• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • luknjači papirja

Rezultati za

Luknjači papirja - Uvoz izvoz

 1. WONDAY

  Francija

  Verified by europages badge

  WONDAY, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Lestve, koračne. Deluje tudi v panogah Paletni vozički, Transportvagnar, Vozički in ročni vozički, Luknjači papirja, Trakovi, lepilni, Pisalne potrebščine za šolo, Pisalne potrebščine - pisarniški artikli, Pisarne - potrebščine, Spenjači, pisarniški. Sedež podjetja je v kraju Lezoux, Francija.

 2. INDUSTRIEBERATUNG W.H.A. SCHMID UND PARTNER

  Nemčija

  INDUSTRIEBERATUNG W.H.A. SCHMID UND PARTNER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Higienski in toaletni izdelki. Deluje tudi v panogah Luknjači papirja, Papir, pisalne potrebščine, Svetovanje v poslovnem komuniciranju, Luknjanje, papirja in lepenke, Luknjači papirja, Papir, pisalne potrebščine, Svetovanje v poslovnem komuniciranju, Luknjanje, papirja in lepenke. Sedež podjetja je v kraju Peißenberg, Nemčija.

 3. E.G. SYSTEM

  Italija

  E.G. SYSTEM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Luknjači papirja, Papir - stroji za proizvodnjo, Luknjači papirja, Papir - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Nave, Italija.

 4. MWU CURIONI S.P.A.

  Italija

  MWU CURIONI S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Luknjači papirja, Papir - stroji za proizvodnjo, Luknjači papirja, Papir - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Galgagnano, Italija.

 5. BERNARDI S.R.L. COSTRUZIONI MECCANICHE PER CARTOTECNICHE

  Italija

  BERNARDI S.R.L. COSTRUZIONI MECCANICHE PER CARTOTECNICHE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Luknjači papirja, Papir - stroji za proizvodnjo, Luknjači papirja, Papir - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Nervesa Della Battaglia, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. JPC CREATIONS

  Francija

  JPC CREATIONS, ki deluje v panogi Ročna orodja - brez motorja. Deluje tudi v panogah Luknjači papirja, Škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, Luknjači papirja, Škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Sedež podjetja je v kraju Peschadoires, Francija.

 2. FOSSALUZZA S.R.L.

  Italija

  FOSSALUZZA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Luknjači papirja, Papir - stroji za proizvodnjo, Luknjači papirja, Papir - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Codogne', Italija.

 3. SIMPLEX RAPID S.R.L.

  Italija

  SIMPLEX RAPID S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Luknjači papirja, Papir - stroji za proizvodnjo, Luknjači papirja, Papir - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju San Giuliano Milanese, Italija.

 4. CAVALLERI S.R.L.

  Italija

  CAVALLERI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine, Luknjači papirja, Jeklo in kovine, Luknjači papirja. Sedež podjetja je v kraju Isola Del Cantone, Italija.

 5. VIM TRADE S.R.L.

  Italija

  VIM TRADE S.R.L., ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Luknjači papirja, Papir - stroji za proizvodnjo, Luknjači papirja, Papir - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Salo', Italija.

 1. TECNOSTAR S.R.L.

  Italija

  TECNOSTAR S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za industrijo, Luknjači papirja, Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za industrijo, Luknjači papirja. Sedež podjetja je v kraju Sordio, Italija.

 2. MA. IND. DI BALDI SERGIO

  Italija

  MA. IND. DI BALDI SERGIO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Luknjači papirja, Papir - stroji za proizvodnjo, Luknjači papirja, Papir - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Carmignano, Italija.

 1. VOITH PAPER LIMITED

  Združena Kraljevina

  VOITH PAPER LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Luknjači papirja, Luknjači papirja. Sedež podjetja je v kraju Manchester, Združena Kraljevina.

 2. KLÜTER PAPIERVERARBEITUNG GMBH

  Nemčija

  KLÜTER PAPIERVERARBEITUNG GMBH, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Luknjači papirja, Luknjači papirja. Sedež podjetja je v kraju Bünde, Nemčija.

 3. ANDRITZ COMO S.R.L.

  Italija

 4. OT LUCCA S.R.L.

  Italija

 5. PMPOWER S.R.L.

  Italija

 6. MANZONI FLEXO S.R.L. - TREZZANO ROSA

  Italija

 7. FUTURA S.P.A.

  Italija

 8. MAFLEX S.R.L.

  Italija

 1. TIMAS S.R.L. G. PERINI

  Italija

 2. SIAGA SERVICE S.N.C. DI MAZZA F. & C.

  Italija

 3. ROSSELLI S.R.L.

  Italija

 4. A.T.G. & FIGLI DI GALBIATI ADRIANO E C. S.N.C.

  Italija

 5. A. CELLI PAPER S.P.A.

  Italija

 6. COSMEG S.R.L.

  Italija

 7. CALIARIMEC S.N.C. DI CALIARI S. & L.

  Italija

 8. CELMACCH GROUP S.R.L.

  Italija

 9. O.M.T. S.R.L.

  Italija

 10. KERN S.P.A.

  Italija

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno