• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • marmor

Rezultati za

Marmor - Uvoz izvoz

 1. MARMI DI CARRARA SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  Marmi di Carrara Srl has produced marbles, granites, onyx and stones, under its own name and for third parties, since 1956. It specialises in looking for rare and precious materials, and it supplies excellent quality materials a competitive prices. Its exclusive products include: Malachite Green, Erika Red, Desert Stone, Italian Navona Travertino, Damasco Red and Absolute Black. As well as the finest types of Statuario, Carrara, Gioia, Arabescato, Calacatta and other similar marble. .

 2. CAVE TRAMBISERRA S.R.L.

  Italija

  Verified by europages badge

  Cave Trambiserra is specialised in quarrying high quality marbles and its proud of owning two quarries: Michelangelo's Bianco Trambiserra quarry and the Grigio San Nicola e Bardiglio quarry, both located in Seravezza, Italy. The marbles that Cave Trambiserra can offer stand out for their very high density that makes them extremely long-lasting and stain resistant. Thanks to these properties they are perfect for a vast range of indoor and outdoor uses.

 3. GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S.

  Italija

  Verified by europages badge

  GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Porfir. Deluje tudi v panogah Marmor, Oprema in naprave za mestne površine, working of lava stone, working with Etna lava stone, working of marble and granite, Marmor, Oprema in naprave za mestne površine. Sedež podjetja je v kraju Belpasso, Italija.

 4. ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A.

  Italija

  Verified by europages badge

  ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor. Deluje tudi v panogah Granit, Trdi beton, marble, natural stone, Granit, international natural stones, Trdi beton, working of marble and granite, granite floors. Sedež podjetja je v kraju Cavaion Veronese, Italija.

 5. EURO PIETRE INDUSTRIE SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  EURO PIETRE INDUSTRIE SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, lava stone floors, lava stone, Marmor, working of lava stone, lava stone kitchen tops, lava stone bathroom tops, lava rock curbs. Sedež podjetja je v kraju Belpasso, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. GIORGI MARMI S.R.L.

  Italija

  Verified by europages badge

  GIORGI MARMI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor. Deluje tudi v panogah Marmor in naravni kamni, Marmor in naravni kamni. Sedež podjetja je v kraju Carrara, Italija.

 2. GHIRARDI NICOLA

  Italija

  Verified by europages badge

  GHIRARDI NICOLA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Marmor. Sedež podjetja je v kraju Langhirano, Italija.

 3. CO.SE.LUC.

  Italija

  Verified by europages badge

  CO.SE.LUC., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor. Sedež podjetja je v kraju Carrara, Italija.

 4. TRENCADIS INNOVACIÓN

  Španija

  TRENCADIS INNOVACIÓN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mozaiki - plošče. Deluje tudi v panogah Polaganje ploščic in tlakovanje - podjetja, Porcelan, okrasni, Marmor, Marmor in naravni kamni, Polaganje ploščic in tlakovanje - podjetja, Porcelan, okrasni, Marmor, Marmor in naravni kamni. Sedež podjetja je v kraju Picassent-Valencia, Španija.

 5. PIEDRA NATURAL RUBIO

  Španija

  PIEDRA NATURAL RUBIO, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Natural stonework, grooves, Marmor, sandstone. Sedež podjetja je v kraju Les Borges Blanques-Lleida, Španija.

 1. ARTE PIETRA S.R.L.

  Italija

  ARTE PIETRA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Marmor. Deluje tudi v panogah stone floors, stone coverings. Sedež podjetja je v kraju Cenaia, Italija.

 2. KEFELI MERMER GRANIT SAN VE TIC. LTD. ŞTI

  Turčija

  KEFELI MERMER GRANIT SAN VE TIC. LTD. ŞTI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor. Deluje tudi v panogah building and industrial construction, marble slabs, marble blocks, marble floor polish. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. MÁRMOLES PÉREZ BELDA

  Španija

  MÁRMOLES PÉREZ BELDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor. Deluje tudi v panogah working of marble and granite, marble coverings, granite covering. Sedež podjetja je v kraju Es Mercadal (menorca), Španija.

 2. MEKMAR DIŞ TICARET LTD.ŞTI.

  Turčija

  MEKMAR DIŞ TICARET LTD.ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Stopnice, marmorne, Marmor, marble bathroom top, Stopnice, marmorne, Marmor, natural stone. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 3. ENCIMERAS MÁLAGA

  Španija

  ENCIMERAS MÁLAGA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Marmor. Deluje tudi v panogah Trgovine - ureditev, Trgovine - ureditev, sinks and work tops, Granite surface plates. Sedež podjetja je v kraju Málaga, Španija.

 4. DERELI MADEN

  Turčija

  DERELI MADEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Deluje tudi v panogah Marmor in naravni kamni, Marmor, Marmor in naravni kamni, Marmor, white marble, calacatta marble. Sedež podjetja je v kraju Balikesir, Turčija.

 5. MARBREFR

  Turčija

  MARBREFR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, badrum av marmor, marble blocks, Marmor. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 6. ARTESANIA EN PEDRA PARCERISA

  Španija

  ARTESANIA EN PEDRA PARCERISA, ki deluje v panogi Cementni strešniki. Deluje tudi v panogah Marmor, Natural stonework, sandstone, Marmor, grooves. Sedež podjetja je v kraju Olius-Lleida, Španija.

 7. MER-VE LUXSTONE

  Turčija

  MER-VE LUXSTONE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 8. LE MARBRE TUNISIEN GROUP

  Tunizija

  LE MARBRE TUNISIEN GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Marmor, ceramic floors, marble working. Sedež podjetja je v kraju Siliana, Tunizija.

 1. GRANITOS LA LAGUNILLA SL

  Španija

  GRANITOS LA LAGUNILLA SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor. Deluje tudi v panogah Marmor in naravni kamni, grooves, Natural stonework, Marmor in naravni kamni, stone products for construction work. Sedež podjetja je v kraju Quintana De La Serena-Badajoz, Španija.

 2. MÁRMOLES RONIMAR SL

  Španija

  MÁRMOLES RONIMAR SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor. Deluje tudi v panogah Granit, Granit. Sedež podjetja je v kraju Novelda-Alicante, Španija.

 3. STONE SENFONY

  Turčija

  STONE SENFONY, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, travertine, Marmor. Sedež podjetja je v kraju Afyonkarahisar, Turčija.

 4. THE MASTER OF MARBLES BY DENMAR

  Turčija

  THE MASTER OF MARBLES BY DENMAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor. Deluje tudi v panogah white marble, travertine. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 5. MÁRMOLES VISEMAR SLU

  Španija

  MÁRMOLES VISEMAR SLU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Ploščice in plošče, Marmor, Ploščice in plošče. Sedež podjetja je v kraju Novelda-Alicante, Španija.

 6. TONDELLI ERO & C. S.N.C.

  Italija

  TONDELLI ERO & C. S.N.C., ki deluje v panogi Marmor. Deluje tudi v panogah Obdelava marmorja - stroji, marble, building, Obdelava marmorja - stroji, flooring. Sedež podjetja je v kraju Albinea, Italija.

 7. DICLE MARBLE CONSTRUCTION INDUSTRY INC.

  Turčija

  DICLE MARBLE CONSTRUCTION INDUSTRY INC., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor. Deluje tudi v panogah marble blocks, marble tiles, marble slabs, marble quarries. Sedež podjetja je v kraju Diyarbakir, Turčija.

 8. MALVUCCIO MARMI SRL

  Italija

  MALVUCCIO MARMI SRL, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Marmor. Deluje tudi v panogah lava stone, working with numerical control machines, working of marble and granite, marble blocks. Sedež podjetja je v kraju Biancavilla, Italija.

 9. ALSANCAK MERMER NAK. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turčija

  ALSANCAK MERMER NAK. SAN. VE TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Mozaiki - plošče, marble mosaics, travertine, Marmor, Mozaiki - plošče. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 10. TROCHA GMBH

  Nemčija

  TROCHA GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Marmor. Deluje tudi v panogah artificial stones. Sedež podjetja je v kraju Harztor, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Marmor - Uvoz izvoz

Število rezultatov

12.406 Podjetja