• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • lončnice

Rezultati za

Lončnice - Uvoz izvoz

 1. VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI

  Italija

  Verified by europages badge

  VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Lončnice, hedge plants, indoor and outdoor plants, Lončnice, oleanders, nurseries, wholesale of plants, pomegranates, flowering plants. Sedež podjetja je v kraju Grottammare, Italija.

 2. LUXURYTREES.COM®

  Avstrija

  LUXURYTREES.COM®, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Lončnice, Sadno drevje, Bonsaji, landscape architecture, Lončnice, Sadno drevje, Bonsaji. Sedež podjetja je v kraju St. Johann In Tirol, Avstrija.

 3. AFP FLORICOLTURA PONENTE DI CICCIONE ANDREA

  Italija

  AFP FLORICOLTURA PONENTE DI CICCIONE ANDREA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne rastline in sadje. Deluje tudi v panogah Lončnice, aromatic herbs, aromatic and medicinal plants, wholesale flowers and plants, Lončnice. Sedež podjetja je v kraju Albenga, Italija.

 4. HYDRO-MANIA

  Združena Kraljevina

  HYDRO-MANIA, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Gojenje v vodi - materiali in potrebščine. Deluje tudi v panogah Gojene sadike, čebulice in semena, Lončnice, Cvetoče rastline, hydroponics, Gojene sadike, čebulice in semena, Lončnice, Cvetoče rastline. Sedež podjetja je v kraju Birstall, Združena Kraljevina.

 5. KRITIKACERAMICA

  Grčija

  KRITIKACERAMICA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lončnice. Deluje tudi v panogah Keramika, obrtna, pots of flowers, hand-decorated pottery, Keramika, obrtna, jars. Sedež podjetja je v kraju Hraklio, Grčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. KERN & DRIVE GMBH

  Madžarska

  KERN & DRIVE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Lončnice, spare parts for agricultural and gardening machines, spare parts for industrial machines, Lončnice, gardening machines. Sedež podjetja je v kraju Gyor, Madžarska.

 2. FLOREANA HYDROKULTUR GMBH

  Nemčija

  FLOREANA HYDROKULTUR GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sadike gozdnega drevja. Deluje tudi v panogah Lončnice, Rastline, zelenolistne, Lončnice, Rastline, zelenolistne. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 3. SENKAP PLASTIK LTD.STI.

  Turčija

  SENKAP PLASTIK LTD.STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lončnice. Deluje tudi v panogah Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, planting, packaging pots, flowerpot-holder. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 4. LUCIEN BINSFELD

  Luksemburg

  LUCIEN BINSFELD, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Lončnice, Lončnice, Decoration accessories, cutting unsafe trees, fencing installed for the building trade. Sedež podjetja je v kraju Oberpallen, Luksemburg.

 5. CASHPO DESIGN

  Nemčija

  CASHPO DESIGN, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Lončnice. Deluje tudi v panogah Umetne rastline, pots, Umetne rastline. Sedež podjetja je v kraju Königs Wusterhausen, Nemčija.

 1. VAN VLIET FLOWER GROUP

  Nizozemska

  VAN VLIET FLOWER GROUP, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Cvetje. Deluje tudi v panogah Lončnice, cut flowers, distribution of cut flowers, Lončnice, wholesale flowers and plants. Sedež podjetja je v kraju Honselersdijk, Nizozemska.

 2. FLEURS VRY

  Luksemburg

  FLEURS VRY, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Cvetje. Deluje tudi v panogah Lončnice, Lončnice, creation of brides' bouquets, exotic plants, green plants. Sedež podjetja je v kraju Hellange, Luksemburg.

 1. BAMSCHOUL MARTIN WAHL

  Luksemburg

  BAMSCHOUL MARTIN WAHL, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Lončnice. Deluje tudi v panogah Sadno drevje, flowering shrubs, Sadno drevje, trees, garden laying-out. Sedež podjetja je v kraju Eppeldorf, Luksemburg.

 2. PAULOWNIA EUROPA

  Romunija

  PAULOWNIA EUROPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Sadike gozdnega drevja, Rastline, Lončnice, Rastline, zelenolistne, Sadike gozdnega drevja, Rastline, Lončnice, Rastline, zelenolistne. Sedež podjetja je v kraju Cristian, Romunija.

 3. MAŁA SZKLARNIA

  Poljska

  MAŁA SZKLARNIA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Lončnice. Deluje tudi v panogah office plants, indoor and outdoor plants. Sedež podjetja je v kraju Wrocław, Poljska.

 4. ALCHIMAWEB S.L.

  Španija

  ALCHIMAWEB S.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Lončnice. Deluje tudi v panogah vegetable growing, seeds, mushroom growing, LED Grow Light. Sedež podjetja je v kraju Vilamalla, Španija.

 5. ZHEJIANG XINGUANGYANG LIGHTING CO., LTD.

  Sejšelski otoki

  ZHEJIANG XINGUANGYANG LIGHTING CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lončnice. Sedež podjetja je v kraju Jiaxing, Sejšelski otoki.

 6. PELARGONIUM DECOCK

  Belgija

  PELARGONIUM DECOCK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lončnice. Deluje tudi v panogah Rastline, flowering plants, Rastline. Sedež podjetja je v kraju Comines, Belgija.

 7. DEFORCHE EXPORT

  Belgija

  DEFORCHE EXPORT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Lončnice. Deluje tudi v panogah garden plants and flowers, exporters of ornamental plants. Sedež podjetja je v kraju Lochristi, Belgija.

 8. PREMIER HORTICULTURAL PRODUCTS (PVT) LIMITED

  Šrilanka

  PREMIER HORTICULTURAL PRODUCTS (PVT) LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šota in kompost. Deluje tudi v panogah Lončnice, poplar growing, Lončnice, Jord och substrat. Sedež podjetja je v kraju Negombo, Šrilanka.

 1. VIVAIO DEL SOLE

  Italija

  VIVAIO DEL SOLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lončnice. Deluje tudi v panogah mediterranean plants, palm nurseries. Sedež podjetja je v kraju Martinsicuro, Italija.

 2. BELGICACTUS

  Belgija

  BELGICACTUS, ki deluje v panogi Rastline. Deluje tudi v panogah Lončnice, Lončnice, cactus. Sedež podjetja je v kraju Westerlo, Belgija.

 3. FLOREAC

  Belgija

  FLOREAC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lončnice. Deluje tudi v panogah apartment plants, garden plants. Sedež podjetja je v kraju Lochristi, Belgija.

 4. ECOPLUS CO., LTD.

  Južna Koreja

  ECOPLUS CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lončnice. Deluje tudi v panogah flower-stands, pots of flowers. Sedež podjetja je v kraju JEOLLABUK-DO, Južna Koreja.

 5. FLORADREAM MÉDITERRANÉE

  Tunizija

  FLORADREAM MÉDITERRANÉE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lončnice. Sedež podjetja je v kraju Tunis, Tunizija.

 6. OPEKO

  Poljska

  OPEKO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lončnice. Sedež podjetja je v kraju Kraśnik, Poljska.

 7. HORTICULTURE YERNAULT

  Belgija

  HORTICULTURE YERNAULT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Lončnice. Sedež podjetja je v kraju Lessines, Belgija.

 8. FOURNIER TUINCENTRUM

  Belgija

  FOURNIER TUINCENTRUM, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Lončnice. Deluje tudi v panogah Rastline, cvetoče, Rastline, cvetoče, cut flowers. Sedež podjetja je v kraju Menen, Belgija.

 9. MICHIELS

  Belgija

  MICHIELS, ki deluje v panogi Rastline. Deluje tudi v panogah Lončnice, Lončnice, geraniums. Sedež podjetja je v kraju Sint-Katelijne-Waver, Belgija.

 10. KOREAMICA

  Severna Koreja

  KOREAMICA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lončnice. Sedež podjetja je v kraju Busan, Severna Koreja.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno