• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • magnezit

Rezultati za

Magnezit - Uvoz izvoz

 1. CALMAGS GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  CALMAGS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Magnezit. Sedež podjetja je v kraju Lüneburg, Nemčija.

 2. NORMAG GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  NORMAG GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Magnezit. Sedež podjetja je v kraju Bad Homburg, Nemčija.

 3. DASHIQIAO MEIR MAGNESIUM PRODUCTS CO., LTD.

  Kitajska

  DASHIQIAO MEIR MAGNESIUM PRODUCTS CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Magnezit. Deluje tudi v panogah Magnesium oxide, electrical heating elements. Sedež podjetja je v kraju Dashiqiao City, Liaoning Province, China, Kitajska.

 4. AKSARI TEKSTIL MADENCILIK SAN.TIC.LTD.STI.

  Turčija

  AKSARI TEKSTIL MADENCILIK SAN.TIC.LTD.STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Magnezit. Deluje tudi v panogah chromium ores. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. ZHONGYANG HANDICRAFT PRODUCTS COMPANY LIMITED

  Japonska

  ZHONGYANG HANDICRAFT PRODUCTS COMPANY LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Magnezit. Sedež podjetja je v kraju Dongguan, Japonska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. AMSTOR SP. Z O.O.

  Poljska

  AMSTOR SP. Z O.O., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Magnezit. Deluje tudi v panogah magnesium sulfate. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.

 2. CARL SPAETER GMBH

  Nemčija

  CARL SPAETER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Magnezit. Sedež podjetja je v kraju Duisburg, Nemčija.

 3. IBAR NORDESTE LTDA

  Brazilija

  IBAR NORDESTE LTDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Magnezit. Deluje tudi v panogah magnesite, Magnesium carbonate. Sedež podjetja je v kraju Brumado, Brazilija.

 4. AYMER MARBLE

  Turčija

  AYMER MARBLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah Magnezit, Marmor, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, mechanical engineering, Magnezit, Marmor, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 5. MOTIM MÜKORUND GYÁRTÓ ÉS ÉRTÉKESÍTÖ KFT

  Madžarska

  MOTIM MÜKORUND GYÁRTÓ ÉS ÉRTÉKESÍTÖ KFT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovinski prah. Deluje tudi v panogah Brusilna sredstva, mehanska, Rude, železove in neželezove, Magnezit, Brusilna sredstva, mehanska, Rude, železove in neželezove, Magnezit. Sedež podjetja je v kraju Mosonmagyarovar, Madžarska.

 1. MASTERMIX GMBH

  Nemčija

  MASTERMIX GMBH, ki deluje v panogi Magnezit. Deluje tudi v panogah Podi, industrijski, Dodatki, za cement in malto, Malte in cementi, nepregorni, Podi, industrijski, Dodatki, za cement in malto, Malte in cementi, nepregorni. Sedež podjetja je v kraju Remshalden, Nemčija.

 2. DASHIQIAO CITY QUANSHUN FLAME-PROOF MATERIAL CO., LTD.

  Kitajska

  DASHIQIAO CITY QUANSHUN FLAME-PROOF MATERIAL CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Magnezit. Sedež podjetja je v kraju Dashiqiao, Kitajska.

 1. STYROMAGNESIT STEIRISCHE MAGNESITINDUSTRIE GMBH

  Avstrija

  STYROMAGNESIT STEIRISCHE MAGNESITINDUSTRIE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Magnezit, Magnezit. Sedež podjetja je v kraju St.Katharein/Laming, Avstrija.

 2. MURAT GOKSU MADENCILIK

  Turčija

  MURAT GOKSU MADENCILIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Magnezit. Deluje tudi v panogah magnesite, Magnesium carbonate. Sedež podjetja je v kraju Eskisehir, Turčija.

 3. SKALIMEX - BOROW S.A.

  Poljska

  SKALIMEX - BOROW S.A., ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Magnezit, Magnezit. Sedež podjetja je v kraju Sieradz, Poljska.

 4. SANGLA TURVAS AS

  Estonija

  SANGLA TURVAS AS, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Magnezit, Magnezit. Sedež podjetja je v kraju Tartumaa, Estonija.

 5. TOOTSI TURVAS AS

  Estonija

  TOOTSI TURVAS AS, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Magnezit, Magnezit. Sedež podjetja je v kraju Pärnumaa, Estonija.

 6. ARIDOS DESMONTES Y PERFORACIONES SA

  Španija

 7. ALBERT THOMANN SIA

  Latvija

 8. BELEXPLO SL.

  Španija

 1. ZHYTOMIRTORF STATE COMPANY

  Ukraijna

 2. CHERKASSYTORF SUBSIDIARY COMPANY

  Ukraijna

 3. MADKIM MADEN VE KIMYA SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turčija

 4. KEANON, MICHAEL

  Združena Kraljevina

 5. RIVNETORF STATE COMPANY

  Ukraijna

 6. KOPALNIA I ZAKLAD PRZEROBCZY PIASKOW SZKLARSKICH OSIECZNICA SP Z O O

  Poljska

 7. MARMOLES RAIMAR SOCIEDAD LIMITADA.

  Španija

 8. N & N FLUORITE EOOD

  Bolgarija

 9. SOCIEDAD ANONIMA SULQUISA

  Španija

 10. TREFFEX A S

  Estonija

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno