• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kruh in pecivo

Rezultati za

Kruh in pecivo - Uvoz izvoz

 1. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Južna Koreja

  Verified by europages badge

  Pekarna in slaščičarna uporabljajo "Rice Cake Machine" Stroj pogača SYP Rice je mogoče označiti kot stroj za pekovsko industrijo ali slaščičarski stroj. Smo proizvodnja Rice Cake Popping Machine. Ta stroj za nabiranje žit iz naravnega žita proizvaja žita ali pogačo samo z uporabo 100% naravnega zrnja, na primer riža, rjavega riža, koruze, ječmena itd. Stroj riževega kolača lahko s krompirjevim paletom ali sojo proizvede krompirjev čip, Paleta fižola. Ker je 100% pridelek žita odličen pri prehranskih vsebinah in dobi dober ugled od potrošnikov, je enostavno komercializirati. Naša serija SYP ima kompaktno obliko in vrhunsko udobje za uporabo. Prav tako je enostavno nadzorovati čas, debelino in obliko, zato se ga v trgovinah pogosto uporablja v tovarnah. Prav tako se imenuje kot rižna torta popping stroj, popped torta stroj, riž pop stroj, koruza torta stroj, puffing stroj, puffed torta stroj, korejski riž torta stroj, pop stroj itd

 2. ZENKAR GIDA

  Turčija

  Verified by europages badge

  ZENKAR GIDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh in pecivo. Deluje tudi v panogah Kruh, healthy bread, Kruh, Hooved bread, Lavash For Rolls, Lavash For Tantuni, Lavash, Tombik Pita, Tortillas bread. Sedež podjetja je v kraju Osmangazi / Bursa, Turčija.

 3. MATAŞ MAKINA

  Turčija

  MATAŞ MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh in pecivo. Deluje tudi v panogah Pekarske peči, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Pekarne - stroji in oprema , Pekarske peči, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Pekarne - stroji in oprema . Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 4. TARIFIQ FOODS LTD

  Združena Kraljevina

  TARIFIQ FOODS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keksi in pecivo. Deluje tudi v panogah Kruh in pecivo, confectionery, halal, Kruh in pecivo, dry pasta. Sedež podjetja je v kraju Peterborough, Združena Kraljevina.

 5. KYIVKYI BKK

  Ukraijna

  KYIVKYI BKK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske slaščičarne. Deluje tudi v panogah Kruh in pecivo, Kruh in pecivo. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PJSC SHCHORSKY FOODSTUFF PLANT

  Ukraijna

  PJSC SHCHORSKY FOODSTUFF PLANT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh in pecivo. Deluje tudi v panogah lebkuchen, sweets, Preserves, jams and marmalades, frollino. Sedež podjetja je v kraju Snovsk, Ukraijna.

 2. GILLI SRL

  Italija

  GILLI SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Kruh in pecivo, sliced bread, spelt wheat bread, Kruh in pecivo, rye bread. Sedež podjetja je v kraju Pineta-Laives, Italija.

 3. GOTTARDI S.A.S. DI GOTTARDI GIANLUCA & C

  Italija

  GOTTARDI S.A.S. DI GOTTARDI GIANLUCA & C, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh in pecivo. Deluje tudi v panogah Torte in peciva, bakery products, Torte in peciva. Sedež podjetja je v kraju Verona, Italija.

 4. FABIAN SRL

  Italija

  FABIAN SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh in pecivo. Sedež podjetja je v kraju Torbole Casaglia, Italija.

 5. MAKOSAN MAKINA

  Turčija

  MAKOSAN MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh in pecivo. Deluje tudi v panogah Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, plastic cutlery, rubbish bags, automatic packaging machine line. Sedež podjetja je v kraju Pendik / Istanbul, Turčija.

 1. TORRONIFICIO DELLE MADONIE DOLCIARIA

  Italija

  TORRONIFICIO DELLE MADONIE DOLCIARIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh in pecivo. Deluje tudi v panogah traditional product, torrone and torroncini. Sedež podjetja je v kraju Alimena, Italija.

 2. DETRIGO, LDA

  Portugalska

  DETRIGO, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Deluje tudi v panogah Kruh in pecivo, frozen bakery products, frozen desserts, ice cream cakes, Kruh in pecivo. Sedež podjetja je v kraju Benedita, Portugalska.

 1. IL MICHELANGELO DELLA PIZZA

  Italija

  IL MICHELANGELO DELLA PIZZA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh in pecivo. Deluje tudi v panogah Kruh, torte in peciva, Kruh, dry pastries, Kruh, torte in peciva, Kruh. Sedež podjetja je v kraju Albano Laziale, Italija.

 2. FIRINCI DEPOM

  Turčija

  FIRINCI DEPOM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh in pecivo. Deluje tudi v panogah industrial furnaces. Sedež podjetja je v kraju Karatay, Turčija.

 3. PANIFICIO CLEFRA

  Italija

  PANIFICIO CLEFRA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh in pecivo. Deluje tudi v panogah panettone, bakery, own production, pandori. Sedež podjetja je v kraju Salerno, Italija.

 4. ELISA FOOD

  Italija

  ELISA FOOD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh in pecivo. Deluje tudi v panogah gluten-free pasta, baci di dama, packaged pizza snacks, pizza bases. Sedež podjetja je v kraju Borgolavezzaro, Italija.

 5. BAKKERIJ POT

  Nizozemska

  BAKKERIJ POT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kruh in pecivo. Sedež podjetja je v kraju Barendrecht-Rotterdam, Nizozemska.

 6. DENISLUX

  Luksemburg

  DENISLUX, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kruh in pecivo. Deluje tudi v panogah Torte in peciva, Restavracije, delikatese in dostava obrokov, bakery products, Torte in peciva, patisserie decorations, Restavracije, delikatese in dostava obrokov. Sedež podjetja je v kraju Wandhaff Capellen, Luksemburg.

 7. KOLACI BEOGRAD

  Srbija

  KOLACI BEOGRAD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kruh in pecivo. Deluje tudi v panogah Keksi, chocolates, filled chocolates, Keksi, Traditional hand-crafted chocolates. Sedež podjetja je v kraju Belgrade, Srbija.

 8. EL HORNO DE JOSU

  Španija

  EL HORNO DE JOSU, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Kruh in pecivo. Sedež podjetja je v kraju Barakaldo, Španija.

 1. BRIGHT-EXPORT LTD

  Bolgarija

  BRIGHT-EXPORT LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kruh in pecivo. Sedež podjetja je v kraju Sofia, Bolgarija.

 2. NMEDOV

  Uzbekistan

  NMEDOV, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh in pecivo. Sedež podjetja je v kraju Tashkent, Uzbekistan.

 3. IL CIAMBELLONE DI GARGANI S.R.L

  Italija

  IL CIAMBELLONE DI GARGANI S.R.L, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh in pecivo. Sedež podjetja je v kraju Formello, Italija.

 4. PRJSC KHERSONSKY KHLIBOCOMBINAT

  Ukraijna

  PRJSC KHERSONSKY KHLIBOCOMBINAT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh in pecivo. Deluje tudi v panogah deep-frozen foods, frozen bread, frozen bakery products. Sedež podjetja je v kraju Kherson, Ukraijna.

 5. FRANZELUTA SA

  Moldavija

  FRANZELUTA SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh in pecivo. Sedež podjetja je v kraju Chisinau, Moldavija.

 6. BAKKERS VLAANDEREN

  Belgija

  BAKKERS VLAANDEREN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kruh in pecivo. Deluje tudi v panogah bakery. Sedež podjetja je v kraju Antwerpen, Belgija.

 7. KIRECBURNU BAKERY

  Turčija

  KIRECBURNU BAKERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh in pecivo. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 8. LA CASA DEL PANE DI SARTORI FRANCA

  Italija

  LA CASA DEL PANE DI SARTORI FRANCA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh in pecivo. Deluje tudi v panogah Hrana - uvoz-izvoz, Hrana - uvoz-izvoz, crackers. Sedež podjetja je v kraju Monselice, Italija.

 9. FORTUNE COOKIES SP. Z O.O.

  Poljska

  FORTUNE COOKIES SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keksi in pecivo. Deluje tudi v panogah Kruh in pecivo, Čaji, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, mini pasta for children, Kruh in pecivo, Čaji, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.

 10. SLADO

  Ukraijna

  SLADO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh in pecivo. Deluje tudi v panogah icing sugar, semi-finished pastry products, baking ingredients, food decorations. Sedež podjetja je v kraju Rivne, Ukraijna.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Kruh in pecivo - Uvoz izvoz

Število rezultatov

6.706 Podjetja