• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ladje - vzdrževanje in popravila

Rezultati za

Ladje - vzdrževanje in popravila - Uvoz izvoz

 1. N. BOGDANOS MARINE BUREAU LTD.

  Grčija

  N. BOGDANOS MARINE BUREAU LTD., je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah accessories and equipment for ships and sailboats, commercial representation services. Sedež podjetja je v kraju Piraeus, Grčija.

 2. MS INVEST POLAND SP. Z O.O.

  Poljska

  MS INVEST POLAND SP. Z O.O., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Zaključna dela, Gradbeništvo - zaključna dela, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Zaključna dela, Gradbeništvo - zaključna dela, skeppsteknik, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Gdynia, Poljska.

 3. ASTILLEROS CARDAMA

  Španija

  ASTILLEROS CARDAMA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladjedelnice - gradnja. Deluje tudi v panogah Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Ladjedelništvo, Ladje - vzdrževanje in popravila, shipyards, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Ladjedelništvo, Ladje - vzdrževanje in popravila. Sedež podjetja je v kraju Vigo-Pontevedra, Španija.

 4. PSOMAKARA DIVING SERVICES & CONSULTING CO.

  Grčija

  PSOMAKARA DIVING SERVICES & CONSULTING CO., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Dela, mornarska, pristaniška in podvodna, Dela, mornarska, pristaniška in podvodna. Sedež podjetja je v kraju Athens, Grčija.

 5. TURKISH-SHIPYARDS SHIP REPAIR

  Turčija

  TURKISH-SHIPYARDS SHIP REPAIR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Deluje tudi v panogah Ladje - vzdrževanje in popravila, Repairs and maintenance, ship, ship repairs, Ladje - vzdrževanje in popravila. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. COTERENA SL

  Španija

  COTERENA SL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Kotlarstvo za ladjedelništvo, Kotlarstvo za ladjedelništvo, shipyards, Repairs and maintenance, ship, Onshore cogeneration. Sedež podjetja je v kraju Vigo-Pontevedra, Španija.

 2. INN - OVATION SRL

  Italija

  INN - OVATION SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, boat polish, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, high precision polishing, ship maintenance. Sedež podjetja je v kraju Dolo, Italija.

 3. NAUTIEL SERVICE SL

  Španija

  NAUTIEL SERVICE SL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 4. YACHTFINISHING

  Poljska

  YACHTFINISHING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Sedež podjetja je v kraju Gdansk, Poljska.

 5. UWS BALTIC OÜ

  Estonija

  UWS BALTIC OÜ, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Dela, mornarska, pristaniška in podvodna. Deluje tudi v panogah Ladje - vzdrževanje in popravila, Ladje - vzdrževanje in popravila, underwater welding and cutting. Sedež podjetja je v kraju Tallinn, Estonija.

 1. PLATAFORMAS Y PANTALANES S.L

  Španija

  PLATAFORMAS Y PANTALANES S.L, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah platform hire, platforms. Sedež podjetja je v kraju Alaquàs, Španija.

 2. ELIAS BLANCO SL

  Španija

  ELIAS BLANCO SL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Sedež podjetja je v kraju Algeciras, Španija.

 1. DELTA DIESEL SL

  Španija

  DELTA DIESEL SL, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah marine diesel engines, marine engines. Sedež podjetja je v kraju Santa Ponça (calviá)-Illes Balears, Španija.

 2. ALFATECHNIC MAKINA SANAYI VE DIS TICARET LTD. STI.

  Turčija

  ALFATECHNIC MAKINA SANAYI VE DIS TICARET LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah manual application painting machine. Sedež podjetja je v kraju Tuzla, Turčija.

 3. NAFTOSOL LTD. - MARINE MAINTENANCE

  Grčija

  NAFTOSOL LTD. - MARINE MAINTENANCE, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah ship repairs, engine overhaul. Sedež podjetja je v kraju Piraeus, Grčija.

 4. CMS DOMESTIC AND FOREIGN TRADE CO., INC.

  Turčija

  CMS DOMESTIC AND FOREIGN TRADE CO., INC., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah industrial painting. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. NAVALSERVICE MARSELLA

  Italija

  NAVALSERVICE MARSELLA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladjedelnice - gradnja. Deluje tudi v panogah Ladje - vzdrževanje in popravila, Rezervni deli za čolne z dizelskim motorjem, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, marine diesel engines, Ladje - vzdrževanje in popravila, Rezervni deli za čolne z dizelskim motorjem, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Surano, Italija.

 6. STEREONAVAL

  Španija

  STEREONAVAL, ki deluje v panogi Ladje - aparati in oprema. Deluje tudi v panogah Elektronika, ladijska, Ladje - vzdrževanje in popravila, Izletniški čolni, Elektronika, ladijska, Ladje - vzdrževanje in popravila, Izletniški čolni, accessories for sailing boats. Sedež podjetja je v kraju Alicante, Španija.

 7. WALTER GRÄTSCH GMBH RUDERANLAGEN SERVICE

  Nemčija

  WALTER GRÄTSCH GMBH RUDERANLAGEN SERVICE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Sklopi, hidravlični, rowing machines, Sklopi, hidravlični, oil burners, hydraulic system repairs. Sedež podjetja je v kraju Quickborn, Nemčija.

 8. BASNAV SHIPPING & ENGINEERING COMPANY SL

  Španija

  BASNAV SHIPPING & ENGINEERING COMPANY SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Sedež podjetja je v kraju Denia, Španija.

 1. MARTINEZ CONSTRUCTIONS NAVALES

  Francija

  MARTINEZ CONSTRUCTIONS NAVALES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Ladje - vzdrževanje in popravila, Ladje - vzdrževanje in popravila, Mould design and manufacturing. Sedež podjetja je v kraju Saint Cyprien, Francija.

 2. CARRON MARINE

  Belgija

  CARRON MARINE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Ladje - aparati in oprema, Fartygsmotorer, Pomorski izvedenci, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Ladje - aparati in oprema, Fartygsmotorer, Pomorski izvedenci. Sedež podjetja je v kraju Zelzate, Belgija.

 3. BESTURINGEN.COM

  Nizozemska

  BESTURINGEN.COM, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah control panel repairs, plc, hmi - human machine interface, Frequency regulators. Sedež podjetja je v kraju Waddinxveen, Nizozemska.

 4. C.N. FERRINHA

  Portugalska

  C.N. FERRINHA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pasovi za zasidranje. Deluje tudi v panogah Ladje - vzdrževanje in popravila, Varjenje jekla in kovin, Ladje - vzdrževanje in popravila, Varjenje jekla in kovin, Repairs and maintenance, ship, port assistance. Sedež podjetja je v kraju Leixões Porto, Portugalska.

 5. REPFORN, REPARAÇAO E FORNECIMENTOS NAVAIS, LDA.

  Portugalska

  REPFORN, REPARAÇAO E FORNECIMENTOS NAVAIS, LDA., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Sedež podjetja je v kraju Sines, Portugalska.

 6. SHIELD MARINE

  Turčija

  SHIELD MARINE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 7. NAVALRIA - DOCAS, CONSTRUCOES E REPARACOES NAVAIS, S.A.

  Portugalska

  NAVALRIA - DOCAS, CONSTRUCOES E REPARACOES NAVAIS, S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Ladje - vzdrževanje in popravila, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Ladje - vzdrževanje in popravila, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Aveiro, Portugalska.

 8. V DE BRAVADO

  Španija

  V DE BRAVADO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Sedež podjetja je v kraju Premià De Mar, Španija.

 9. BEVALDIA DIVING SERVICES

  Grčija

  BEVALDIA DIVING SERVICES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Dela, mornarska, pristaniška in podvodna, Dela, mornarska, pristaniška in podvodna. Sedež podjetja je v kraju Athens, Grčija.

 10. CTC

  Nizozemska

  CTC, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Sedež podjetja je v kraju Maassluis, Nizozemska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno