• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • marcipan

Rezultati za

Marcipan - Uvoz izvoz

 1. CARAMBELLE

  Francija

  Verified by europages badge

  CARAMBELLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Torte in peciva. Deluje tudi v panogah Marcipan, confectioner's products, Utensils, dyes, Food colourings, moulds, forms for biscuits, moulds for sweets, Kitchenware. Sedež podjetja je v kraju Fondettes, Francija.

 2. HWB NUSSWELT GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HWB NUSSWELT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prehrambene specialitete. Deluje tudi v panogah Marcipan, Pakiranje in embalaža, almonds, hazelnuts, Walnuts, pistachios, Cashews, macadamia nuts, Coconut flakes. Sedež podjetja je v kraju Husum, Nemčija.

 3. SÜSS & LECKER BEATRIX NEEGE E.K.

  Nemčija

  SÜSS & LECKER BEATRIX NEEGE E.K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Sedež podjetja je v kraju Gelsenkirchen, Nemčija.

 4. MACLEAN ALMENDRAS HELLÍN SL

  Španija

  MACLEAN ALMENDRAS HELLÍN SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah almonds, nibbed almonds. Sedež podjetja je v kraju Hellín, Španija.

 5. FRISCHMANN - MARZIPAN GMBH

  Nemčija

  FRISCHMANN - MARZIPAN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Marcipan, Marcipan, marzipan decorations, chocolate, liquors. Sedež podjetja je v kraju Bad Liebenzell, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. J. G. NIEDEREGGER GMBH & CO. KG

  Nemčija

  J. G. NIEDEREGGER GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Nugat, Nugat. Sedež podjetja je v kraju Lübeck, Nemčija.

 2. PÉCHÉS GOURMANDS

  Francija

  PÉCHÉS GOURMANDS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keksi in pecivo. Deluje tudi v panogah Keksi, Slaščice, Marcipan, Keksi, Slaščice, Marcipan. Sedež podjetja je v kraju Six Fours Les Plages, Francija.

 3. RUTH GMBH & CO.KG

  Nemčija

  RUTH GMBH & CO.KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pladnji in moduli za peko v pečeh. Deluje tudi v panogah Embalaža iz papirja in lepenke, Marcipan, Embalaža iz papirja in lepenke, Food colourings, chocolate, Marcipan. Sedež podjetja je v kraju Bochum-Wattenscheid, Nemčija.

 4. ODENWÄLDER MARZIPAN KONDITOREI GMBH

  Nemčija

  ODENWÄLDER MARZIPAN KONDITOREI GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Čokoladne slaščice, Karamelni bomboni, marzipan decorations, Čokoladne slaščice, bolts, Karamelni bomboni. Sedež podjetja je v kraju Weilbach, Nemčija.

 5. LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG

  Nemčija

  LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Nugat, Nugat, chocolate, almonds. Sedež podjetja je v kraju Stockelsdorf, Nemčija.

 1. TRIAS GALETES-BISCUITS

  Španija

  TRIAS GALETES-BISCUITS, ki deluje v panogi Izdelava keksov - stroji in naprave za obrate. Deluje tudi v panogah Marcipan, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Marcipan, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, twice-baked, biscuit factory. Sedež podjetja je v kraju SANTA COLOMA DE FARNERS - GIRONA, Španija.

 2. CAFE-KONDITOREI - SECKAUER LEBKUCHEN - REGNER GMBH & CO KG

  Avstrija

  CAFE-KONDITOREI - SECKAUER LEBKUCHEN - REGNER GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Industrijske slaščičarne, Kakav in čokolada, Čokoladne slaščice, Darila, spominki in reklamni izdelki, Industrijske slaščičarne, Kakav in čokolada, Čokoladne slaščice, Darila, spominki in reklamni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Seckau, Avstrija.

 1. LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG

  Nemčija

  LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Nugat, Nugat, almonds, hazelnuts. Sedež podjetja je v kraju Stockelsdorf / Lübeck, Nemčija.

 2. HANSE BONBON GMBH

  Nemčija

  HANSE BONBON GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Dietna in organska hrana, Marcipan, Sladkor, Ribe, Dietna in organska hrana, Marcipan, Sladkor. Sedež podjetja je v kraju Weyhe, Nemčija.

 3. ADORATIO SCHOKOLADENKUNST NASCHWERK GMBH & CO. KG

  Nemčija

  ADORATIO SCHOKOLADENKUNST NASCHWERK GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Kruh, torte in peciva, Torte in peciva, Sladkor, Kakav in čokolada, Kruh, torte in peciva, Torte in peciva, Sladkor, Kakav in čokolada. Sedež podjetja je v kraju Struppen Ot Thürmsdorf, Nemčija.

 4. SCHOKOLADENA

  Nemčija

  SCHOKOLADENA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Kruh, torte in peciva, Torte in peciva, Sladkor, Kakav in čokolada, Kruh, torte in peciva, Torte in peciva, Sladkor, Kakav in čokolada. Sedež podjetja je v kraju Mechernich, Nemčija.

 5. MARZIPANSTUDIO RIEGER

  Nemčija

  MARZIPANSTUDIO RIEGER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Kruh, torte in peciva, Torte in peciva, Sladkor, Kakav in čokolada, Kruh, torte in peciva, Torte in peciva, Sladkor, Kakav in čokolada. Sedež podjetja je v kraju Köln, Nemčija.

 6. WOLF-DIETMAR EIBENSTEINER GES.M.B.H.

  Avstrija

  WOLF-DIETMAR EIBENSTEINER GES.M.B.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Kruh, torte in peciva, Torte in peciva, Sladkor, Kakav in čokolada, Kruh, torte in peciva, Torte in peciva, Sladkor, Kakav in čokolada. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 7. MOLL MARZIPAN GMBH

  Nemčija

  MOLL MARZIPAN GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah marzipan decorations, marzipan, crunchy. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 8. CONFISERIE ISABELLA KARL BLÖCHL

  Avstrija

  CONFISERIE ISABELLA KARL BLÖCHL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Kruh, torte in peciva, Sladkor, Kakav in čokolada, Čokoladne slaščice, Kruh, torte in peciva, Sladkor, Kakav in čokolada, Čokoladne slaščice. Sedež podjetja je v kraju Linz, Avstrija.

 1. BACKTRAUM

  Nemčija

  BACKTRAUM, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Marcipan, Kruh, torte in peciva, Ribe, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Marcipan, Kruh, torte in peciva. Sedež podjetja je v kraju Eggenthal, Nemčija.

 2. BETTY ´S SUGAR DREAMS GMBH

  Nemčija

  BETTY ´S SUGAR DREAMS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Deluje tudi v panogah Marcipan, Kruh, torte in peciva, Torte in peciva, Industrijske pekarne, Marcipan, Kruh, torte in peciva, Torte in peciva, Industrijske pekarne. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 3. WIEBOLD CONFISERIE GMBH &CO KG

  Nemčija

  WIEBOLD CONFISERIE GMBH &CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Kruh, torte in peciva, Torte in peciva, Sladkor, Kakav in čokolada, Kruh, torte in peciva, Torte in peciva, Sladkor, Kakav in čokolada. Sedež podjetja je v kraju Elmshorn, Nemčija.

 4. MAISTER KG

  Avstrija

  MAISTER KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Marcipan, Kruh, torte in peciva, Torte in peciva, Ribe, Marcipan, Kruh, torte in peciva, Torte in peciva. Sedež podjetja je v kraju Waidhofen An Der Thaya, Avstrija.

 5. SCHELSHORN-FOODLINE

  Nemčija

  SCHELSHORN-FOODLINE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Posušeno sadje, Dietna in organska hrana, Marcipan, Ribe, Posušeno sadje, Dietna in organska hrana, Marcipan. Sedež podjetja je v kraju Freiburg, Nemčija.

 6. ALATURKA KURUYEMIS SEKERLEME GIDA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turčija

  ALATURKA KURUYEMIS SEKERLEME GIDA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - poljski pridelki, pistachios, pumpkin seeds, solar blankets, Uvoz - izvoz - poljski pridelki. Sedež podjetja je v kraju Gaziantep, Turčija.

 7. MARTLS HASELNUSS-SHOP MARTIN STIMMER

  Nemčija

  MARTLS HASELNUSS-SHOP MARTIN STIMMER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Posušeno sadje. Deluje tudi v panogah Marcipan, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Hrana - uvoz-izvoz, Marcipan, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Hrana - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Moosinning, Nemčija.

 8. BAYERN-HASELNUSS MAYER

  Nemčija

  BAYERN-HASELNUSS MAYER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Posušeno sadje. Deluje tudi v panogah Marcipan, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Hrana - uvoz-izvoz, Marcipan, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Hrana - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Neumarkt-Sankt Veit, Nemčija.

 9. HOFGUT UNTERBACH

  Nemčija

  HOFGUT UNTERBACH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Posušeno sadje. Deluje tudi v panogah Marcipan, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Hrana - uvoz-izvoz, Marcipan, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Hrana - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Owingen, Nemčija.

 10. AVELLANA GMBH HASELNUSSGROSSHANDEL

  Nemčija

  AVELLANA GMBH HASELNUSSGROSSHANDEL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Posušeno sadje. Deluje tudi v panogah Marcipan, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Hrana - uvoz-izvoz, Marcipan, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Hrana - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Frechen, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno