• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ladje - aparati in oprema

Rezultati za

Ladje - aparati in oprema - Uvoz izvoz

 1. GMC GESELLSCHAFT FÜR MARINE- UND INDUSTRIEAUSSTATTUNG MBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  As a marine and industrial supply company, we deliver compact, large and medium-sized engines as well as their spare parts and spare parts for tractors. For decades, we have been advising and delivering parts to our global network of customers in the shipping, agricultural, and industrial plant sectors. Our skilled service team provide tailored support for our customers. Over the years, we have built up a considerable spare parts warehouse containing several thousand items. Every day we send our customers their required parts as quickly as possible. Since 2006, the company has been based in Wesseling in Germany. Thanks to our favourable logistical position, we have great connections to all traffic routes so we are always able to supply customer orders at short notice.

 2. CASSE MARINE ENLEVEMENT

  Francija

  Verified by europages badge

  CASSE MARINE ENLEVEMENT, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Ladje - aparati in oprema. Deluje tudi v panogah Motorni čolni, Ladijski trupi za izletniške čolne, Rezervni deli za čolne z dizelskim motorjem, Motorni čolni, Ladijski trupi za izletniške čolne, Rezervni deli za čolne z dizelskim motorjem. Sedež podjetja je v kraju Martigues, Francija.

 3. KAPPIS-NAUTIC E. K

  Nemčija

  Verified by europages badge

  KAPPIS-NAUTIC E. K, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladje - aparati in oprema. Sedež podjetja je v kraju Lahr, Nemčija.

 4. DECI GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  DECI GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Motorji z notranjim izgorevanjem. Deluje tudi v panogah Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Ladje - aparati in oprema, Fartygsmotorer, Rezervni deli za čolne z dizelskim motorjem, Električna energija - naprave za distribucijo, Električni transformatorji, pretvorniki in usmerniki, Elektromotorji in deli, Najem industrijskih oprem. Sedež podjetja je v kraju Quickborn, Nemčija.

 5. SOSTECHNIC SICHERHEITSAUSRÜSTUNG GMBH

  Nemčija

  SOSTECHNIC SICHERHEITSAUSRÜSTUNG GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ladje - aparati in oprema. Sedež podjetja je v kraju Kiel, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. HACO SP. Z O.O.

  Poljska

  HACO SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradnja industrijskih objektov. Deluje tudi v panogah Ladje - aparati in oprema, Ladje - aparati in oprema. Sedež podjetja je v kraju Pruszcz Gdanski, Poljska.

 2. FRANCE HELICES

  Francija

  FRANCE HELICES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladje - aparati in oprema. Deluje tudi v panogah Posebno jeklo, Posebno jeklo. Sedež podjetja je v kraju Cannes La Bocca, Francija.

 3. CARRON MARINE

  Belgija

  CARRON MARINE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Ladje - aparati in oprema, Fartygsmotorer, Pomorski izvedenci, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Ladje - aparati in oprema, Fartygsmotorer, Pomorski izvedenci. Sedež podjetja je v kraju Zelzate, Belgija.

 4. MAXSPAR S.R.L.

  Italija

  MAXSPAR S.R.L., ki deluje v panogi Ladje - aparati in oprema. Deluje tudi v panogah nautical accessories, boating accessories, nautical assistance, boats. Sedež podjetja je v kraju Genova, Italija.

 5. ATLANTIS EOOD

  Bolgarija

  ATLANTIS EOOD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladje - aparati in oprema. Deluje tudi v panogah cruise ships, holiday and travel insurance, travel holidays. Sedež podjetja je v kraju Varna, Bolgarija.

 1. HINO MOTORS EUROPE

  Belgija

  HINO MOTORS EUROPE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ladje - aparati in oprema. Deluje tudi v panogah Rezervni deli za čolne z dizelskim motorjem, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Rezervni deli za tovornjake in prikolice, Rezervni deli za čolne z dizelskim motorjem, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Rezervni deli za tovornjake in prikolice, Cars - accessories. Sedež podjetja je v kraju Mechelen, Belgija.

 2. SEANERGY

  Francija

  SEANERGY, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Ladje - aparati in oprema, Rezervni deli za čolne z dizelskim motorjem, Vzdrževanje industrijskih naprav, Ladje - aparati in oprema, Rezervni deli za čolne z dizelskim motorjem, Vzdrževanje industrijskih naprav. Sedež podjetja je v kraju La Farlede, Francija.

 1. STEREONAVAL

  Španija

  STEREONAVAL, ki deluje v panogi Ladje - aparati in oprema. Deluje tudi v panogah Elektronika, ladijska, Ladje - vzdrževanje in popravila, Izletniški čolni, Elektronika, ladijska, Ladje - vzdrževanje in popravila, Izletniški čolni, accessories for sailing boats. Sedež podjetja je v kraju Alicante, Španija.

 2. PETERS + BEY GMBH

  Nemčija

  PETERS + BEY GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ladje - aparati in oprema. Sedež podjetja je v kraju Reinbek, Nemčija.

 3. PLEIGER MASCHINENBAU GMBH & CO KG

  Nemčija

  PLEIGER MASCHINENBAU GMBH & CO KG, ki deluje v panogi Ladje - aparati in oprema. Deluje tudi v panogah Elektronika, ladijska, hydraulic valves, sewage pumps, Elektronika, ladijska, Centrifugal pumps. Sedež podjetja je v kraju WITTEN, Nemčija.

 4. LAPWINGS MARITIME SERVICES LTD

  Ciper

  LAPWINGS MARITIME SERVICES LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladje - aparati in oprema. Deluje tudi v panogah spare parts, ship repairs. Sedež podjetja je v kraju Limassol, Ciper.

 5. SEPAR UK

  Združena Kraljevina

  SEPAR UK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladje - aparati in oprema. Deluje tudi v panogah diesel-fuel filters. Sedež podjetja je v kraju St Albans, Združena Kraljevina.

 6. OCEA

  Francija

  OCEA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladje - aparati in oprema. Deluje tudi v panogah Ladjedelništvo, Ladjedelništvo, ship design. Sedež podjetja je v kraju Les Sables D Olonne, Francija.

 7. LEKI MARINE

  Danska

  LEKI MARINE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ladje - aparati in oprema. Sedež podjetja je v kraju Kastrup, Danska.

 8. WITTIG GMBH

  Avstrija

  WITTIG GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Oskrba ladij. Deluje tudi v panogah Ladje - aparati in oprema, Ladje - aparati in oprema. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 1. NATOPART

  Španija

  NATOPART, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vozila, vojaška. Deluje tudi v panogah Ladje - aparati in oprema, Železniški material in oprema, accessories and spare parts, Aircraft - instruments and equipment, Ladje - aparati in oprema, Železniški material in oprema. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 2. HOLLAND MARITIME

  Nizozemska

  HOLLAND MARITIME, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladje - aparati in oprema. Sedež podjetja je v kraju Groningen, Nizozemska.

 3. SUMIMAR TECHNICAL SERVICE S.L.

  Španija

  SUMIMAR TECHNICAL SERVICE S.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rezervni deli za čolne z dizelskim motorjem. Deluje tudi v panogah Fartygsmotorer, Izletniški čolni, Ladje - aparati in oprema, Fartygsmotorer, components, on-board instruments for boats and ships, Izletniški čolni, Ladje - aparati in oprema. Sedež podjetja je v kraju Lezo, Španija.

 4. MOBILIS

  Francija

  MOBILIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladje - aparati in oprema. Deluje tudi v panogah marine marker buoys. Sedež podjetja je v kraju Aix-En-Provence Cedex 3, Francija.

 5. MARIT DAVAINE CHAINES

  Francija

  MARIT DAVAINE CHAINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladje - aparati in oprema. Sedež podjetja je v kraju Valenciennes, Francija.

 6. SHIPSAFE MARINE EQUIPMENT LTD

  Grčija

  SHIPSAFE MARINE EQUIPMENT LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ladje - aparati in oprema. Sedež podjetja je v kraju Piraeus, Grčija.

 7. BOPP TREUILS JEB

  Francija

  BOPP TREUILS JEB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladje - aparati in oprema. Deluje tudi v panogah winches, hydraulic equipment, anchor weight. Sedež podjetja je v kraju Lanvéoc, Francija.

 8. QINGDAO SHUNDEHAI SHIPPING SERVICE CO., LTD

  Kitajska

  QINGDAO SHUNDEHAI SHIPPING SERVICE CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladje - aparati in oprema. Sedež podjetja je v kraju Qingdao, Kitajska.

 9. HARBOR EAGLE

  Turčija

  HARBOR EAGLE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ladje - aparati in oprema. Deluje tudi v panogah tools for naval use, replacement and repair of marine engines, filtering pumps. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 10. HARBOREAGLE SHIP SPARE PARTS

  Turčija

  HARBOREAGLE SHIP SPARE PARTS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ladje - aparati in oprema. Deluje tudi v panogah accessories and equipment for ships and sailboats, customs services for merchandise transported by ship, vehicles for the collection and transport of industrial waste. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Ladje - aparati in oprema - Uvoz izvoz

Število rezultatov

1.147 Podjetja