• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • lakiranje - snovi

Rezultati za

Lakiranje - snovi - Uvoz izvoz

 1. PAUL OTT GMBH

  Avstrija

  Verified by europages badge

  Paul OTT GmbH is a family-run business with decades of expertise in mechanical engineering. The company develops and constructs special machinery for woodworking. From steel construction to final assembly and setting, the steps are performed in the two factories in Lambach. OTT represents precise edgebanding solutions. Its customers are joineries and the furniture industry, both in Germany and abroad. We are one of the leading manufacturers of premium edgebanders.

 2. SPRIMAG SPRITZMASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  SPRIMAG SPRITZMASCHINENBAU GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lakiranje - snovi. Deluje tudi v panogah Systems for surface engineering, complete, Corrosion protection coating, Paint lines, Coating systems for plastic parts, Paint shops and drying systems, combined, Machines and systems for surface coating, Wet paint coating plants, Spray booths, Automated spray paint machine for mass-produced parts. Sedež podjetja je v kraju Kirchheim, Nemčija.

 3. CARPENTERIA MANZANESE DI MITTONE LUCIO & C. SNC

  Italija

  Verified by europages badge

  CARPENTERIA MANZANESE DI MITTONE LUCIO & C. SNC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske naprave za odvajanje plinov in dima. Deluje tudi v panogah Odvajanje požarnega dima - instalacije, Lakiranje - snovi, fume extraction systems, extraction systems, dust extraction systems, Odvajanje požarnega dima - instalacije, air treatment, dust extraction system design, Lakiranje - snovi. Sedež podjetja je v kraju Manzano, Italija.

 4. LM NEW TECHNOLOGY

  Italija

  Verified by europages badge

  LM NEW TECHNOLOGY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Električarska dela. Deluje tudi v panogah Lakiranje - snovi, Domotik, Industrijske naprave za odvajanje plinov in dima, Lakiranje - snovi, Domotik, Industrijske naprave za odvajanje plinov in dima. Sedež podjetja je v kraju Cortona, Italija.

 5. FILTROSTORE

  Italija

  FILTROSTORE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Lakiranje - snovi. Deluje tudi v panogah pumps for painting, filters, nebuliser nozzles, varnishing cabins. Sedež podjetja je v kraju Osimo, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. IBK INGENIEURBÜRO-KÖTTER GMBH

  Nemčija

  IBK INGENIEURBÜRO-KÖTTER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lakiranje - snovi. Sedež podjetja je v kraju Sprockhövel, Nemčija.

 2. GTL KNÖDEL GMBH

  Nemčija

  GTL KNÖDEL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lakiranje - snovi. Deluje tudi v panogah Industrial paint drying ovens, paint driers, industrial electric paint drying ovens, Paint line. Sedež podjetja je v kraju Leonberg, Nemčija.

 3. AIRMATION ECP SRL

  Italija

  AIRMATION ECP SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lakiranje - snovi. Deluje tudi v panogah industrial plant manufacture, paint stripping. Sedež podjetja je v kraju Cavenago Brianza, Italija.

 4. TECNOVER S.N.C. DI RICOTTI E CERA

  Italija

  TECNOVER S.N.C. DI RICOTTI E CERA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lakiranje - snovi. Deluje tudi v panogah airless pumps, spray guns, painting systems and equipment, manual application painting machine. Sedež podjetja je v kraju Muggiò, Italija.

 5. INTEC GMBH

  Nemčija

  INTEC GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lakiranje - snovi. Deluje tudi v panogah Peči za barvanje, continuous-flow dryers, Chain conveyors, Paint line, Peči za barvanje. Sedež podjetja je v kraju Solingen, Nemčija.

 1. CHB LINE DI GIANOTTI FAUSTO

  Italija

  CHB LINE DI GIANOTTI FAUSTO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Lakiranje - snovi. Deluje tudi v panogah equipment and machinery maintenance for painting on metals. Sedež podjetja je v kraju Castelfranco Emilia, Italija.

 2. CALUX

  Belgija

  CALUX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lakiranje - snovi. Deluje tudi v panogah Powdered lacquer, lacquering, painting of metals. Sedež podjetja je v kraju Oudenaarde, Belgija.

 1. METACAP GMBH

  Nemčija

  METACAP GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lakiranje - snovi. Deluje tudi v panogah Pištole za brizganje barve in pribor, detergents, pulverisers, Pištole za brizganje barve in pribor, spray guns for painting. Sedež podjetja je v kraju Lübeck, Nemčija.

 2. RUKI COLOR DI PERERA SALWO RUKSHAN

  Italija

  RUKI COLOR DI PERERA SALWO RUKSHAN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Lakiranje - snovi. Deluje tudi v panogah powder coating booth. Sedež podjetja je v kraju San Donato Milanese, Italija.

 3. AUTO EFEKT S.C.

  Poljska

  AUTO EFEKT S.C., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Avtokleparska dela - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Lakiranje - snovi, Motorna kolesa - deli in oprema, Avtomobilske karoserije - storitve, Lakiranje - snovi, Motorna kolesa - deli in oprema, Avtomobilske karoserije - storitve. Sedež podjetja je v kraju Szczecin, Poljska.

 4. PASYS PAINT SYSTEMS AND SERVICES S.L.

  Nemčija

  PASYS PAINT SYSTEMS AND SERVICES S.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Lakiranje - snovi. Sedež podjetja je v kraju Gemmrigheim, Nemčija.

 5. ZUH EL-MIX. RATAJCZAK ELŻBIETA

  Poljska

  ZUH EL-MIX. RATAJCZAK ELŻBIETA, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Barvanje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Lakiranje - snovi, thermohardening powder paint, Lakiranje - snovi. Sedež podjetja je v kraju Konarzewo, Poljska.

 6. LAKKERIJ COOLS

  Belgija

  LAKKERIJ COOLS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Lakiranje - snovi, industrial paintings, painting of metals, Lakiranje - snovi, Varnish and lacquer finishes. Sedež podjetja je v kraju Zedelgem, Belgija.

 7. KRAPF UND LEX GMBH ANLAGENBAU

  Nemčija

  KRAPF UND LEX GMBH ANLAGENBAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lakiranje - snovi. Deluje tudi v panogah filters and filtration systems, equipment for surface treatment. Sedež podjetja je v kraju Weiden I.d.opf, Nemčija.

 8. KPW KURT PETER AG

  Švica

  KPW KURT PETER AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Površinska obdelava kovin - stroji in oprema, Barvanje - stroji in oprema, Lakiranje - snovi, Tiskarstvo in stavek - stroji in oprema, Površinska obdelava kovin - stroji in oprema, Barvanje - stroji in oprema, Lakiranje - snovi, Tiskarstvo in stavek - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Wettswil, Švica.

 1. RML ROLF MAASSEN LUFTTECHNIK BLOWTHERM LACKIERKABINEN

  Nemčija

  RML ROLF MAASSEN LUFTTECHNIK BLOWTHERM LACKIERKABINEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Površinska obdelava kovin - stroji in oprema, Barvanje - stroji in oprema, Lakiranje - snovi, Označevalni in etiketirni stroji, Površinska obdelava kovin - stroji in oprema, Barvanje - stroji in oprema, Lakiranje - snovi, Označevalni in etiketirni stroji. Sedež podjetja je v kraju Oberhausen, Nemčija.

 2. Köster GmbH

  Švica

  Köster GmbH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Lakiranje - snovi. Deluje tudi v panogah Konstrukcijska dela, Zaključna dela, Pleskarstvo - izvajalci, Mavec in izdelki iz mavca, Konstrukcijska dela, Zaključna dela, Pleskarstvo - izvajalci, Mavec in izdelki iz mavca. Sedež podjetja je v kraju Güttingen, Švica.

 3. PTS PHOENIX THERMAL SOLUTIONS GMBH

  Nemčija

  PTS PHOENIX THERMAL SOLUTIONS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Lakiranje - snovi, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Označevalni in etiketirni stroji, Tiskarstvo in stavek - stroji in oprema, Lakiranje - snovi, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Označevalni in etiketirni stroji, Tiskarstvo in stavek - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Maintal, Nemčija.

 4. WALTER BÖSCH AG

  Švica

  WALTER BÖSCH AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Površinska obdelava kovin - stroji in oprema, Barvanje - stroji in oprema, Lakiranje - snovi, Označevalni in etiketirni stroji, Površinska obdelava kovin - stroji in oprema, Barvanje - stroji in oprema, Lakiranje - snovi, Označevalni in etiketirni stroji. Sedež podjetja je v kraju Freienbach, Švica.

 5. THÜMA MASCHINENBAU UND SERVICE GMBH

  Nemčija

  THÜMA MASCHINENBAU UND SERVICE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Površinska obdelava kovin - stroji in oprema, Barvanje - stroji in oprema, Lakiranje - snovi, Označevalni in etiketirni stroji, Površinska obdelava kovin - stroji in oprema, Barvanje - stroji in oprema, Lakiranje - snovi, Označevalni in etiketirni stroji. Sedež podjetja je v kraju Gotha, Nemčija.

 6. HULAC OBERFLÄCHEN- UND TROCKNUNGSANLAGEN GMBH

  Nemčija

  HULAC OBERFLÄCHEN- UND TROCKNUNGSANLAGEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Površinska obdelava kovin - stroji in oprema, Barvanje - stroji in oprema, Lakiranje - snovi, Označevalni in etiketirni stroji, Površinska obdelava kovin - stroji in oprema, Barvanje - stroji in oprema, Lakiranje - snovi, Označevalni in etiketirni stroji. Sedež podjetja je v kraju Gengenbach, Nemčija.

 7. WALTER BÖSCH GMBH & CO KG

  Nemčija

  WALTER BÖSCH GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Površinska obdelava kovin - stroji in oprema, Barvanje - stroji in oprema, Lakiranje - snovi, Označevalni in etiketirni stroji, Površinska obdelava kovin - stroji in oprema, Barvanje - stroji in oprema, Lakiranje - snovi, Označevalni in etiketirni stroji. Sedež podjetja je v kraju Lindau, Nemčija.

 8. DE MARTINIS VERNICIATURA SRL

  Italija

  DE MARTINIS VERNICIATURA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lakiranje - snovi. Sedež podjetja je v kraju Alife, Italija.

 9. VERTRIEBS-BÜRO KRAAZ

  Nemčija

  VERTRIEBS-BÜRO KRAAZ, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Lakiranje - snovi. Deluje tudi v panogah Kemična in farmacevtska industrija - stroji in oprema, Filtriranje - naprave in materiali, Vozila - dodatki in oprema, Varstvo okolja - storitve, Kemična in farmacevtska industrija - stroji in oprema, Filtriranje - naprave in materiali, Vozila - dodatki in oprema, Varstvo okolja - storitve. Sedež podjetja je v kraju Lehrte, Nemčija.

 10. ACS-ANALYTICAL CONTROL SERVICE GMBH

  Avstrija

  ACS-ANALYTICAL CONTROL SERVICE GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Površinska obdelava kovin - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Lakiranje - snovi, Opremljene pisarne in industrijski prostori - storitve, Kontrola in certifikacija kakovosti, Laboratoriji za kontrolo okolja, Lakiranje - snovi, Opremljene pisarne in industrijski prostori - storitve, Kontrola in certifikacija kakovosti, Laboratoriji za kontrolo okolja. Sedež podjetja je v kraju Ried, Avstrija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno