• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • lupilni in strgalni stroji

Rezultati za

Lupilni in strgalni stroji - Uvoz izvoz

 1. DURFO S.R.L.

  Italija

  DURFO S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji, Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema, Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji, Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema, jam pans. Sedež podjetja je v kraju Nizza Monferrato, Italija.

 2. YANGJIANG BEST WAY HOUSEHOLD PRODUCT CO.,LTD.

  Kitajska

  YANGJIANG BEST WAY HOUSEHOLD PRODUCT CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lupilni in strgalni stroji. Sedež podjetja je v kraju Yangjiang, Kitajska.

 3. GARBY ANKA S.A

  Grčija

  GARBY ANKA S.A, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mesnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Lupilni in strgalni stroji, Mešalci in drobilci (živilsko - predelovalna industrija), Stroji za sekljanje mesa za kolektivne ustanove, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Lupilni in strgalni stroji, Mešalci in drobilci (živilsko - predelovalna industrija), Stroji za sekljanje mesa za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Ag.i. Rentis, Grčija.

 4. FIMAR S.P.A.

  Italija

  FIMAR S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lupilni in strgalni stroji. Deluje tudi v panogah Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Živilska industrija - stroji in oprema, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, mixers for the food industry, electric stoves, Živilska industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Verucchio, Italija.

 5. JOS DE BRUYNE

  Belgija

  JOS DE BRUYNE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Stroji za sortiranje sadja in zelenjave. Deluje tudi v panogah Lupilni in strgalni stroji, Lupilni in strgalni stroji, kitchen accessories, fruit and vegetable processing machinery, vegetable cutters. Sedež podjetja je v kraju Leupegem, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. URSCHEL INTERNATIONAL LIMITED

  Francija

  URSCHEL INTERNATIONAL LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lupilni in strgalni stroji. Deluje tudi v panogah Mešalci in drobilci (živilsko - predelovalna industrija), Mešalci in drobilci (živilsko - predelovalna industrija). Sedež podjetja je v kraju Lisses, Francija.

 2. YILMAZLAR AGRICULTURAL MACHINERY LTD CO

  Turčija

  YILMAZLAR AGRICULTURAL MACHINERY LTD CO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lupilni in strgalni stroji. Sedež podjetja je v kraju Trabzon, Turčija.

 3. LALLI ELETTRONICA DI LALLI ANNA

  Italija

  LALLI ELETTRONICA DI LALLI ANNA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji, Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji. Sedež podjetja je v kraju Guidonia Montecelio, Italija.

 4. FOODTECH S.R.L.

  Italija

  FOODTECH S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji, Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji. Sedež podjetja je v kraju Camposampiero, Italija.

 5. OFFICINA MECCANICA SANGRIGOLI

  Italija

  OFFICINA MECCANICA SANGRIGOLI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji, Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji. Sedež podjetja je v kraju Giarre, Italija.

 1. COLUSSI ERMES S.R.L.

  Italija

  COLUSSI ERMES S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji, Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji. Sedež podjetja je v kraju Casarsa Della Delizia, Italija.

 2. TECNOFRUTTA S.R.L.

  Italija

  TECNOFRUTTA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji, Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji. Sedež podjetja je v kraju Orta Nova, Italija.

 1. TEAMPACK S.R.L.

  Italija

  TEAMPACK S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji, Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji. Sedež podjetja je v kraju Bagnacavallo, Italija.

 2. PACK END ENGINEERING S.R.L.

  Italija

  PACK END ENGINEERING S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji, Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji. Sedež podjetja je v kraju Montecchio Emilia, Italija.

 3. MAFIN S.P.A.

  Italija

  MAFIN S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji, Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji. Sedež podjetja je v kraju Galliera Veneta, Italija.

 4. F.I.P. S.R.L.

  Italija

  F.I.P. S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji, Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji. Sedež podjetja je v kraju Parma, Italija.

 5. TARGET PROFMODE S.R.L.

  Italija

  TARGET PROFMODE S.R.L., ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji, Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji. Sedež podjetja je v kraju Mirandola, Italija.

 6. PARMATIC ( S.R.L. )

  Italija

  PARMATIC ( S.R.L. ), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji, Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji. Sedež podjetja je v kraju Sala Baganza, Italija.

 7. TECHFOOD BY SOGABE S.R.L.

  Italija

  TECHFOOD BY SOGABE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji, Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji. Sedež podjetja je v kraju Castelnovo Di Sotto, Italija.

 8. YANTAI GOLDKING TECHNOLOGY & TRADING CO., LTD

  Kitajska

  YANTAI GOLDKING TECHNOLOGY & TRADING CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lupilni in strgalni stroji. Sedež podjetja je v kraju Yantai, Kitajska.

 1. CAVALIERI S.P.A.

  Italija

  CAVALIERI S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji, Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji. Sedež podjetja je v kraju Parma, Italija.

 2. FEA S.R.L.

  Italija

  FEA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji, Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji. Sedež podjetja je v kraju Scarnafigi, Italija.

 3. VACLAV VANEK DROKOZ - DROBNE KOVOVE ZBOZI

  Češka Republika

  VACLAV VANEK DROKOZ - DROBNE KOVOVE ZBOZI, ki deluje v panogi Vrtno orodje. Deluje tudi v panogah Lupilni in strgalni stroji, Železnina za gradbeništvo, Pohištvo in dekoracije, za vrt, Lupilni in strgalni stroji, Železnina za gradbeništvo, Pohištvo in dekoracije, za vrt. Sedež podjetja je v kraju Besiny, Češka Republika.

 4. ZOFA S.R.L.

  Italija

  ZOFA S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji, Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji. Sedež podjetja je v kraju Presezzo, Italija.

 5. BCOOL S.R.L.

  Italija

  BCOOL S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji, Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji. Sedež podjetja je v kraju Casale Monferrato, Italija.

 6. ALFIMPIANTI S.R.L.

  Italija

  ALFIMPIANTI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji, Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji. Sedež podjetja je v kraju Marcianise, Italija.

 7. MASSARIN FABIO

  Italija

  MASSARIN FABIO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji, Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji. Sedež podjetja je v kraju Silea, Italija.

 8. F.A.L.P.

  Italija

  F.A.L.P., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji, Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji. Sedež podjetja je v kraju Felino, Italija.

 9. VEMA SUD S.R.L.

  Italija

  VEMA SUD S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji, Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji. Sedež podjetja je v kraju Cava De' Tirreni, Italija.

 10. GAM INTERNATIONAL S.R.L.

  Italija

  GAM INTERNATIONAL S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji, Živilska industrija - stroji in oprema, Lupilni in strgalni stroji. Sedež podjetja je v kraju Bellaria Igea Marina, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno