• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • marmorna zrna in prah

Rezultati za

Marmorna zrna in prah - Uvoz izvoz

 1. GRAN SAGRO SRL

  Italija

  GRAN SAGRO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmorna zrna in prah. Deluje tudi v panogah interior design, carrara marble. Sedež podjetja je v kraju Massa, Italija.

 2. ARTIERI DELL'ALABASTRO SOC. COOP. A RL

  Italija

  ARTIERI DELL'ALABASTRO SOC. COOP. A RL, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Marmorna zrna in prah. Deluje tudi v panogah furnishing lamps, statues, personalised proposals, indoor furnishings. Sedež podjetja je v kraju Volterra, Italija.

 3. SKZ MINING

  Japonska

  SKZ MINING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmorna zrna in prah. Deluje tudi v panogah natural talc. Sedež podjetja je v kraju Hiroshima, Japonska.

 4. SHIJIAZHUANG HUIHUANGYUAN TRADE C., LTD

  Kitajska

  SHIJIAZHUANG HUIHUANGYUAN TRADE C., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmorna zrna in prah. Deluje tudi v panogah Calcium carbonate. Sedež podjetja je v kraju Shijiazhuang, Kitajska.

 5. TUNA MINING CO.LTD

  Turčija

  TUNA MINING CO.LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmorna zrna in prah. Deluje tudi v panogah marble blocks. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. DANABAS MOZAIK

  Turčija

  DANABAS MOZAIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmorna zrna in prah. Deluje tudi v panogah calcite. Sedež podjetja je v kraju Manisa, Turčija.

 2. YUKSELEN MARBLE IMP. EXP. IND. LTD. CO

  Turčija

  YUKSELEN MARBLE IMP. EXP. IND. LTD. CO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmorna zrna in prah. Sedež podjetja je v kraju Mugla, Turčija.

 3. BNB MADENCİLİK

  Turčija

  BNB MADENCİLİK, ki deluje v panogi Marmorna zrna in prah. Deluje tudi v panogah Storitve za izkoriščanje rudnikov, calcium carbonate, calcite, fodder, Storitve za izkoriščanje rudnikov. Sedež podjetja je v kraju Manisa Akhisar, Turčija.

 4. MABRIK

  Španija

  MABRIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmorna zrna in prah. Deluje tudi v panogah machinery and equipment for fur skins, machines and equipment for furriers, furs, small metal parts for leather goods. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 5. OKUTAN MADENCILIK SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Turčija

  OKUTAN MADENCILIK SAN.TIC.LTD.ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmorna zrna in prah. Deluje tudi v panogah marble dust. Sedež podjetja je v kraju Aksaray, Turčija.

 1. AGROMASHPROM IMPORT-EXPORT

  Nemčija

  AGROMASHPROM IMPORT-EXPORT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Marmorna zrna in prah. Sedež podjetja je v kraju Nagold, Nemčija.

 2. CANTERAS EL CERRO

  Španija

  CANTERAS EL CERRO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmorna zrna in prah. Sedež podjetja je v kraju IGEA, Španija.

 1. MIEN TRUNG MINERAL JSC

  Vietnam

  MIEN TRUNG MINERAL JSC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmorna zrna in prah. Sedež podjetja je v kraju Vinh, Vietnam.

 2. TURMET MADENCILIK LTD

  Turčija

  TURMET MADENCILIK LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmorna zrna in prah. Deluje tudi v panogah micronised products, marble agglomerates. Sedež podjetja je v kraju Eskisehir, Turčija.

 3. ROTA CAV. PIERINO DI ROTA ALDO & C. S.N.C.

  Italija

  ROTA CAV. PIERINO DI ROTA ALDO & C. S.N.C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmorna zrna in prah. Deluje tudi v panogah marble granulates. Sedež podjetja je v kraju Zandobbio, Italija.

 4. PANTAMARMI DI PANTALEONE MICHELE

  Italija

  PANTAMARMI DI PANTALEONE MICHELE, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Marmorna zrna in prah, Marmor, Marmorna zrna in prah. Sedež podjetja je v kraju San Severo, Italija.

 5. VISNES KALK AS

  Norveška

  VISNES KALK AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmorna zrna in prah, Marmorna zrna in prah. Sedež podjetja je v kraju Lyngstad, Norveška.

 6. STE TNNE DE TRAITEMENT DE SABLE

  Tunizija

  STE TNNE DE TRAITEMENT DE SABLE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Marmorna zrna in prah. Sedež podjetja je v kraju Bouargoub Riadh, Tunizija.

 7. STE TNNE DE TRAITEMENT DE SABLE POUR VERRERIES

  Tunizija

  STE TNNE DE TRAITEMENT DE SABLE POUR VERRERIES, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Marmorna zrna in prah. Sedež podjetja je v kraju Bouargoub Riadh, Tunizija.

 8. STE TNNE DE CARRIERES

  Tunizija

  STE TNNE DE CARRIERES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmorna zrna in prah. Sedež podjetja je v kraju Raoued Riadh, Tunizija.

 1. STE GLE D'EXPLOITATION DES CARRIERES

  Tunizija

  STE GLE D'EXPLOITATION DES CARRIERES, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Marmorna zrna in prah. Sedež podjetja je v kraju Oueslatia Riadh, Tunizija.

 2. STE MARWA D'EXPLOITATION ET TRAITEMENT DES MINERAUX

  Tunizija

  STE MARWA D'EXPLOITATION ET TRAITEMENT DES MINERAUX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmorna zrna in prah. Sedež podjetja je v kraju Oueslatia Riadh, Tunizija.

 3. J.A.L.-SOCIEDADE GESTORA DE PARTICIPAÇOES SOCIAIS, S.A.

  Portugalska

  J.A.L.-SOCIEDADE GESTORA DE PARTICIPAÇOES SOCIAIS, S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmorna zrna in prah, Marmorna zrna in prah. Sedež podjetja je v kraju Chaves, Portugalska.

 4. STE EL IZDIHAR

  Tunizija

 5. BOULOGNE ETS

  Francija

 6. GRANITOS Y ARIDOS DE ATIOS SL

  Španija

 7. GRANITOS PLEVEN - GICQUEL PORTUGAL, S.A.

  Portugalska

 8. ROCHA VERDE-SOCIEDADE TRANSFORMADORA DE MARMORES, LDA

  Portugalska

 9. MINERALI INDUSTRIALI TUNISIA

  Tunizija

 10. MOTAMINERAL, MINERAIS INDUSTRIAIS, S.A.

  Portugalska

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno