• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • lehnjak

Rezultati za

Lehnjak - Uvoz izvoz

 1. MARMI CARRARA S.R.L.

  Italija

  MARMI CARRARA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju Carrara, Italija.

 2. IDEAMARMO S.R.L.

  Italija

  IDEAMARMO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju Sant'ambrogio Di Valpolicella, Italija.

 3. POINELLI SOLUZIONE MARMO DI BOLPAGNI C. & MAESTRANZI O S.N.C.

  Italija

  POINELLI SOLUZIONE MARMO DI BOLPAGNI C. & MAESTRANZI O S.N.C., ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju Concesio, Italija.

 4. MARMO ART 2010 S.R.L.

  Italija

  MARMO ART 2010 S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju Roma, Italija.

 5. AMASENO MARMI S.R.L.

  Italija

  AMASENO MARMI S.R.L., ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju Amaseno, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MARMI CORRADINI GROUP S.P.A.

  Italija

  MARMI CORRADINI GROUP S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju Rivoli Veronese, Italija.

 2. F.LLI ZATTI S.N.C. DI ARNALDO ED ERNESTO ZATTI

  Italija

  F.LLI ZATTI S.N.C. DI ARNALDO ED ERNESTO ZATTI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju Vigevano, Italija.

 3. SALESI RENZO

  Italija

  SALESI RENZO, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju Anzio, Italija.

 4. LA FORNASA S.R.L.

  Italija

  LA FORNASA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju Pieve Di Soligo, Italija.

 5. CAVIGLIOLI S.R.L.

  Italija

  CAVIGLIOLI S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju Greve In Chianti, Italija.

 1. MARMI E GRANITI C.E.V. S.P.A.

  Italija

  MARMI E GRANITI C.E.V. S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju Cavaion Veronese, Italija.

 2. DEIANA STEFANO

  Italija

  DEIANA STEFANO, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju Siniscola, Italija.

 1. TAMBURINI WALTER & C.

  Italija

  TAMBURINI WALTER & C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju Rimini, Italija.

 2. ELIA MARMI S.N.C.

  Italija

  ELIA MARMI S.N.C., ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju L'aquila, Italija.

 3. DANSK S.R.L.

  Italija

  DANSK S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju Carrara, Italija.

 4. FRIULANA MARMI

  Italija

  FRIULANA MARMI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju Torreano, Italija.

 5. BAMAR S.A.S. DI BONUCCI ADALBERTO & C.

  Italija

  BAMAR S.A.S. DI BONUCCI ADALBERTO & C., ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju Forli', Italija.

 6. CECCONI MARMI S.R.L.

  Italija

  CECCONI MARMI S.R.L., ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju Castelfidardo, Italija.

 7. L'ARTE DEL MARMO E DEL GRANITO

  Italija

  L'ARTE DEL MARMO E DEL GRANITO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju Predaia, Italija.

 8. MARMI FERRUCCIO ZENI S.N.C.

  Italija

  MARMI FERRUCCIO ZENI S.N.C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju Cavalese, Italija.

 1. DE GENNARO S.R.L.

  Italija

  DE GENNARO S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju Marcellina, Italija.

 2. FRAMAR MARMI DI FRATELLO MICHELE

  Italija

  FRAMAR MARMI DI FRATELLO MICHELE, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju Montalbano Jonico, Italija.

 3. MONDO MARMO S.R.L.

  Italija

  MONDO MARMO S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju PIETRASANTA, Italija.

 4. G.R. MARMI S.R.L.

  Italija

  G.R. MARMI S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju Carrara, Italija.

 5. SOCIETA' ARTIGIANI DEL MARMO S.R.L.

  Italija

  SOCIETA' ARTIGIANI DEL MARMO S.R.L., ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju Modena, Italija.

 6. BRAVI MARMI DI BRAVI GEOM. FABRIZIO E C. S.N.C.

  Italija

  BRAVI MARMI DI BRAVI GEOM. FABRIZIO E C. S.N.C., ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju Monticelli D'ongina, Italija.

 7. SARIMAR S.R.L.

  Italija

  SARIMAR S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju Affi, Italija.

 8. GRE.TU.FOR. MARMI S.N.C. DI TURCO COSIMO & FORTIGUERRA GIUSEPPE

  Italija

  GRE.TU.FOR. MARMI S.N.C. DI TURCO COSIMO & FORTIGUERRA GIUSEPPE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju Tricase, Italija.

 9. MARMI GRANITI F.LLI BONA S.N.C.

  Italija

  MARMI GRANITI F.LLI BONA S.N.C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju Lavagno, Italija.

 10. P.C. MARMI DI PAVAN E CACCETTA S.N.C.

  Italija

  P.C. MARMI DI PAVAN E CACCETTA S.N.C., ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Lehnjak, Marmor, Lehnjak. Sedež podjetja je v kraju Campogalliano, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno