• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • liofilizirane- posušene in zdrobljene ribe

Rezultati za

Liofilizirane- posušene in zdrobljene ribe - Uvoz izvoz

 1. GROUP SAGUN

  Turčija

  GROUP SAGUN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe, tuna, marinated anchovy fillets, frozen fish, Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. ÖYKÜM SU ÜRÜNLERI A.Ş

  Turčija

  ÖYKÜM SU ÜRÜNLERI A.Ş, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Deluje tudi v panogah trout, office stationery, perch. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 3. LUGRADE - BACALHAU DE COIMBRA, SA

  Portugalska

  LUGRADE - BACALHAU DE COIMBRA, SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Deluje tudi v panogah dry salted cod. Sedež podjetja je v kraju Coimbra, Portugalska.

 4. ICELAND FREEZE DRY

  Islandija

  ICELAND FREEZE DRY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, posušena. Deluje tudi v panogah Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe, Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena, Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe, Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena, freeze-dried food products. Sedež podjetja je v kraju Þorlákshöfn, Islandija.

 5. YAYÇET SU ÜRÜNLERI LTD ŞTI.

  Turčija

  YAYÇET SU ÜRÜNLERI LTD ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Deluje tudi v panogah import-export of horses. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. SETRACO NV

  Belgija

  SETRACO NV, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Deluje tudi v panogah frozen fish products, frozen fish. Sedež podjetja je v kraju Gistel, Belgija.

 2. BRODOKOMERC NOVA D.O.O.

  Hrvaška

  BRODOKOMERC NOVA D.O.O., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Veleprodaja. Deluje tudi v panogah Meso, posušeno, Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe, Meso, posušeno, Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Rijeka, Hrvaška.

 3. OCEANS AND SEAS LTD

  Bolgarija

  OCEANS AND SEAS LTD, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Sofia, Bolgarija.

 4. INTERAGROPROD

  Ukraijna

  INTERAGROPROD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 5. FISCHEN LADEN RONDILLA

  Španija

  FISCHEN LADEN RONDILLA, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Deluje tudi v panogah fish shops. Sedež podjetja je v kraju Valladolid, Španija.

 1. KIMBEX, S.R.O.

  Češka Republika

  KIMBEX, S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Sedež podjetja je v kraju Ostrava, Češka Republika.

 2. SIRENA COLDSTORES A/S

  Danska

  SIRENA COLDSTORES A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe, Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Esbjerg, Danska.

 1. EIRANOVA FISHERIES LTD

  Irska

  EIRANOVA FISHERIES LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Prekajene in soljene ribe, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Prekajene in soljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Bantry, Irska.

 2. FOODS TRADING SRL

  Italija

  FOODS TRADING SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe, Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Fontanellato (PR), Italija.

 3. VICIUNAI BALTIC O U

  Estonija

  VICIUNAI BALTIC O U, ki deluje v panogi Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Deluje tudi v panogah Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Sedež podjetja je v kraju Tallinn, Estonija.

 4. HAFNARFELL HF

  Islandija

  HAFNARFELL HF, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe, Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Hafnarfirði, Islandija.

 5. LOWESTOFT COLD STORE LTD

  Združena Kraljevina

  LOWESTOFT COLD STORE LTD, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe, Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Lowestoft, Združena Kraljevina.

 6. LOFOTKOMPANIET AS

  Norveška

  LOFOTKOMPANIET AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Kristiansund N, Norveška.

 7. HANLON PROPERTIES LTD

  Irska

  HANLON PROPERTIES LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe, Liofilizirane, posušene in zdrobljene ribe. Sedež podjetja je v kraju Dublin, Irska.

 8. KÄLID

  Estonija

 1. DELFI A/S

  Danska

 2. POLTAVAHOLODPROM

  Ukraijna

 3. GARJUSAN 2000 S.L.

  Španija

 4. FIRST FIMEX FISCH- IM- UND EXPORT GMBH

  Nemčija

 5. JANGAARD EXPORT AS

  Norveška

 6. ØSTLANDSKE FORMIDLING AS

  Norveška

 7. FISKERNES FILETFABRIK A/S

  Danska

 8. J L DISTRIBUTION SERVICES LIMITED

  Združena Kraljevina

 9. LOFOTEN SJØPRODUKTER AS

  Norveška

 10. NORDKYN SEAFOOD AS

  Norveška