• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • krompir-instant pripravki in mešanice

Rezultati za

Krompir-instant pripravki in mešanice - Uvoz izvoz

 1. BRUWIER POTATOES

  Belgija

  Verified by europages badge

  Exporter of washed and unwashed, packed and industrial-grade potatoes - very wide range of yellow & red potato varieties, onions & carrots. Bruwier Potatoes n.v. enjoys its unique reputation in the potato world. Its name stands for quality, confidence and smooth partnership. These qualities are decisive in a market whose products are so sensitive and whose prices are so volatile.

 2. RTL PATAT

  Belgija

  Verified by europages badge

  Rik Tanghe is a well-known company in the potato industry. With long experience acquired and passed from father to son, Rik Tanghe is the partner chosen by specialist potato producers along the Belgian border. Renowned for the quality of its products, Rik Tanghe has many well-known Belgian and foreign companies on its customer list. Are you looking for a potato expert? You've come to the right spot!

 3. LA CHIPS FRANÇAISE

  Francija

  Verified by europages badge

  LA CHIPS FRANÇAISE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Slano pecivo in aperitivi, Krompir-instant pripravki in mešanice, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Slano pecivo in aperitivi, Krompir-instant pripravki in mešanice. Sedež podjetja je v kraju Saint-Aubin, Francija.

 4. BART'S POTATO COMPANY

  Belgija

  BART'S POTATO COMPANY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Krompir-instant pripravki in mešanice, potatoes, Potato supplier, Krompir-instant pripravki in mešanice, Chipped potatoes. Sedež podjetja je v kraju Vleteren, Belgija.

 5. FÁBRICA DE PATATAS FRITAS LA SANTAMARÍA

  Španija

  FÁBRICA DE PATATAS FRITAS LA SANTAMARÍA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krompir-instant pripravki in mešanice. Deluje tudi v panogah potato crisps, dry fruits, preservation. Sedež podjetja je v kraju Pinto-Madrid, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CLAREBOUT POTATOES

  Belgija

  CLAREBOUT POTATOES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Krompir. Deluje tudi v panogah Krompir-instant pripravki in mešanice, Krompir-instant pripravki in mešanice, cooked potatoes, Chipped potatoes, potato flakes. Sedež podjetja je v kraju Nieuwkerke, Belgija.

 2. XION

  Kitajska

  XION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krompir-instant pripravki in mešanice. Sedež podjetja je v kraju Zhangjiakou, Kitajska.

 3. ULRICH GROCHOLL OHG

  Nemčija

  ULRICH GROCHOLL OHG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedila, gotova in za sladokusce. Deluje tudi v panogah Krompir-instant pripravki in mešanice, Krompir-instant pripravki in mešanice. Sedež podjetja je v kraju Clenze, Nemčija.

 4. LUTOSA

  Belgija

  LUTOSA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krompir-instant pripravki in mešanice. Deluje tudi v panogah Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, deep-frozen french fries, Dehydrated mashed potato, Chilled, frozen and deep-frozen chips. Sedež podjetja je v kraju Leuze En Hainaut, Belgija.

 5. HEISSHOF SCHÄLKARTOFFELN GMBH

  Nemčija

  HEISSHOF SCHÄLKARTOFFELN GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Krompir-instant pripravki in mešanice. Sedež podjetja je v kraju Ismaning, Nemčija.

 1. AARDAPPELCENTRALE

  Belgija

  AARDAPPELCENTRALE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Krompir. Deluje tudi v panogah Krompir-instant pripravki in mešanice, Krompir-instant pripravki in mešanice, Chipped potatoes. Sedež podjetja je v kraju Ekeren, Belgija.

 2. VERBIST AARDAPPELEN

  Belgija

  VERBIST AARDAPPELEN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Krompir-instant pripravki in mešanice, potatoes, Krompir-instant pripravki in mešanice, Potatoes for use in industry, Potatoes - Bintje. Sedež podjetja je v kraju Hulshout, Belgija.

 1. MC CAIN FOODS BELGIUM

  Belgija

  MC CAIN FOODS BELGIUM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krompir-instant pripravki in mešanice. Deluje tudi v panogah frozen foods, Chipped potatoes. Sedež podjetja je v kraju Grobbendonk, Belgija.

 2. BELPACO

  Belgija

  BELPACO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Krompir-instant pripravki in mešanice, packaged potatoes, Krompir-instant pripravki in mešanice, Distribution of potatoes, new potatoes. Sedež podjetja je v kraju Kalken, Belgija.

 3. DE AARDAPELHOEVE

  Belgija

  DE AARDAPELHOEVE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Krompir-instant pripravki in mešanice, Krompir-instant pripravki in mešanice, potatoes, Potatoes for use in industry. Sedež podjetja je v kraju Tielt, Belgija.

 4. 11ER NAHRUNGSMITTEL GMBH

  Avstrija

  11ER NAHRUNGSMITTEL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedila, gotova in za sladokusce. Deluje tudi v panogah Krompir-instant pripravki in mešanice, Krompir-instant pripravki in mešanice. Sedež podjetja je v kraju Frastanz, Avstrija.

 5. MYDIBEL

  Belgija

  MYDIBEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Deluje tudi v panogah Krompir-instant pripravki in mešanice, Krompir-instant pripravki in mešanice, deep-frozen french fries, packaged potatoes. Sedež podjetja je v kraju Mouscron, Belgija.

 6. POGAR POTATO FACTORY (PPF)

  Rusija

  POGAR POTATO FACTORY (PPF), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krompir-instant pripravki in mešanice. Deluje tudi v panogah Hrana in pijača - komponente, Hrana - uvoz-izvoz, Hrana in pijača - komponente, Hrana - uvoz-izvoz, mashed potato mix, foodstuffs. Sedež podjetja je v kraju Pogar, Rusija.

 7. OWEL - GHIJS

  Belgija

  OWEL - GHIJS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krompir. Deluje tudi v panogah Krompir-instant pripravki in mešanice, Krompir-instant pripravki in mešanice, seed potatoes, new potatoes, Potato supplier. Sedež podjetja je v kraju Ronse, Belgija.

 8. VERHAGEN HOLLAND

  Nizozemska

  VERHAGEN HOLLAND, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Krompir. Deluje tudi v panogah Krompir-instant pripravki in mešanice, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, import/export, production and sale of fruit and vegetables, bunions, Krompir-instant pripravki in mešanice, Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Sedež podjetja je v kraju Dinteloord, Nizozemska.

 1. NETZER GMBH & CO. KG

  Nemčija

  NETZER GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Sadje, Jedila, gotova in za sladokusce, Krompir-instant pripravki in mešanice, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Sadje, Jedila, gotova in za sladokusce, Krompir-instant pripravki in mešanice. Sedež podjetja je v kraju Hiddenhausen, Nemčija.

 2. PFANNI GMBH & CO. OHG

  Nemčija

  PFANNI GMBH & CO. OHG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Sadje, Jedila, gotova in za sladokusce, Krompir-instant pripravki in mešanice, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Sadje, Jedila, gotova in za sladokusce, Krompir-instant pripravki in mešanice. Sedež podjetja je v kraju Stavenhagen, Nemčija.

 3. KNÖDELCONNECTION GMBH

  Nemčija

  KNÖDELCONNECTION GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Jedila, gotova in za sladokusce, Krompir-instant pripravki in mešanice, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Jedila, gotova in za sladokusce, Krompir-instant pripravki in mešanice, Uvoz - izvoz - poljski pridelki. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 4. AGRISTO NAZARETH

  Belgija

  AGRISTO NAZARETH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krompir-instant pripravki in mešanice. Deluje tudi v panogah Chipped potatoes, Food Manufacturer, mashed potato mix. Sedež podjetja je v kraju Nazareth, Belgija.

 5. LAMB WESTON MEYER POTATOES BELGIUM

  Nizozemska

  LAMB WESTON MEYER POTATOES BELGIUM, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Krompir-instant pripravki in mešanice. Deluje tudi v panogah Chipped potatoes, Potato supplier. Sedež podjetja je v kraju Kruiningen, Nizozemska.

 6. MÜNZNER' S KNÖDELPRODUKTION ROLAND & MATTHIAS MÜNZNER GBR

  Nemčija

  MÜNZNER' S KNÖDELPRODUKTION ROLAND & MATTHIAS MÜNZNER GBR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Sadje, Jedila, gotova in za sladokusce, Krompir-instant pripravki in mešanice, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Sadje, Jedila, gotova in za sladokusce, Krompir-instant pripravki in mešanice. Sedež podjetja je v kraju Marienberg, Nemčija.

 7. TERRALOG AG

  Švica

  TERRALOG AG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Sadje, Krompir-instant pripravki in mešanice, Krmila za živali, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Sadje, Krompir-instant pripravki in mešanice, Krmila za živali. Sedež podjetja je v kraju Rüdtligen-Alchenflüh, Švica.

 8. LAMB WESTON MEIJER BV

  Nizozemska

  LAMB WESTON MEIJER BV, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedila, gotova in za sladokusce. Deluje tudi v panogah Krompir-instant pripravki in mešanice, Krompir-instant pripravki in mešanice, Potatoes for use in industry. Sedež podjetja je v kraju Kruiningen, Nizozemska.

 9. FAMILIE NIJS

  Belgija

  FAMILIE NIJS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krompir. Deluje tudi v panogah Krompir-instant pripravki in mešanice, Krompir-instant pripravki in mešanice, Chipped potatoes. Sedež podjetja je v kraju Binkom, Belgija.

 10. VERBIST AARDAPPELEN

  Belgija

  VERBIST AARDAPPELEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krompir-instant pripravki in mešanice. Sedež podjetja je v kraju Hulshout, Belgija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno