• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ledene kocke in zrnat led - stroji

Rezultati za

Ledene kocke in zrnat led - stroji - Uvoz izvoz

 1. COLDVINK

  Nizozemska

  Verified by europages badge

  COLDVINK, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Deluje tudi v panogah Ledene kocke in zrnat led - stroji, Ledene kocke in zrnat led - stroji. Sedež podjetja je v kraju Meeuwen, Nizozemska.

 2. TUTTOGHIACCIO

  Italija

  TUTTOGHIACCIO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Ledene kocke in zrnat led - stroji, ice shards, ice cubes, supplies for restaurants, Ledene kocke in zrnat led - stroji. Sedež podjetja je v kraju Roma, Italija.

 3. ICE CUBE SRL

  Italija

  ICE CUBE SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ledene kocke in zrnat led - stroji. Deluje tudi v panogah ice cubes, ice shards, supplies for the food and canning industry. Sedež podjetja je v kraju Termini Imerese, Italija.

 4. GELO.PT

  Portugalska

  GELO.PT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ledene kocke in zrnat led - stroji. Deluje tudi v panogah ice manufacturers for the food industry, ice cubes, ice production. Sedež podjetja je v kraju Lisboa, Portugalska.

 5. TEX ICE

  Belgija

  TEX ICE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ledene kocke in zrnat led - stroji. Deluje tudi v panogah bags of ice cubes, ice cubes, ice-cube producer, ice shards. Sedež podjetja je v kraju Lasne, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ICEBLOCK S.R.L.S.- FABBRICA DEL GHIACCIO

  Italija

  ICEBLOCK S.R.L.S.- FABBRICA DEL GHIACCIO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ledene kocke in zrnat led - stroji. Sedež podjetja je v kraju Altavilla Silentina, Italija.

 2. HOSHIZAKI FRANCE

  Francija

  HOSHIZAKI FRANCE, ki deluje v panogi Ledene kocke in zrnat led - stroji. Deluje tudi v panogah Vitrine in izložbe, hladilne, cooling tables, refrigerated cabinet, Vitrine in izložbe, hladilne, water ice cube machines. Sedež podjetja je v kraju Roissy Charles De Gaulle Cedex, Francija.

 3. ICEPROD JM

  Belgija

  ICEPROD JM, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ledene kocke in zrnat led - stroji. Deluje tudi v panogah bags of ice cubes. Sedež podjetja je v kraju Chénée, Belgija.

 4. ESPAI SOTA ZERO

  Španija

  ESPAI SOTA ZERO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ledene kocke in zrnat led - stroji. Deluje tudi v panogah Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, frozen products warehouse, ice production, professional freezers. Sedež podjetja je v kraju Campredó, Španija.

 5. FREEZ CENTER BIERVLIET

  Belgija

  FREEZ CENTER BIERVLIET, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Ledene kocke in zrnat led - stroji, Kuhinje, pohištvo, Ledene kocke in zrnat led - stroji, Kuhinje, pohištvo, articles for the hotel industry, article for restaurants. Sedež podjetja je v kraju Diksmuide, Belgija.

 1. BUZMAT

  Turčija

  BUZMAT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ledene kocke in zrnat led - stroji. Deluje tudi v panogah ice cubes, bags of ice cubes, ice-cube producer. Sedež podjetja je v kraju İstanbul, Turčija.

 2. MISTER ICE

  Belgija

  MISTER ICE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ledene kocke in zrnat led - stroji. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 1. ICE GROUP SRL

  Italija

  ICE GROUP SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ledene kocke in zrnat led - stroji. Deluje tudi v panogah ice cubes, ice-makers for shops, bars, restaurants. Sedež podjetja je v kraju Settimo Milanese, Italija.

 2. ZIEGRA ESPAÑA, S.L.

  Španija

  ZIEGRA ESPAÑA, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - stroji in naprave za pripravo. Deluje tudi v panogah Ledene kocke in zrnat led - stroji, ice manufacturers for the food industry, ice shards, ice makers, Ledene kocke in zrnat led - stroji. Sedež podjetja je v kraju Lorquí, Španija.

 3. TERMODIZAYN TERMIK CIHAZLAR SAN. TIC. LTD. STI.

  Turčija

  TERMODIZAYN TERMIK CIHAZLAR SAN. TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ledene kocke in zrnat led - stroji. Deluje tudi v panogah water ice block and flake machines, industrial cooling, Cold storage rooms for institutions. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. ZIEGRA-EISMASCHINEN GMBH

  Nemčija

  ZIEGRA-EISMASCHINEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Deluje tudi v panogah Ledene kocke in zrnat led - stroji, accessories and spare parts, ice manufacturers for the food industry, Ledene kocke in zrnat led - stroji, ice water production system. Sedež podjetja je v kraju Isernhagen, Nemčija.

 5. HIELO VALMAR

  Španija

  HIELO VALMAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ledene kocke in zrnat led - stroji. Deluje tudi v panogah ice cubes, ice production. Sedež podjetja je v kraju Jerez De La Frontera-Cádiz, Španija.

 6. BREMA ICE MAKERS S.P.A.

  Italija

  BREMA ICE MAKERS S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilniki. Deluje tudi v panogah Ledene kocke in zrnat led - stroji, water ice block and flake machines, Ledene kocke in zrnat led - stroji, ice makers. Sedež podjetja je v kraju Villa Cortese, Italija.

 7. GLA-GLA

  Belgija

  GLA-GLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ledene kocke in zrnat led - stroji. Deluje tudi v panogah bags of ice cubes, refrigeration plants for ice-cream production, ice-makers for shops, bars, restaurants. Sedež podjetja je v kraju Wavre, Belgija.

 8. ICE TECH

  Španija

  ICE TECH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ledene kocke in zrnat led - stroji. Sedež podjetja je v kraju Valencia, Španija.

 1. CUBIFORMA S.L.

  Španija

  CUBIFORMA S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ledene kocke in zrnat led - stroji. Deluje tudi v panogah ice-makers. Sedež podjetja je v kraju Orihuela-Alicante, Španija.

 2. FREE ICE

  Italija

  FREE ICE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ledene kocke in zrnat led - stroji. Deluje tudi v panogah ice manufacturers for the food industry, ice-makers for shops, bars, restaurants. Sedež podjetja je v kraju Catania, Italija.

 3. STAFF ICE SYSTEM SRL

  Italija

  STAFF ICE SYSTEM SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ledene kocke in zrnat led - stroji. Deluje tudi v panogah ice cream machines, water ice cube machines, ice-makers, ice-makers for shops, bars, restaurants. Sedež podjetja je v kraju rimini, Italija.

 4. HIELO EXPRESS

  Španija

  HIELO EXPRESS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ledene kocke in zrnat led - stroji. Deluje tudi v panogah industrial ice manufacturers, ice cubes. Sedež podjetja je v kraju Ripollet, Španija.

 5. ICE MILL

  Združena Kraljevina

  ICE MILL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ledene kocke in zrnat led - stroji. Deluje tudi v panogah ice cubes, bags of ice cubes. Sedež podjetja je v kraju Bristol, Združena Kraljevina.

 6. JOHAN MATTHYS-ICEMAN

  Belgija

  JOHAN MATTHYS-ICEMAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ledene kocke in zrnat led - stroji. Sedež podjetja je v kraju Heurne, Belgija.

 7. SOLARNEXT AG

  Nemčija

  SOLARNEXT AG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ledene kocke in zrnat led - stroji. Deluje tudi v panogah Komprimiran zrak - orodja in naprave, Ogrevanje, industrijsko - instalacije in oprema, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Komprimiran zrak - orodja in naprave, Ogrevanje, industrijsko - instalacije in oprema, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Sedež podjetja je v kraju Rimsting, Nemčija.

 8. CALAIS ENERGIE

  Francija

  CALAIS ENERGIE, ki deluje v panogi Komprimiran zrak - orodja in naprave. Deluje tudi v panogah Ogrevanje, industrijsko - instalacije in oprema, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Ledene kocke in zrnat led - stroji, Ogrevanje, industrijsko - instalacije in oprema, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Ledene kocke in zrnat led - stroji. Sedež podjetja je v kraju Calais, Francija.

 9. FLANDERS ICE PRODUCTS

  Belgija

  FLANDERS ICE PRODUCTS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ledene kocke in zrnat led - stroji. Deluje tudi v panogah ice blocks, ice makers. Sedež podjetja je v kraju Oostende, Belgija.

 10. FABBRICA GHIACCIO EREDI PANSINI

  Italija

  FABBRICA GHIACCIO EREDI PANSINI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ledene kocke in zrnat led - stroji. Deluje tudi v panogah ice makers, ice-makers for shops, bars, restaurants, dry ice, ice cubes. Sedež podjetja je v kraju Bisceglie, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno