• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • liofilizirana zelenjava- posušena in zdrobljena

Rezultati za

Liofilizirana zelenjava- posušena in zdrobljena - Uvoz izvoz

 1. PAN-FRUIT

  Ukraijna

  Verified by europages badge

  PAN-FRUIT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Deluje tudi v panogah Jagodičevje, Sadje, posušeno in zdrobljeno, Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena, Organics - prehrana, Juhe, Šampinjoni, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, Jagodičevje, Frozen berries. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 2. MLB BIOTRADE

  Poljska

  Verified by europages badge

  MLB BIOTRADE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje, posušeno in zdrobljeno. Deluje tudi v panogah Dietna in organska hrana, Sadje, posušeno, Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena, freeze-dried food products, freeze drying, fruit & vegetables, freeze-dried baby foods, freeze-dried fruit, powder flavourings. Sedež podjetja je v kraju Poznan, Poljska.

 3. TADEJA TIBAOT S.P

  Slovenija

  Smo podjetje ki se ukvarja s proizvodnjo liofiliziranega sadja , zelenjave. V ponudbi imamo tudi izdelke iz industrijske konoplje ( proteini, moka, čaj) liofilizirano sadje v različnih vrstah čokolade. Po vaših željah lahko liofiliziramo katere koli produkte. Naši izdelki so visoke kakovosti. V asortimanu imamo tudi bio izdelke

 4. TALIA GIDA A.S.

  Turčija

  TALIA GIDA A.S., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Konzervirana hrana. Deluje tudi v panogah Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena, Sweet peppers, eggplant, tomatoes, Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. ANÜMKA NUTRITION

  Slovaška

  ANÜMKA NUTRITION, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sadje, posušeno in zdrobljeno. Deluje tudi v panogah Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena, wholesale organic foods, dried fruit, Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena. Sedež podjetja je v kraju Hrubý Šúr, Slovaška.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ONDER BITKISEL URUNLER SAN. TIC. LTD. STI

  Turčija

  ONDER BITKISEL URUNLER SAN. TIC. LTD. STI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Posušeno sadje. Deluje tudi v panogah Sadje, posušeno in zdrobljeno, Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena, Sadje, posušeno in zdrobljeno, Freeze-dried or air-dried vegetables and herbs, Dried bananas, Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. CRÉALINE SAS

  Francija

  CRÉALINE SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena. Deluje tudi v panogah processed fruit products. Sedež podjetja je v kraju Lessay, Francija.

 3. FREEZE-DRY FOODS

  Nemčija

  FREEZE-DRY FOODS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena. Deluje tudi v panogah Hrana in pijača - komponente, freeze-dried fruit, Freeze-dried or air-dried vegetables and herbs, Hrana in pijača - komponente. Sedež podjetja je v kraju Greven, Nemčija.

 4. YUNNAN GREEN WILD FUNGI CO., LTD

  Kitajska

  YUNNAN GREEN WILD FUNGI CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena. Sedež podjetja je v kraju Kunming, Kitajska.

 5. CREEKBAY INDUSTRIES LTD

  Kitajska

  CREEKBAY INDUSTRIES LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena. Deluje tudi v panogah packaged garlic. Sedež podjetja je v kraju qingdao, Kitajska.

 1. FOODSTREAM.CATERING

  Savdska Arabija

  FOODSTREAM.CATERING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena. Deluje tudi v panogah edible vegetable oils. Sedež podjetja je v kraju Jeddah, Savdska Arabija.

 2. ICELAND FREEZE DRY

  Islandija

  ICELAND FREEZE DRY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, zamrznjena in globoko zmrznjena. Deluje tudi v panogah Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe, Liofilizirano meso, posušeno in zdrobljeno, Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena, Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe, Liofilizirano meso, posušeno in zdrobljeno, Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena. Sedež podjetja je v kraju Þorlákshöfn, Islandija.

 1. DELISHUS SERVICES OY

  Finska

  DELISHUS SERVICES OY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena. Deluje tudi v panogah distributors of fresh vegetables, basmati rice, hard wheat flour. Sedež podjetja je v kraju Helsinki, Finska.

 2. VIN KON S A

  Poljska

  VIN KON S A, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravki na sadni osnovi. Deluje tudi v panogah Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena, Sokovi, sadni in zelenjavni, Pijače - koncentrati in v prahu, Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena, Sokovi, sadni in zelenjavni, Pijače - koncentrati in v prahu. Sedež podjetja je v kraju Konin, Poljska.

 3. ROOMKOETJE

  Belgija

  ROOMKOETJE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Deluje tudi v panogah Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena, Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena, products for restoration. Sedež podjetja je v kraju Wilrijk, Belgija.

 4. DEJAEGHERE

  Belgija

  DEJAEGHERE, ki deluje v panogi Zelenjava, zamrznjena in globoko zmrznjena. Deluje tudi v panogah Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Langemark, Belgija.

 5. LINYI FUTAI FOODSTUFF CO., LTD.

  Kitajska

  LINYI FUTAI FOODSTUFF CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena. Deluje tudi v panogah dehydrated garlic, wholesale organic foods. Sedež podjetja je v kraju Bahu Town, Linyi City, Kitajska.

 6. MAN POWER EXPORT

  Indija

  MAN POWER EXPORT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena. Deluje tudi v panogah Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Coimbatore, Indija.

 7. QINGDAO AGRI-KING INDUSTRIAL CO., LTD

  Kitajska

  QINGDAO AGRI-KING INDUSTRIAL CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena. Sedež podjetja je v kraju Qingdao, Kitajska.

 8. SAN MARTINO

  Srbija

  SAN MARTINO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena. Sedež podjetja je v kraju Kragujevac, Srbija.

 1. KOMA IMPORT

  Turčija

  KOMA IMPORT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena. Sedež podjetja je v kraju Gaziantep, Turčija.

 2. TWIN-SMART AGENCIES

  Kenija

  TWIN-SMART AGENCIES, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena. Deluje tudi v panogah fresh vegetables, fresh fruit. Sedež podjetja je v kraju Nakuru, Kenija.

 3. FRIALL S.R.O.

  Češka Republika

  FRIALL S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Deluje tudi v panogah Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena, Krompir-instant pripravki in mešanice, Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena, Krompir-instant pripravki in mešanice. Sedež podjetja je v kraju Tabor, Češka Republika.

 4. BORDE SA

  Francija

  BORDE SA, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Sadne konzerve in džemi, Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena, Sadne konzerve in džemi, Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena. Sedež podjetja je v kraju Saugues, Francija.

 5. SHALIMAR FOOD PRODUCT

  Indija

  SHALIMAR FOOD PRODUCT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena. Deluje tudi v panogah dehydrated vegetables, spices. Sedež podjetja je v kraju Dhule, Indija.

 6. LINSHU EVERGREEN CO.LTD

  Kitajska

  LINSHU EVERGREEN CO.LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena. Sedež podjetja je v kraju Shandong, Kitajska.

 7. RIZHAO SUNNY TRADING CO.,LTD.

  Kitajska

  RIZHAO SUNNY TRADING CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena. Deluje tudi v panogah dehydrated vegetables. Sedež podjetja je v kraju Rizhao, Kitajska.

 8. EL NYRUZ

  Egipt

  EL NYRUZ, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena. Sedež podjetja je v kraju Aswan, Egipt.

 9. LYOVIT PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-USLUGOWO-HANDLOWE

  Poljska

  LYOVIT PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-USLUGOWO-HANDLOWE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena. Deluje tudi v panogah Sadje, posušeno in zdrobljeno, Sadje, posušeno in zdrobljeno. Sedež podjetja je v kraju Kielce, Poljska.

 10. FUJIAN DRAGON ENTERPRISES CO.,LTD

  Kitajska

  FUJIAN DRAGON ENTERPRISES CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena. Deluje tudi v panogah dehydrated vegetables. Sedež podjetja je v kraju FUZHOU,FUJIAN, Kitajska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno

Poiščite ponudbe za