großalmerode, Nemčija.

 3. NUOVA MATERIE PRIME MEDITERRANEE SRL

  Italija

  NUOVA MATERIE PRIME MEDITERRANEE SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Mavec in izdelki iz mavca, lime, cement and plaster driers, food salt, Mavec in izdelki iz mavca, litter boxes. Sedež podjetja je v kraju Assemini, Italija.

 4. M&C SUPPLY

  Belgija

  M&C SUPPLY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Sedež podjetja je v kraju Antwerpen, Belgija.

 5. XINGTAI CITY MEISHEN CHEMICAL CO.LTD

  Kitajska

  XINGTAI CITY MEISHEN CHEMICAL CO.LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Sedež podjetja je v kraju Xingtai,hebei, Kitajska.

 1. GRANITE & MARBLE (INTERNATIONAL) LTD

  Združena Kraljevina

  GRANITE & MARBLE (INTERNATIONAL) LTD, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 2. CHAP QUARRIES LTD

  Združena Kraljevina

  CHAP QUARRIES LTD, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Banchory, Združena Kraljevina.

 1. SKENE QUARRY

  Združena Kraljevina

  SKENE QUARRY, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Glenrothes, Združena Kraljevina.

 2. GALLAGHER AGGREGATES

  Združena Kraljevina

  GALLAGHER AGGREGATES, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Maidstone, Združena Kraljevina.

 3. BAILEYS OF NORFOLK LTD

  Združena Kraljevina

  BAILEYS OF NORFOLK LTD, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Norwich, Združena Kraljevina.

 4. MAGHERA GRANITE

  Združena Kraljevina

  MAGHERA GRANITE, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Maghera, Združena Kraljevina.

 5. BORDER HARDCORE

  Združena Kraljevina

  BORDER HARDCORE, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Welshpool, Združena Kraljevina.

 6. MIDLAND QUARRY PRODUCTS

  Združena Kraljevina

  MIDLAND QUARRY PRODUCTS, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Nuneaton, Združena Kraljevina.

 7. BLOCK STONE LTD

  Združena Kraljevina

  BLOCK STONE LTD, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Chesterfield, Združena Kraljevina.

 8. MARBLE INTERIORS

  Združena Kraljevina

  MARBLE INTERIORS, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 1. GEDDES GROUP

  Združena Kraljevina

  GEDDES GROUP, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Haddington, Združena Kraljevina.

 2. ILAM STONE LTD

  Združena Kraljevina

  ILAM STONE LTD, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Alfreton, Združena Kraljevina.

 3. CALLYWITH QUARRY

  Združena Kraljevina

  CALLYWITH QUARRY, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Bodmin, Združena Kraljevina.

 4. PURBECK STONE

  Združena Kraljevina

  PURBECK STONE, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Swanage, Združena Kraljevina.

 5. LAND RECOVERY LTD

  Združena Kraljevina

  LAND RECOVERY LTD, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Crewe, Združena Kraljevina.

 6. PIXEL PRIMATE LTD

  Združena Kraljevina

  PIXEL PRIMATE LTD, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 7. BRETT GRAVEL LTD

  Združena Kraljevina

  BRETT GRAVEL LTD, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Romney Marsh, Združena Kraljevina.

 8. HAUGHMOND HILL

  Združena Kraljevina

  HAUGHMOND HILL, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Shrewsbury, Združena Kraljevina.

 9. BARDEN AGGREGATES

  Združena Kraljevina

  BARDEN AGGREGATES, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Exeter, Združena Kraljevina.

 10. E & J W GLENDINNING LTD

  Združena Kraljevina

  E & J W GLENDINNING LTD, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Plymouth, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno