• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • lončnice

Rezultati za

Lončnice - Uvoz izvoz

 1. VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI

  Italija

  Verified by europages badge

  VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Lončnice, hedge plants, indoor and outdoor plants, Lončnice, oleanders, nurseries, wholesale of plants, pomegranates, flowering plants. Sedež podjetja je v kraju Grottammare, Italija.

 2. LUXURYTREES.COM®

  Avstrija

  LUXURYTREES.COM®, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Lončnice, Sadno drevje, Bonsaji, landscape architecture, Lončnice, Sadno drevje, Bonsaji. Sedež podjetja je v kraju St. Johann In Tirol, Avstrija.

 3. AFP FLORICOLTURA PONENTE DI CICCIONE ANDREA

  Italija

  AFP FLORICOLTURA PONENTE DI CICCIONE ANDREA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne rastline in sadje. Deluje tudi v panogah Lončnice, aromatic herbs, aromatic and medicinal plants, wholesale flowers and plants, Lončnice. Sedež podjetja je v kraju Albenga, Italija.

 4. BAMSCHOUL MARTIN WAHL

  Luksemburg

  BAMSCHOUL MARTIN WAHL, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Lončnice. Deluje tudi v panogah Sadno drevje, flowering shrubs, Sadno drevje, trees, garden laying-out. Sedež podjetja je v kraju Eppeldorf, Luksemburg.

 5. VAN VLIET FLOWER GROUP

  Nizozemska

  VAN VLIET FLOWER GROUP, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Cvetje. Deluje tudi v panogah Lončnice, cut flowers, distribution of cut flowers, Lončnice, wholesale flowers and plants. Sedež podjetja je v kraju Honselersdijk, Nizozemska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PAULOWNIA EUROPA

  Romunija

  PAULOWNIA EUROPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Sadike gozdnega drevja, Rastline, Lončnice, Rastline, zelenolistne, Sadike gozdnega drevja, Rastline, Lončnice, Rastline, zelenolistne. Sedež podjetja je v kraju Cristian, Romunija.

 2. LUCIEN BINSFELD

  Luksemburg

  LUCIEN BINSFELD, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Lončnice, Lončnice, Decoration accessories, cutting unsafe trees, fencing installed for the building trade. Sedež podjetja je v kraju Oberpallen, Luksemburg.

 3. KRITIKACERAMICA

  Grčija

  KRITIKACERAMICA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lončnice. Deluje tudi v panogah Keramika, obrtna, pots of flowers, hand-decorated pottery, Keramika, obrtna, jars. Sedež podjetja je v kraju Hraklio, Grčija.

 4. FLOREANA HYDROKULTUR GMBH

  Nemčija

  FLOREANA HYDROKULTUR GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sadike gozdnega drevja. Deluje tudi v panogah Lončnice, Rastline, zelenolistne, Lončnice, Rastline, zelenolistne. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 5. FLEURS VRY

  Luksemburg

  FLEURS VRY, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Cvetje. Deluje tudi v panogah Lončnice, Lončnice, creation of brides' bouquets, exotic plants, green plants. Sedež podjetja je v kraju Hellange, Luksemburg.

 1. SENKAP PLASTIK LTD.STI.

  Turčija

  SENKAP PLASTIK LTD.STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lončnice. Deluje tudi v panogah Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, planting, packaging pots, flowerpot-holder. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 2. KERN & DRIVE GMBH

  Madžarska

  KERN & DRIVE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Lončnice, spare parts for agricultural and gardening machines, spare parts for industrial machines, Lončnice, gardening machines. Sedež podjetja je v kraju Gyor, Madžarska.

 1. CASHPO DESIGN

  Nemčija

  CASHPO DESIGN, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Lončnice. Deluje tudi v panogah Umetne rastline, pots, Umetne rastline. Sedež podjetja je v kraju Königs Wusterhausen, Nemčija.

 2. HYDRO-MANIA

  Združena Kraljevina

  HYDRO-MANIA, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Gojenje v vodi - materiali in potrebščine. Deluje tudi v panogah Gojene sadike, čebulice in semena, Lončnice, Cvetoče rastline, hydroponics, Gojene sadike, čebulice in semena, Lončnice, Cvetoče rastline. Sedež podjetja je v kraju Birstall, Združena Kraljevina.

 3. MAŁA SZKLARNIA

  Poljska

  MAŁA SZKLARNIA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Lončnice. Deluje tudi v panogah office plants, indoor and outdoor plants. Sedež podjetja je v kraju Wrocław, Poljska.

 4. ALCHIMAWEB S.L.

  Španija

  ALCHIMAWEB S.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Lončnice. Deluje tudi v panogah vegetable growing, seeds, mushroom growing, LED Grow Light. Sedež podjetja je v kraju Vilamalla, Španija.

 5. VIVAIO DEL SOLE

  Italija

  VIVAIO DEL SOLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lončnice. Deluje tudi v panogah mediterranean plants, palm nurseries. Sedež podjetja je v kraju Martinsicuro, Italija.

 6. PELARGONIUM DECOCK

  Belgija

  PELARGONIUM DECOCK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lončnice. Deluje tudi v panogah Rastline, flowering plants, Rastline. Sedež podjetja je v kraju Comines, Belgija.

 7. BELGICACTUS

  Belgija

  BELGICACTUS, ki deluje v panogi Rastline. Deluje tudi v panogah Lončnice, Lončnice, cactus. Sedež podjetja je v kraju Westerlo, Belgija.

 8. FLOREAC

  Belgija

  FLOREAC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lončnice. Deluje tudi v panogah apartment plants, garden plants. Sedež podjetja je v kraju Lochristi, Belgija.

 1. DEFORCHE EXPORT

  Belgija

  DEFORCHE EXPORT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Lončnice. Deluje tudi v panogah garden plants and flowers, exporters of ornamental plants. Sedež podjetja je v kraju Lochristi, Belgija.

 2. OPEKO

  Poljska

  OPEKO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lončnice. Sedež podjetja je v kraju Kraśnik, Poljska.

 3. CENTRAFLOR

  Belgija

  CENTRAFLOR, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Deluje tudi v panogah Lončnice, Cvetličarstvo - materiali in potrebščine, Lončnice, Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Sedež podjetja je v kraju Charleroi, Belgija.

 4. FOURNIER TUINCENTRUM

  Belgija

  FOURNIER TUINCENTRUM, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Lončnice. Deluje tudi v panogah Rastline, cvetoče, Rastline, cvetoče, cut flowers. Sedež podjetja je v kraju Menen, Belgija.

 5. GREEN CONCEPT

  Belgija

  GREEN CONCEPT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Lončnice. Deluje tudi v panogah hire of plants. Sedež podjetja je v kraju Wemmel, Belgija.

 6. HORTICULTURE YERNAULT

  Belgija

  HORTICULTURE YERNAULT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Lončnice. Sedež podjetja je v kraju Lessines, Belgija.

 7. MICHIELS

  Belgija

  MICHIELS, ki deluje v panogi Rastline. Deluje tudi v panogah Lončnice, Lončnice, geraniums. Sedež podjetja je v kraju Sint-Katelijne-Waver, Belgija.

 8. OLEM

  Francija

  OLEM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lončnice. Sedež podjetja je v kraju Villenave D'ornon, Francija.

 9. TERRABULLE

  Francija

  TERRABULLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lončnice. Sedež podjetja je v kraju Saint Gervais En Belin (france), Francija.

 10. ADDOBBI FLOREALI

  Italija

  ADDOBBI FLOREALI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lončnice. Deluje tudi v panogah floral decorations. Sedež podjetja je v kraju napoli, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno