• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • magnezit

Rezultati za

Magnezit - Uvoz izvoz

 1. CALMAGS GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  CALMAGS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Magnezit. Sedež podjetja je v kraju Lüneburg, Nemčija.

 2. NORMAG GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  NORMAG GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Magnezit. Sedež podjetja je v kraju Bad Homburg, Nemčija.

 3. REFRACTARIOS KELSEN S.A.

  Španija

  REFRACTARIOS KELSEN S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nepregorni materiali in izdelki. Deluje tudi v panogah Magnezit, refractory bricks, refractory concrete, dolomite, Magnezit. Sedež podjetja je v kraju Aduna (gipuzkoa), Španija.

 4. AKSARI TEKSTIL MADENCILIK SAN.TIC.LTD.STI.

  Turčija

  AKSARI TEKSTIL MADENCILIK SAN.TIC.LTD.STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Magnezit. Deluje tudi v panogah chromium ores. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. AMSTOR SP. Z O.O.

  Poljska

  AMSTOR SP. Z O.O., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Magnezit. Deluje tudi v panogah magnesium sulfate. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CARL SPAETER GMBH

  Nemčija

  CARL SPAETER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Magnezit. Sedež podjetja je v kraju Duisburg, Nemčija.

 2. AYMER MARBLE

  Turčija

  AYMER MARBLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah Magnezit, Marmor, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, mechanical engineering, Magnezit, Marmor, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 3. MASTERMIX GMBH

  Nemčija

  MASTERMIX GMBH, ki deluje v panogi Magnezit. Deluje tudi v panogah Podi, industrijski, Dodatki, za cement in malto, Malte in cementi, nepregorni, Podi, industrijski, Dodatki, za cement in malto, Malte in cementi, nepregorni. Sedež podjetja je v kraju Remshalden, Nemčija.

 4. MOTIM MÜKORUND GYÁRTÓ ÉS ÉRTÉKESÍTÖ KFT

  Madžarska

  MOTIM MÜKORUND GYÁRTÓ ÉS ÉRTÉKESÍTÖ KFT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovinski prah. Deluje tudi v panogah Brusilna sredstva, mehanska, Rude, železove in neželezove, Magnezit, Brusilna sredstva, mehanska, Rude, železove in neželezove, Magnezit. Sedež podjetja je v kraju Mosonmagyarovar, Madžarska.

 5. SKALIMEX - BOROW S.A.

  Poljska

  SKALIMEX - BOROW S.A., ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Magnezit, Magnezit. Sedež podjetja je v kraju Sieradz, Poljska.

 1. MURAT GOKSU MADENCILIK

  Turčija

  MURAT GOKSU MADENCILIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Magnezit. Deluje tudi v panogah magnesite, Magnesium carbonate. Sedež podjetja je v kraju Eskisehir, Turčija.

 2. SANGLA TURVAS AS

  Estonija

  SANGLA TURVAS AS, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Magnezit, Magnezit. Sedež podjetja je v kraju Tartumaa, Estonija.

 1. TOOTSI TURVAS AS

  Estonija

  TOOTSI TURVAS AS, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Magnezit, Magnezit. Sedež podjetja je v kraju Pärnumaa, Estonija.

 2. STYROMAGNESIT STEIRISCHE MAGNESITINDUSTRIE GMBH

  Avstrija

  STYROMAGNESIT STEIRISCHE MAGNESITINDUSTRIE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Magnezit, Magnezit. Sedež podjetja je v kraju St.Katharein/Laming, Avstrija.

 3. NORDTORF SIA

  Latvija

 4. BELEXPLO SL.

  Španija

 5. KEANON, MICHAEL

  Združena Kraljevina

 6. TREFFEX A S

  Estonija

 7. ALBERT THOMANN SIA

  Latvija

 8. NOWY LAD SP. Z O.O. KOPALNIA GIPSU I ANHYDRYTU

  Poljska

 1. LANGHAM O U

  Estonija

 2. CALMAG KALSINE MANYEZIT IMALAT VE TICARET A S

  Turčija

 3. CHERKASSYTORF SUBSIDIARY COMPANY

  Ukraijna

 4. BENTONITAS ESPECIALES SA

  Španija

 5. BALTIC BOGS SIA

  Latvija

 6. RIVNETORF STATE COMPANY

  Ukraijna

 7. P.J. LAGAN (CONTRACTS) LTD

  Združena Kraljevina

 8. MARIUPOL GRAPHITE INTERGRATED PLANT OPEN JOINT STOCK COMPANY

  Ukraijna

 9. LAFLORA SIA

  Latvija

 10. N & N FLUORITE EOOD

  Bolgarija

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno