• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • marcipan

Rezultati za

Marcipan - Uvoz izvoz

 1. CARAMBELLE

  Francija

  Verified by europages badge

  CARAMBELLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Torte in peciva. Deluje tudi v panogah Marcipan, confectioner's products, Utensils, dyes, Food colourings, moulds, forms for biscuits, moulds for sweets, Kitchenware. Sedež podjetja je v kraju Fondettes, Francija.

 2. HWB NUSSWELT GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HWB NUSSWELT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prehrambene specialitete. Deluje tudi v panogah Marcipan, Pakiranje in embalaža, almonds, hazelnuts, pistachios, macadamia nuts, pine nuts, Marcipan, crunchy. Sedež podjetja je v kraju Husum, Nemčija.

 3. PASTICCERIA FRANCALANZA

  Italija

  Verified by europages badge

  PASTICCERIA FRANCALANZA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Torte in peciva. Deluje tudi v panogah Marcipan, Keksi, panettone, doved-shaped easter cakes, Marcipan, almond pastries, Keksi, pastry making workshop, confectionery. Sedež podjetja je v kraju Gravina Di Catania, Italija.

 4. SÜSS & LECKER BEATRIX NEEGE E.K.

  Nemčija

  SÜSS & LECKER BEATRIX NEEGE E.K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Sedež podjetja je v kraju Gelsenkirchen, Nemčija.

 5. MACLEAN ALMENDRAS HELLÍN SL

  Španija

  MACLEAN ALMENDRAS HELLÍN SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah almonds, nibbed almonds. Sedež podjetja je v kraju Hellín, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG

  Nemčija

  LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Nugat, Nugat, chocolate, almonds. Sedež podjetja je v kraju Stockelsdorf, Nemčija.

 2. TRIAS GALETES-BISCUITS

  Španija

  TRIAS GALETES-BISCUITS, ki deluje v panogi Izdelava keksov - stroji in naprave za obrate. Deluje tudi v panogah Marcipan, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Marcipan, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, twice-baked, biscuit factory. Sedež podjetja je v kraju SANTA COLOMA DE FARNERS - GIRONA, Španija.

 3. J. G. NIEDEREGGER GMBH & CO. KG

  Nemčija

  J. G. NIEDEREGGER GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Nugat, Nugat. Sedež podjetja je v kraju Lübeck, Nemčija.

 4. ODENWÄLDER MARZIPAN KONDITOREI GMBH

  Nemčija

  ODENWÄLDER MARZIPAN KONDITOREI GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Čokoladne slaščice, Karamelni bomboni, marzipan decorations, Čokoladne slaščice, bolts, Karamelni bomboni. Sedež podjetja je v kraju Weilbach, Nemčija.

 5. PÉCHÉS GOURMANDS

  Francija

  PÉCHÉS GOURMANDS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keksi in pecivo. Deluje tudi v panogah Keksi, Slaščice, Marcipan, Keksi, Slaščice, Marcipan. Sedež podjetja je v kraju Six Fours Les Plages, Francija.

 1. FRISCHMANN - MARZIPAN GMBH

  Nemčija

  FRISCHMANN - MARZIPAN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Marcipan, Marcipan, marzipan decorations, chocolate, liquors. Sedež podjetja je v kraju Bad Liebenzell, Nemčija.

 2. RUTH GMBH & CO.KG

  Nemčija

  RUTH GMBH & CO.KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pladnji in moduli za peko v pečeh. Deluje tudi v panogah Embalaža iz papirja in lepenke, Marcipan, Embalaža iz papirja in lepenke, Food colourings, chocolate, Marcipan. Sedež podjetja je v kraju Bochum-Wattenscheid, Nemčija.

 1. CAFE-KONDITOREI - SECKAUER LEBKUCHEN - REGNER GMBH & CO KG

  Avstrija

  CAFE-KONDITOREI - SECKAUER LEBKUCHEN - REGNER GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Industrijske slaščičarne, Kakav in čokolada, Čokoladne slaščice, Darila, spominki in reklamni izdelki, Industrijske slaščičarne, Kakav in čokolada, Čokoladne slaščice, Darila, spominki in reklamni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Seckau, Avstrija.

 2. MAISTER KG

  Avstrija

  MAISTER KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Marcipan, Kruh, torte in peciva, Torte in peciva, Ribe, Marcipan, Kruh, torte in peciva, Torte in peciva. Sedež podjetja je v kraju Waidhofen An Der Thaya, Avstrija.

 3. SCHELSHORN-FOODLINE

  Nemčija

  SCHELSHORN-FOODLINE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Posušeno sadje, Dietna in organska hrana, Marcipan, Ribe, Posušeno sadje, Dietna in organska hrana, Marcipan. Sedež podjetja je v kraju Freiburg, Nemčija.

 4. MOLL MARZIPAN GMBH

  Nemčija

  MOLL MARZIPAN GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah marzipan decorations, marzipan, crunchy. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 5. HANSE BONBON GMBH

  Nemčija

  HANSE BONBON GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Dietna in organska hrana, Marcipan, Sladkor, Ribe, Dietna in organska hrana, Marcipan, Sladkor. Sedež podjetja je v kraju Weyhe, Nemčija.

 6. WIEBOLD CONFISERIE GMBH &CO KG

  Nemčija

  WIEBOLD CONFISERIE GMBH &CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Kruh, torte in peciva, Torte in peciva, Sladkor, Kakav in čokolada, Kruh, torte in peciva, Torte in peciva, Sladkor, Kakav in čokolada. Sedež podjetja je v kraju Elmshorn, Nemčija.

 7. BACKTRAUM

  Nemčija

  BACKTRAUM, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Marcipan, Kruh, torte in peciva, Ribe, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Marcipan, Kruh, torte in peciva. Sedež podjetja je v kraju Eggenthal, Nemčija.

 8. BETTY ´S SUGAR DREAMS GMBH

  Nemčija

  BETTY ´S SUGAR DREAMS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Deluje tudi v panogah Marcipan, Kruh, torte in peciva, Torte in peciva, Industrijske pekarne, Marcipan, Kruh, torte in peciva, Torte in peciva, Industrijske pekarne. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 1. ADORATIO SCHOKOLADENKUNST NASCHWERK GMBH & CO. KG

  Nemčija

  ADORATIO SCHOKOLADENKUNST NASCHWERK GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Kruh, torte in peciva, Torte in peciva, Sladkor, Kakav in čokolada, Kruh, torte in peciva, Torte in peciva, Sladkor, Kakav in čokolada. Sedež podjetja je v kraju Struppen Ot Thürmsdorf, Nemčija.

 2. SCHOKOLADENA

  Nemčija

  SCHOKOLADENA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Kruh, torte in peciva, Torte in peciva, Sladkor, Kakav in čokolada, Kruh, torte in peciva, Torte in peciva, Sladkor, Kakav in čokolada. Sedež podjetja je v kraju Mechernich, Nemčija.

 3. ALATURKA KURUYEMIS SEKERLEME GIDA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turčija

  ALATURKA KURUYEMIS SEKERLEME GIDA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - poljski pridelki, pistachios, pumpkin seeds, solar blankets, Uvoz - izvoz - poljski pridelki. Sedež podjetja je v kraju Gaziantep, Turčija.

 4. WOLF-DIETMAR EIBENSTEINER GES.M.B.H.

  Avstrija

  WOLF-DIETMAR EIBENSTEINER GES.M.B.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Kruh, torte in peciva, Torte in peciva, Sladkor, Kakav in čokolada, Kruh, torte in peciva, Torte in peciva, Sladkor, Kakav in čokolada. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 5. LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG

  Nemčija

  LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Nugat, Nugat, almonds, hazelnuts. Sedež podjetja je v kraju Stockelsdorf / Lübeck, Nemčija.

 6. MARZIPANSTUDIO RIEGER

  Nemčija

  MARZIPANSTUDIO RIEGER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Kruh, torte in peciva, Torte in peciva, Sladkor, Kakav in čokolada, Kruh, torte in peciva, Torte in peciva, Sladkor, Kakav in čokolada. Sedež podjetja je v kraju Köln, Nemčija.

 7. CONFISERIE ISABELLA KARL BLÖCHL

  Avstrija

  CONFISERIE ISABELLA KARL BLÖCHL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Kruh, torte in peciva, Sladkor, Kakav in čokolada, Čokoladne slaščice, Kruh, torte in peciva, Sladkor, Kakav in čokolada, Čokoladne slaščice. Sedež podjetja je v kraju Linz, Avstrija.

 8. MANUEL BERARDINUCCI

  Nemčija

  MANUEL BERARDINUCCI, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Kruh, torte in peciva, Torte in peciva, Sladkor, Kakav in čokolada, Kruh, torte in peciva, Torte in peciva, Sladkor, Kakav in čokolada. Sedež podjetja je v kraju Eppelheim, Nemčija.

 9. HOFGUT UNTERBACH

  Nemčija

  HOFGUT UNTERBACH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Posušeno sadje. Deluje tudi v panogah Marcipan, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Hrana - uvoz-izvoz, Marcipan, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Hrana - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Owingen, Nemčija.

 10. BAYERN-HASELNUSS MAYER

  Nemčija

  BAYERN-HASELNUSS MAYER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Posušeno sadje. Deluje tudi v panogah Marcipan, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Hrana - uvoz-izvoz, Marcipan, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Hrana - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Neumarkt-Sankt Veit, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno