• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kvasi in kvasila- užitni

Rezultati za

Kvasi in kvasila- užitni - Uvoz izvoz

 1. TOMEGA SA

  Belgija

  Verified by europages badge

  TOMEGA S.A. Constructor of processing and conversion machinery for dairy products. Your milk processing partner. Our machines are custom-designed and made to your needs and requirements. Highest quality materials (exclusively European components). We distribute products such as fruits on sugar for yoghurt, fermenting agents, rennet, cheese drainers, cheese cloth, cheese-making accessories, measuring instruments, etc.

 2. SPL INTERNATIONAL LIMITED

  Združena Kraljevina

  SPL INTERNATIONAL LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kvasi in kvasila, užitni. Sedež podjetja je v kraju Ellesmere Port, Združena Kraljevina.

 3. BIOAGRO SRL

  Italija

  BIOAGRO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kvasi in kvasila, užitni. Sedež podjetja je v kraju Thiene, Italija.

 4. PATISFRANCE - PURATOS

  Francija

  PATISFRANCE - PURATOS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Posušeno sadje. Deluje tudi v panogah Kvasi in kvasila, užitni, wholesale organic foods, baking powder, Kvasi in kvasila, užitni, flour. Sedež podjetja je v kraju Rungis, Francija.

 5. MACHLOG FOREIGN TRADE CO. LTD.

  Turčija

  MACHLOG FOREIGN TRADE CO. LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kvasi in kvasila, užitni. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. FALA GMBH

  Nemčija

  FALA GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kvasi in kvasila, užitni. Deluje tudi v panogah Mešani kolači, Mešani kolači, bakery products, leaven, patisserie and pasta products. Sedež podjetja je v kraju Bühl, Nemčija.

 2. PROENOL INDUSTRIA BIOTECNOLOGICA LDA.

  Portugalska

  PROENOL INDUSTRIA BIOTECNOLOGICA LDA., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Hrana in pijača - komponente, Kvasi in kvasila, užitni, Hrana in pijača - komponente, Kvasi in kvasila, užitni. Sedež podjetja je v kraju Canelas, Portugalska.

 3. F.X. WIENINGER GMBH

  Nemčija

  F.X. WIENINGER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kvasi in kvasila, užitni. Deluje tudi v panogah bread yeasts, leaven, chemical and natural yeasts, yeasts for the food and canning industry. Sedež podjetja je v kraju Passau, Nemčija.

 4. ANGEL YEAST

  Kitajska

  ANGEL YEAST, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kvasi in kvasila, užitni. Sedež podjetja je v kraju Yichang, Kitajska.

 5. SACCO SYSTEM

  Italija

  SACCO SYSTEM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kvasi in kvasila, užitni. Deluje tudi v panogah milk enzymes, milk enzymes for the food and canning industry, natural rennet in powder form, household fermentation device. Sedež podjetja je v kraju Cadorago, Italija.

 1. BIOTEC FERMENTI S.R.L.

  Italija

  BIOTEC FERMENTI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kvasi in kvasila, užitni. Deluje tudi v panogah milk enzymes, natural rennet. Sedež podjetja je v kraju Cornegliano Laudense, Italija.

 2. LAFFORT ITALIA S.R.L.

  Italija

  LAFFORT ITALIA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kvasi in kvasila, užitni. Deluje tudi v panogah wine-making coadjuvants, products for wine-making, wine-making tannins, enzymes. Sedež podjetja je v kraju Tortona, Italija.

 1. MIELLERIE ESTIVAMIELS

  Francija

  MIELLERIE ESTIVAMIELS, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Jedila, gotova in za sladokusce, Hrana in pijača - komponente, Kvasi in kvasila, užitni, Jedila, gotova in za sladokusce, Hrana in pijača - komponente, Kvasi in kvasila, užitni. Sedež podjetja je v kraju Estivareilles, Francija.

 2. YEAST PLANT OJSC

  Belorusija

  YEAST PLANT OJSC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kvasi in kvasila, užitni. Sedež podjetja je v kraju Minsk, Belorusija.

 3. NATUREGE

  Francija

  NATUREGE, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Jedila, gotova in za sladokusce, Hrana in pijača - komponente, Kvasi in kvasila, užitni, Jedila, gotova in za sladokusce, Hrana in pijača - komponente, Kvasi in kvasila, užitni. Sedež podjetja je v kraju Jassans Riottier, Francija.

 4. CROP IBERICA SA

  Španija

  CROP IBERICA SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervansi za živila. Deluje tudi v panogah Esence in dišave, neprehrambene, Hrana in pijača - komponente, Kvasi in kvasila, užitni, Esence in dišave, neprehrambene, Hrana in pijača - komponente, Kvasi in kvasila, užitni. Sedež podjetja je v kraju Arganda, Španija.

 5. BIOCEANE

  Francija

  BIOCEANE, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Jedila, gotova in za sladokusce, Hrana in pijača - komponente, Kvasi in kvasila, užitni, Jedila, gotova in za sladokusce, Hrana in pijača - komponente, Kvasi in kvasila, užitni. Sedež podjetja je v kraju St Herblain, Francija.

 6. PE "SLAVUTYCH-TARA"

  Ukraijna

  PE "SLAVUTYCH-TARA", je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kvasi in kvasila, užitni. Sedež podjetja je v kraju Zaporozhye, Ukraijna.

 7. ACTIDIET

  Francija

  ACTIDIET, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Jedila, gotova in za sladokusce, Hrana in pijača - komponente, Kvasi in kvasila, užitni, Jedila, gotova in za sladokusce, Hrana in pijača - komponente, Kvasi in kvasila, užitni. Sedež podjetja je v kraju La Broque, Francija.

 8. PEYRE

  Francija

  PEYRE, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Jedila, gotova in za sladokusce, Hrana in pijača - komponente, Kvasi in kvasila, užitni, Jedila, gotova in za sladokusce, Hrana in pijača - komponente, Kvasi in kvasila, užitni. Sedež podjetja je v kraju Aumont Aubrac, Francija.

 1. ISERNHÄGER GMBH & CO. KG

  Nemčija

  ISERNHÄGER GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kvasi in kvasila, užitni, Automation of production sites, flavourings for the confectionery industry, Kvasi in kvasila, užitni. Sedež podjetja je v kraju Isernhagen, Nemčija.

 2. HABRE GMBH

  Nemčija

  HABRE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kvasi in kvasila, užitni. Deluje tudi v panogah bread yeasts, leaven. Sedež podjetja je v kraju Düsseldorf, Nemčija.

 3. ALGIST BRUGGEMAN

  Belgija

  ALGIST BRUGGEMAN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kvasi in kvasila, užitni. Sedež podjetja je v kraju Gent, Belgija.

 4. VORONEZHSKIE YEAST LLC

  Turčija

  VORONEZHSKIE YEAST LLC, ki deluje v panogi Kvasi in kvasila, užitni. Sedež podjetja je v kraju ISTANBUL, Turčija.

 5. ATECNOS

  Italija

  ATECNOS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kvasi in kvasila, užitni. Sedež podjetja je v kraju Oderzo, Italija.

 6. BESTFOODS FRANCE INDUSTRIES

  Francija

  BESTFOODS FRANCE INDUSTRIES, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Jedila, gotova in za sladokusce, Hrana in pijača - komponente, Kvasi in kvasila, užitni, Jedila, gotova in za sladokusce, Hrana in pijača - komponente, Kvasi in kvasila, užitni. Sedež podjetja je v kraju Rueil Malmaison, Francija.

 7. LA FERME VIGNECOISE

  Francija

  LA FERME VIGNECOISE, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Jedila, gotova in za sladokusce, Hrana in pijača - komponente, Kvasi in kvasila, užitni, Jedila, gotova in za sladokusce, Hrana in pijača - komponente, Kvasi in kvasila, užitni. Sedež podjetja je v kraju Vignec, Francija.

 8. LA PRIMAVERA S.R.L.

  Italija

  LA PRIMAVERA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kvasi in kvasila, užitni. Deluje tudi v panogah baking powder. Sedež podjetja je v kraju Ragusa, Italija.

 9. JOINT VENTURE " ODESSA YEAST "

  Ukraijna

  JOINT VENTURE " ODESSA YEAST ", je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kvasi in kvasila, užitni. Deluje tudi v panogah bread yeasts, foreign exports. Sedež podjetja je v kraju Odessa, Ukraijna.

 10. FUTUR OEUF

  Francija

  FUTUR OEUF, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Jedila, gotova in za sladokusce, Hrana in pijača - komponente, Kvasi in kvasila, užitni, Jedila, gotova in za sladokusce, Hrana in pijača - komponente, Kvasi in kvasila, užitni. Sedež podjetja je v kraju Lanouee, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno