• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • maskiner för tygimpregnering

Rezultati za

Maskiner för tygimpregnering - Uvoz izvoz

 1. SALER SAS

  Italija

  Verified by europages badge

  Saler has been producing artists' canvases under the Caravaggio® brand name since 1966. Our canvases use different types of fibre, cotton, linen, jute and polyester and are made entirely at our own premises, from the preparatory treatment of the raw fabrics to the coating and final packaging, including all the quality control operations. Our wide selection of canvases meets every possible artistic requirement and is sold in Italy, Europe, and worldwide.

 2. KILAVUZ KONVEYOR BANT VE KAYIS SISTEMLERI

  Turčija

  KILAVUZ KONVEYOR BANT VE KAYIS SISTEMLERI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Maskiner för tygimpregnering. Deluje tudi v panogah pvc conveyor belts, polytetrafluorethylene, conveyor belts. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. ELEKTROSIS

  Turčija

  ELEKTROSIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Maskiner för tygimpregnering. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. GROUP MEERSSCHAERT

  Belgija

  GROUP MEERSSCHAERT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Maskiner för tygimpregnering. Deluje tudi v panogah Textile machine manufacture, fashion accessories, textile industry. Sedež podjetja je v kraju Kuurne, Belgija.

 5. PRICOTEX DE LA SUBBÉTICA

  Španija

  PRICOTEX DE LA SUBBÉTICA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Šivalni stroji, hišni. Deluje tudi v panogah Maskiner för tygimpregnering, supplies and accessories for the clothing industry, sewing machines, Maskiner för tygimpregnering. Sedež podjetja je v kraju Priego De Córdoba, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. COBRA S.R.L.

  Italija

  COBRA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering, Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering. Sedež podjetja je v kraju Castel Goffredo, Italija.

 2. R.M.B. MASSARDI

  Italija

  R.M.B. MASSARDI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering, Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering. Sedež podjetja je v kraju Brescia, Italija.

 3. GIORGIO GIAMMINOLA & C. S.P.A.

  Italija

  GIORGIO GIAMMINOLA & C. S.P.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering, Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering. Sedež podjetja je v kraju Como, Italija.

 4. COLCIAGO

  Italija

  COLCIAGO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering, Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering. Sedež podjetja je v kraju Carate Brianza, Italija.

 5. BIOTTI FABBRICA DI SCARDASSI S.R.L.

  Italija

  BIOTTI FABBRICA DI SCARDASSI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering, Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering. Sedež podjetja je v kraju Verbania, Italija.

 1. CASTELLO OFFICINE S.R.L.

  Italija

  CASTELLO OFFICINE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering, Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering. Sedež podjetja je v kraju Valdilana, Italija.

 2. A.T.S. ZAMARETTI

  Italija

  A.T.S. ZAMARETTI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering, Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering. Sedež podjetja je v kraju Legnano, Italija.

 1. PROSINO S.R.L.

  Italija

  PROSINO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering, Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering. Sedež podjetja je v kraju Grignasco, Italija.

 2. A. MALINVERNO E FIGLIO S.A.S. DI FABRIZIO MALINVERNO & C.

  Italija

  A. MALINVERNO E FIGLIO S.A.S. DI FABRIZIO MALINVERNO & C., ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering, Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering. Sedež podjetja je v kraju Como, Italija.

 3. TECNO PETTINI

  Italija

  TECNO PETTINI, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering, Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering. Sedež podjetja je v kraju Carpiano, Italija.

 4. MEC 04 S.R.L.

  Italija

  MEC 04 S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering, Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering. Sedež podjetja je v kraju Olginate, Italija.

 5. RIVA S.A.S. DI ING. LUIGI POZZI C. S.A.S.

  Italija

  RIVA S.A.S. DI ING. LUIGI POZZI C. S.A.S., ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering, Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering. Sedež podjetja je v kraju Pollone, Italija.

 6. ALFREDO DENNA S.R.L.

  Italija

  ALFREDO DENNA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering, Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering. Sedež podjetja je v kraju Busto Arsizio, Italija.

 7. SONICK

  Grčija

  SONICK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Maskiner för tygimpregnering. Sedež podjetja je v kraju Sindos, Grčija.

 8. T.A.T. S.R.L.

  Italija

  T.A.T. S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering, Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering. Sedež podjetja je v kraju Prato, Italija.

 1. LAUREX L. BUSSOLOTTI

  Italija

  LAUREX L. BUSSOLOTTI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering, Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering. Sedež podjetja je v kraju Travedona Monate, Italija.

 2. SER.MA.TES. S.R.L.

  Italija

  SER.MA.TES. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering, Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering. Sedež podjetja je v kraju Cologne, Italija.

 3. SAVIO MACCHINE S.R.L.

  Italija

  SAVIO MACCHINE S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering, Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering. Sedež podjetja je v kraju Lainate, Italija.

 4. O.M.R. S.R.L.

  Italija

  O.M.R. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering, Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering. Sedež podjetja je v kraju Torre Boldone, Italija.

 5. ALBA S.R.L.

  Italija

  ALBA S.R.L., ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering, Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering. Sedež podjetja je v kraju Casarano, Italija.

 6. MAQUINAS DE COSER ALFA.SINGER.SIGMA

  Španija

  MAQUINAS DE COSER ALFA.SINGER.SIGMA, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Maskiner för tygimpregnering. Deluje tudi v panogah Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Sedež podjetja je v kraju Santa Cruz De Tenerife, Španija.

 7. EUROMEKATRONİK MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

  Turčija

  EUROMEKATRONİK MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Maskiner för tygimpregnering. Sedež podjetja je v kraju Corlu, Turčija.

 8. TUBETTIFICIO SENESE S.R.L.

  Italija

  TUBETTIFICIO SENESE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering, Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering. Sedež podjetja je v kraju Trequanda, Italija.

 9. GLB TECHNOLOGIES INDUSTRIES

  Italija

  GLB TECHNOLOGIES INDUSTRIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering, Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering. Sedež podjetja je v kraju Prato, Italija.

 10. MA-TEX

  Italija

  MA-TEX, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering, Tekstil - stroji in oprema, Maskiner för tygimpregnering. Sedež podjetja je v kraju Sirone, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno