• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • margarina

Rezultati za

Margarina - Uvoz izvoz

 1. ROYALE LACROIX

  Belgija

  Verified by europages badge

  Since 1930 Royale Lacroix has provided margarines and fats for the dining table, cooking and for professionals, including the food industry, biscuits, confectionery, traditional and industrial bread making as well as an organic range. In our consumer range, margarines for the dining table and cooking, as well as a whole range for spreading on bread and sandwiches. Unbeatable organoleptic qualities. Indisputable taste and flavour.

 2. SCHEDRO LLC

  Ukraijna

  Verified by europages badge

  SCHEDRO LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Margarina. Deluje tudi v panogah Dišave, ekstrakti in začimbe, Olja in maščobe, živalskega izvora, Olja in maščobe, prehrambene, Slaščice brez čokolade, Visable supports the Ukrainian companies, sunflower oil, ketchup, mayonnaise, natural health products. Sedež podjetja je v kraju Dnepropetrovsk, Ukraijna.

 3. AIGREMONT

  Belgija

  Verified by europages badge

  AIGREMONT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Margarina. Deluje tudi v panogah Olja in maščobe, prehrambene, Olja, rastlinska, fats, Olja in maščobe, prehrambene, Olja, rastlinska, food lubricant, release agent, beef fat, Green energy. Sedež podjetja je v kraju Awirs-Flemalle, Belgija.

 4. ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O.

  Poljska

  ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olja in maščobe, prehrambene. Deluje tudi v panogah Margarina, Margarina. Sedež podjetja je v kraju Bielsko-Biala, Poljska.

 5. BEKO GMBH

  Nemčija

  BEKO GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jedilne maščobe. Deluje tudi v panogah Margarina, Margarina, sunflower oil. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. SIA

  Francija

  SIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Margarina. Deluje tudi v panogah Jogurt - stroji za proizvodnjo, Jogurt - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Louviers, Francija.

 2. SARL MATEG

  Alžirija

  SARL MATEG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Margarina. Deluje tudi v panogah margarine, organic margarine, margarine for bakeries, margarine for pastrymaking. Sedež podjetja je v kraju Oran, Alžirija.

 3. VANDEMOORTELE DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  VANDEMOORTELE DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olja in maščobe, prehrambene. Deluje tudi v panogah Margarina, Margarina, frozen desserts, frozen pastries, greases. Sedež podjetja je v kraju Dresden, Nemčija.

 4. KOMPLET BENELUX

  Luksemburg

  KOMPLET BENELUX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sladkor. Deluje tudi v panogah Margarina, bakery products, sesame seeds, Margarina, moulds for sweets. Sedež podjetja je v kraju Drinklange, Luksemburg.

 5. VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN

  Belgija

  VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedilne maščobe. Deluje tudi v panogah Margarina, Drobno pecivo, sauces, frozen bakery products, Margarina, Drobno pecivo. Sedež podjetja je v kraju Ghislenghien, Belgija.

 1. OCEAN

  Turčija

  OCEAN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Margarina. Sedež podjetja je v kraju Mersin, Turčija.

 2. DRAGSBAEK A/S

  Danska

  DRAGSBAEK A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Margarina, margarine for bakeries, Margarina, organic margarine, margarine for pastrymaking. Sedež podjetja je v kraju Thisted, Danska.

 1. FUJI OIL EUROPE

  Belgija

  FUJI OIL EUROPE, ki deluje v panogi Olja in maščobe, prehrambene. Deluje tudi v panogah Olja, rastlinska, Margarina, Olja, rastlinska, Margarina. Sedež podjetja je v kraju Gent, Belgija.

 2. PAL MÓS INMUEBLES,S.L

  Španija

  PAL MÓS INMUEBLES,S.L, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Margarina. Sedež podjetja je v kraju Mós (sta.eulalia), Španija.

 3. ZO NOS PPP - SETUZA A.S.

  Češka Republika

  ZO NOS PPP - SETUZA A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Margarina, Olja in maščobe, prehrambene, Šamponi, Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za gospodinjstvo, Margarina, Olja in maščobe, prehrambene, Šamponi, Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za gospodinjstvo. Sedež podjetja je v kraju Usti Nad Labem-Strekov, Češka Republika.

 4. MOBEC A S

  Estonija

  MOBEC A S, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Detergenti za pranje perila, za gospodinjstvo. Deluje tudi v panogah Kozmetika, Margarina, Kozmetika, Margarina. Sedež podjetja je v kraju Tallinn, Estonija.

 5. GHIO E GALLI DI GHIO PAOLA E C. S.N.C.

  Italija

  GHIO E GALLI DI GHIO PAOLA E C. S.N.C., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Olja in maščobe, prehrambene. Deluje tudi v panogah Olja in maščobe, živalskega izvora, Margarina, Olja in maščobe, živalskega izvora, Margarina. Sedež podjetja je v kraju Genova, Italija.

 6. DAUNIA ALIMENTI S.R.L.

  Italija

  DAUNIA ALIMENTI S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Olja in maščobe, prehrambene. Deluje tudi v panogah Olja in maščobe, živalskega izvora, Margarina, Olja in maščobe, živalskega izvora, Margarina. Sedež podjetja je v kraju Foggia, Italija.

 7. BIOBALKANICA

  Bolgarija

  BIOBALKANICA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Margarina. Deluje tudi v panogah edible oils and fats, margarine. Sedež podjetja je v kraju Sofia, Bolgarija.

 8. VILNIAUS MARGARINO GAMYKLA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Litva

  VILNIAUS MARGARINO GAMYKLA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, ki deluje v panogi Olja in maščobe, prehrambene. Deluje tudi v panogah Margarina, Margarina. Sedež podjetja je v kraju Vilnius, Litva.

 1. IREKS ENZYMA S.R.O.

  Češka Republika

  IREKS ENZYMA S.R.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Margarina. Deluje tudi v panogah Olja, rastlinska, Olja, rastlinska. Sedež podjetja je v kraju Brno - Horní Herspice, Češka Republika.

 2. TRAKYA YAGLI TOH TAR SAT KOOP

  Turčija

  TRAKYA YAGLI TOH TAR SAT KOOP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Olja in maščobe, prehrambene, Margarina, Olja in maščobe, prehrambene, Margarina. Sedež podjetja je v kraju Edirne, Turčija.

 3. TOP OIL S.R.O.

  Češka Republika

  TOP OIL S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olja, rastlinska. Deluje tudi v panogah Margarina, Margarina. Sedež podjetja je v kraju Cáslav, Češka Republika.

 4. ALIMENTOS ALPROVEN C.A

  Venezuela

  ALIMENTOS ALPROVEN C.A, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Margarina. Sedež podjetja je v kraju Barquisimeto, Venezuela.

 5. GLOHASA

  Kamerun

  GLOHASA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Margarina. Deluje tudi v panogah salted butter. Sedež podjetja je v kraju Ebolowa, Kamerun.

 6. STE GLE IND ALIMENTAIRE SLAMA

  Tunizija

  STE GLE IND ALIMENTAIRE SLAMA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Margarina. Deluje tudi v panogah Mlečni izdelki, Mlečni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Bouargoub Riadh, Tunizija.

 7. MAGARINEFABRIKEN GRØNVANG, GRØNDANSK APS

  Danska

  MAGARINEFABRIKEN GRØNVANG, GRØNDANSK APS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olja in maščobe, prehrambene. Deluje tudi v panogah Margarina, Margarina. Sedež podjetja je v kraju Vejen, Danska.

 8. LEVO PRODUKTENMAATSCHAPPIJ B.V.

  Nizozemska

  LEVO PRODUKTENMAATSCHAPPIJ B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olja in maščobe, prehrambene. Deluje tudi v panogah Margarina, Margarina. Sedež podjetja je v kraju Franeker, Nizozemska.

 9. OLFOOD S.R.L.

  Italija

  OLFOOD S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olja in maščobe, prehrambene. Deluje tudi v panogah Olja in maščobe, živalskega izvora, Margarina, Olja in maščobe, živalskega izvora, Margarina. Sedež podjetja je v kraju Borgo San Giacomo, Italija.

 10. EREDI DI RUIU PIETRO DI MURA LUISA&C S.A.S.

  Italija

  EREDI DI RUIU PIETRO DI MURA LUISA&C S.A.S., ki deluje v panogi Olja in maščobe, prehrambene. Deluje tudi v panogah Olja in maščobe, živalskega izvora, Margarina, Olja in maščobe, živalskega izvora, Margarina. Sedež podjetja je v kraju Sassari, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno