• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • krmila za industrijsko gojenje rib

Rezultati za

Krmila za industrijsko gojenje rib - Uvoz izvoz

 1. NUTRIFISH

  Tunizija

  Verified by europages badge

  NUTRIFISH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Akvakultura in ribogojstvo. Deluje tudi v panogah Krmila za industrijsko gojenje rib, Krmila za živali, Fish feed, Food for farmed fish, Food for fish farming, Food for striped bass, Food for meagre, Food for salt-water fish, Food for catfish. Sedež podjetja je v kraju Monastir, Tunizija.

 2. ERWIN HENNECKEN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ERWIN HENNECKEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krmila za industrijsko gojenje rib. Sedež podjetja je v kraju Stolberg, Nemčija.

 3. ECOFUT, INH. ALEX BRAUN

  Nemčija

  ECOFUT, INH. ALEX BRAUN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Krmila za industrijsko gojenje rib. Deluje tudi v panogah hemp seed oil. Sedež podjetja je v kraju Goldenstedt, Nemčija.

 4. BOSNET GROUP DOO

  Bosna in Hercegovina

  BOSNET GROUP DOO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hrana za hišne živali. Deluje tudi v panogah Krmila za industrijsko gojenje rib, Hrana za mačke, Krmila za industrijsko gojenje rib, Hrana za mačke. Sedež podjetja je v kraju Sarajevo, Bosna in Hercegovina.

 5. FUTURE FISHERIES LTD

  Združena Kraljevina

  FUTURE FISHERIES LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Krmila za industrijsko gojenje rib. Sedež podjetja je v kraju Chichester, Združena Kraljevina.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ARTEMIA KORAL GMBH

  Nemčija

  ARTEMIA KORAL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krmila za industrijsko gojenje rib. Sedež podjetja je v kraju Nürnberg, Nemčija.

 2. AFRIC AZOTE

  Senegal

  AFRIC AZOTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribja moka za živino in perutnino. Deluje tudi v panogah Krmila za industrijsko gojenje rib, fish oil, Fish meal, Krmila za industrijsko gojenje rib, proteins. Sedež podjetja je v kraju Dakar, Senegal.

 3. ATLANTIS FEED

  Portugalska

  ATLANTIS FEED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krmila za industrijsko gojenje rib. Deluje tudi v panogah seabream farming in inland waters. Sedež podjetja je v kraju Porto, Portugalska.

 4. NATKOM

  Turčija

  NATKOM, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Krmila za industrijsko gojenje rib. Deluje tudi v panogah frozen fish export, amberjacks, baby clams, sunflower seed meal. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 5. AQUARIUM TONNDORF

  Nemčija

  AQUARIUM TONNDORF, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Deluje tudi v panogah Krmila za industrijsko gojenje rib, Akvariji in bokali, Krmila za industrijsko gojenje rib, Akvariji in bokali. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 1. METNET DIŞ TICARET

  Turčija

  METNET DIŞ TICARET, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Krmila za industrijsko gojenje rib. Deluje tudi v panogah Biologically active feed additives, building supplies. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 2. NARCISO DIAS E FILHOS LDA

  Portugalska

  NARCISO DIAS E FILHOS LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krmila za industrijsko gojenje rib. Deluje tudi v panogah fish oil. Sedež podjetja je v kraju Peniche, Portugalska.

 1. BR HANDEL

  Nemčija

  BR HANDEL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Krmila za industrijsko gojenje rib. Sedež podjetja je v kraju Goldenstedt, Nemčija.

 2. LEADER-TRADE

  Švica

  LEADER-TRADE, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Konzervirana živila. Deluje tudi v panogah Krmila za industrijsko gojenje rib, Krmila za industrijsko gojenje rib, frozen fish, food industry. Sedež podjetja je v kraju Genève, Švica.

 3. KENJI KOI

  Nemčija

  KENJI KOI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krmila za industrijsko gojenje rib. Sedež podjetja je v kraju Emmerich, Nemčija.

 4. VALOBIO

  Reunion

  VALOBIO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Akvakultura in ribogojstvo. Deluje tudi v panogah Krmila za industrijsko gojenje rib, animal food, food industry, Krmila za industrijsko gojenje rib, Råmaterial. Sedež podjetja je v kraju Le Port, Reunion.

 5. AQUA BIO

  Belgija

  AQUA BIO, ki deluje v panogi Krmila za industrijsko gojenje rib. Deluje tudi v panogah Fish food, food for fish farming. Sedež podjetja je v kraju Turnhout, Belgija.

 6. ARFIDEL

  Belgija

  ARFIDEL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Krmila za industrijsko gojenje rib. Sedež podjetja je v kraju Soye, Belgija.

 7. AQUATIC SCIENCE

  Belgija

  AQUATIC SCIENCE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Krmila za industrijsko gojenje rib, Ribe - stroji in naprave za pripravo, Krmila za industrijsko gojenje rib, Ribe - stroji in naprave za pripravo. Sedež podjetja je v kraju Herstal, Belgija.

 8. BIOMAR GROUP A/S

  Danska

  BIOMAR GROUP A/S, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Krmila za industrijsko gojenje rib. Deluje tudi v panogah Hrana za mačke, Hrana za pse, Hrana za mačke, Hrana za pse. Sedež podjetja je v kraju Aarhus C, Danska.

 1. TIANJIN NORLAND BIOTECH CO.,LTD

  Kitajska

  TIANJIN NORLAND BIOTECH CO.,LTD, ki deluje v panogi Krmila za industrijsko gojenje rib. Sedež podjetja je v kraju Tianjin, Kitajska.

 2. LÝSI HF

  Islandija

  LÝSI HF, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krmila za živali. Deluje tudi v panogah Olja in maščobe, prehrambene, Krmila za industrijsko gojenje rib, Olja in maščobe, prehrambene, Krmila za industrijsko gojenje rib. Sedež podjetja je v kraju Reykjavík, Islandija.

 3. KOIFRIEND HEIMTIERBEDARF GMBH

  Nemčija

  KOIFRIEND HEIMTIERBEDARF GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Krmila za industrijsko gojenje rib. Sedež podjetja je v kraju Alt Sührkow, Nemčija.

 4. EURL LITTORAL AVICOLE

  Alžirija

  EURL LITTORAL AVICOLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krmila za industrijsko gojenje rib. Sedež podjetja je v kraju Fouka, Alžirija.

 5. TROMSØ FISKEINDUSTRI AS

  Norveška

  TROMSØ FISKEINDUSTRI AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krmila za živali. Deluje tudi v panogah Krmila za industrijsko gojenje rib, Krmila za industrijsko gojenje rib. Sedež podjetja je v kraju Tromsø, Norveška.

 6. ASTRA AQUARIA GMBH

  Nemčija

  ASTRA AQUARIA GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krmila za živali. Deluje tudi v panogah Krmila za industrijsko gojenje rib, Krmila za industrijsko gojenje rib. Sedež podjetja je v kraju Bissendorf, Nemčija.

 7. SPINNE WALZENMÜHLE INH. KLARA RENSINGHOFF, E. KFR.

  Nemčija

  SPINNE WALZENMÜHLE INH. KLARA RENSINGHOFF, E. KFR., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krmila za živali. Deluje tudi v panogah Krmila za industrijsko gojenje rib, Krmila za industrijsko gojenje rib. Sedež podjetja je v kraju Oelde, Nemčija.

 8. CERMAQ ASA

  Norveška

  CERMAQ ASA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Krmila za živali. Deluje tudi v panogah Krmila za industrijsko gojenje rib, Krmila za industrijsko gojenje rib. Sedež podjetja je v kraju Oslo, Norveška.

 9. POLARFEED SALES AS

  Norveška

  POLARFEED SALES AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krmila za živali. Deluje tudi v panogah Krmila za industrijsko gojenje rib, Krmila za industrijsko gojenje rib. Sedež podjetja je v kraju Leknes, Norveška.

 10. DAJANA PET, S.R.O.

  Češka Republika

  DAJANA PET, S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krmila za živali. Deluje tudi v panogah Krmila za industrijsko gojenje rib, Krmila za industrijsko gojenje rib. Sedež podjetja je v kraju Bohunovice, Češka Republika.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno