• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ladijski konstruktorji

Rezultati za

Ladijski konstruktorji - Uvoz izvoz

 1. PERITACION DE YATES Y VELEROS. INGENIEROS NAVALES

  Španija

  PERITACION DE YATES Y VELEROS. INGENIEROS NAVALES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladijski konstruktorji. Deluje tudi v panogah maritime assessments. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 2. MOTEC

  Belgija

  MOTEC, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Pomorski izvedenci, Ladijski konstruktorji, Pomorski izvedenci, Ladijski konstruktorji, water purification and treatment consulting. Sedež podjetja je v kraju Kontich, Belgija.

 3. ZALIV SHIP DESIGN

  Ukraijna

  ZALIV SHIP DESIGN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladijski konstruktorji. Deluje tudi v panogah ship design, skeppsteknik, Shipbuilding, naval engineering. Sedež podjetja je v kraju Mykolaiv, Ukraijna.

 4. SOMATBEL-GROUP

  Belgija

  SOMATBEL-GROUP, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Notranja oprema izletniških plovil. Deluje tudi v panogah Ladijski konstruktorji, Vzdrževanje industrijskih naprav, naval shipyards, Ladijski konstruktorji, power aspirators for industrial and street cleaning, Vzdrževanje industrijskih naprav. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 5. DELTA MARINE ENGINEERING

  Belgija

  DELTA MARINE ENGINEERING, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Industrijsko svetovanje. Deluje tudi v panogah Ladijski konstruktorji, Marine construction, Ladijski konstruktorji, design and engineering practice. Sedež podjetja je v kraju Temse, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PERITACION DE YATES Y VELEROS. INGENIERIA NAVAL

  Španija

  PERITACION DE YATES Y VELEROS. INGENIERIA NAVAL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladijski konstruktorji. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 2. BEECKMAN DE VOS

  Belgija

  BEECKMAN DE VOS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pristanišča in pristaniške storitve. Deluje tudi v panogah Pomorski izvedenci, Ladijski konstruktorji, Pomorski izvedenci, Ladijski konstruktorji, appraisals. Sedež podjetja je v kraju Antwerpen, Belgija.

 3. NIKL DESIGN, BOAT DESIGN & DEVELOPMENT

  Slovenija

  NIKL DESIGN, BOAT DESIGN & DEVELOPMENT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladijski konstruktorji. Deluje tudi v panogah 3d design. Sedež podjetja je v kraju Ljubljana, Slovenija.

 4. CANTIERE NAVALE MARCONI DI MARCONI ELVIRO & C. S.N.C.

  Italija

  CANTIERE NAVALE MARCONI DI MARCONI ELVIRO & C. S.N.C., ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji, Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji. Sedež podjetja je v kraju Cesenatico, Italija.

 5. VERSILMARINA S.R.L.

  Italija

  VERSILMARINA S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji, Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji. Sedež podjetja je v kraju Viareggio, Italija.

 1. CANTIERE CREA S.R.L.

  Italija

  CANTIERE CREA S.R.L., ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji, Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji. Sedež podjetja je v kraju Venezia, Italija.

 2. SANLORENZO S.P.A.

  Italija

  SANLORENZO S.P.A., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji, Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji. Sedež podjetja je v kraju Ameglia, Italija.

 1. NAVALE SUD INGEGNERIA

  Italija

  NAVALE SUD INGEGNERIA, ki deluje v panogi Ladijski konstruktorji. Deluje tudi v panogah Pomorski izvedenci, Pomorski izvedenci. Sedež podjetja je v kraju Bovalino, Italija.

 2. CANTIERE NAVALE DEL DELTA

  Italija

  CANTIERE NAVALE DEL DELTA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji, Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji. Sedež podjetja je v kraju Goro, Italija.

 3. AMADI ANTONIO & FIGLI

  Italija

  AMADI ANTONIO & FIGLI, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji, Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji. Sedež podjetja je v kraju Venezia, Italija.

 4. CANTIERE NAUTICO FRANCESCO CROSERA S.R.L.

  Italija

  CANTIERE NAUTICO FRANCESCO CROSERA S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji, Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji. Sedež podjetja je v kraju Quarto D'altino, Italija.

 5. METAMARINE S.R.L.

  Italija

  METAMARINE S.R.L., ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji, Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji. Sedež podjetja je v kraju San Benedetto Del Tronto, Italija.

 6. PERMARE S.R.L.

  Italija

  PERMARE S.R.L., ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji, Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji. Sedež podjetja je v kraju Sanremo, Italija.

 7. TECH MARINE YACHT DESIGN & SERVICES

  Italija

  TECH MARINE YACHT DESIGN & SERVICES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladijski konstruktorji. Sedež podjetja je v kraju Capurso, Italija.

 8. CANTIERI VIZIANELLO S.R.L.

  Italija

  CANTIERI VIZIANELLO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji, Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji. Sedež podjetja je v kraju Casale Sul Sile, Italija.

 1. SANTA MARIA S.R.L.

  Italija

  SANTA MARIA S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji, Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji. Sedež podjetja je v kraju Ponza, Italija.

 2. FRATELLI NERI S.P.A.

  Italija

  FRATELLI NERI S.P.A., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji, Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji. Sedež podjetja je v kraju Livorno, Italija.

 3. SOLE GIUSEPPE

  Italija

  SOLE GIUSEPPE, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji, Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji. Sedež podjetja je v kraju Viareggio, Italija.

 4. CANTIERE MOTONAUTICO S.PIETRO DI CASTELLO ( S.A.S. )

  Italija

  CANTIERE MOTONAUTICO S.PIETRO DI CASTELLO ( S.A.S. ), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji, Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji. Sedež podjetja je v kraju Venezia, Italija.

 5. TANCOA YACHT S.P.A.

  Italija

  TANCOA YACHT S.P.A., ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji, Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji. Sedež podjetja je v kraju Genova, Italija.

 6. CANTIERE NAUTICO S.R.L.

  Italija

  CANTIERE NAUTICO S.R.L., ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji, Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji. Sedež podjetja je v kraju Sant'agata Di Militello, Italija.

 7. FLAG MARINE S.R.L.

  Italija

  FLAG MARINE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji, Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji. Sedež podjetja je v kraju Rosignano Marittimo, Italija.

 8. NETTUNO MOTOBARCHE

  Italija

  NETTUNO MOTOBARCHE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji, Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji. Sedež podjetja je v kraju Codogno, Italija.

 9. CANTIERE NAVAL - MECCANICO RANIERI S.R.L.

  Italija

  CANTIERE NAVAL - MECCANICO RANIERI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji, Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji. Sedež podjetja je v kraju Bari, Italija.

 10. CANTIERI CAPELLI S.R.L.

  Italija

  CANTIERI CAPELLI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji, Izletniški čolni, Ladijski konstruktorji. Sedež podjetja je v kraju Spinadesco, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno