• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • liofilizirane- posušene in zdrobljene ribe

Rezultati za

Liofilizirane- posušene in zdrobljene ribe - Uvoz izvoz

 1. GROUP SAGUN

  Turčija

  GROUP SAGUN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe, tuna, marinated anchovy fillets, frozen fish, Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. LUGRADE - BACALHAU DE COIMBRA, SA

  Portugalska

  LUGRADE - BACALHAU DE COIMBRA, SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Deluje tudi v panogah dry salted cod. Sedež podjetja je v kraju Coimbra, Portugalska.

 3. ÖYKÜM SU ÜRÜNLERI A.Ş

  Turčija

  ÖYKÜM SU ÜRÜNLERI A.Ş, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Deluje tudi v panogah trout, office stationery, perch. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 4. ATLANTIC BOOM FOOD

  Združene Države

  ATLANTIC BOOM FOOD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Deluje tudi v panogah cashew nuts, ground peanuts. Sedež podjetja je v kraju New York, Združene Države.

 5. YAYÇET SU ÜRÜNLERI LTD ŞTI.

  Turčija

  YAYÇET SU ÜRÜNLERI LTD ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Deluje tudi v panogah import-export of horses. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ICELAND FREEZE DRY

  Islandija

  ICELAND FREEZE DRY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, zamrznjena in globoko zmrznjena. Deluje tudi v panogah Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe, Liofilizirano meso, posušeno in zdrobljeno, Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena, Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe, Liofilizirano meso, posušeno in zdrobljeno, Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena. Sedež podjetja je v kraju Þorlákshöfn, Islandija.

 2. ZHOUSHAN PENGLAI AQUATIC PRODUCT

  Kitajska

  ZHOUSHAN PENGLAI AQUATIC PRODUCT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Zhoushan Zhejiang, Kitajska.

 3. AMZIL SEAFOOD SARL

  Maroko

  AMZIL SEAFOOD SARL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Agadir, Maroko.

 4. FISCHEN LADEN RONDILLA

  Španija

  FISCHEN LADEN RONDILLA, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Deluje tudi v panogah fish shops. Sedež podjetja je v kraju Valladolid, Španija.

 5. SETRACO NV

  Belgija

  SETRACO NV, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Deluje tudi v panogah frozen fish products, frozen fish. Sedež podjetja je v kraju Gistel, Belgija.

 1. BRODOKOMERC NOVA D.O.O.

  Hrvaška

  BRODOKOMERC NOVA D.O.O., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Veleprodaja. Deluje tudi v panogah Meso, posušeno, Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe, Meso, posušeno, Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Rijeka, Hrvaška.

 2. RONGCHENG RENHUA AQUATIC CO., LTD.

  Kitajska

  RONGCHENG RENHUA AQUATIC CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Sedež podjetja je v kraju rongcheng, Kitajska.

 1. CETUSSAC -PERU

  Peru

  CETUSSAC -PERU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Deluje tudi v panogah frozen seafood, scallops. Sedež podjetja je v kraju Paita, Peru.

 2. OCEANS AND SEAS LTD

  Bolgarija

  OCEANS AND SEAS LTD, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Sofia, Bolgarija.

 3. INTERAGROPROD

  Ukraijna

  INTERAGROPROD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 4. TANDIS PERSIAN GOLF

  Iran

  TANDIS PERSIAN GOLF, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Deluje tudi v panogah shrimp, tuna. Sedež podjetja je v kraju Bushehr, Iran.

 5. SIRENA COLDSTORES A/S

  Danska

  SIRENA COLDSTORES A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe, Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Esbjerg, Danska.

 6. KIMBEX, S.R.O.

  Češka Republika

  KIMBEX, S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Sedež podjetja je v kraju Ostrava, Češka Republika.

 7. FOODS TRADING SRL

  Italija

  FOODS TRADING SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe, Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Fontanellato (PR), Italija.

 8. EIRANOVA FISHERIES LTD

  Irska

  EIRANOVA FISHERIES LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Prekajene in soljene ribe, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Prekajene in soljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Bantry, Irska.

 1. TAIZHOU HUATONG AQUATIC CO., LTD

  Kitajska

  TAIZHOU HUATONG AQUATIC CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Taizhou, Kitajska.

 2. TECHNO KILL

  Pakistan

  TECHNO KILL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Karachi, Pakistan.

 3. HAFNARFELL HF

  Islandija

  HAFNARFELL HF, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe, Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Hafnarfirði, Islandija.

 4. LOFOTKOMPANIET AS

  Norveška

  LOFOTKOMPANIET AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Kristiansund N, Norveška.

 5. LOWESTOFT COLD STORE LTD

  Združena Kraljevina

  LOWESTOFT COLD STORE LTD, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe, Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Lowestoft, Združena Kraljevina.

 6. VICIUNAI BALTIC O U

  Estonija

  VICIUNAI BALTIC O U, ki deluje v panogi Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Deluje tudi v panogah Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Sedež podjetja je v kraju Tallinn, Estonija.

 7. SANYO CORPORATION

  Japonska

  SANYO CORPORATION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Fukukoa, Japonska.

 8. HANLON PROPERTIES LTD

  Irska

  HANLON PROPERTIES LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe, Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Dublin, Irska.

 9. ANGE AQUA MARINE INTERNATIONAL

  Šrilanka

  ANGE AQUA MARINE INTERNATIONAL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Sedež podjetja je v kraju ANGODA, Šrilanka.

 10. POLTAVAHOLODPROM

  Ukraijna

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno