• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • livarne - stroji in naprave

Rezultati za

Livarne - stroji in naprave - Uvoz izvoz

 1. RÖMER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Our company was established in 1989. We have more than 40 years of relevant international experience, including university degrees (Dipl.-Ing., MSc) and postgraduate management qualifications (MBA) in our respective fields. We supply renowned national and international foundries and model makers with all kinds of commodities, as well as consumer goods and wear parts for moulding, blasting and mixing systems. We are also a sales representative for the casting hammers of the PowerHammer Company. We have an export share of over 70% and conduct business in German, English and French. We will be glad to take on your challenges and look forward to hearing from you.

 2. VEMEK SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  VEMEK SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Livarne - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah majhni kovinski delci, majhni kovinski delci. Sedež podjetja je v kraju San Martino Di Lupari, Italija.

 3. HOHNEN & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HOHNEN & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Livarne - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Bielefeld, Nemčija.

 4. TECNOVA SAS

  Italija

  TECNOVA SAS, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Livarne - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah painting systems and equipment, sand blasters, solvent abatement devices, presses for hot stamping. Sedež podjetja je v kraju Monteviale, Italija.

 5. PRETRANSA DIE CASTING MACHINES

  Španija

  PRETRANSA DIE CASTING MACHINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Livarne - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah plants and machinery for foundries, Machine manufacturing, aluminium diecasting, cast iron for the automotive sector. Sedež podjetja je v kraju Alió, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. SP SÜDDEUTSCHE PRÜFANLAGEN GMBH

  Nemčija

  SP SÜDDEUTSCHE PRÜFANLAGEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Livarne - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah machine for mechanical testing, static and tensile test instruments, machines for torsion testing, Ferrous metal and non-ferrous metal ores. Sedež podjetja je v kraju Aalen, Nemčija.

 2. BERNHARD KASCHÜTZ GMBH

  Avstrija

  BERNHARD KASCHÜTZ GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Livarne - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Rohrbach, Avstrija.

 3. GIESSEREIBEDARF BACHMANN

  Nemčija

  GIESSEREIBEDARF BACHMANN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Livarne - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Solingen, Nemčija.

 4. PRODUCTION UNITARY COMPANY UNIVERSAL-LIT

  Belorusija

  PRODUCTION UNITARY COMPANY UNIVERSAL-LIT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Livarne - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah cast-steel, cast iron foundry. Sedež podjetja je v kraju Soligorsk, Belorusija.

 5. ORTA ANADOLU HASSAS DÖKÜM MAK. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI

  Turčija

  ORTA ANADOLU HASSAS DÖKÜM MAK. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Livarne - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 1. DATEC DOSIER- UND AUTOMATIONSTECHNIK GMBH

  Nemčija

  DATEC DOSIER- UND AUTOMATIONSTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Livarne - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Braunschweig, Nemčija.

 2. WALTER KUNZE & SOHN INH. MARTIN OBEREM E.K.

  Nemčija

  WALTER KUNZE & SOHN INH. MARTIN OBEREM E.K., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Livarne - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Velbert, Nemčija.

 1. TERMOLIT PLUS

  Ukraijna

  TERMOLIT PLUS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Livarne - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Melitopol, Ukraijna.

 2. MUSTO ET BUREAU SRL

  Italija

  MUSTO ET BUREAU SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Livarne - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Osteria Grande, Italija.

 3. HEYNEN FEUERFEST GMBH

  Nemčija

  HEYNEN FEUERFEST GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Livarne - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Wolfenbüttel, Nemčija.

 4. INDUSTRIAL MARKETING CORPORATION IMC

  Belgija

  INDUSTRIAL MARKETING CORPORATION IMC, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Livarne - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah diecasting foundry products. Sedež podjetja je v kraju Brussels, Belgija.

 5. MUNOT - FORMTEC, S.R.O.

  Češka Republika

  MUNOT - FORMTEC, S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Livarne - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Úvaly, Češka Republika.

 6. KARNAT-INSTAL TADEUSZ KARNAT

  Poljska

  KARNAT-INSTAL TADEUSZ KARNAT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železarska, jeklarska in livarska industrija - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Livarne - stroji in naprave, Kovine - stroji in oprema, Livarne - stroji in naprave, Kovine - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Nisko, Poljska.

 7. PROGELTA

  Italija

  PROGELTA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Livarne - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah supplies for systems and equipment for foundries. Sedež podjetja je v kraju Rubano, Italija.

 8. B+K FEUERFEST-TECHNIK GMBH

  Nemčija

  B+K FEUERFEST-TECHNIK GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Livarne - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Gradbeni materiali, oporni proti ognju, reflective coverings, oven refractors, Gradbeni materiali, oporni proti ognju. Sedež podjetja je v kraju Bocholt, Nemčija.

 1. ASLANKAYA DOKUM VE MAKINA SAN. TIC. A.S.

  Turčija

  ASLANKAYA DOKUM VE MAKINA SAN. TIC. A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Livarne - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Gaziantep, Turčija.

 2. SAINT JEAN INDUSTRIES

  Francija

  SAINT JEAN INDUSTRIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Livarne - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Materiali za peskanje, Zrnato čiščenje kovinskih jekel, Shot-blasting machines, chipping machines, Materiali za peskanje, Zrnato čiščenje kovinskih jekel. Sedež podjetja je v kraju Saint Jean D'ardières, Francija.

 3. MAUCHER FLÜSSIGMETALLPUMPEN

  Nemčija

  MAUCHER FLÜSSIGMETALLPUMPEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Gospodinjski izdelki, kovinski, Železarska, jeklarska in livarska industrija - stroji in naprave, Livarne - stroji in naprave, Hidravlične naprave - oprema in instalacije, Gospodinjski izdelki, kovinski, Železarska, jeklarska in livarska industrija - stroji in naprave, Livarne - stroji in naprave, Hidravlične naprave - oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Ulm, Nemčija.

 4. BEYMAKSANMAKINA

  Turčija

  BEYMAKSANMAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Livarne - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah 3d mechanical design. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 5. GASSER - HANDEL MIT GIESSEREI- UND STAHLWERKSBEDARF GESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  GASSER - HANDEL MIT GIESSEREI- UND STAHLWERKSBEDARF GESELLSCHAFT M.B.H., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovo in specialno železo. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Gradnja industrijskih objektov, Železarska, jeklarska in livarska industrija - stroji in naprave, Livarne - stroji in naprave, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Gradnja industrijskih objektov, Železarska, jeklarska in livarska industrija - stroji in naprave, Livarne - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Traboch, Avstrija.

 6. ASK CHEMICALS GMBH

  Nemčija

  ASK CHEMICALS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Železarska, jeklarska in livarska industrija - stroji in naprave, Livarne - stroji in naprave, Kemija, organska - surovine in derivati, Smole, Železarska, jeklarska in livarska industrija - stroji in naprave, Livarne - stroji in naprave, Kemija, organska - surovine in derivati, Smole. Sedež podjetja je v kraju Hilden, Nemčija.

 7. ŻELMET - ODLEWNIA ŻELIWA

  Poljska

  ŻELMET - ODLEWNIA ŻELIWA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Livarne - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Kowala, Poljska.

 8. FISS

  Nemčija

  FISS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Livarne - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah industrial furnaces. Sedež podjetja je v kraju Winterbach, Nemčija.

 9. LINKENHEIL GMBH

  Nemčija

  LINKENHEIL GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Železarska, jeklarska in livarska industrija - stroji in naprave, Livarne - stroji in naprave, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Železarska, jeklarska in livarska industrija - stroji in naprave, Livarne - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Pforzheim, Nemčija.

 10. FERRY CAPITAIN

  Francija

  FERRY CAPITAIN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Livarne - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah machines for working metal wire and small metal parts, die-casting foundries. Sedež podjetja je v kraju Joinville Cedex, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno