• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ladjedelnice - popravila in vzdrževanje

Rezultati za

Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje - Uvoz izvoz

 1. SPARE NAV.I. E SERVICES

  Italija

  Verified by europages badge

  SPARE NAV.I. E SERVICES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pomorska strojegradnja. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Oskrba ladij, marine engine repair, engine and cylinder grinding, plant servicing workshops, Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, devising electrical systems for boats, boat engine accessories. Sedež podjetja je v kraju Genova, Italija.

 2. NAVALCANTIERI ITALIA SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  NAVALCANTIERI ITALIA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Deluje tudi v panogah Fartygsmotorer, Fartygsmotorer. Sedež podjetja je v kraju Napoli, Italija.

 3. ASTILLEROS CARDAMA

  Španija

  ASTILLEROS CARDAMA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladjedelnice - gradnja. Deluje tudi v panogah Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Ladjedelništvo, Ladje - vzdrževanje in popravila, shipyards, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Ladjedelništvo, Ladje - vzdrževanje in popravila. Sedež podjetja je v kraju Vigo-Pontevedra, Španija.

 4. MS INVEST POLAND SP. Z O.O.

  Poljska

  MS INVEST POLAND SP. Z O.O., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Zaključna dela, Gradbeništvo - zaključna dela, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Zaključna dela, Gradbeništvo - zaključna dela, skeppsteknik, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Gdynia, Poljska.

 5. OFFICINA NAUTICA PRIMO ROSI

  Italija

  OFFICINA NAUTICA PRIMO ROSI, ki deluje v panogi Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Deluje tudi v panogah refrigerator engineer, boats, ship carpentry, marine engine repair. Sedež podjetja je v kraju Monte Argentario, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. TURKISH-SHIPYARDS SHIP REPAIR

  Turčija

  TURKISH-SHIPYARDS SHIP REPAIR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Deluje tudi v panogah Ladje - vzdrževanje in popravila, Repairs and maintenance, ship, ship repairs, Ladje - vzdrževanje in popravila. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. CANTIERE DEL LAGO D'ISEO BELLINI SRL

  Italija

  CANTIERE DEL LAGO D'ISEO BELLINI SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Plovila, Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Plovila. Sedež podjetja je v kraju Iseo, Italija.

 3. CARRON MARINE

  Belgija

  CARRON MARINE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Ladje - aparati in oprema, Fartygsmotorer, Pomorski izvedenci, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Ladje - aparati in oprema, Fartygsmotorer, Pomorski izvedenci. Sedež podjetja je v kraju Zelzate, Belgija.

 4. ROUMANIE INTERIM

  Romunija

  ROUMANIE INTERIM, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Začasno delo - mednarodne agencije za izbor. Deluje tudi v panogah Ladjedelnice - gradnja, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Ladjedelnice - gradnja, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Braila, Romunija.

 5. CHANIC

  Belgija

  CHANIC, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradbeni stroji. Deluje tudi v panogah Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, metal constructions, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 1. STEEL WORLD

  Poljska

  STEEL WORLD, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Deluje tudi v panogah Konstrukcije, aluminijaste, steel structural work, Konstrukcije, aluminijaste, steel welding, welding stations. Sedež podjetja je v kraju Gdynia, Poljska.

 2. ZOEPFFEL & SCHNEIDER GMBH

  Nemčija

  ZOEPFFEL & SCHNEIDER GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, boating accessories, shipyards. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 1. KYIV SHIPBUILDING AND SHIP-REPAIR PLANT, JSC

  Ukraijna

  KYIV SHIPBUILDING AND SHIP-REPAIR PLANT, JSC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Deluje tudi v panogah Boatbuilding, mechanical constructions. Sedež podjetja je v kraju Kiev, Ukraijna.

 2. TAURUS MARINE

  Turčija

  TAURUS MARINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Liman, Turčija.

 3. GENERAL TANK CLEANING

  Belgija

  GENERAL TANK CLEANING, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Čiščenje, industrijsko. Deluje tudi v panogah Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, tank maintenance, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Antwerpen, Belgija.

 4. NAVALRIA - DOCAS, CONSTRUCOES E REPARACOES NAVAIS, S.A.

  Portugalska

  NAVALRIA - DOCAS, CONSTRUCOES E REPARACOES NAVAIS, S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Ladje - vzdrževanje in popravila, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Ladje - vzdrževanje in popravila, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Aveiro, Portugalska.

 5. AQUANAUT DUTCH CRAFTSMANSHIP

  Nizozemska

  AQUANAUT DUTCH CRAFTSMANSHIP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladjedelnice - gradnja. Deluje tudi v panogah Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Sneek, Nizozemska.

 6. MONTMONTAZA - GREBEN D.O.O.

  Hrvaška

  MONTMONTAZA - GREBEN D.O.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Ladjedelnice - gradnja. Deluje tudi v panogah Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, passenger ships and boats, ship repairs, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, maritime tug boats. Sedež podjetja je v kraju VELA LUKA, Hrvaška.

 7. NAUTIC CLASSIC PFRIEM

  Nemčija

  NAUTIC CLASSIC PFRIEM, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Holzgerlingen, Nemčija.

 8. DE KOOIMAN GROEP

  Nizozemska

  DE KOOIMAN GROEP, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Zwijndrecht, Nizozemska.

 1. AUDAX MARINA

  Španija

  AUDAX MARINA, ki deluje v panogi Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Deluje tudi v panogah garage sheds, boat maintenance, naval construction / shipbuilding, fibreglass for boats. Sedež podjetja je v kraju Palma De Mallorca-Baleares, Španija.

 2. NAVALSERVICE MARSELLA

  Italija

  NAVALSERVICE MARSELLA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladjedelnice - gradnja. Deluje tudi v panogah Ladje - vzdrževanje in popravila, Rezervni deli za čolne z dizelskim motorjem, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, marine diesel engines, Ladje - vzdrževanje in popravila, Rezervni deli za čolne z dizelskim motorjem, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Surano, Italija.

 3. COMPLEX JACHT

  Poljska

  COMPLEX JACHT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Puck, Poljska.

 4. GARDEC

  Belgija

  GARDEC, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Popravilo industrijskih oprem. Deluje tudi v panogah Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Ladjedelništvo, Reparation av båtar, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Ladjedelništvo, Repairs and maintenance, ship. Sedež podjetja je v kraju Zeebrugge, Belgija.

 5. APPROVVIGIONAMENTI INDUSTRIALI SAS

  Italija

  APPROVVIGIONAMENTI INDUSTRIALI SAS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Genova, Italija.

 6. NAVALSTEEL SRL

  Italija

  NAVALSTEEL SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladjedelnice - gradnja. Deluje tudi v panogah Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, steel, Stainless steel furniture, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, naval shipyards. Sedež podjetja je v kraju Ispica, Italija.

 7. SERNAUTA

  Portugalska

  SERNAUTA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Lagoa, Portugalska.

 8. BOOTSWERFT SCHRITT

  Nemčija

  BOOTSWERFT SCHRITT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Ladjedelnice - gradnja, Ladje - vzdrževanje in popravila, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Ladjedelnice - gradnja, Ladje - vzdrževanje in popravila, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Rostock, Nemčija.

 9. BOOTSBAU KAYSER

  Nemčija

  BOOTSBAU KAYSER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Ladjedelnice - gradnja, Ladje - vzdrževanje in popravila, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Ladjedelnice - gradnja, Ladje - vzdrževanje in popravila, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Zwenkau, Nemčija.

 10. GRAF YACHTING

  Švica

  GRAF YACHTING, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Ladjedelnice - gradnja, Ladje - vzdrževanje in popravila, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Ladjedelnice - gradnja, Ladje - vzdrževanje in popravila, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Kreuzlingen, Švica.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno