• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • krma in slama

Rezultati za

Krma in slama - Uvoz izvoz

 1. SARL TASCHET

  Francija

  Verified by europages badge

  SARL TASCHET, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krma in slama. Deluje tudi v panogah medical herbs, Hay, Alfalfa bales, Alfalfa feed, Hay sales, Unbaled alfalfa hay, Sale of straw, Alfalfa straw mix, Fodder. Sedež podjetja je v kraju Roiffé, Francija.

 2. FORRAJES Y PAJA LOS VENTEROS S.L.

  Španija

  Verified by europages badge

  FORRAJES Y PAJA LOS VENTEROS S.L., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Krma in slama. Deluje tudi v panogah top quality straw, pressed straw, wheat straw, wheat hay, oat straw, alfalfa, cattle feed. Sedež podjetja je v kraju La Campana-Sevilla, Španija.

 3. TRONAGERGAARD STRAW

  Danska

  Verified by europages badge

  TRONAGERGAARD STRAW, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Krma in slama, animal food, wood bark, straw, straws, bark for mulch, straw and hay, animal fodder equipment, farm equipment. Sedež podjetja je v kraju Slagelse, Danska.

 4. ST. HIPPOLYT MUEHLE EBERT GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ST. HIPPOLYT MUEHLE EBERT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krma in slama. Sedež podjetja je v kraju Dielheim, Nemčija.

 5. UNIVERT FOIN

  Francija

  Verified by europages badge

  UNIVERT FOIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krma in slama. Deluje tudi v panogah straw, medical herbs, fodder, straw and hay, Hay, Production transformation of small and big bales, Small dedusted forage bales, Production of small hay bales, Straw bale walls made to measure. Sedež podjetja je v kraju Bouzonville, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. EARL DE LA ROMANE

  Francija

  Verified by europages badge

  EARL DE LA ROMANE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krma in slama. Deluje tudi v panogah Živina in perutnina - krmila, Trade of fodder, Trade of hay, Import-export fodder, French fodder, Hay, Feed for livestock, Feed fodder for cattle, fodder. Sedež podjetja je v kraju Blet, Francija.

 2. DUREPAIRE

  Francija

  DUREPAIRE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krma in slama. Deluje tudi v panogah pellet feeds, medical herbs. Sedež podjetja je v kraju Verdille, Francija.

 3. ERDALLAR AGRICULTURAL MACHINERY

  Turčija

  ERDALLAR AGRICULTURAL MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske prikolice. Deluje tudi v panogah Kmetijstvo - stroji in oprema, Krma in slama, Kmetijstvo - stroji in oprema, trailer, fodder mix, Krma in slama. Sedež podjetja je v kraju Balikesir, Turčija.

 4. ALFALFA MONEGROS

  Španija

  ALFALFA MONEGROS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Krma in slama, Krma in slama. Sedež podjetja je v kraju Sariñena-Huesca, Španija.

 5. PROFARRATGES BALAGUER S.L

  Španija

  PROFARRATGES BALAGUER S.L, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krma in slama. Deluje tudi v panogah litter, pellet feeds. Sedež podjetja je v kraju Balaguer, Španija.

 1. KUHN

  Francija

  KUHN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Pršilne naprave, kmetijske, Krma in slama, Pršilne naprave, kmetijske, Krma in slama, haymaking machinery, manure spreaders. Sedež podjetja je v kraju Saverne Cedex, Francija.

 2. TRANSPORT FOURNIER

  Francija

  TRANSPORT FOURNIER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krma in slama. Deluje tudi v panogah road transport of merchandise, Hay, cereals and grains. Sedež podjetja je v kraju Tourtenay, Francija.

 1. COABA

  Španija

  COABA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Krma in slama. Sedež podjetja je v kraju Barrax-Albacete, Španija.

 2. BARENBRUG FRANCE

  Francija

  BARENBRUG FRANCE, ki deluje v panogi Krma in slama. Deluje tudi v panogah lawns, sports ground turf regeneration, biostimulants. Sedež podjetja je v kraju Marne La Vallée Cedex 3, Francija.

 3. SARL DOMAINE DE FRAY

  Francija

  SARL DOMAINE DE FRAY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krma in slama. Deluje tudi v panogah straw, olive oil. Sedež podjetja je v kraju Saint Martin De Crau, Francija.

 4. DIRK DE BAERE

  Belgija

  DIRK DE BAERE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krma in slama. Deluje tudi v panogah packaged corn, Hay, pellet feeds, stable manure. Sedež podjetja je v kraju Knesselare, Belgija.

 5. ALEJANDRO MONTES MUÑOZ

  Španija

  ALEJANDRO MONTES MUÑOZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krma in slama. Sedež podjetja je v kraju Villodrigo-Palencia, Španija.

 6. SC ELUNOS SRL

  Romunija

  SC ELUNOS SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo - storitve, Kemična gnojila, Krma in slama, Mešanice krmil za živino in perutnino, Poljedelstvo - storitve, Kemična gnojila, Krma in slama, Mešanice krmil za živino in perutnino. Sedež podjetja je v kraju Gaesti, Romunija.

 7. ALBSTREU

  Nemčija

  ALBSTREU, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Krma in slama. Sedež podjetja je v kraju Neufra, Nemčija.

 8. AGRA INVEST, A.S.

  Slovaška

  AGRA INVEST, A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krma in slama. Deluje tudi v panogah Hay, wheat, barley, straw and hay. Sedež podjetja je v kraju Banská Bystrica, Slovaška.

 1. CEREALES UTRERA, S.L.

  Španija

  CEREALES UTRERA, S.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Krma in slama, Straw, Krma in slama. Sedež podjetja je v kraju Utrera, Španija.

 2. STREUFLO PRODUKTIONS- UND VERTRIEBSGMBH

  Avstrija

  STREUFLO PRODUKTIONS- UND VERTRIEBSGMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krma in slama. Deluje tudi v panogah biological feeds, pellet feeds. Sedež podjetja je v kraju Zahling, Avstrija.

 3. OVALI YEM SANAYI

  Turčija

  OVALI YEM SANAYI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krma in slama. Deluje tudi v panogah Hrana za hišne živali, fodder mix, fodder, food for animals and zootechnics, Hrana za hišne živali. Sedež podjetja je v kraju Erzurum, Turčija.

 4. ANGERMUND GMBH & CO KG

  Nemčija

  ANGERMUND GMBH & CO KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Krma in slama. Deluje tudi v panogah Mešanice krmil za živino in perutnino, Mešanice krmil za živino in perutnino. Sedež podjetja je v kraju Wuppertal, Nemčija.

 5. COLHICANA

  Brazilija

  COLHICANA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krma in slama. Sedež podjetja je v kraju Cajuru, Brazilija.

 6. CHUCHI TRANSPORTES S.L.

  Španija

  CHUCHI TRANSPORTES S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krma in slama. Sedež podjetja je v kraju Pedrosillo El Ralo Salamanca, Španija.

 7. RECOPAJA,S.L.

  Španija

  RECOPAJA,S.L., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Krma in slama. Sedež podjetja je v kraju Huesca, Španija.

 8. PETER LÜCK E.K.

  Nemčija

  PETER LÜCK E.K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krma in slama. Deluje tudi v panogah Lesno-obdelovalni - stroji in oprema, Zamaški iz plute, Les - artikli, Okviri za slike in okvirjanje, Lesno-obdelovalni - stroji in oprema, Zamaški iz plute, Les - artikli, Okviri za slike in okvirjanje. Sedež podjetja je v kraju Mannheim, Nemčija.

 9. DUMONT DANIEL ET FREDERIC

  Francija

  DUMONT DANIEL ET FREDERIC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Krma in slama. Deluje tudi v panogah straw, fodder, goods transport and forwarding. Sedež podjetja je v kraju Chauvirey Le Chatel, Francija.

 10. ALVER HOLZ

  Nemčija

  ALVER HOLZ, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Krma in slama. Sedež podjetja je v kraju Pirmasens, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno

Poiščite ponudbe za