• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kure

Rezultati za

Kure - Uvoz izvoz

 1. NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO.

  Turčija

  NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kure. Deluje tudi v panogah Živina in perutnina - krmila, supplementary feeds, poultry, Živina in perutnina - krmila, Chicken breeding. Sedež podjetja je v kraju Nfa Ilac Kimya, Turčija.

 2. INSAVI

  Španija

  INSAVI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kure. Deluje tudi v panogah chicken cages, egg processing and treatment equipment, boxes for pigeons, chickens and egg-laying hens, Feeds for layer. Sedež podjetja je v kraju Alcover, Španija.

 3. PAVÃO CURIOSO, UNI. LDA

  Portugalska

  PAVÃO CURIOSO, UNI. LDA, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Kure. Deluje tudi v panogah aviculture. Sedež podjetja je v kraju Meirinhas, Portugalska.

 4. ANTÓNIO PURIFICAÇÃO & ALMEIDA. LDA

  Portugalska

  ANTÓNIO PURIFICAÇÃO & ALMEIDA. LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kure. Sedež podjetja je v kraju Fornos De Algodres, Portugalska.

 5. DELTA BIOPHARMA

  Egipt

  DELTA BIOPHARMA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kure. Deluje tudi v panogah pharmaceutical products for veterinary use, additives for feeds and disinfectants, articles for veterinary use. Sedež podjetja je v kraju Cairo, Egipt.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. AYYILDIZ KULUÇKA

  Turčija

  AYYILDIZ KULUÇKA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kure. Sedež podjetja je v kraju Ordu, Turčija.

 2. MANCH MOL

  Ukraijna

  MANCH MOL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kure. Deluje tudi v panogah Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Sedež podjetja je v kraju Ungvár, Ukraijna.

 3. ANPING SCHATTEN SHADE MESH FACTORY

  Kitajska

  ANPING SCHATTEN SHADE MESH FACTORY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kure. Sedež podjetja je v kraju Anping, Kitajska.

 4. MIXRITE TURKEY

  Turčija

  MIXRITE TURKEY, ki deluje v panogi Kure. Deluje tudi v panogah hire and sale of pumps, feed integrators for animals. Sedež podjetja je v kraju Antalya, Turčija.

 5. B.A.K.FARM

  Grčija

  B.A.K.FARM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kure. Deluje tudi v panogah free-range hens, small eggs. Sedež podjetja je v kraju Thessaloniki, Grčija.

 1. YUKSELIS POULTRY

  Turčija

  YUKSELIS POULTRY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kure. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. EMILIANI S.R.L.

  Italija

  EMILIANI S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Kure, Meso in mesni izdelki, Kure. Sedež podjetja je v kraju Orbetello, Italija.

 1. GIORGIO FRATELLI

  Italija

  GIORGIO FRATELLI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Kure, Sveža kokoš in piščanec, Kure, Sveža kokoš in piščanec. Sedež podjetja je v kraju Scafati, Italija.

 2. AVILIZ, LDA

  Portugalska

  AVILIZ, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kure. Sedež podjetja je v kraju Leiria, Portugalska.

 3. QUAJA VENETA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Italija

  QUAJA VENETA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Kure, Sveža kokoš in piščanec, Kure, Sveža kokoš in piščanec. Sedež podjetja je v kraju Malo, Italija.

 4. PAVESELLO S.R.L.

  Italija

  PAVESELLO S.R.L., ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Kure, Sveža kokoš in piščanec, Kure, Sveža kokoš in piščanec. Sedež podjetja je v kraju Pinarolo Po, Italija.

 5. PAC-DAMAS

  Sirija

  PAC-DAMAS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kure. Deluje tudi v panogah animal vaccines, medicines for veterinary use. Sedež podjetja je v kraju Damascus, Sirija.

 6. FRESCHINI SIMONA

  Italija

  FRESCHINI SIMONA, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Kure, Tekoči in sušeni rumenjaki, Kure, Tekoči in sušeni rumenjaki. Sedež podjetja je v kraju Perugia, Italija.

 7. PADOVAN ALBERTO

  Italija

  PADOVAN ALBERTO, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Kure. Sedež podjetja je v kraju Padova, Italija.

 8. MORESSI CARNI S.R.L.

  Italija

  MORESSI CARNI S.R.L., ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Kure, Sveža kokoš in piščanec, Kure, Sveža kokoš in piščanec. Sedež podjetja je v kraju Macerata, Italija.

 1. FREE

  Egipt

  FREE, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Kure. Sedež podjetja je v kraju alex, Egipt.

 2. LA FERME DU CANARDIER

  Francija

  LA FERME DU CANARDIER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kure. Sedež podjetja je v kraju Anneville-ambourville, Francija.

 3. TEI S.R.L.

  Italija

  TEI S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Kure, Sveža kokoš in piščanec, Kure, Sveža kokoš in piščanec. Sedež podjetja je v kraju Salo', Italija.

 4. SARL VOLAILLES MANSLOISES

  Francija

  SARL VOLAILLES MANSLOISES, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kure. Deluje tudi v panogah poultry. Sedež podjetja je v kraju Mansle, Francija.

 5. ALIMENTARE AVICOLA BERGAMASCA

  Italija

  ALIMENTARE AVICOLA BERGAMASCA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Kure, Sveža kokoš in piščanec, Kure, Sveža kokoš in piščanec. Sedež podjetja je v kraju Credaro, Italija.

 6. BIOMAX TECHNOLOGIES PTE LTD

  Singapur

  BIOMAX TECHNOLOGIES PTE LTD, ki deluje v panogi Kure. Deluje tudi v panogah poultry, organic fertilizers. Sedež podjetja je v kraju Singapore, Singapur.

 7. ALLEVAMENTO SELVAGGINA L'ESTENSE

  Italija

  ALLEVAMENTO SELVAGGINA L'ESTENSE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Kure, Sveža kokoš in piščanec, Kure, Sveža kokoš in piščanec. Sedež podjetja je v kraju Carceri, Italija.

 8. KIAN BARZIN

  Iran

  KIAN BARZIN, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kure. Sedež podjetja je v kraju Tehran, Iran.

 9. MAHUGNON FISH SARL

  Benin

  MAHUGNON FISH SARL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kure. Sedež podjetja je v kraju Parakou, Benin.

 10. CARNI BIANCHE DELLA SARDEGNA

  Italija

  CARNI BIANCHE DELLA SARDEGNA, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Kure, Sveža kokoš in piščanec, Kure, Sveža kokoš in piščanec. Sedež podjetja je v kraju Terralba, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno